2988

Kéretik kerülni a következő témákat: konzolos verzió, warez, másik topic ajánlgatása
Superpatch 3.0
(Feltelepített Superpatch 2.0 szükséges hozzá!)
- FAQ -
-
mikiking #2817 mire valaó a suprepatch? -
modoshawan #2816 Új motoros vagyok és szeretném megkérdezni hogy kell a superpatch 20 át feltelepíteni... Van valami leírás hozzá? Előre is köszi..
-
faxa:( -
bill-el nyomom én. logitech volt nekünk is, sztem nem nagy szám, tegnap egy genius maxfire-t vettünk, g-12U a típusa, de csak egy csapatba teszteltük... -
és te onlineon is megtalálható vagy? -
gamepad -
pirosBoci #2811 Ti kontrollerrel nyomjátok?(logitech cordless rumblepad mindenkinek ajánlom figyelmébe)/nekem is ilyen van/

-
ezek szerint nem -
768/384 nem elég , mikor 4k-t használ a pes?:((((( -
külföldieknek jobb netük van -
nyaraltok?:))))) -
srácok, ha magyar játékos ellen játszok, akkor laggol a game, pedig az egymás közötti pingértékek az 50et sem éri el. köze lehet ahhoz, hogy a játékban melyik szerverre megyek? pl angol vagy német?
mert küldöldiek ellen szinte nem is laggol. -
a superpatch-ek mire jók? miért kellene feltennem? :P
mit bütyköl meg a játékban? mindenki azt szajkózza, csak én nem tudom hogy mi az
multizni hogy lehet vele? havernak kölcsönadtam a cuccot,de a szemét meg nem elment korzikára nyaralni?:P szerencsére csináltam biztonsági mentést, azzal lehet multizni?a cd kulcs is nálamaradt, szal szedtem le egyet (nforce.nl nfo) -
:(((( köszi -
a válasz nem :)
Alapból ugye euróában nem lehet kapni, így a kódok sem érvényesek hozzá. -
azzal is lehet nyomulni online-on? ha igen kb mennyi ellenfél szokott összegyűlni? -
kösz! -
Curesz #2799 vannak benne új gyepek, mezek, roster, hangok, csukák, reklámtáblák meg ienek... -
nemtom most megcsináltam a traininget, most már okosodtam xD
azt mondja el valaki plíz hogy a superpatch 2.0 és a 3.0 mire jó, mit tud, mi van benne?? megtaláltam a 2.0át, de 7 részből áll, mindegyik 150 mega!! ez az a patch végüliS?? -
Próbáld ki a Winning Eleven 9 Liveware Evolution -t !
Az tetszeni fog !!! -
Én úgy csináltam, h megcsináltam az embereket, aztán Master Leagueben csináltam 1 csapatot, és beleraktam őket -
És azt meg tudnád mondani hogy hogy lehet? -
Curesz #2793 még jó hogy:D -
Helló!
Találtam egy olyan menüpontot a játékban, ahol játékosokat lehet kreálni. Kérdés: Ha megcsinálok 11 embert, akkor tudok egy csapatot csinálni belőlük?
Ha igen akkor hogy?
Kösz a választ. -
Curesz #2791 tul sok mentésed van egy mappába, szal helyezd át egy másikba -
Milyen konfigod van ?
Milyen kiegészítők vannak a játékon ?
-
deda #2789 Volna nékem egy égetően nagy problémám, mégpedig az, hogy ahogy elindítanám a mérkőzést, lefagy a játék! Van folyamatos hang, de kilépni sehogy sem lehet. Nem volt valakinek közületek hasonló problémája, aki meg tudta oldani? -
nagy chris #2788 köszönöm ;)
-
Gabe18 #2787 A megoldás egyszerü,beirod hogy cd-key a keresőbe,erre kidob pár hozzászólást amiben kértek már régebben,te meg megnézed hogy arra válaszoltak-e...
Eredmény:
nxud-pacv-em2x-kpc9-6ayu -
serials.ws -
nagy chris #2785 de egyiknek se tudom a cd-key-ét , ;) és a keresöben sincs konkrét key :) ugyhogy ha valaki volna olyan szives hogy megdobna egy key-el , azt megköszönném :D
-
pes5,we9,we9le cd key ugyan az minden esetben !
de ott van alul a kereső :) -
nagy chris #2783 hy! tud vki adni egy cd key-t WE9-hez ? kösz ... :) -
köszi:) -
új roster van gamera ami nem online és ott vannak licenszek.online roster meg van a másik topicban -
DVDről -
Szerintem felrakom CDről pest, és kipróbálom úgy a dolgokat :))))))))
Max. kitservert teszek fel. Meg online stadiont.
Bár most már itt a liveware, valszeg fölös görcsölni. De azért kipróbálnám. Csak barátomnak is nagyon fogytán a türelme... no meg nekem is. -
ja licenszek sincsenek sajna:(.
de ha új rooster van akkor ugye gondolom licenszek is lesznek. de az meg ugye kitudja hogy műxik-e az online gaméba. vagy hogy is van ez? -
hát ezaz vazz... Kezdem elhinni, hogy nem én vok a hülye, meg nem csak az én gépem ilyen kaki, bár elég nehéz :D...
milyen bénaságról is beszélsz??
Akkor mégse csak a vizuálba nyúltak bele??? De hol nyúltak bele a gémpléjbe... meg ilyesmibe... áhh.. :)
-
gamenél alap?licenszek se semmi?asszem a leguccsó az SGN Falkhon volt.jöhetne már újabb így a vb előtt