Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát nekem az sp nagyon megváltoztatta.onnantól van az h az uccsó percekben biztos h vhogy gólt szerez.meg ez a bénaság.alapnál sokkal jobb volt.meg így a bíró még szarabb lett
jah, és az is no comment hogy 6* ellen ugye sima játék az szuper iram és stb... ott sose volt gond. 😊
csak ha jön a 2 player...
csak ha jön a 2 player...
az alaprosster, amit feltesz a gamma. perpill most nagy a kedvem játszani, azt nincs türelmem kisérletezgetni, hogy ha az ellenek más a rooster, akkor az kompatibilis-e vagy sem😊
Steam Nick: adakiller
én azt tudom, a kerettel, meg értékekkel semmi bajom se volt. 😊
de egyszerûen nem mozognak az emberek 2 playerben.. Csak ha a Milán vs Inter van.
Arsenallal 5 meccset toltam le úgy inter ellen, hogy szinte álltak.
átváltottam milánra, el kezdtek mozogni helyezkedni, stb...
Aztán meg cseréltünk csapatokat, és akkor is jó volt nekem az interrel (akkor õ szenvedett a Milánnal , hogy alig mozogtak neki)
ez nevetséges.
És érthetetlen.
condition ugye normalon...
nagyon furcsa. Semmi tipp?? Max. azt tudom mondani, hogy A taktikám amit rárakok, azzal nem tudnak azonosulni... csak pl. ha 20-30 meccset játszottam 1 csapattal ugyanazzal a taktikával.. és ezeket menti ugye options fileba vagy mi.
én nemtom. másra már nemtok gondolni. 😊 De ez se nem master liga semmi, csak sima player2 játék.
exhibitionnél meg no comment. 1 ik félidõben 1 ik csapat fullra bénázik másik szárnyal, másik félidõben a fordítottja. player2nél legalább nagyjából ugyanaz mind2 félidõ nincs ilyen totál lehúzás egyik fél részére.
de egyszerûen nem mozognak az emberek 2 playerben.. Csak ha a Milán vs Inter van.
Arsenallal 5 meccset toltam le úgy inter ellen, hogy szinte álltak.
átváltottam milánra, el kezdtek mozogni helyezkedni, stb...
Aztán meg cseréltünk csapatokat, és akkor is jó volt nekem az interrel (akkor õ szenvedett a Milánnal , hogy alig mozogtak neki)
ez nevetséges.
És érthetetlen.
condition ugye normalon...
nagyon furcsa. Semmi tipp?? Max. azt tudom mondani, hogy A taktikám amit rárakok, azzal nem tudnak azonosulni... csak pl. ha 20-30 meccset játszottam 1 csapattal ugyanazzal a taktikával.. és ezeket menti ugye options fileba vagy mi.
én nemtom. másra már nemtok gondolni. 😊 De ez se nem master liga semmi, csak sima player2 játék.
exhibitionnél meg no comment. 1 ik félidõben 1 ik csapat fullra bénázik másik szárnyal, másik félidõben a fordítottja. player2nél legalább nagyjából ugyanaz mind2 félidõ nincs ilyen totál lehúzás egyik fél részére.
és ezzel az sp3-al változik maga a játékstílus is, vagy csak grafikai+sound+rooster update?
a rostereket amik a másik topicban vannak én csinálom
itt a legújabb.
Rui Costa meg már a Benficához igazolt
itt a legújabb.
Rui Costa meg már a Benficához igazolt
én úgy voltam vele,hogy amikor kijött a pes5 feltettem, ugye nincs direct ip, már majdnem lebaxtam. aztán nyomtam pár meccset, és láttam,hogy kicsit más stílus mint a pes4. amivel viszonylag elég sokat játszunk itthon lanon. így pes5 delete. aztán nem i tudom, hogy jött az ötlet, hogy feltegyem. játszottam vele kb 6-8 meccset singlebe, és megvételre került a sor. de csak a online game miatt. igazolások engem sem nagyon izgatnak😊
aha sp3.
meg 5.12es kitserver vagy mi.
és az sp3as roster.
tegnap az annál elvileg 1gyel újabbit tettem fel, ahol nem volt benne Rui Costa a keretben. De nem ez volt a gond akkor sem. 😄
meg 5.12es kitserver vagy mi.
és az sp3as roster.
tegnap az annál elvileg 1gyel újabbit tettem fel, ahol nem volt benne Rui Costa a keretben. De nem ez volt a gond akkor sem. 😄
A játék minõsége legyen jó, ez az 1 számít nekem, meg a haveromnak akivel játszunk 2en. Mert így eléggé élvezhetetlen volt. aztán 6* ellen meg simán jó a gém, de amint 2playerre váltunk jön a szívás.
jah. alap PES. 😄
Konamiban leírtam mi a problémám a PESsel offline multiplayerben... ma délelõtti HSZek.
De nem hinném, hogy ez megoldás, de ki tudja.
Viszont az options file cserélése gyökeresen megváltoztatta a játékot. Tegnap cseréltem a már régóta használt options fileomat a márciusira vagy mi,és totál megváltozott az egész játék... A játék nem volt annyira gördülékeny meg ilyenek. most a keretnek ehhez semmi köze.
Aztán most visszaraktam az elõbbi options filet, és szintén változott, bár nem volt olyan jó a játék, mint a 2 csere elõtt... Mintha megjegyezné meccseket, meg kihatna rá... stb stb. nemtom.
Ezért gondolom, hogy ha felraknám az alapgémet, lehet ez is jobb lenne.
Csak mondjuk alapgémhez képest sokat javult a grafika is. De speciel annak nem is szabadna köze lennie... Fura. Valszeg liveware lesz a megoldás, ha ott nem lesz ilyen szívás, de mégis friss a keret... Bár annyir anem érdekel a friss keret multiplayerben, játszunk és kész.
Konamiban leírtam mi a problémám a PESsel offline multiplayerben... ma délelõtti HSZek.
De nem hinném, hogy ez megoldás, de ki tudja.
Viszont az options file cserélése gyökeresen megváltoztatta a játékot. Tegnap cseréltem a már régóta használt options fileomat a márciusira vagy mi,és totál megváltozott az egész játék... A játék nem volt annyira gördülékeny meg ilyenek. most a keretnek ehhez semmi köze.
Aztán most visszaraktam az elõbbi options filet, és szintén változott, bár nem volt olyan jó a játék, mint a 2 csere elõtt... Mintha megjegyezné meccseket, meg kihatna rá... stb stb. nemtom.
Ezért gondolom, hogy ha felraknám az alapgémet, lehet ez is jobb lenne.
Csak mondjuk alapgémhez képest sokat javult a grafika is. De speciel annak nem is szabadna köze lennie... Fura. Valszeg liveware lesz a megoldás, ha ott nem lesz ilyen szívás, de mégis friss a keret... Bár annyir anem érdekel a friss keret multiplayerben, játszunk és kész.
nekem peccs nélkül is tetszik... fõleg hogy 8 gyõzelem zsinórba, igaz ebbe sok szerencse is volt😊
Én is fontolóra vettem, mert nagyon gáz a gémpléj 2 playernél offlineban, de nem létezik, hogy ez a PECCS miatt. 😄 De ki tudja... 😊
Majd azt is kipróbálom, hátha úgy jobb. 😄D
Bár inkább a livewaret próbáljuk ki, aztán ha ott már jó, akkor nincs mit görcsölni PES5tel.
Majd azt is kipróbálom, hátha úgy jobb. 😄D
Bár inkább a livewaret próbáljuk ki, aztán ha ott már jó, akkor nincs mit görcsölni PES5tel.
patch ügybe passz, én az alapverzióval tolom.
reggelni nem kell a cdkeyt, csak a jelszót beírni(sztem).
reggelni nem kell a cdkeyt, csak a jelszót beírni(sztem).
SZIASZTOK!!! Mostantól Poolfan néven leszek! Én vok az akit nem enged ki a netre a játék,pedig tegnap ezért vettem meg eredetiben!!! Most van orvosolás alatt a dolog!! Addig is azt szeretném kérdezni,hogy feltehetem a powerpatcht/1,2,2.5/,mert nekem azzal nagyon jó volt!? Nem zavar majd be az internetes játéknál?/Ha egyátalán tok neten játszani majd/! Köszi:Laci Ja,még egy dolog?ha újratelepítem a játékot ezután nem kell minden alkalommal regelni ugye? CSumi
Adakiller!!! Ha itt vagy jelentkezz be msn-re légyszi,kérdeznék pár dolgot!!! Köszi:Laci
Srácok, msn címmel dobjatok meg engem is, én is onlineolnék, ha a netem engedi.
visszadobok msnt én is annak, aki szeretne majd velem játszani.
Üdv.
visszadobok msnt én is annak, aki szeretne majd velem játszani.
Üdv.
Oké,bakker,csak elõbb tudjak már játszani neten! Remélem ez lesz a gond!!!!!
szívesen, aztán ha gondolod adhatsz egy msn címet, és tolhatunk pár meccset.
Ada KIller! Most beszéltem a szolgáltatóval,,és mondtam neki ,hogy oldja fel az 5730 as portot,mert ugye az blokkolva van! Azt mondta mindjárt megcsinálja és visszahív,utána okosabbak leszünk! Azéet köszi:lLaci
ha rúter mögött vagy akkor az 5739es portot forwardold, látom itt 5730 van a képen. gondolom uPnP miatt, tehát uPnp-t is engedélyezd. kapcsold be a dmz-t is. nekem ezzel a 3 együttes engedélyezéssel elsõre ment a game.
ja és ha szoftveres tûzfalad van, engedélyezd a pes5 exét. ha nem jó, akkor próbáld lekapécsolni a tûzfalat. ha úgy megy akkor tûzfal a bibis. nekem pl outpost is meg a kerio is csinálta pes4 alatt, hogy nem ment tûzfallal. pedig amit lehet mindent engedélyeztem neki, és mégse.
pes5 megy kerio-val rendesen(még).
nagyon más ötletem nincs.
ja és ha szoftveres tûzfalad van, engedélyezd a pes5 exét. ha nem jó, akkor próbáld lekapécsolni a tûzfalat. ha úgy megy akkor tûzfal a bibis. nekem pl outpost is meg a kerio is csinálta pes4 alatt, hogy nem ment tûzfallal. pedig amit lehet mindent engedélyeztem neki, és mégse.
pes5 megy kerio-val rendesen(még).
nagyon más ötletem nincs.
http://i5.tinypic.com/121bkn9.jpg Lécci nézzétek meg és segítsetek!!!! Köszönöm:Laci
Van az úgy...
Vagy te nyersz,és 0-3 neki.Ezek ilyen megmagyarázhatatlan,paranormális dolgok.
Vagy te nyersz,és 0-3 neki.Ezek ilyen megmagyarázhatatlan,paranormális dolgok.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
srácok volt másnak is olyan, hogy a lejátszos meccs eredménye-pontja nem lett jóváírva?
játszottam egy gyerekkel 2 meccset, elsõ X lett, 2.at nyertem.de a gyõzelem nem szerepel sehol😞.
játszottam egy gyerekkel 2 meccset, elsõ X lett, 2.at nyertem.de a gyõzelem nem szerepel sehol😞.
srácok hol lehet reggelni a cdkeyt? mert megvették nekem és csak telón diktálták be a keyt. játékban kellene vagy van vmi hivatalos oldal. keresgéltem már ott de nem lelem😞
hahó,Gabi bejelentkezel?Felvettelek))))
Hahó!!!! Valaki segítsen lécci)))))
szélrõl hogy lehet amúgy beívelni. nekem vhogy a gép ellen nem igazán sikerül😞
Köszi eZo ,már nagyon várom)))!!!
Igen a FavPlyr,FavTeam az a kedvenc játékos-csapat.A Disconnects az hogy Te hányszor léptél ki meccs közben (automatikus 3-0 az ellenfélnek az állástól függetlenül),a többi talán egyértelmû.
Szvsz ez egy nagyon jó statisztika 100-200 meccs után aki 50% felett tudja tartani a gyõzelmi %-ot az már nem semmi.
Szvsz ez egy nagyon jó statisztika 100-200 meccs után aki 50% felett tudja tartani a gyõzelmi %-ot az már nem semmi.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ahha😊.
favTeam, az az, hogy melyik csapatod választod ki, vagy csak egy infó rólad, hogy kinek drukkolsz a valóságban?😊
elég jó a statsod amúgy😊
favTeam, az az, hogy melyik csapatod választod ki, vagy csak egy infó rólad, hogy kinek drukkolsz a valóságban?😊
elég jó a statsod amúgy😊
Jelenleg 112602 játékos regisztrált europában (persze nem mindenki játszik egyszerre)! Este az angol szerveren játszok, ahol a az 1. 2. lobby tele szokott lenni ( 100 fõ), a 3.-ba is olyan 30-40en mindig vannak és a többibe is vannak 10em minimum, szóval van kivel játszani bõven !
Mondjuk a francia szerveren az összes lobby zsufólásig tele szokott lenni "csúcsidõben" 😊
Mondjuk a francia szerveren az összes lobby zsufólásig tele szokott lenni "csúcsidõben" 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Írok pár sort a multizásról...
Alapvetõen 2 lehetõséged van :
1. Quick Match:
Ilyenkor nem te választod ki az ellenfelet hanem a szerver ad egy szintén quickmatch-et választó játékos-t(tehát nem tudod, hogy milyen erõsségû játékost lesz az ellenfeled), a játék paramétereit sem tudod állítani, 2x10 min, és minden egyéb random ( idõjárás, napszak... )
2. Match Lobby:
4 nagy európai szerver van : Angol, Német, Francia, Spanyol-Olasz , és azon belül választasz lobby-t, ahol te választhatod ki az ellenfeledet ( a profilja megtekintése után, így nem ér meglepetés ) ! Valamint mindenkivel cseveghetsz, és nyomon követheted a többiek mérkõzéseit akik abban a lobby-ban játszanak ( nevüket, választott csapatot ill a mérkõzés eredményének alakulását láthatod )
Ebben a játékmódban, te adod meg az mérkõzés paramétereit ( félidõ hossz, milyen idõjárás, sérülés, hosszabbítás...stb ), közös megegyezés alapján megy általában, mert végig tudsz dumálni az ellenfeleddel !
Játék közben 3x kérhetsz szünetet (cserére, formáció-taktikai módosításra), ill. a meccs közben is kommentálhatod a helyzeteket (elõre beállított rövid üzenetekkel pl. nice shot)
Az egész egy nagy bajnokság, amatõrként kezdesz és a teljesítményedtõl függõen juthatsz fel vagy csúszhatsz le a divíziókból ( amateur-division3b-division3a-divison2-division1)
Pontot kapsz a gyõzelemre, és a döntetlenre, míg a vereségre levonnak !
Gyõzelem: 50-60pont között, Döntetlen: 10-20pont között, vereség: -50-60 pont közötti érték!
Ez attól is függ, hogy ki az ellenfél, pl. ha megvertél valakit és a visszavágón megint megvered már nem 50-60pontot kapsz a 2. meccsre, hanem pl. csak 20-at !
Így leírva elég bonyolultnak tûnhet, de amúgy nagyon egyszerû az egész!
Aki ezek után azt mondja, hogy a FIFA multiplayer része jobb..... 😊
Alapvetõen 2 lehetõséged van :
1. Quick Match:
Ilyenkor nem te választod ki az ellenfelet hanem a szerver ad egy szintén quickmatch-et választó játékos-t(tehát nem tudod, hogy milyen erõsségû játékost lesz az ellenfeled), a játék paramétereit sem tudod állítani, 2x10 min, és minden egyéb random ( idõjárás, napszak... )
2. Match Lobby:
4 nagy európai szerver van : Angol, Német, Francia, Spanyol-Olasz , és azon belül választasz lobby-t, ahol te választhatod ki az ellenfeledet ( a profilja megtekintése után, így nem ér meglepetés ) ! Valamint mindenkivel cseveghetsz, és nyomon követheted a többiek mérkõzéseit akik abban a lobby-ban játszanak ( nevüket, választott csapatot ill a mérkõzés eredményének alakulását láthatod )
Ebben a játékmódban, te adod meg az mérkõzés paramétereit ( félidõ hossz, milyen idõjárás, sérülés, hosszabbítás...stb ), közös megegyezés alapján megy általában, mert végig tudsz dumálni az ellenfeleddel !
Játék közben 3x kérhetsz szünetet (cserére, formáció-taktikai módosításra), ill. a meccs közben is kommentálhatod a helyzeteket (elõre beállított rövid üzenetekkel pl. nice shot)
Az egész egy nagy bajnokság, amatõrként kezdesz és a teljesítményedtõl függõen juthatsz fel vagy csúszhatsz le a divíziókból ( amateur-division3b-division3a-divison2-division1)
Pontot kapsz a gyõzelemre, és a döntetlenre, míg a vereségre levonnak !
Gyõzelem: 50-60pont között, Döntetlen: 10-20pont között, vereség: -50-60 pont közötti érték!
Ez attól is függ, hogy ki az ellenfél, pl. ha megvertél valakit és a visszavágón megint megvered már nem 50-60pontot kapsz a 2. meccsre, hanem pl. csak 20-at !
Így leírva elég bonyolultnak tûnhet, de amúgy nagyon egyszerû az egész!
Aki ezek után azt mondja, hogy a FIFA multiplayer része jobb..... 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]