Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy 2 hete van ott, és 1 hónapot mondtak... De ha jövõhét hétfõre nem lesz meg, akkor kiverem a belhét, az tuti. Szólok Erjonnak is 😄
Többiektõl sorry...
Kérdés: Gyakorlásos szabadgólokat szabad betenni?
CSAK a Fradi
Ja félreérthetõen irtam,de aszittem egyértelmû.
Egy gépen játszottunk,ugy volt a multi,nem on-line.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A multi-party lefújva, amíg nincs meg a videókártyám.
Asszem megyek szabadot lõni, az talán nem szaggat 😄
Vki meg legyen szíves mondja meg, hogy ha a highbury-be akarok betenni egy füvet, akkor melyik fájlba rakjam.
CSAK a Fradi
Szar Bayern, szar Bayern :)
ja és direct ip nincs ugyebár 😊
CSAK a Fradi
A gép sokkal jobban helyezkedik,lefedi a területeket,mindig van egy embere aki szembe van veled,akin át kell hámozni magad,közbe meg persze jön a többi ember.
Ez multiban is kijön,mert most játszottam egy ismerõsel 3 meccset.Az eddigi részekben azért ha odafigyeltem mindig berámoltam neki 3-4 gólt egy 10 perces meccsen (õ azért annyira nem focis,leginkább csak multiban játszik néha velem,gép ellen nem nagyon gyakorol).Most meg kétszer 1-0 ide,egyszer õ nyert 2-1-re.Örökké jó helyen áltak az emberei,nem volt az hogy egy-egy leinditással mindig a kapussal tudok már szembe kerülni.Mindig elakadtam,fenakadtam a védõin,na meg az új fizikának köszönhetõen,mindig meglöknek,elpattan a labda,stb...
Szóval még élethûbb lett egyértelmûen,de ezzel párhuzamossan nehezebb is.
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
ezt írja ki amikor elindítom a setupot plíízzz help
http://videodrome.freeblog.hu/
Én lekakilom hogy amikor golt rugok szebb legyen a meze meg az arca a játékosnak! ugyis kinyomom mert nem érdekel multi közbe pl. Játék közbe meg alig lehet külömbséget levonni a grafbol!
Amugy cool a játék, egyébként az télleg igaz, hogyha lesérül egy játékos és nem áll meg a játék, és te kirugod, akkor az ellenfél visszaadja????
szal amig nem jön le(még csak 15 fájl jött le) addig rakhatnátok be Del Pieroról képeket, miatta töltöm le a játékot...
Azért 300 megás, hogy a magadfajtának ne kelljen telepítgetni
Számold össze mennyi is volt a zdata amit leszedtél a 2005-höz? P
Elõbb gondolkozz ..........
És elárulom alapból sokkal jobbak a mezek és az arcok
Szval ha ennyire nem értesz hozzá akkor inkább ne írj......
természetesen azért nincs benne multi meg direct ip , hogy vedd meg!
ennyi
1. nem rosterek
2. Azért 300 megás, hogy a magadfajtának ne kelljen telepítgatni
3. Aki egy ilyet leszed úgyszólván megvan a teljes játéka.
4. Szval nem kéne ezt a hülyeséget nyomatni.
Nem a semmiért csinlták ilyenre a multi részt,hanem hogy megvegyék minél többen az eredetit.Most ezt agyonlövik szerinted valami direct ip-s patch-el?
On line van,de cdkey kellene hozzá,eredeti.
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
mit érdekel engem ha öt perc javítani
a játékmenet legyen jó ezt majd megcsináljuk