Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnny23
jah,értem P

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

arrra egyébként már rájöttetek h mezválasztásnál ha megnyomjátok a kört(karika kinek h tetszik) akkor lehet a mezeket combinálni???Kva jó

Terminátor14
Ezt inkább msnen kéne 😊
Amúgy 2 hete van ott, és 1 hónapot mondtak... De ha jövõhét hétfõre nem lesz meg, akkor kiverem a belhét, az tuti. Szólok Erjonnak is 😄
Többiektõl sorry...
Kérdés: Gyakorlásos szabadgólokat szabad betenni?

CSAK a Fradi

Sehol.
Ja félreérthetõen irtam,de aszittem egyértelmû.
Egy gépen játszottunk,ugy volt a multi,nem on-line.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Johnny23
Gabe!

Hol vetted? mennyiért?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Terminátor14
Szuper...
A multi-party lefújva, amíg nincs meg a videókártyám.
Asszem megyek szabadot lõni, az talán nem szaggat 😄
Vki meg legyen szíves mondja meg, hogy ha a highbury-be akarok betenni egy füvet, akkor melyik fájlba rakjam.

CSAK a Fradi

Rudee
Végülis csak pár hónapot kell várni, biztos sokat szoktál jáccani ha ennyire ráérsz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

heeh hát igen inkább anett mint te😄

De sztem ez így most tök cool, mer minden meccsen "megizzadok" és minden gólnak örülök

Terminátor14
Kém? Baaaaz, azt hittem az Anett tetszik neked...😄
ja és direct ip nincs ugyebár 😊

CSAK a Fradi

mi nincsen termikém?

Terminátor14
Nincs

CSAK a Fradi

grizzly21
direct IP-n elég nekem

Hát nem tudom,szvsz ez az 5. rész igen nehéz lett.
A gép sokkal jobban helyezkedik,lefedi a területeket,mindig van egy embere aki szembe van veled,akin át kell hámozni magad,közbe meg persze jön a többi ember.
Ez multiban is kijön,mert most játszottam egy ismerõsel 3 meccset.Az eddigi részekben azért ha odafigyeltem mindig berámoltam neki 3-4 gólt egy 10 perces meccsen (õ azért annyira nem focis,leginkább csak multiban játszik néha velem,gép ellen nem nagyon gyakorol).Most meg kétszer 1-0 ide,egyszer õ nyert 2-1-re.Örökké jó helyen áltak az emberei,nem volt az hogy egy-egy leinditással mindig a kapussal tudok már szembe kerülni.Mindig elakadtam,fenakadtam a védõin,na meg az új fizikának köszönhetõen,mindig meglöknek,elpattan a labda,stb...
Szóval még élethûbb lett egyértelmûen,de ezzel párhuzamossan nehezebb is.

vagy nem :| 😄

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

nem sok, vagyis én legalábbis nem fedeztem fel!a multival kapcs.ban meg: csak eredti játékkal lehet EGYELÕRE multizni, de majd jön patch......

grizzly21
van valami javitás a demohoz képest? valaki multi majd?

Elég az ha Fradika azt mondja akkor lesz 😄

jaja, amugy mindenki vágja h multiba jobb ugyanis ember ellen játszol akinek van gondolokdása szal vágod???de a gép ellen is kva jó, fõleg ebben a részben, mer nem lehet oan könnyen gólt szerezni

Amugy ha adtál voln a Pes5-nek,vagy elõzõ részeinek egy kicsit több idõt,nem egy meccset,akkor megláttad volna hogy a PES-t a gép ellen is egy élmény játszani.

csak mondom, hogy multiban még jobb a pes, olyan meccseket lehet játszani, hogy az csak na!! nagyon komoly, a multit még jobban lehet élvezni...

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

az a gáz h, szabadrúgásoknál nem futnak be a játékosaim és így nem tudom nekik fejre adni!a pes4be befutottak! nem tud vki megoldást ha erre van egyáltalán?

forza milan
gyerekek!elhatároztam,hogy készitek mindkét játékról(mármint fifa 06 meg pes5 egy videot!)Ésha kész,majd felrakom ide vagy a saját fraps videok topicba!

Nem raknál be róla képet?
1607 Unable to install InstallShield Scripting Runtime
ezt írja ki amikor elindítom a setupot plíízzz help
IGAZ,persze..demóba megtörtént velem

http://videodrome.freeblog.hu/

princeofdark
Én megvárom a Winning 9-et!

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

examinee
2004-hez szedtem le! 2005-höz azért nem mert a multi mindig kiakadt a sok ....-tól! Jó neked az az érdeked hogy a mezek meg a fû meg a labdákat csinálod.
Én lekakilom hogy amikor golt rugok szebb legyen a meze meg az arca a játékosnak! ugyis kinyomom mert nem érdekel multi közbe pl. Játék közbe meg alig lehet külömbséget levonni a grafbol!

MMInt a labdát rugod ki nem a lesérült játékost😄DDD

Del Piero nagyon jól néz ki benne bazzeg!ugyhogy megtalálta a játékod arc! 😉
Amugy cool a játék, egyébként az télleg igaz, hogyha lesérül egy játékos és nem áll meg a játék, és te kirugod, akkor az ellenfél visszaadja????

gercse
tök zsír, most hozza a "postás" a pest, és ingyen...(smswebre találtam kodot, aki keres az talál😄D, persze kellenek a jo kapcsolatok is,de NO WAREZ)
szal amig nem jön le(még csak 15 fájl jött le) addig rakhatnátok be Del Pieroról képeket, miatta töltöm le a játékot...

Breki33
elmondom még egyszer

Azért 300 megás, hogy a magadfajtának ne kelljen telepítgetni

Számold össze mennyi is volt a zdata amit leszedtél a 2005-höz? P

Elõbb gondolkozz ..........

És elárulom alapból sokkal jobbak a mezek és az arcok
Szval ha ennyire nem értesz hozzá akkor inkább ne írj......
examinee
Jah van egy 2,2 gigás játékod és akkor még 300-400 megát lekell szedned a netröl hogy franko legyen! grat hozzá

hi
természetesen azért nincs benne multi meg direct ip , hogy vedd meg!

ennyi
Breki33
ki igérte?

Fradiboy? PP
Breki33
Egyszer már elmagyaráztam neked, hogy azok a patchek

1. nem rosterek
2. Azért 300 megás, hogy a magadfajtának ne kelljen telepítgatni
3. Aki egy ilyet leszed úgyszólván megvan a teljes játéka.
4. Szval nem kéne ezt a hülyeséget nyomatni.
Hát ha lesz is valami okosság azt szerintem nem a Konami fogja kiadni.
Nem a semmiért csinlták ilyenre a multi részt,hanem hogy megvegyék minél többen az eredetit.Most ezt agyonlövik szerinted valami direct ip-s patch-el?

aham aham hát de valami patch tuti lesz legalábbis a méylen tisztelt készitõk azt igérték

Éppen hogy nincs benne direct ip,igy egyenlõre a multinak lõttek.
On line van,de cdkey kellene hozzá,eredeti.

Hát direct ip ben fog menni sztem a PES 😊 ha jól tudom 😊Nem tom amugy van benne online lehetõség is vagy csak a direct ip ?

ezért kell megvenni 😊

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

examinee
Hát 13 ezerért énse kapné kle minden játékot a polcrol!

examinee
Pontosan! Eddig az volt a baj hogy a fifához ez is kéne az is kéne! Hát ehhez is! Meg majd jönnek ilyen roosterek meg egyébb 300 megás dolgok mint eddig! Szoval alpjátékrol beszélünk!

Nyílván nem mivel minden játékkal csak 1 napot játszanak mert már látják a következõt a warez oldalakon . Ha nem lenne warez akkor kb megvennének egy jáékot azt 2 évig avval tolnák mint régen a DooM esetében 😊

Breki33
Azzal hiába akar multizni
Breki33
jó de ez hülye érv

mit érdekel engem ha öt perc javítani
a játékmenet legyen jó ezt majd megcsináljuk
The Hedgehog
nem is tudják értékelni a jót

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Fifásoknak sztem alap hogy megvan a PES is fõleg a mai warez idõkben a kis lurkók mindent lekapnak csak sajnos nem a bolt polcáról

Tõlük kéne megkérdezni 😄😄😄

The Hedgehog
most az alapjátékról van szó... FIFA licenszeit is lehet frissíteni... sztem 1-2 év és a PES is full licenszelt lesz 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!