Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemrég magyaráztam el, hogy kb öt perc alatt orvosolható és frisebb lesz az adatbázis kicsit mint pl a fifaban
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ez van.
A lényeg az lenne hogy elsõ játékra aki nem ismeri azt mondja nem rossz: de sajnos nem tudtam elmondani.. nekem valamiért nem jön be!
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Hungarian PES5 mirc chanel
Hozzáteszem utóbbi 3 évben a fifát is letettem kb február március körül a bugok miatt!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez olyan mintha az integrálra azt mondanád hülyeség.
Közben csak nem érted......
És a commodornál meg nem Drogba fejéröl irok hanem olyan a hangolata az egésznek! a mozgások a tömzsi figurák a lufi szállásu labda!
izgalmas a fifa? Lehet én alig játszok vele mégis pro-n simán verem a gépet multiban meg partiban voltam akikkel játszottam, fordítva nem hinném, hogy így lenne
Ha neked ez Commodoro-s játék akkor nézd meg pl Drogba fejét a Fifa-ban és a Pes-ben.
Amúgy egy 64-es foci így néz ki szval elég nagy hülyeséget mondtál
A játékmenetben nincs különbség?
Hányféleképpen lehet futni a Fifaban és hányféleképp a Pes-ben, hányféleképp lehet beadni, cselekrõl nemis beszélve.
Szval annyira játszik, hogy nemis ismered a játékot csak írsz.
Sztem akkor gyere vissza ha megismerted...
MOst mutathatnék gólokat, de úgyis hiába
Pedig vannak fiatalabbak is!
Engem az idegesít már a FIFA-ban, hogy egyszerûen nem kreatív az EA... nem képes magától végigmenni a hibákon és belátni, hogy ez meg ez kérem SZAR. Kidobni, újraírni!
Én látom a Fifa szépségét mert vagy már 10-12 éve azt nyomom ti meg ebbe látjátok a szépséget! Na ennyi....
Nem véletlenül hagyja mindenki abba...