Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
és pes5-jük is lesz?
Breki33
ez a licensz alatt van

nemrég magyaráztam el, hogy kb öt perc alatt orvosolható és frisebb lesz az adatbázis kicsit mint pl a fifaban
Istencsászár
akkor nemmegyek😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

examinee
Végilis ebben hasonlit a fifa 94-hez! ott se voltak rendes nevek hanem kitaláltak😄

Estére összegyûjtök pár embert 😊

Breki33
volt egy ilyen játék

World Cup 98-volt a neve
most van L projekt

examinee
Nemhogy teljesen a 90% hiányzik meg reális nevek is😄

The Hedgehog
ja hát igen... ebben gyengus a PES...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

examinee
Hát jah! Ha valami alapbol nem tetszik nem fogok vele 1 hónapot játszani hátha megtetszik! Nincs idöm se + erre meg hát kedvem se😄

ez van.

A lényeg az lenne hogy elsõ játékra aki nem ismeri azt mondja nem rossz: de sajnos nem tudtam elmondani.. nekem valamiért nem jön be!

azért az igazolások még nincsenek teljesen reálisan bennt!!!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

The Hedgehog
nekem... ha egy kurva jó focis játék lenne 😊 amit én állítanék össze, és az én tanácsaim alapján fejlesztenék 😄

Breki33
ez a fifasok mániája

kinek lenne jó egy focis játék vetélytárs nélkül?
The Hedgehog
De még milyet 😊

Breki33
vannak is?
Spy Hun
Hozzáteszem csak zárójelben az én vasamban kb 50k cucc van és ugyanannyira élvezetes 😛

Nem olyan rossz ez a játék. Én inkább fifa párti vagyok, de szívesen eljátszom a PES-el is.Mind a két játéknak megvannak az elõnyei és a hátrányai. A két játékból egy nagyon jó focis játékot lehetne csinálni.
Breki33
szerinted mi mért nem tettük le?

mert megtanultunk játszani
ezek szerint te nem tudtál

ez van.
examinee
Egyetértek! asszem ez az elmult 20 perc izgalmasbb volt mindkét játéknál😄

QUAKENET --- #pes.hu
Hungarian PES5 mirc chanel

The Hedgehog
legyen ez a végszó... még valaki?

examinee
"Na: nekem nem jön be nemtom miért ez van:d ti sem tudtok meggyõzni én se titeket!"

The Hedgehog
FIFA beállítottságú vagy ennyi... ez nem bûn! De akkor legalább ne akard megmagyarázni, hogy a PES rossz 😊

The Hedgehog
szerinted ha DOOM3-at kihozták volna mondjuk a Quake2 motorjával akkor sikeres játék lett volna? 2005 van ember!!! nekünk már a látvány is számít, nem ezért van 300k-nyi cucc a vasamban, hogy 3 éves grafikát bámuljak!

examinee
Figyi: nem ez volt az elsõ Pesem nekem se! 4-et probáltam meg utána a WE 8-at asszem! De nemtom eccerüen nem jött be: We-t is 2 hét után töröltem meert nem okozott annyira nagy izgalmat!
Hozzáteszem utóbbi 3 évben a fifát is letettem kb február március körül a bugok miatt!

Breki33
megint látszik, hogy nem ismered

PEs-ben nem vagy távol ezért van alul az az izé PPPPP
The Hedgehog
integrálás... húúú bazze abból 4-esre szigorlatoztam. Elõször tényleg hülyeségnek tûnt aztán röhögtem a többieken matek2-n, hogy én értem õk meg szívnak 😊))

Istencsászár
dehogynem fifa közelrõl , távolról is bûn ronda..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Breki33
háthavanmit PP
examinee
Hát figyi: Mintha magamat látnám focizás közben😄

examinee
Hát mert mindenki a grtafikát isteniti! És amikor játszol ugyse látod ugy a grafikát hisz távol vagy! Nem is látsz külömbséget a kettö közt akkor! de ezt is ilyen szépen megfogalmaztam már elöbbi hozzászolásomban! És azt is mondtam hogy PC-röl beszélek!

The Hedgehog
a "lufi szállású" labda épphogy élethû...khm inkább ez mint a 180km/h lövések és a villámpasszok a FIFA-ban nem?

Breki33
talán azért mert mi mindkettõ játékot ismerjük és azután mondunk véleményt, temeg öt per után mondasz olyanról amit nem ismersz

Ez olyan mintha az integrálra azt mondanád hülyeség.

Közben csak nem érted......
The Hedgehog
A CounterStrike multi game, a FIFA NEM!!! hülyeségeket írsz...

examinee
Ha eleolvasád az irásom: játékmenetben a grafikárol irtam mert arrol volt szó!
És a commodornál meg nem Drogba fejéröl irok hanem olyan a hangolata az egésznek! a mozgások a tömzsi figurák a lufi szállásu labda!

The Hedgehog
ne mutogass... ez már mániád 😄

A bug az nem mindig akarás kérdése 😊 Na mind1 PES rulez FIFA suxx

Breki33
???????
The Hedgehog
átlagéletkora pupák... nem mondtam, hogy nincs fiatalabb 😄

Breki33
50-et a Fifára írtam

És multiban is nyomtam mint írtam
examinee
Hát ebben igazad cvan! És még te mondod hogy nem szorakoztató?????? Én akkorákat nevettem rajta az elején hogy miket csinél a gép!😄D Aztán berágtam és már nem nyomom Gép ellen😄 Figyi ez olyan mint a Cs:source! asse kell gép ellen nyomni mert nem tudod😄 Nahát a fifát se😄

The Hedgehog
Ez így van... Inkább örülni kellene, hogy vannak akik még nyomják a FIFA-t, mert ha nem lennének az EA fogná és lehúzná a rolót, vagy pihentetné 1-2 évre a sorozatot. Egyébként ha hiszitek, ha nem a FIFA 2004 után ez megfordult a fejlesztõk fejében 😊

Breki33
most olvasd el mit írtál....

izgalmas a fifa? Lehet én alig játszok vele mégis pro-n simán verem a gépet multiban meg partiban voltam akikkel játszottam, fordítva nem hinném, hogy így lenne

Ha neked ez Commodoro-s játék akkor nézd meg pl Drogba fejét a Fifa-ban és a Pes-ben.

Amúgy egy 64-es foci így néz ki szval elég nagy hülyeséget mondtál

A játékmenetben nincs különbség?

Hányféleképpen lehet futni a Fifaban és hányféleképp a Pes-ben, hányféleképp lehet beadni, cselekrõl nemis beszélve.

Szval annyira játszik, hogy nemis ismered a játékot csak írsz.
Sztem akkor gyere vissza ha megismerted...

MOst mutathatnék gólokat, de úgyis hiába
"PES játékosok átlagéletkora 20 év fölött van míg a fiatalabbak inkább FIFA-val nyomják"

Pedig vannak fiatalabbak is!
examinee
Taki: mondtam haverokkal nyomom: azaz mi nem bugolunk! jah és azért laggol mert nem jó valamelyik gép! 2 verzio: mert eredetiben kéne vele játszani! ott nincs lagg meg reakcio elmaradás: de ez már Fifa topic lenne!

The Hedgehog
nem CPU ellen kell nyomni? érdekes... szerintem a FIFA-sok 70%-a a CPU ellen nyomja 😊 Õk mit csináljanak. Törõdjenek bele abba, hogy az idei részben is a gép olyan marhaságokat csinál amit még egy Megyei I. osztályú meccsen is megmosolyognak az enyhén beborozott, masszív alkoholista, nyugdíjas szukrolók?

Engem az idegesít már a FIFA-ban, hogy egyszerûen nem kreatív az EA... nem képes magától végigmenni a hibákon és belátni, hogy ez meg ez kérem SZAR. Kidobni, újraírni!

examinee
Na: nekem nem jön be nemtom miért ez van:d ti sem tudtok meggyõzni én se titeket!
Én látom a Fifa szépségét mert vagy már 10-12 éve azt nyomom ti meg ebbe látjátok a szépséget! Na ennyi....

Haggyad máááá 😄DD

Neten is fos 😊 fõleg hogy laggol meg fõleg hogy bugos 😊
Nem véletlenül hagyja mindenki abba...

examinee
Jó mert nem tudtál fifázni Taki😄DD