Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
megkéne nézni h a hibaüzenetbe mit ír h mi a baj
<#help>#help><#help>#help>
<#violent>#violent>FIFA06
üdv:Roni
Nincs valami jó patch vagy valami a PES-hez?
üdv:Roni
Nah Breki valami vélemény?
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
frey pes5
frey fifa 06
nagyitsátok ki,mert alapból nemjó a minösége!
..meg ezt a fránya online-t is jo volna megoldani
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Sokan azt modják keveset válozott...hát szerintem nem:1,JAVÍTOTT MOZGÁSOK
2,HÓESÉS,IDÕJÁRÁS
3,SOK kis apró mecccsjelenet(kirugom a labdát sérültnél,vissszaadja,stb..jah,ugye szurkolók közelibe gólnál 3d-sek)
És még sok kicsi apróság,ami kiteljestette a nagyon jó PES-4-et,PES5-é....
PRO EVOLUTION SOCCCER 4ever,FIFA meg...hát,sok szerencsét neik a felzárkozáshoz....pedig szívügyem a Fifa..de hát,modt már a PES is
http://videodrome.freeblog.hu/
Na kipróbáltam. Hát ez jó nehéz lett!!!😊)) De állati jó, már most kíváncsi vagyok jövõre mi lesz, mert szerintem az lesz igazán nagy durranás. Egyébként az apróságokról csak annyit, hogy tegnap szögletnél a gép védõjét bevitte a lendület a kapuba és nem átfutott rajta, hanem beleakadt a hálóba és az tartotta meg és mozgott a háló hozzáá. Olyan volt mintha hús-vér ember lenne. Errõl csak ennyit. Öröm ilet látni!!😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Érdekes megközelitése a játék lényegének.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Írják hogy a lehelet csak közelin látszik. Azoknak üzenem, hogy amikor tv-ben nézel meccset akkor ott sem látszik messzirõl az emberek lehelete. Csak ha közelit mutat a kamera. Errõl ennyit.
Sose értettem az ilyen hozzászólásokat.
NEm maga a játék a lényeg?
A játékban nem érdekes ha ronda valami az nem fontos, de a menû legyem ám szép meg csilivili
Érdekesek az emberek.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
-konzolos verzió
-warez
Olvasni tudni kell 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
...1ébként,még amit észrevettem,a kijelzõ szebb,mint PES4ben volt,viszont bevonuláskor a játékosok keze szörnyû elnagyolt,mintha belenne 3x-osra dagadva, a hidegben a "lehelet" is csak közelin látszik
azt viszont eléggé kiemelték,hogy ha csapadékos az idõ,akkor ilyen franko,meg olyan franko "latyakos" a pálya,télen meg hófoltos.....namost ezeket abszolut nem vettem észere,sztem ua.,mint PES4ben,nem sokban különbözik