Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
lol...nem regisztrált oldal😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

A külföldi bajnokságok miatt.
mohus
sztem meg a 98

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

de mi a jó fenének???minden jó egyenéõre a pesbe

én nem

Szevasztok! Rosterrõl tudtok?
sztem
megkéne nézni h a hibaüzenetbe mit ír h mi a baj

az nem számít

TrIp
full installal tettétek fel? mert én csak az angol nyelvet pipáltam be

TrIp
Soha! de leszedtem most a demót, és az is azt írja

1szer má elindult?

TrIp
pes5.exe hibát észlelt ezért leállt.... blablabla. Na ezmijé van??? megõrülök!!!! Légyszi segítsetek. WinXp sp1em, meg 64bites a procim,meg radeon 8500 ha ez számíthat valamit.
<#help><#help>

<#violent>FIFA06

Hát ez kész! Nem jön be az oldal! Nem tudom miért?
Urak? Mi a net címe annak a német oldalnak, ahonnan a német mezeket, neveket lehet letölteni? Légyszi küldjétek el!/Grabitexes vagy milyen oldal a címe!/
üdv:Roni
Lanon lehet játszani a pes5-el?
Jó Napot Urak!
Nincs valami jó patch vagy valami a PES-hez?
üdv:Roni
ez cool

Riazor Stadion Update

Nah Breki valami vélemény?

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

nxud-pacv-em2x-kpc9-6ayu
lécci valaki adjon CD-KEYt vagy mondjon oldalt ahonnan lehúzatom mert nem találok sehol!!! köszi
csá emberek! tudom,hogy nem nagyon szabad de én kérnék valakitõl egy Pes5 cd-kulcsot!! köszi Toto
Azóta csak egy sémát követnek

hát ja....Sztem a fifa 2003 volt a leguccsó jó fifa

grizzly21
ezért szereti mindenki

Amikor elõszõr kipróbáltam a fifát azt gondoltam h szerintem sokkal jobb lesz a PESnél és nem hiszem h a PES most oan nagyon sok újítással szolgálna!hát már bánom h kételkedtem a Konamiban!!!A fifa nagyon sablonos focit "játszik" és ez nekem nem jön be!!!!mindig ugyanazok a gólok nem tud megújulni, a PESbe minden meccs vmi újdonsággal szolgál

forza milan
Egy kis összehasonlitás!ez inkább a mezekre vonatkozik,de a grafikai különbség is igen jól kivehetö!
frey pes5
frey fifa 06
nagyitsátok ki,mert alapból nemjó a minösége!

Johnny23
pár ora játék után, benyomtam a WEi8-at...hát azért az egy full-os phonix update-el sokkal szebb(szinesebb!) grafikailag,mint PES5 igy "nyersen"...dehát remélhetõleg ez se lesz,sokáig ígyy PP

..meg ezt a fránya online-t is jo volna megoldani

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

NAh,végre megvan...1 hónap demózás után végre teljes<#vigyor2><#vigyor2><#wave><#wink>És nagyon nagyon zsíííííííííííííííííííííííír......Fifát meg 3 meccs után töröltem.Azt azért elmondanám,hogy Fifa 2005-ig Fifa fan voltam,lenyomtam azzal is 11 szezont,tetszett is,jó is volt.Aztán júniusba nem volt semmi jó game,mondom kipróbálom a PES-t.Ugye az elején nehéz volt játszani vele,2 hétig jáccottam,aztán meguntam a balfas*z bírót,és töröltem..1 hétig birtam,azóta PES 4ever<#beka2><#vigyor2>Már nagyon vártam az 5-öt,bírót is kitapasztatltam,udom mikor fúj,mikor nem,játék is megy már eléggé,szépek a támadásaim,kreaívan focizok..NAGYON JÓ A PRO EVOLUTION SOCCER5.

Sokan azt modják keveset válozott...hát szerintem nem:1,JAVÍTOTT MOZGÁSOK
2,HÓESÉS,IDÕJÁRÁS
3,SOK kis apró mecccsjelenet(kirugom a labdát sérültnél,vissszaadja,stb..jah,ugye szurkolók közelibe gólnál 3d-sek)
És még sok kicsi apróság,ami kiteljestette a nagyon jó PES-4-et,PES5-é....

PRO EVOLUTION SOCCCER 4ever,FIFA meg...hát,sok szerencsét neik a felzárkozáshoz....pedig szívügyem a Fifa..de hát,modt már a PES is

http://videodrome.freeblog.hu/

Csaó!

Na kipróbáltam. Hát ez jó nehéz lett!!!😊)) De állati jó, már most kíváncsi vagyok jövõre mi lesz, mert szerintem az lesz igazán nagy durranás. Egyébként az apróságokról csak annyit, hogy tegnap szögletnél a gép védõjét bevitte a lendület a kapuba és nem átfutott rajta, hanem beleakadt a hálóba és az tartotta meg és mozgott a háló hozzáá. Olyan volt mintha hús-vér ember lenne. Errõl csak ennyit. Öröm ilet látni!!😊
Istencsászár
próbáld ki<#lama>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

musha
szerintem sokkal jobb. szebb, jobbak a mozgások, több benne a lehetõség, és általában csak azok ijednek meg tõle, akiknek konzolfóbiájuk van (merthogy érezhetõen konzolra kezték gyártani, de semmi negatívumot nem vetít ez a pécés verzióra).

egypszichonauta
emberek jobb mint a fifa 06?me ha igen akkor lehet hogy veszek egyet,megérné?

musha
komoly érvek...lol

Nem tetszik a menü,meg ahogy a biró sipol=ez egy ocska focis játék...

Érdekes megközelitése a játék lényegének.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szerintem nem lett rossz, bár lehetne jobb is. Valahogy jobbat vártam, de azért a fifát így is veri.
Írják hogy a lehelet csak közelin látszik. Azoknak üzenem, hogy amikor tv-ben nézel meccset akkor ott sem látszik messzirõl az emberek lehelete. Csak ha közelit mutat a kamera. Errõl ennyit.
Van már ingame video a két játékról, 2-3 napja a newnován volt fenn. Fifában beadás-fejes-gól, Pesben pedig szép akciók vannak.

Breki33
MIért fontos egy olyan menû amit teljesen ki lehet cserélni?

Sose értettem az ilyen hozzászólásokat.

NEm maga a játék a lényeg?

A játékban nem érdekes ha ronda valami az nem fontos, de a menû legyem ám szép meg csilivili

Érdekesek az emberek.
kipróbáltam a játékot , hát nekem nem jön be , 100%os konzol a menü ami teljesen lerombolta a kedvem , a másik hogy a tavalyi részhez képest itt se tetszik az amikor a bíró sípol

Mivel nincs direct ip,eredetiben meg még nem igen kapható,igy nem hinném hogy van itt olyan aki kipróbálhatta már ugy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tepi5
játszottatok már onlin-ba?

Forza Italia OoO Forza Juventus

Kaplan
A KÖVETKEZÕ TÉMÁKAT KÉRETIK KERÜLNI:
-konzolos verzió
-warez

Olvasni tudni kell 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
király gém a lehelet tetszett eddig az 1. meccsemen,meg az iránygombokkal valo cselezés jobb lett.:d jo kis játék

Gyrekek már most jobb mint bármelyik focis game:-) Pedig ég nem is installáltam:-)
Johnny23
..helyesbitek : szép a hóesés PP

aha: nxud-pacv-em2x-kpc9-6ayu

jerome
Sziasztok. Tudnátok egy cd keyt mondani.Köszi.

Johnny23
ez igaz P

...1ébként,még amit észrevettem,a kijelzõ szebb,mint PES4ben volt,viszont bevonuláskor a játékosok keze szörnyû elnagyolt,mintha belenne 3x-osra dagadva, a hidegben a "lehelet" is csak közelin látszik

Terminátor14
pes4-ben nem is volt hó..😊

CSAK a Fradi

Johnny23
aham, meg eléggé sokrétû az edit is : több ,mint 200 spec. hajstilus van PP

azt viszont eléggé kiemelték,hogy ha csapadékos az idõ,akkor ilyen franko,meg olyan franko "latyakos" a pálya,télen meg hófoltos.....namost ezeket abszolut nem vettem észere,sztem ua.,mint PES4ben,nem sokban különbözik

Breki33
érdekem

lol

annak akad ki aki nem tudja rendesen felrakni de ez más téma