Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

keci megcsináltam a flip-flappot a dinhoval,csinálok videt de csak nagy lesz mer most nincs animation shopom , vagy inkább egy folyamatosn kép csomagot csináljak?Ja és nemtom méár h h kell megcsinálni,egyszer sikerült,azóta próbálom újra de sehogy nem jön össze 😞

Ok megnézem. Köszi

mila69en
de biztos.

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

nem a Ball Effect (vagy valami ilyesmi) opciót kapcsoltál be a meccsek elõtti menüben?Mintha az csinált volna valami ilyet...De nem biztos.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A fifahungary-rõl leszedtem egy kis kiegészítést és azóta a visszajátszásnál a labda húz maga után ilyen színes csíkot. Rohadtul idegesít és nem tom kikapcsolni. Nem tudjátok hol lehet?

The Hedgehog
moderáld magad ember... kérdezett valamit...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Spy Hun
naaa

es ez ilyen kurva vicces?..
ForRedGlory
Valaki el tudná magyarázni, hogy kell betenni például a stadionfrissítéseket? Mert kezdõ PES rajongó vagyok, és gondoltam, majf felülírok ezt meg azt, de nem 😄DDD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

grizzly21
azon mindig van

azért az érdekes hogy a leghátsó védõ milyen intenzíven menekül a labda elõl.
szóval van még mit javítani a MI-n.
mohus
kis gól az angoloknak
LINK 4MB

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

grizzly21

Breki33
go fifahungary

és mielõtt bárki kérdezz kézikönyv
pofátlanul, az eddigi hozzászólások elolvasása nélkül kérdezem én, hogy van-e már peccs a játékhoz ami átírja a kamu angol és német csapatneveket az eredetire és frissíti a játékosállományt (igazolásokat). ne legyen már a Románál Pelizzoli, Zotti, Dellas, Ferrari, stb.

ja és melyik gombbal lehet hasonlóan elvenni a labdát az ellenféltõl mint a Fifában a lövésgombbal? naív kérdés, tudom.
üdv: kérdésem elég eccerûnek tûnik: ha meccs közben felvezsek egy gólt (elmenti egy helyre) azt mikor kilépek utána 1. hol tudom újra megnézni 2. esetleg kiexportálni valami videoba 😛 vagy álmodozom?:|
profiknak köszi😄
vki tud már vmit h hogy lehetne megoldani h master liga módban is legyen hó?

Elég jól megy a játék eddig nekem! Legfelsõ fokon játszom! Holland bajnokságot nyomok az AZ Alkmaarral vagyok! 5 forduló után 3. helyen állok! 4 gyõzelmem van meg 1 döntetlenem! 1. PSV 2. Ajax õk minden meccset megnyertek! De majd még megelõzöm õket! Eredményeim: AZ Alkmaar-Feyenoord 2-1 ; Vitesse-AZ Alkmaar 0-4 ; AZ Alkmaar-Heerenveen 3-2 ; RKC Waalwijk-AZ Alkmaar 0-1 ; Roda JC-AZ Alkmaar 2-2. 20 perces egy meccs! Na játszom tovább! Mindenkinek nagyon jó játékot kívánok! Üdv: Roni
grizzly21
az van a góóól c filmben is

grizzly21
hehh😊
Ki tudja a PES 5 intrójában lévõ zenének mi a címe?

Breki33
bácsi az oregapád tökös P
grizzly21
Brekk bácsi: úgy néz ki elmarad a PES összecsapásunk: nincs direct ip...

Breki33
a másikban kilinkeltem már
Oksa de azt a progit hol találom?

Breki33
option file editorral
Mivel tudom megnyitni a rostert,hogy bele nézek?

mila69en
nem lehet valahogy megcsinálni, hogy nelegyen ekkor f*sz a bíró.. már kezd idegesíteni mindent befúj aza..........

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

elrugás után nyomod meg az iránygombot azt csavarja

vezérszuszu
Hello!PES5-be hogyan kell megcsavarni a bogyót pontrugásnál?

jah, igen: nemtudom neztetek-e a mezeket a pesfan altal keszitett patch utan, de nagyjabol jo mind! angol csapatoket neztem, meg nehany nemetet,es mind stimmelt(jo, az MU-nal kicsit elnagyolt volt a Vodafone szoveg, de ne legyunk telhetetlenek)!
nekem nincs. a kozpontban gondolom van, de ennek nem kene erintenie engem.
The Hedgehog
Hedge nem házigizda, csak bámészkodó 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

megtörtént. <#vigyor>
pár napig nem vagyok és már megy is a rosszalkodás <#shakehead><#ejnye1><#alien>

Breki33
van olyan oatched ami cseréli a körkörös gyepeket?
Breki33
nem Hedge a házigazda
mohus
routered is van?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Hedge nem akarsz törölni véletlen néhany "Nekem is" hozzászóláast?😊

Terminátor14
Én mindíg erõsen lövöm be, és ált teszek bele egy kis csavart is, ilyenkor a berobbanó emberke ált simán befejeli a bogyót 😊

CSAK a Fradi

KÖR + le nyíl - lapos
KÖR + föl nyíl - erõsen belõtt szöglet
simán KÖR - normális szöglet - ez a legjobb talán, mert amikor erõsen lövöm be, mindig fölé fejeli a játékos...

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

Terminátor14
A kör-rel kell beívelni, és ha nem nyomod a le nyilat, akkor rendesen fogja ívelni.

CSAK a Fradi

Aragorn10
Szevasztok lenne egy kérdésem!!!!
A PES5-ben hogyan a fenébe lehet beívelni a szögletet mert a command list-be
való kombinációkat már kipróbáltam mégis hol beível hol laposan lõ?????????
<#confused><#confused>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Spy Hun
Nekem a tûzfal volt a gond. Más ötletem nincs :S

hmm..lehet, hogy azert nem csatlakozik, mert passziv vagyok?.. aze az eleg vicces lenne, ha csak aktivok tudnanak jatszani egymassal, mert en pl belso halon nyomtam haverral a pes4et..
spy: tuzfalat lelottem(en is arra gondoltam elsonek), de akkor se tetszik neki a dolog. mas otlet?
Spy Hun
Az mitõl lehet, hogy high quality-n még 640x480ban is beszaggat, de mediumon meg 1280x1042ben is simán megy? <#nemtudom>

Kaplan
Én is most nekifeküdtem a játéknak. Sokkal jobb lett mint a PES4 bár én is a gól lövés hiányában szenvedek. Egyetlen okból, labdatartás egyszerûen vagy hosszan szökteti magát az emberem vagy belevezeti a védõbe 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Spy Hun
Tûzfal v. router

no, ha en ramegyek a network reszre, akkor egy dbig szarozik, aztan kiirja, hogy nem tud kommunikalni ezen es ezen az UDP porton. miert csinalja ezt?..
Aguinaga
Na jól van, azt hittem, csak nekem tûnik másnak, mit az elõzõ rész (azt megelõzõekkel nem játszottam), dfe ezek szerint nem.
Én úgy vettem észre, hogy sajnos az AI néhol elég fos lett, nem egyszer, nem kétszer volt már olyan, hogy két emberem egymásba futott, szembõl, és persze mindkettõ elhasalt emiatt (ami nem baj, ennek így kell "müködnie", csak ha már 5-6 méteren keresztül futnak egymás felé, akkor irl csak észre vennék egymást...)
Elõzõ részt is csak 3-4*-on nyomtam, ezen is 3*-on foglalkoztam eddig, azért lehet nyerni több góllal is, de az biztos, hogy teljesen másképp védekeznek a saját emberek is, mint az elõzõekben.
Szóval vannak részek, amik teccenek, vannak amik viszont idegesítenek benne, talán némelyikhez lesz peccs.

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

kilyking
Valaki mondja már meg hogyan kell cselezni mert még csak a ronaldinho cselét tudom.

!!!HALA MADRID!!!