Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
szóval van még mit javítani a MI-n.
LINK 4MB
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ja és melyik gombbal lehet hasonlóan elvenni a labdát az ellenféltõl mint a Fifában a lövésgombbal? naív kérdés, tudom.
profiknak köszi😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
pár napig nem vagyok és már megy is a rosszalkodás <#shakehead>#shakehead><#ejnye1>#ejnye1><#alien>#alien>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
CSAK a Fradi
KÖR + föl nyíl - erõsen belõtt szöglet
simán KÖR - normális szöglet - ez a legjobb talán, mert amikor erõsen lövöm be, mindig fölé fejeli a játékos...
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
CSAK a Fradi
A PES5-ben hogyan a fenébe lehet beívelni a szögletet mert a command list-be
való kombinációkat már kipróbáltam mégis hol beível hol laposan lõ?????????
<#confused>#confused><#confused>#confused>
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én úgy vettem észre, hogy sajnos az AI néhol elég fos lett, nem egyszer, nem kétszer volt már olyan, hogy két emberem egymásba futott, szembõl, és persze mindkettõ elhasalt emiatt (ami nem baj, ennek így kell "müködnie", csak ha már 5-6 méteren keresztül futnak egymás felé, akkor irl csak észre vennék egymást...)
Elõzõ részt is csak 3-4*-on nyomtam, ezen is 3*-on foglalkoztam eddig, azért lehet nyerni több góllal is, de az biztos, hogy teljesen másképp védekeznek a saját emberek is, mint az elõzõekben.
Szóval vannak részek, amik teccenek, vannak amik viszont idegesítenek benne, talán némelyikhez lesz peccs.
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360