Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezzel mire megyünk?Mert az a "szobát" vagy minek nevezzem,ahova a network résznél csatlakozni akar,gondolom a Konami hozta létre.Annyira meg csak nem hülyék már hogy nem gyári kulcsal oda beengedjenek bárkit is...
Vagy rosszul látom?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Azokban én ugy játszottam hogy gyorsan fel a labda az egyik csatárnak,ugyis aránylag könyen le lehetett fordulni a védõkrõl,legrosszabb esetben irány a szél,egy beadásra igy is ugy is jó.Pes 4-ben még 5-6 csillagon is ment ez,könnyen meg lehett nyerni az 1-1 elleni csatákat a gép ellen egy rutinosabb játékosnak.
Itt errõl már szó sincs.Meg kell keresni az üresen álló embereket.Nem lehet csak úgy érzésre felrúgni amerre van egy ember ,"majd ugyis megtartom vele" alapon,mert a védõk sokkal agresszivabbak.Nem lehet a támadásokat csak úgy "elrohanni",hogy pikk-pakk fent vagyok a kapu elõtt.
Na ebbõl ugy tünik hogy az eddigi részek valami ócskaságok voltak,ez meg valami csoda lett hirtelen,de ugye tudjuk nem errõl van szó.Csak a Konami megint tudott valamit adni a játékmenethez ami valóságosabbá tette az egészet.
Szóval szerintem ez az eddigi legjobb rész (mint minden évben),de az biztos,kell vele gyakorolni szépen.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
probáld ki 5*ban nem lesz nehezebb mint 3ban😛"
sztem is
kitámad a gép én úgy érzem
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
hüje vagy hamán szép nem!4
probáld ki 5*ban nem lesz nehezebb mint 3ban😛
Haverok, Buli, Fight Club!
Irreálisan nehéz lett a game!3-as *-on nem tudok gólt rúgni,pedig elég sokat nyomtam az elõzõ részekkel is!Szerintem ezen a téren elég rendesen elkúrták a fejlesztõk!
C meghajtó formázás vagy mi???<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
mert azzal semmit nem érsz
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
2. pedig ott van legalább 3 fajta roster illetve option filere keress rá
pl Falkhon PES 5 Option File 1.5
3. van errõl szól az egész topic ugye
és végigvinni a gyakorlást
kiegészitõk megtalálhatók a másik topicban ált.
0-0ás 1-0ás meccseim vannak egyfolytában 2 gólnál többet még nem is rúgtam 😞(
pedig nagyon jó kis játék ez
Avanti Italia!
Gólörömnél meg bevonulásnál elõkerülnek.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Most nyertem meg a Bayern Münchennel a kupát /BL-t/! 5 csillagon! Jó izgis meccseket nyomtam! Döntõben: Bayern München-Schalke 04 3-1 (2-1). Makaay (3) ill. Larsen. Makaay lett a gólkirály 8 góllal! Jó játék! Csak már várom hozzá a dolgokat!
üdv: Roni!
csakis gameplay közben van egyes kameraállásoknál
bejövetelnél minden van....csak lassul
a videóimon látszik ez a bug?
elismerem ha van...de én tényleg nem láttam
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Elsösorban Pc-re gondoltam de akár a Ps2-es verzó is érdekelne!!!