Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most ugyan én nem értek hozzá elõrebocsátom.
De ezzel mire megyünk?Mert az a "szobát" vagy minek nevezzem,ahova a network résznél csatlakozni akar,gondolom a Konami hozta létre.Annyira meg csak nem hülyék már hogy nem gyári kulcsal oda beengedjenek bárkit is...
Vagy rosszul látom?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem rontották ezt el,de egész más játékstilust kell megtanulni mint az elõzõ részekben.
Azokban én ugy játszottam hogy gyorsan fel a labda az egyik csatárnak,ugyis aránylag könyen le lehetett fordulni a védõkrõl,legrosszabb esetben irány a szél,egy beadásra igy is ugy is jó.Pes 4-ben még 5-6 csillagon is ment ez,könnyen meg lehett nyerni az 1-1 elleni csatákat a gép ellen egy rutinosabb játékosnak.
Itt errõl már szó sincs.Meg kell keresni az üresen álló embereket.Nem lehet csak úgy érzésre felrúgni amerre van egy ember ,"majd ugyis megtartom vele" alapon,mert a védõk sokkal agresszivabbak.Nem lehet a támadásokat csak úgy "elrohanni",hogy pikk-pakk fent vagyok a kapu elõtt.
Na ebbõl ugy tünik hogy az eddigi részek valami ócskaságok voltak,ez meg valami csoda lett hirtelen,de ugye tudjuk nem errõl van szó.Csak a Konami megint tudott valamit adni a játékmenethez ami valóságosabbá tette az egészet.
Szóval szerintem ez az eddigi legjobb rész (mint minden évben),de az biztos,kell vele gyakorolni szépen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mohus
"Akkor én hazudok mint a vízfolyás😄
probáld ki 5*ban nem lesz nehezebb mint 3ban😛"

sztem is
kitámad a gép én úgy érzem

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Rudee
Vegyél egy kis memóriát.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Terminátor14

CSAK a Fradi

grizzly21
#1346 ez igaz? ilyet még nem szoptam

bestGP
én világ életemben 3-4 csillagon nyomtam a pes4 et is, mégis mindenkit el tudtam verni multiba. tanulság: nem nagyon számít mit tudsz egy gép ellen nyújtani

hüje vagy hamán szép nem!4

Én eddig 5*-on nyomtam és kb minden mecsemet megnyertem.De már 6* is elérhetõ lett nekem a játékban.Most már ezen a szinten nyomom és nem tér el nagyon az 5*-tól.Sok gyakorlással és jó gondolkodással lehet 6*-on is 4-5 gólt rúgni.Persze aki nem játszott az elõzõ részekkel az kicsit bajban van,mert hozzá kell szokni az irányításhoz.
Bocs,nem akartalak kritizálni!Csak kicsit elszomorít,hogy ha megfeszülök is akkor is csak 1 gólt tudok rúgni!Az összes többi eredmény 0-0!Hiányoznak a könnyebb meccsek ahol lehet mondjuk rúgni 4-et is és a keményebb ellenfeleket is megtudjam verni esetleg 2 góllal néha!Aztán meg õk verjenek el!De mindig ugyanaz játszódik le!Nem rúgok gólt és ennyi!Tuti velem van a gond,mert senki nem panaszkodik ilyen téren!Na mindegy

DoNorBi
Akkor én hazudok mint a vízfolyás😄
probáld ki 5*ban nem lesz nehezebb mint 3ban😛

Haverok, Buli, Fight Club!

Megmondom nektek,az aki azt mondja,hogy 5-ös *-on rúg 3 gólt az hazudik!
Irreálisan nehéz lett a game!3-as *-on nem tudok gólt rúgni,pedig elég sokat nyomtam az elõzõ részekkel is!Szerintem ezen a téren elég rendesen elkúrták a fejlesztõk!

nem nem normálisan újra raktam a windost:d

hé dalackraul h telepítetted te ujra azt a windowst????
C meghajtó formázás vagy mi???<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#taps>
mert azzal semmit nem érsz

eredeti játékkal (cd key + password)

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

Fred10
bocsi arra lennék kiváncsi hogy hogy lehet ezzel a pessel direct ip-vel játszani??

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

na üdv emberek újra raktam a windowst és még mindig kilép ezzel hogy a pes5.exe hibát észlelt ezért leáll😞 de miért van ez?

báttyó02
ottvan a dobozba a kód,amibõl kivetted a dvd-t..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Mi a networkhoz a password??

ok! Köszönöm a segítséget
Breki33
1. pes három kézikönyv fifahungary-n
2. pedig ott van legalább 3 fajta roster illetve option filere keress rá
pl Falkhon PES 5 Option File 1.5
3. van errõl szól az egész topic ugye
Sajna nekem nem volt kézikönyv a dobozban, ezért kérném a segítségeteket! És most játszom elöszõr a PES-el, eddig fifáztam. Néztem a kiegészítõ topicot, de ott nem találtam a csapat/játékos/bajnokság neveket. És akkor csak arrra válaszoljatok, hogy van-e vmi kiegészítõ amitõl szebb lesz a játék??? (vagy bármilyen patch)
Breki33
mindegyikõtöknek ajánlom elolvasásra a pes3 kézikõnyvet

és végigvinni a gyakorlást

kiegészitõk megtalálhatók a másik topicban ált.
Breki33
megmondtam P

nézd meg a golok topicom

és gyakorlás
Barni
na akkor ugyanez lenne számomra is a kérdés 😊)

Avanti Italia!

Hi! Én most játszom elöszõr a PES-el. Honnan tudok letölteni hozzá kiegészítéseket? És van vmi patch amitõl jobb lesz a grafika, mert itt a fórumban sokkal szebbek a képek, mint nekem a játékban! És vki leírná röviden melyik gomb mit csinál az irányításnál (L1-3 R1-3 stb). Köszi a segítséget
Barni
baszki adjatok tippeket hogyan tudok gólt lõni, mert alig tudok
0-0ás 1-0ás meccseim vannak egyfolytában 2 gólnál többet még nem is rúgtam 😞(
pedig nagyon jó kis játék ez

Avanti Italia!

Breki33
van ezt már kitárgyaltuk
azt szeretném kérdezni hogyha megnyerem pl a bajnokságot akkor a bl-ben indulok jövõre?

Nekem még ilyen nem tûnt fel!
PESFAN
Nektek is van olyan hogy játék közben nincsenek a szurkolók a lelátón?
Gólörömnél meg bevonulásnál elõkerülnek.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Nekem nagyon tetszik a PES 5!
Most nyertem meg a Bayern Münchennel a kupát /BL-t/! 5 csillagon! Jó izgis meccseket nyomtam! Döntõben: Bayern München-Schalke 04 3-1 (2-1). Makaay (3) ill. Larsen. Makaay lett a gólkirály 8 góllal! Jó játék! Csak már várom hozzá a dolgokat!
üdv: Roni!
Lanon lehet játszani nem tudjátok?

ok köszi:d de azért nem fogom újra rakni

báttyó02
nem
max windows reinstall

komolyan nincs ilyen még senkinek se volt? nem lehet semmit tenni?

báttyó02
nincs

üdv azt szeretném kérdezi hogy elkezdek egy meccset a játékba és kilép hogy a microsoft hibát észlelt ez ellen nincs valami orvosság?

VALAKIIIIIIIIIiiiii!!!! Master liga módba mért nincs nekem hó????(olasz ligát nyomom)

DoNorBi
tényleg<#smile>
csakis gameplay közben van egyes kameraállásoknál

mohus
tényleg van???

bejövetelnél minden van....csak lassul

a videóimon látszik ez a bug?

elismerem ha van...de én tényleg nem láttam

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Csak nálam van az h master liga módban télen nem esik a hó???

DoNorBi
Master Ligát eléggé lekönnyítették azzal hogy már a legelején ingyé bárkit leigazolhatsz(rooney,henry,hleb,lampard,essien,ronaldihno,c.ronaldo),röhögve megcsinálom a division 2-t 5*ba utána meg még könnyebb lesz ha igazolok hozzá embereket<#wilting>

DoNorBi
Nálunk is van csak mohus nem veszi észre😛

mohus
kis X-et tegyél a hozzászólásod végén😊

mohus
úgy jártál mint a Honvéd...ki kéne fizetned az edzõt😊

Breki33
van itt erre külön fórum P
tobias88
Mondjatok plíz egy NOMÁLIS PES5 kiegészítõket tartalmazó oldalt, ahol van valami anyag is, nem úgy mint a fifahungary-n!!!
oke, koszi a tippet, kiprobalom
Breki33
Németországban
Hy Tudja valaki hol lehet megvásárolni a Pes-t?
Elsösorban Pc-re gondoltam de akár a Ps2-es verzó is érdekelne!!!