Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
linket pls

grizzly21
hát nemtudom, nyáron én lõttem olyan gólt öcsémnek nagypályán 30ról, hogy hozzászagolni se tudott..mondjuk ez még nem jelent sokat, de Henry ha elereszt egyet 30 ról fickára..az nagy gólnak kell h legyen

Terminátor14
Mi a bajod a szabaddal? 😄 Nézd meg a másik topikban az adriano bombámat 😊 (30-ról pipába 😄DDDDDD)

Mozgás lehet hogy nem tökéletes, de azért jóh 😊

CSAK a Fradi

grizzly21
azért azt mindenki elismeri hogy a fifában a mozgások élethûbbek, élethûek, itt azért nagyon darabos ezt Hedge is elismerte anno😊
amit lõttem fickát nehogy már kiszedjen egy másodosztályu angol csapat ki lofa** kapusa.
ja szabadot se nagyon lehet..

Fyrex
azt hiszem vitathatatlanul kimerítettük a témát 😄

Avanti Crociati!

Terminátor14
Hmm...Gondolj csak arra, hogy pl a flip-flap-ot is cak pár játékos tudja megcsinálni...
Meg pl sokan ,,elcsúsznak'' a Zidane-csel közben, ha nem elég jók 😊 Másrészt meg ha jól emléxem a játékosok tulajdonságai között van olyan is, hogy dribble speed és dribble acc. sz'al tuti, hogy a cseleket sem ugyanúgy csinálja mindenki...
És valóban, ha 30ról megy a labda, akkor azért a kapusnak van ideje odaérni rá, ezt élõben is tapasztaltam 😛

CSAK a Fradi

Fyrex
a mozgások sztem jók lettek

ha 30ról lõtted az Henry fickát akkor azt a valóságban is ki lehet szedni

egy élõ meccsen nem sokszor fordul elõ a játékban lévõ cselektõl különbözõ, és a védõk ugyanígy reagálnak rá, mint a gémben

tehát nem nagyon értek egyet, de hát mindenkinek más a véleménye😛

Avanti Crociati!

grizzly21
hát nemtom. én tuti nem vagyok béna mert maxcsillagon 4ben is 5ben is mindig csak nyertem esetleg döntetlen lett a legrosszabb eredmény. A baj az hogyha van egy csapatom amiben Ronaldinho esetleg Henry játszik, akkor azzal lesz az a csapat jobb hogy gyorsabbak, jobban helyezkednek. A cselt ugyanugy csinálják meg mint mindenki más. Mi lenne hogyha lennének olyan cselek amiket ha megcsinálsz, akkor attól függõen sikerül hogy kivel csinálod, és ha sikerül akkor attól tényleg elszáll néhány védõ és a kapuhoz így közelebb kerülsz.
A kapus meg jó valóban...túl jó is, majd linkelek egy szkrínsátot, hogy a 30ról megeresztett Henry fickát lazán kiszedi...
félreértés ne essék nem fikázni vagyok itt, 100X jobb ez mint a fifa, csak leírom mitõl lehetne jobb..kár h a Konami programmerek nem figyelik ezt a fórumot.
ja meg a mozgások..azok még mindig otrombák.

The Hedgehog
bicaj cselt én széleken szoktam majd megtolom a lasztit és már rögtön le is ráztam az utamat keresztezni próbáló védõt 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Fyrex
egyet értek! sõt nemis egyet! ...kettõt <#idiota>

Avanti Crociati!

Terminátor14
Hát már nem azért, de a tologatós csellel simán lehet szopatni, és ha nem vagy béna, akkor nem a véletlenen múlik a dolog 😄 És a sima bicajcsel sem rossz néha, a Zidane-csel meg szintén tud hasznos lenni 😊 (Persze ezek csak azokat, amiket én billrõl meg tudok csinálni..)

CSAK a Fradi

Fyrex
a cselezést még lehetne árnyalni szvsz ez így eléggé lehetetlen, mindenesetre nagyon jó lett a gém, sztem a kapusok is elég jóak, szép védeseik vannak (H)

Avanti Crociati!

Spy Hun
Unatkoztam <#vigyor3>

PES5_Vid_by_Spy

báttyó02
de ha belegondolok ez igy jó...mert az tényleg irreális volt mikor a pes4be 6csillagon végigvittem csellel a labdát 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
ffiában meg még ennyire se lehet szopatni a védõket cselezéssel

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

grizzly21
egyébként a csillagok tényleg sokban különböznek nem csak egy két változót írtak át mint a fifában. én pl ugy gondolom, hogy 5 kül. programmer csinálta az MI-ket a legokosabb az 5 csillagot stb😄
a játékról annyit hogy jobb mint a fifa klasszisokkal, de :
-nem lehet kurva jó csellel szétszopatni a védõket, ez a tologatás csak úgy jó ha szerencséd van és bejön néha...
-a kapus túl jól véd--irreális. nemtom hanyadik fickámat szedte ki..

mohus
nem menekült azt hitte jobbra passz lesz belõle....de nem beadta a három védõ közé.....mire észrevette a csatár már lõtt

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

szoltan
1.kezdj új bajnokságot, az elvileg segít
2.nemtom😞

Hala Madrid!

PESFAN
GYEREKEK SEGÍTSETEK MÁR KÉRLEK BENNETEKET!!!!

KÉT DOLOGBAN IS.
1, MIÉRT VAN AZ HA BEÁLLÍTOM AZ EDITBEN EGY CSAPAT ÖSSZEÁLLÍTÁSÁT ÉS ELMENTEM AZ OPTION FILEBAN AKKOR CSAK SÍMA MATCH-BEN MARAD ÚGY A CSAPAT, DE LIGÁBAN VAGY ML-BEN A RÉGI ÖSSZEÁLLÍTÁS VAN VAGYIS AMI A LETÖLTÖTT ADATBÁZISBAN SZEREPEL?

2, VALAKI ÍRJA MÁR LE KÉREM HOGY KELL BERAKNI A KITSERVERBE A MEZEKET GYÖNYÖRÛ ANGOL MEZEKET SZEDTEM LE AZ FH-RÓL.
ODÁIG TUDOM HOGY KITSERVER BEMÁSOLNI PES MAPPA MAJD SETUP EXE AZTÁN INSTALL DE UTÁNA HOVÁ KELL TENNEM A LETÖLTÖTT MEZEKET?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Úgy értem,hogy ahol kicsit részletesebben be lehet állítani a dolgokat...

Én vagyok láma vagy tényleg nem lehet saját kreálású kupában oda-visszavágós szisztéméban nyomni se csoportmeccseken,se kieséses rendszerben??Amúgy van olyan progi,amivel lehet létrehozni bajnokságot,kupát???

Oké köszi

webibebi
ha eredeti csak akkor tucc

msn:[email protected] bárki felvehet

Kérdés lehet,hogy lerágott csont de nekem csak most lett meg a játék... neten,hogy tudok vele játszani?

Pedig én úgy emlékeztem... na mindegy a léynegen nem változtat..😊

Breki33
sose mondtam R2-öt P
The Hedgehog
a 3* sokak szerint és szerintem is szopatósabb, mint az 5*...

egyébként meg egyet értek a életszerûséggel. Szerintem bármelyiket is használjuk. Fújni fog mert pl. Gattuso képtelen finoman szerelni..)😊)))
A szereléásre visszatérve. Lehet, hogy nem mondok újat, de tegnap rájöttem egy kis fintorra...😊)) Eddig a Breki féle R2-õt használtam. De tegnap óta R1-el nyomom. az a lényege, hogy pont jó ütemben kell megynyomni a sprintet, mert akkor belép a támadó eléd, illetve a labda és a támadó közé. Ha pedig guruló labdáról van szó, akkor egy hosszú lépéssel elpiszkálja vagy ilyesmi...😊 Illetve a test-test elleni csarta van akkor ha jó ütemben nyomod vagy nyomogatod(pl fejelés elõtt) a sprintet, akkor kicsit ellõki a védõjét így szabadabb lesz az embered. Próbáljátok ki, hátha mûködik. Casaó
grizzly21
Én vagy 1 vagy a maxcsillagon játszom. Közötte sose. Végig 1 csillagon gyakoroltam, ez arra jó, hogy megtanulod kezelni a labdát, jól kapuralõni mert hagy a gép. Ezután márcsak néhány meccs kellett 5 csillagon hogy ott is leverjem a gépet (PES4ben 6 csillagon szopattam, de most egy kis kihagyás miatt az 5 ben megint vissza kell szoknom). SZóval a közte lévõ csillagok sokat nem érnek. Vagy show time van, vagy kemény foci😊

Rudee
Szerintem túl sokáig nyomod a lövést.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Methylisocloro
Sziasztok!
Billentyûzettel játszom és mit csinálok rosszul hogy mindig fölé lövik a labdát a csatárok? Kénytelen vagyok 4 méterre becselezni magamat a kapu elé, mert onnan már legalább a léc alá lövik a labdát 😉

The Hedgehog
én is ezért játszom a MasterLigaval

The Hedgehog
pontosan 😄

9csöves9
sztem aki elindul egy gyengébb képességû csapattal az Ml-be az nagyon jól megtanul vele játszani.Én pl sznevedtem singlebe a Juveval.kezdtem egy Ml-t az Olympiakoszal,már a 3. szezonom és most már tudok gólokat lõni.nagyon hasznos kis liga

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Terminátor14
Ami könnyebb, mint a 3 😛

CSAK a Fradi

Fradiboy
Jó,de én 5*-n 😛

Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!

The Hedgehog
hmmm én is Master League alap emberekkel nyomom és elég szépen haladok 3*-on. Néha a leshatáron álló játékosommal simán lefordulok az õt örzõ védõkrõl. Persze nehéz. Elég ha összehasonlítod meccs elõtt a Te csapatod és az ellenét 😊

The Hedgehog
hmmm a bírón tényleg lenne mit finomítani, bár itt megint az élethûséget fel lehetne hozni. Ha izomból beleszaladok egy játékosba hátulról a valóságban akkor igenis lefújja a bíró. Minden esetben. Ezt a PES4-ben nem mindíg tette meg, itt az 5. részben simán befütyüli. Szóval én azt mondom élethûen akarták ezt is szimulálni, viszont lehet, hogy kicsit a játékélmény rovására ment. Legalább óvatosabbak leszünk 😄 Mondjuk sztem az is szerepet játszott, hogy a második védõ hívásával multiban nagyon könnyen vissza lehetett szorítani az ellent illetve könnyebben ment a szerelés. Így szigorítottak...

Fradiboy
😄 akkor nem lehetettlen,de mondom még én pl nem probáltam Brazil-Angol meccset.

Akkor fogalmazzunk ugy,hogy nekem még lehettlen 😄

Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!

Fradiboy
Amúgy én is leírom akkor,hogy mit tapasztaltam a játékról:
A játékmenet nagyon jó lett, nem tudom mire mennék a gép ellen egy ütõképes csapat ellen,de az tudom,hogy Master League-be az alap csapattal(Ivarov és a többiek) nagyon nagy sz*pás. Ez a játék annyira élethü lett sztem,hogy nagyon. Tényleg figyeltek minden aprobb részletre is(Játékvezetõi labda,sérülésnél ki kell rugni, a gyerek fenn akad a hálón, megfogja a kapufát). Ezek tényleg olyan apró részletek,amik még egy kis finom füszer,hogy igazán jó legyen a játék.

Ami nagyon idegesít az a bírói ténykedés és a gép viselkedése 5 csillagon. Mondom még nem probáltam,hogy mire mennék egy jobb csapattal, de kicsit idegesítõ,hogy hasonlo szabálytalanságokat a gép a maga javára befúj,nekem meg kicsit erõsebbeket nem, na meg,hogy a labda mindig hozzá pattan...

De amúgy tényleg jó a játék.

The Hedgehog
nem lehetetlen gyakorlás kérdése... futballozni sem 2 nap alatt tanulsz meg 😊 jó ezt azért gyorsabban elsajátíthatod, de tényleg lehetséges, csak ez nem FIFA... ha 2 jó védõvel állsz szemben akkor kétszer olyan jónak és gyorsnak kell lenned!

Fradiboy
Hááát...szerinten nem az MI-n kell javítani, hanem a csillagokat kellene felnyomni, mert Master League-ben ugy sz*pok ahogy csak lehet, mert nem hogy 3(vagy ha jól láttam inkább 4) védõ között nem tudom bepasszolni a labdát, hanem néha 1 védõ mellet sem tudom,de 2 között tuti,hogy lehetettlen.

Spy Hun
Nekem is nvidiam van (igaz régebbi). De a 4 ment high-on ez meg szakít minden felbontáson highon. Mediumon meg a legmagasabb felbontáson is simán megy :S

grizzly21
thx!

Breki33
Kasabian - Club Foot
grizzly21
nyert az arsenal szép esténk van😊
továbbra se tudja senki hogy mi a franc a cime a pes5 introjának a zenéjének?

tudtátok h thierry henry is játszik a pessel???
NYERT A JUVE<#mf1>

Csaó!

Volt egy kicsit régeben egy leírás, miszerint az Nvidia kártyások örülhetnek mert fúú de szép lesz a gamma a gépükön. Egy srác írta, mit hogyan kell beállítani. Nos nektek mûködött? Mert nekem nem nagyon... Pedig uugyanolyan kártyám van mint neki...
PESFAN
Srácok!
Látom van új kitserver.
De vannak már gyönyörûszép új mezek is????
Mert valljuk be amik vannak vmelyik fájlban az kezdetnem nem rossz de nem is túl szép és jó!

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family