Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mozgás lehet hogy nem tökéletes, de azért jóh 😊
CSAK a Fradi
amit lõttem fickát nehogy már kiszedjen egy másodosztályu angol csapat ki lofa** kapusa.
ja szabadot se nagyon lehet..
Meg pl sokan ,,elcsúsznak'' a Zidane-csel közben, ha nem elég jók 😊 Másrészt meg ha jól emléxem a játékosok tulajdonságai között van olyan is, hogy dribble speed és dribble acc. sz'al tuti, hogy a cseleket sem ugyanúgy csinálja mindenki...
És valóban, ha 30ról megy a labda, akkor azért a kapusnak van ideje odaérni rá, ezt élõben is tapasztaltam 😛
CSAK a Fradi
ha 30ról lõtted az Henry fickát akkor azt a valóságban is ki lehet szedni
egy élõ meccsen nem sokszor fordul elõ a játékban lévõ cselektõl különbözõ, és a védõk ugyanígy reagálnak rá, mint a gémben
tehát nem nagyon értek egyet, de hát mindenkinek más a véleménye😛
Avanti Crociati!
A kapus meg jó valóban...túl jó is, majd linkelek egy szkrínsátot, hogy a 30ról megeresztett Henry fickát lazán kiszedi...
félreértés ne essék nem fikázni vagyok itt, 100X jobb ez mint a fifa, csak leírom mitõl lehetne jobb..kár h a Konami programmerek nem figyelik ezt a fórumot.
ja meg a mozgások..azok még mindig otrombák.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
CSAK a Fradi
Avanti Crociati!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
a játékról annyit hogy jobb mint a fifa klasszisokkal, de :
-nem lehet kurva jó csellel szétszopatni a védõket, ez a tologatás csak úgy jó ha szerencséd van és bejön néha...
-a kapus túl jól véd--irreális. nemtom hanyadik fickámat szedte ki..
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
KÉT DOLOGBAN IS.
1, MIÉRT VAN AZ HA BEÁLLÍTOM AZ EDITBEN EGY CSAPAT ÖSSZEÁLLÍTÁSÁT ÉS ELMENTEM AZ OPTION FILEBAN AKKOR CSAK SÍMA MATCH-BEN MARAD ÚGY A CSAPAT, DE LIGÁBAN VAGY ML-BEN A RÉGI ÖSSZEÁLLÍTÁS VAN VAGYIS AMI A LETÖLTÖTT ADATBÁZISBAN SZEREPEL?
2, VALAKI ÍRJA MÁR LE KÉREM HOGY KELL BERAKNI A KITSERVERBE A MEZEKET GYÖNYÖRÛ ANGOL MEZEKET SZEDTEM LE AZ FH-RÓL.
ODÁIG TUDOM HOGY KITSERVER BEMÁSOLNI PES MAPPA MAJD SETUP EXE AZTÁN INSTALL DE UTÁNA HOVÁ KELL TENNEM A LETÖLTÖTT MEZEKET?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
msn:[email protected] bárki felvehet
Billentyûzettel játszom és mit csinálok rosszul hogy mindig fölé lövik a labdát a csatárok? Kénytelen vagyok 4 méterre becselezni magamat a kapu elé, mert onnan már legalább a léc alá lövik a labdát 😉
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
Akkor fogalmazzunk ugy,hogy nekem még lehettlen 😄
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
A játékmenet nagyon jó lett, nem tudom mire mennék a gép ellen egy ütõképes csapat ellen,de az tudom,hogy Master League-be az alap csapattal(Ivarov és a többiek) nagyon nagy sz*pás. Ez a játék annyira élethü lett sztem,hogy nagyon. Tényleg figyeltek minden aprobb részletre is(Játékvezetõi labda,sérülésnél ki kell rugni, a gyerek fenn akad a hálón, megfogja a kapufát). Ezek tényleg olyan apró részletek,amik még egy kis finom füszer,hogy igazán jó legyen a játék.
Ami nagyon idegesít az a bírói ténykedés és a gép viselkedése 5 csillagon. Mondom még nem probáltam,hogy mire mennék egy jobb csapattal, de kicsit idegesítõ,hogy hasonlo szabálytalanságokat a gép a maga javára befúj,nekem meg kicsit erõsebbeket nem, na meg,hogy a labda mindig hozzá pattan...
De amúgy tényleg jó a játék.
továbbra se tudja senki hogy mi a franc a cime a pes5 introjának a zenéjének?
NYERT A JUVE<#mf1>#mf1>
Volt egy kicsit régeben egy leírás, miszerint az Nvidia kártyások örülhetnek mert fúú de szép lesz a gamma a gépükön. Egy srác írta, mit hogyan kell beállítani. Nos nektek mûködött? Mert nekem nem nagyon... Pedig uugyanolyan kártyám van mint neki...