Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
hmmm sztem partjelzõ nem látható meccs közben... elnéztél vmit. A kispadon sem látok soha senkit. Már a 6. résszel nyomod? 😛

Mondjuk tréningen le lehet ültetni a játékosokat a padra... jól néz ki, hogy ott gubbasztanak 😄

Ja tegnap végignyomtam egy kupát és a gyõzelmi animációt kicsit kiegészítették. A kupa és éremátvétel után a játékosok körbefutják a stadiont, az egyikük a nemzeti lobogót a vállára terítve 😄 Nagyon pofás 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Fyrex
végig ott futkorászik a pálya szélén meccsközbe neked a partjelzõ? 😮

Avanti Crociati!

Breki33
na lássunk egy képet
Breki33
pes3 kéziönyv fh
partjelzõ nekem is van,kispad is.meg néha van ott ember is 😊

Hol kaphatok infót a Billentyûzet leírásról(vagy aki segítõkész le is írhatná),mert nem igazán tudom melyik bill.mit csinál és át is akarom állítani.Bénázok csak vele ezért kellene 1-kis help!
forza milan
lol,nekem érdekes hogy van....

5 csillagon multiban volt olyan, hogy 3 vedo is elszallt, szal nem a gep ellen
cimbim csutortokon jon haza, majd probalok osszehozni ilyesmit, az kilinkelem
grizzly21
linkelj olyan videót ahol megszopatsz 3 védõt 5 csillagon (nem középpályán, hanem a 16os elõtt pl)és a kapus fejérõl megy be a labda.
kéne lan

van egy kis problémám!!elindítom a játékot és csak ennél a játéknál késik a hang.nem tom miért.EDDIG JÓ VOLT!!

Fyrex
kispad a pálya mellett van...partjelzõ nincs

Avanti Crociati!

Hi! azt megtudjátok mondani,hogy a Pes-ben van partjelzõ meg kispad,mert nekem sem a pes5-ben sem a pes4-ben nem úgy néz ki mintha lenne!! Ha van akkor hol tudom beállítani,mert sehol sem találom? Toto<#wow1><#vigyor3><#vigyor3>
Breki33
rapidshare.se
Spy Hun
Már megint törölte az atw az oldalt. <#rinya><#rinya>
Akit érdekel msn-en átküldöm...Nem szenvedek megint.

Breki33
nem véletlen van ám a másik védõ hívása gomb
azt mondjatok, hogy irrealisan jol ved a kapus..ezzel nem egeszen ertek egyet..ugyanis haverommal szoktunk multiban jatszani, o billentyuzettel tolja, en meg gamepaddel, es mindketten szoktunk brutalisan nagy golokat loni egymasnak, igaz, mostmar 5 csillagon kevesebbet, de meg mindig kicsit tul sokat(ma volt pl egy eleg idegesito gol, drogbaval elindultam, toltam egyet a labdan, es 16-rol picit kisodrodva felso kapufat lottem, ahonnan a labda toldo fejere pattant, majd a haloba..😄 eleg jo volt, cimbi orult nekem😊).
szoval sztem messze nem vedenek eleg jol a kapusok, masreszt piszok idegesito, hogy jon kozepen a jatekos, es a vedoim, mint mozes elott a voros-tenger, szetnyilnak, es 16-18rol egy loves egy jobb jatekossal mondhatni ziccer!
es billentyuzetrol sztem picit konnyebb jatszani, neha jobb, hogy csak 4 (ill uszkve 8) irany van, konnyebb becelozni a kaput. az analoggal igaz, hogy sokkal pontosabban lehet loni, de nehez kicsit becelozni. legalabbis nekem, bar meg csak cirka 1 honapja durom gamepaddel, es kb 2 hete analoggal.
a cselek: igenis nehezebb "pengetlenebb" jatekossal cselezni, meghozza sokkal, henry-vel van hogy 3 embert megszivatok(lonek, de termeszetesen a 4. elviszi a bogyot - eleg idegesito), de pl egy gilbertoval mar nehezebb ilyesmit osszehozni, joval nagyobb szerencse kell

jo lenne direct ip, kivancsi vagyok, milyen szinten vagyok masokhoz kepest😊
grizzly21
lehetne egy arsenalosat is csinálni, amiben van lövõcsel, zidane csel, átemelés meg ilyen extrák

grizzly21
nagyon állat, jobb mint a trailerek!
kár h nem Arsenalos.
egyébknét néhol látszik itt is ami irreális:
ha nem áll jobb lábra a labda akkor kicsavart testállásból ugyan, de jobbal lövi csakazért is

fernando torres
hhuuu nagyon komoly lett fõleg azért mert barcas <#eljen><#eljen>
télleg kira grat!

Fyrex
bazz graphic studioval...vagy feltett egy patch-t...

Avanti Crociati!

forza milan
hogy raktál be nike labdát?😛

ForRedGlory
Grat, ügyi vagy <#wink>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Spy Hun
Terminátor14
juj, mínusz 1 v 😄

CSAK a Fradi

Terminátor14
Én meg Rákoskeresztúron (XVVII. ker.)...
Spy: Én nem :S

CSAK a Fradi

grizzly21
hát nemtom én se csak így felvetettem. egyébként budaörsön lakom.

Fyrex
szabadok a pes4be nagyon jól mentek, itt még nem nagyon lõdöztem 😛

Avanti Crociati!

Terminátor14
Én tudok vinni esetleg 2 gépet 😛 Ja meg 3 gamepadot is akár 😊 De amúgy nemtom lenne e ebbõl vmi

CSAK a Fradi

grizzly21
valamikor lehetne lab party mert nincs kurva direct ip. meglesném ti hogy szórjátok a szabadokat. itt 2 gép van amin jól elfut +2 gamepad..

Fyrex
mindent lehet 😛

Avanti Crociati!

grizzly21
a lényeg hogy meg lehet ugy is lõni, hogy 25 rõl a kapus rá se szagoljon

Fyrex
igyis tökéletesen játszható a játék, patch is van, nemtom mi a gond

szal ide is csak szpemmelni jársz 😛

Avanti Crociati!

fernando torres
még nem
megvárok 1-2 normális pecst aztán sztem

fernando torres
<#eljen>pontosan

Terminátor14
na azért ne legyél már láma 😄
Ha nem pattan meg, akkor egy erõs, ámde szarul helyezett lövés, amit a kapus simán véd...Így meg... 😊

CSAK a Fradi

Bár akkor megoldottuk a titkot,a világ legócskább játékosával kell a legjobbnak lõni,aki ezen ugy meglepõdik hogy tuti gól!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grizzly21
megpattant. de a lényeg h a kapus nem foghatta

grizzly21
jah az elsõ is kapufa

Ezért mondtam hogy helyzettõl függ.Itt olyan jó szögben lõtte meg,olyan erõvel,hogy nem lehetett védeni.Meg a keresztbe jövõ védõ is kissé zavaró lehetett,hogy tud blokkolni vagy nem.Meg ez nem volt 30 méter se...<#buck>
De nem ez a lényeg,persze hogy be lehet lõni akár 30-ról is,de nem mindig,még akkor sem ha a világ legjobb játékosa lövi el.
Én a Ballack-al lõttem Pes 5-ben a Real kapusának szembõl 25-rõl aránylag lapossan gólt,és meg se mozdult rá.Pedig nem a kapufáról pattant be.De persze ez nem sikerül,csak nem tudom hányból egyszer...

Terminátor14
Így van, fognia kellett volna, dehát ennyi szerencsém azért lehet 😊

CSAK a Fradi

Fyrex
ez nagyon nem igaz...

Avanti Crociati!

Fyrex
az elsõnél gyönyörû az elhúzás de a kapusnak a lövést már védeni kellett volna

a második védhetetlen 😛

Avanti Crociati!

Terminátor14
Mért, az alatta lõvé szabad az kapufás? Na jóóó, mind1 😄

CSAK a Fradi

fernando torres
nem kicsit megpattant a védõ lábán...

grizzly21
látod ez az! csak kapufásan lehet igazán szép gólt lõni alatt már fogja a kapus.

grizzly21
erre csak ezt tudom mondani:
klikk
😄DD
hát itt nem lepte meg mert egy támadó volt, felkészülhetett volna de ami jó lövés azt nem lehet kivédeni.
egyébként a pesben 20 ról is sokszor ugyanaz a helyzet, van hogy 16ról is..

Terminátor14

Ezt csak a csel miatt 😄

És íme a szabad:

CSAK a Fradi

grizzly21
na de Neked nem Henry lõtt😄DD

Hát szerintem 30-ról egy normális kapus,ha nem lepi meg a labda akkor azt ki tudja védeni.(nem mindig,helyzettõl függ)

Terminátor14
Ezen ne vitatkozzunk, de én meg kapus voltam 8 évig, és nem 1 pipába tartó lövést szedtem ki 😊

Persze mostanában olyan is van, hogy az enyémet szedik ki a szemetek...

Nya jóh, kisoff vége

CSAK a Fradi