Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
amúgy direct ip sincs

szval.............
Breki33
hát vedd meg
meg mindig nincs direct ip crack? kezdek elkeseredni..ez igy nem koser am..
AndrewT
üdv
windows reinstall után nincs hangom pes5-ben, minden más játékban van. kaptam már olyan tanácsot, hogy hardvergyorsítást vegyem le a hangról, nem segített. ötlet?

The Hedgehog
Master League hasonló mint a FIFA-s karrier/menedzser módok. Annyi különbséggel, hogy nem valós bajnoki rendszerekkel folyik a küzdelem, hanem van egy Division 2 pár csapattal illetve egy Division 1 több bajnokságra osztva. Amikor új ML-t indítasz te adhatod meg, hogy a csapatodban tök kezdõ és ismeretlen nevû játékosok legyenek (újoncok) vagy az eredeti csapattal szeretnél-e rögtön indulni. A csapatodat akár a Div1-ben akár a Div2-ben is indíthatod... Röviden. Fullos leírás a PES4-es ML-rõl itt (PES5 is hasonló):

www.quaresma.hu

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
tipikus..
Breki33
Érdemes elolvasni a Pes3-as és 4-es kézikönyvet

tpikus Bajnokok ligája nincs benne

Érdemes egy új rostert berakni, hogy a játékosnevek stimmeljenek.
Heló én eddig fifás voltam és most kezdtem el játszania a PES-sel hát nagyon durván sokkal jobb mint a fifa.Viszont lenne pár kérdésem:Ha league módot játszom az csak egy évig tart vagy lehet utána is folytatni?pl.Bajnokok Ligája?
2.Mi ez a Masters League? Mert belenéztem az Arsenalba és csupa noname gondolom gép által kreált játékost találtam.
Elõre is köszi
Fyrex
mák<#idiota>

mákok<#idiota><#idiota>

Avanti Crociati!

Közben megoldódott bocsi.

Nincs meg valakinek a játék kézikönyve szkennelve?Az enyém elveszett...

Szabadrúgások PES módra😄

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Fyrex
nagyon szivesen máskoris

Avanti Crociati!

Breki33
szedd le az újabbat

proevolutiononline-n fent van
Fred10
na köszi nemtaláltam meg

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Fyrex
jól tudod hogy kérdezték

visszaolvasás rulez

Avanti Crociati!

Fred10

szintebiztos vagyok benne hogy márkérdezték de légyszi segítsetek hogy miért ilyen néhány mezem most szedtem le a kick of 2006 patchet és azóta

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Ez az átalakítóra vonatkozik?
The Hedgehog
szerintem érdemes leszedni, aki nem akar nagyon buherni és gyorsan kell neki egy all-in-one patch akkor jelenleg az egyik legjobb választás

mohus
MM

3990HUF

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Szia! Hol lehet ezt kapni és mennyiért? És az átalakítót? Köszi!
Breki33
sztem az xbox-os patchet amit kilinkeltem a másikban érdemesebb
saviola83
Srácok akinek lenne kedve egy kezdõ pes-esnek pár kérdésére válaszolni az jelezze már esetleg privibe.Végül is annyi lenne a kérdésem hogy a fifahungaryn látam egy 400 mega körüli patchet.Nekem az alap játék van meg csak nincs feltéve semmi.Érdemes azt a patchet feltenni.Sokmindent újítani fog?Végül is nekem nem kell olyan nagyon sok új dolog bele.De úgy olvastam hogy ez a patch elég jó dolgokat tartalmaz.Úgymint mezek,nevek arcok.STB
Szóval érdemes letölteni?Vagy még szedjek le valamit?

báttyó02
végülis akárkivel,csak olyan 88dribble acc. alatti értékkel rendelkezõ játékos elég szépen elrontja a cselt 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

The Hedgehog
de nem akárkivel 😊

báttyó02
simán elõlehet hozni a 360fokos cselt
ha gyakorlod akkor akármikor megcsinálod

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mohus
nekem havasat is sikerült...

melyik ligában vagy??

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

köszi
Breki33
<#smile>
igen. pl. egy logitech cordless rumblepad kituno valasztas lenne. van is egy elado peldany. mindossze 5000Ft-ert a tied lehet 😊
Mindenképpen.Lehetõleg egy 2 analógkaros példányt szerezz be.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Én elõször látom ezt a játékot és más focis játékos sem nagyon próbáltam, mindenesetre a PES5 nagyon teccik. Én billentyûzettel játszom, de nekem úgy tûnik, hogy ha minden funkciót ki akar használni az ember, akkor azt billentyûzettel nem lehet megoldani, mert nincs annyi ujjam... Pl a 360 fokos cselt, meg sok mást elég nehéz elõhozni. Szóval érdemesebb game-paddal próbálkozni?
Emlékeim szerint játszottam már esõs meccset. De nem mindig emlékszem jól. De mintha! 😊

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

The Hedgehog
hihetetlen hiba van a Master Ligában... furcsa mód nem változik az idõjárás, hiába van õsz vagy tél, nincs hó, nincs esõ. A meccsek mindíg tiszta idõben folynak. Dühítõ, mert immár ugye van havas pálya de lehetetlen kiélvezni azt ML alatt és persze illúzióromboló, hogy ennek ellenére verõfényben a játékosok kesztyûben futkároznak 😞

eZo
Majd el felejtettem.. Nem azonnal áll be ez a hiba, hanem van, hogy 1-2 meccs után és van, hogy csak 5-6 meccs után... de egyrejobban bosszant<#falbav>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Hi !
Lenne egy olyan problémám, hogy kifagy a Pes 5 ! (PES5.exe alkalmazáshiba)
Az alapjáték van fent semmi patch, csak az FH-n fentlévõ legfrissebb adatbázis (Darths Adatbázis frissítés 1.5) !
A konfigom-al nem lehet gond (Amd 3200+, 1Giga Ram, Geforce 6600GT minden a legfrissebb drivekkel )!
Más játék nem csinál hasonlót !
Mi lehet a baj ?
Elõre is kössz a válaszokat !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

mohus
ez helyes😊

Goodwill
elég idétlenül néz ki ez a mozdulat 😛

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

tobias88
Nemtudjátok honnan lehet letölteni a DVD borítót a játékhoz?
The Hedgehog
eredeti játék kell hozzá

hi.nemtudjátok hogy lehet multiba játszani?
Néztem már, de ezek csak szemelvények, nem a teljes leírás. Azért fizetni kell.

Methylisocloro
hát hogy milyen profin meg van csinálva a PES5 😉

Na de kihalt ez a fórum...

Nos erre a jelenetre kérek kommenteket! Nem semmi, ilyen egy igazi technikás védõ, így oldja meg a feladatát. Nem semmi, nekem nagyon bejön ez a jelenet....

Itt egy szép külsõs lövés, ami természetesen gól is lett😊

Abeyie Gool

The Hedgehog
hm o_O most ezzel mit akarsz mondani?

Methylisocloro
milyen érdekes hogy a PES5 meccsei jobban hasonlitanak a Bajnokok Ligája meccsekre mint a magyar bajnokik 😄

Itt van a hivatalos PES5 leírás:

http://www.piggybackinteractive.com/en/guides/downloads/?id_guide=29#d706

Néztétek már?

A körbefutás már a négyben is benne volt

Próbáld meg a tréning opciót. Szinte minden kombinációt bemutat a progi, és gyakorolhatod is õket. Érdemes.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC