Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.Minden meccset le kell jáccani,nem lehet simulate-ézni vagy ilyesmi??mer így sokáig tart egy szízön...
2.Master ligában lehet szezonok alatt,végén csapatot váltani,vagy végig ugyanazzal kell lenni??egyáltalán hány évet lehet lenyomni egymásután??
6 csillagon pl a Hamburgot megvertem 5-0-ra ,viszont pár meccs múlva kikaptam 5-1-re
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Ahogy lentebb irták,gyakorlás a kulcsa a dolgokanak.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gyakorolni kellene mondjuk a lövéseket, meg többet kellene játszani, hogy könnyebben menjen.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Tudom, hogy már volt téma és el is olvastam ám, de... hogy a bánatos fenébe lehet egy lövésbe csavarást adni? Ezt magától csinálja? Iszonyat, hogy nem tudom befelé tekerni a labdát egy-egy lövésnél és úgy zúg el 4-5m-re a kapufa mellett (kívülrõl) mint a huzat. Szabadrúgásnál és szögletnél OK hogy iránygomb és arra elcsavarja, de akció közben az istennek nem akarja csavarni.
Amit még én nagy negatívumnak tartok az az, hogy - én mindent 3*-on játszok - és úgy vettem észre, hogy a csillagok növelésével nem csak az ellenfél javul, hanem az én játékosaim fordított arányban butulnak. Ez viszont már néha-néha idegesítõen hat: összefutnak a saját 16-on belül, nem megy a labdáért az istennek sem, pedig elé esik, és ha nem váltok rá, akkor még tán el is fut elõle, stb. Nem kezdtem egy nehéz csapattal (Inter), de néha amit mûvelnek a pályán... gááááz. Azt már nem is mondom, hogy a gép a 90. percben is úgy lefut mindenkit, hogy öröm nézni, amikor a saját játékosaim már meghalnak és seggükön veszik a levegõt. Iszonyat, hogy két csillagon nyerek 4-5 góllal akárki ellen, 3* meg hatalmas boldogság ha megverek egy-egy tabellán utolsó helyeken levõ csapatot. Ugye lesz arra patch hogy ne legyenek nyomik a játékosaim 3* felett? Nyugtassatok meg.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
http://media1.break.com/content/ronaldinho.wmv
érdekes dolog
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
ez a rész speciel nem neked szólt hanem a hat csillagon milyen jó vagyok típusú beírásoknak
direkt nem neked válaszoltam........
ja és nem a multiról volt szó hanem a CPU-ról :)
1. van vmi peccs vagy akármi hogy az angol csapatneveket pl. a meccs elején helyesen mondja ki, tehát ne Merseyside Red legyen, hanem Liverpool? hangsúlyozom, nem a csapatválasztásnál, azt felpeccseltem, hanem a kommentár mondja helyesen.
2. állítgatom a csapatokat, felállást, csréket, stb. mégis amikor mondjuk olasz bajnokságot kezdek, nem az aktuálisan elmentett felállásokkal vannak acsapatok, hanem alap felállás szerint. ezt lehet orovosolni? barátságos mecseknél minden ok.
Ezt már mondtuk, de multiban erre nincs idõ jobb játékosok ellen.
Nálam így meccsenként alig-alig van szabadrúgás ;)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Két dologban értek egyet.
Szerelés, szabadrúgás aránya.
Még abban hogy nem tudok kikapni.
Szinte mindig nyerek a legnehezebb szinten nyomom.
Ha nem nyerek akkor is iksz.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
egy kicsivel
-a többivel nem teljesen értek egyet, szabadon guruló labdát nagyon sokszor én érem el, és sztem eléggé reális az egész, ez pl. tetszik nekem
-labdaátvételnél is csak meg kell nyomni a megfelelõ gombot (R1, R2, vagy semmi), és akkor már nincs gond + jól kell helyezkedni
-igen, egyvonal az engem is idegesít.. :P
-ja és ha elesik a játékosom, valóban elég lassan kel fel ... :D
"ja azt lehagytam, hogy szöglet. vagy szabadrúgás után kifejelt labda mindíg a CPU játékoshoz kerül, legyen az az én, vagy a CPU kapuja elõtti szituáció."
hát akkor még ok, ha a te kapud elõtt van, de ha CPU kapuja elõtt, akkor már nem :D, erre még nem figyeltem fel..
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Bocs a sok károgásért, csak érdekel, hogy ti felfigyeltetek-e ezekre a dolgokra.
- ha én szerelek, bedobás a CPU javára, mert tuti kimegy a labda
- ha a CPU szerel, sosem megy ki labda, és mindíg az õvé.
- ugyanez a 16-os és az oldalvonal között, védekezéskor rólam mindíg szögletre megy a labda, támadáskor kirúgásra, róla meg mindíg a saját játékosához.
- ha szerelek, azonnal a következõ játékosához pattan a labda, és mintha misem történt volna, viszi tovább, ha õ szerel, akkor egyszerûen csak viszi tovább a labdát, mintha mi sem történt volna.
- ha felugrunk fejelni, akkor ha véletlenül sikerül nekem elfejelni a labdát, az szinte biztosan az õ játékosának a lábára, mellére esik, ha nem, akkor kimegy taccsra. ha õ fejel, akkor mindíg a saját csapattársának a lábára megy a labda.
- ha szerelni próbálok, akkor 10-bõl 9-szer szabadrúgás neki. ugyanilyen jellegû szerelések után én szinte sosem kapok szabadrúgást.
- akár mit csinálok, supercancel, meg minden, a levegõben lévõ labdához nincs az az isten, hogy odamenjen a játékosom és átvegye, vagy elfejelje
- ha szabadon guruló labda van, akkor biztos, hogy ha csak egy pixellel is, de a CPU játékos hamarabb ér oda.
- ha mindkét játékos felugrás után a földre esik, akkor a CPU játékos azonnal felpattan, és elszalad a labdával, az én játékosom fetreng.
- nekem lefújja lesnek az egyvonalat, neki méteres leseket enged el, ami mindíg gól
- minden CPU játékos gyorsabban fut, mint az én leggyorsabb játékosom (hol a realitás?)
- a fentiek ellenére a CPU nem tud gólt lõni, a legtöbb meccs 0-0, vagy 1-0 ide.
Perzse fenti esetek nem száz százalékban fodulnak elõ, csak mongyuk 90%-ban az esetek elõfordulásában.
Most én vagyok ilyen kegyetlen béna, vagy tényleg kicsit segít magának a progi a játékban? Ez az úgynevezett nehézségi szint?
Kiábrándító. De sajnos akkor is ez a legjobb (vagy inkább az egyetlen élvezhetõ) foci játék és szeretem!! :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Én legalábbis igy szoktam.Hosszabb leirást ne kérj...
Viszont százszámra vannak játékosok külföldrõl,és az új multi rendszernek köszönhetõen szuper meccseket lehet játszani mindenféle lag,akadozás nélkül.Több mint 30 meccsbõl eddig egy volt nekem játszhatatlan.
Ugyhogy ha tényleg tetszik a játék,és ugy gondolod hogy hosszú ideig játszanál vele,akkor szerintem érdemes megvenni.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
sok sikert!
Érdekes tapasztalataim vannak master leagueben. A lyonnal vok, és a második, harmadik meccsre már az összes játékosom teljesen le van fáradva. Mit lehet tenni?