Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze még elég a 2*, a másodosztályú csókákkal így éppenhogy csak jóvagyok. De szeretnék továbbfejlõdni 😄
Igaz, csak billem van, de élvezem a játékot 😊
Eddig kultúrált környezetet láttam, segítõkész , hozzáértõ (😄) emberkékkel, szóval köcce.
Azok a PES pontos gyûjtés, és indulhatok eredeti csapatokkal az hogy van??
nekem MLben eleve enged indulni a legelején ... vagy ez akkor van, ha default playerekkel indulok, és gyûjtögetem úgy a pontokat, és amikor nagyon jó leszek, hirtelen megkapok az eredeti teamet?
(mert akkor nem váltok csapatot, mert éppen azért akartam elkezdeni más csapattal, hogy a Raul, Ronaldo, Carlos stb. ne vesszen el...)
Egy kérdés: a gép ha együtt megyünk a labdárt fogja és kétkézzel ellöki a játékosomat. Ezt hogy lehet megcsinálni? Mert én csak visszarántani vagy felrúgni tudom, de ellökni sehogy. Vicces néha hogy 1vs1-ben ha õ fut az én kapum felé akkor szabadrúgás lesz, mert lerántom, ellenkezõ esetben ha én viszem az õ kapuja felé, akkor ellök és semmi sem történt... ja, és ha összefutunk akkor én 10-bõl 10 esetben elesek, õ meg nem. Mellesleg a 90. percben is simán lefutja a frissen cserélt játékosomat labdával(!), úgy hogy még távolodik is. Vicces.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
s csak a kérdésre válaszoltam
inkább javítsd meg az fh fórumot továbbra sem jó
Én most jövök bele😄
Egy bajom van csak MLel, hogy ha azzal a csapattal kezdek (jelen esetben Real Madrid) noname emberekkel, akkor abban a csapatban levõ emberek elvesznek, akiket meg szeretnék majd szerezni (nemdebár??)
így vmi másik csapattal kell kezdjek 😞
Rotálással, meg az auto training-el, bár szerintem az utóbbi csak a formát befolyásolja...
msn:[email protected] bárki felvehet
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
auto attack, auto def az a támadó, védekezõ szellemet állítja ugye? (az az auto hülyeség kavar), gondolom a normal a semleges, de van ott vmi 4. is...
olvasom a kézikönyvet, de most mégis leírtam ezt, mert dolgozni is kéne 😛
gondolok itt:
a team/settingsben a mentalitás a kül. helyzetekben
+ a felállás, hogy mennyire teszem elõre-hátra-oldalra csókákat
+ az irányok, hogy melyik játékos merre fusson támadóban, védekezõben.
valamit kihagytam, amit tartalmaz a quick settings?
thx.
De ugy tûnik a másodikat akkor rosszul próbáltam vagy nem annyira tüzetesen 😄D
A new MLnél ott ahol lehet állítani cursor GK, meg vmi egységet csökkenteni növelni, az mit jelent???? a lövéseknél a gyorsaság felmenetelét, vagy mit? arra nem jöttem rá, de nagyon érdekelne! 😊
2, a második a rendes jelenlegi keret, a harmadikra nem emlékszem..😊))
De nem tudok taktikázni meg stb lefordítani meg nincs kedvem.
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
de mivel nem lehet változtatni csillagot, kezdjem még most elõlrõl 5ös csillagon???
csak félek, hogy akkor nagyon fel fogom adni, mert rommá fog verni... 😊 így is nagy része döntetlen volt a meccseknek, 3. lettem a bajnokságban (másodosztály)
Az eredeti real madriddal meg rommá vertem a csapatokat, minden lövés beakadt, még az is, ami kicsit kapushiba volt 😛 (jó, 2-es csillagon 😄)
de hát a játék az játék, csak néha nagyon idegõrlõ a mezõnymunka...
de elõszeretettel alkalmazom az ALL attackot támadóban, defense only + counterattack védõben, alapból meg side attack, bár ez csak azért jó, mert legalább a szélsõk is felfutnak 😛
Azt nem tudjátok, hogy ha pl. a back line-ra maxos erõt fordítok, akkor alapból fogy a kondijuk durvábban, vagy csak ha éppen csinálják?? meg pl. counter attack... tehát ha benyomom counter attack, akkor már csökken, vagy csak attól csökken jobban, hogy kisprintelnek a játékosok counter attackban?
ugyanez offside trap, logikus hogy ha én támadom végig a meccset, és nálam van a labda, akkor ennek nem is kéne élnie, de mintha akkor is venné ki a kondit a védõkbõl keményen... ugyanez a back linera... szóval így mehet feleslegesen a kondi?? mert akkor mondjuk csak védekezésnél nyomnám be, stb... bár kényelmesebb lenne ha csak 1* kéne, és csak akkor vegye ki a kondit a counter attack pl. ha tényleg csinálják...
A higgadtsággal egyet értek, meg Steve-vel is... nekem a másodosztályú játékosokkal néha elég ratyi játékot tudok csinálni, de néha mintha megtáltosodnának, nem passzolják el magukat meg át bírják venni a labdát 😛
Most meg írok egy privit, bár nem tudom hol fogod ezt elolvasni 😛
ha viszont nem megy, akkor unalmas, lagymatag a mérkõzés, úgy mint az életben... kevés helyzet, fõleg középpályán megy a játék, küzdés van, szóval nagyon eltaláltak a gameplayt a konamisok..
a meccs végén még mindig sokszor megnézem az összefoglalót 😛 (fõleg, ha jó meccset nyomtam, sok helyzettel, gólokkal)
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Milannal vagyok 5*-on és az Inter ellen nyomtam Ml-ben. Év elején nyertek 2:0-ra egy idegesítõ meccsen(utolsó 3 percben kaptam 2 gólt). És most itt volt a revans ideje. Külön érdekesség volt, hogy télen volt egy Adriano Vieri csere...😊 Szóval nagy csarta volt várható. Én bizony nem szégyellem az utóbbi idõben végig néztem a training menüt és egészen az elejétõl elkezdtem tanulni az irányítást ésmost meg is lett az eredménye. Végig nagyon higadtan játszva baromi jó meccsen 4:0-ra megvertem az intert, úgy, hogy Adriano is bevágott egyet.....😊 Külön érdekesség, hogy a meccs végén mikor már teljes K.O. volt vieri összeverekedett Adriano-val...😊 álati klassz a 4. gólt meg Seedorf kb. 32-rõl nyomta be a hosszú felsõbe...😊
ezt csak azért írom le, mert az egész irányítás lényege a higadság és, hogy úgy tekints erre az egészre mintha Tv-t néznél igazi focival és baromi életszagú akciók jönnek így ki a dologból...😊
Szabadrúgásnál ugyanez a helyzet. Én mindíg úgy lövövm, ahogy életben lõném, és mellé még nyomok egy R1-et ettõl mintha lefelé csapódna a labda..))))))
Valaki nem tudja hogyan kell szabadot lõni,úgy h ne a sorfalba,és fõleg ne a stadionból lõjjem ki!Van valami taktikája???
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Pl. a All Attack-nál egy 3-4-3-as felállás mellett már nagy erõkkel lehet támadni,persze ilyenkor az ellenfél kontrái életveszélyesek.
Vagy a Side Attack-nál a szélek szépen nyomulnak felfelé,jól ki lehet õket ugratni,aztán jöhet a beadás.(ez a PES4-ben sokaknak kifejezett taktika volt ahogy néztem,mert marha nehéz volt ezeket a szélen megfogni,és aránylag könnyû volt pontosssan beadni)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ott ahol manuálisan lehet állítani, ott vannak ezek?? nem láttam ilyet, de lehet csak figyelmetlen voltam.
Mert nekem a strategy/teamben van, hogy auto-attack, normal, manual, auto-defense...
és az auto attackot, meg az auto defet szoktam változtatni, és tényleg látszik, hogy változás van (a színekbõl is a játékosok neve mellett, ha az azt jelenti (miközben játszol) ).
ezeket formation A és Bre állítottam, és manuálisan állítom mikor hogy.
de persze egy all-attack jobban jönne, vagy egyrõl beszélünk???
Nekem is az volt a gond, ja és ha még az élelsímítást és az anizotrop szûrést is bekapcsolod, akkor igazán tuti lesz minden! Nekem az élelsímítás és az anizotrop szûrés is 4x-esen van és nagyon szép a grafika, pedig a kártyám többet is tudna,de ha már így is szép akkor miért állítsam 16x-s ra !
Ha nvidiád van érdemes a teljesítmés és minõség beállításoknál egy PES profilt csinálni és ott beállítani ezeket, mert így csak a PES5re lesznek érvényesek a beállítások, a többi játékra nem lesznek kihatással !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
egyébként ez általános probléma, szarul van megoldva a képernyõscroll... és emiatt zizizik a fû
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?