Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
nincs mit remélem megfelel! <#nyes><#eplus2>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Arsenal18
THx

asfa
nem para hidd el ez nem von le semmitt a játék élményébõl

asfa
akkor elmondom x=passz,négyzet=lövés,kör=ivelés,háromszög=szöktetés,l1=emberváltás,l2=hát csavarás vagy ilyesmi,r1=sprint,r2=elhuzos csel meg egyéb csel,irányok=irányok amerre vinni szertnéd a játékosodat,jobb analogot ha körbe forgatod akkor a 360 fokos cselt csinálja ezt is billentyûre lehet beállítani,bal analog nem tom mi

Arsenal18
és szeritem eléggé hülyeség, hogy nem írja ki hogy jump, walk, sprint stb...
kiírhatná, és úgy könnyebb lenne configolni...

Arsenal18
igen kör négyzet, x .... kössz egyész kezelhetõ....
gamepados szar...
billel szoktam meg és gamepaddal nem tudom hogy alapból hogy mûködik...
ergo nekem az nem mond semmit hogy kör...
mert nem tudom hogy, ha ps en nyomkodnám a gamepadot mit csinálna a körre...
érthetõ vagyok???

asfa
hát ja de nem annyira mert én billel tolom és 3 csillag sima a pes4ben 6 csillagon vertem ugy hogy meg lehet szokni simán

Arsenal18
egyébként kár hogy a játék ennyire gamepados ://
én billel szeretek játszani, gamepadon nem megy valahogy...
de lehet hogy csak az én padom kicsit szar, de én nem tudom megszokni a forgást...
vagy nagyobbat vagy kisebbet fordulok... ://
egybe van a négy forduló gombom, de nem joyos..... ://

asfa
hát elõszõr 500millioszor jobb a fifánál javitani mindenen lehet mert semmi sem tökéletes másodszor be lehet állítani a menüben a button confignál hogy mi hol legyen és csodák csodájára ugy lesz errõl ennyit

Arsenal18
Hi!

mivel mûxik a PES 5
már bocsi hogy ilyen gyík kérdéssel jöttem, de fifa-hol vagyok szokva...
de itt az a val ível, az x el passzol, és a w-vel hosszú passz...
a d-vel rúghatok kapura???
ja és még valami...
nem lehet a játékosokat elõrre küldeni mint a fifa-ba??? (q-val...)
úccsó reménysugárnak tettem fel a játékot, mert a fifa nálam már nagyon nem üti meg a mércét...
ez a játék viszont nem lenne rossz, de szerény véleményem, hogy lenne bõven mit javítani rajta...

báttyó02
b+...
oahhoz hogy betudj lépni online módba,kér egy kódot,amit ha megvetted a játékot a játékhoz mellékeltek

ha warez játékod van szal nem eredeti akkor nincs iylen kódod,magyarul nemtudsz belépni online módba

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

És online módban hogy müködik akkor is kell kód?mert már teljesen összezavarottam!
Két kódot nem tudnál valakitõl szerezni nekem?fontos lenne!
Rudee
Azért, mert mûködik online módban is.

Szar Bayern, szar Bayern :)

báttyó02
ÁÁÁÁ
akinek van kódja hozzá,az a superpatchel 100%ig tud neten játszani

Akkor miért írták bele ezt a suprpatch-be?
báttyó02
semmi
ha nicns kódod akkor nemtudsz online játszani
ennyi

ehhez igy nem adnak ki semmilyen olyan kiegészitõt ami ezt javitja vagy feloldja!
A superpatchere meg ezt irták:100 % Online kompatibilis (csak akkor, ha mint két félnek fel van rakva a patch)Ez most akkor mi?
báttyó02
hát ha megveszed eredetibe csak akkor lesz...vagy vmi illegál módon de ez szerintem elég nehezen megoldható lenne :D

és valaki nem tud szerezni olyat?
báttyó02
akkor csak ugytudsz játszani neten ha van egy eredeti játékhoz adott kódod..

Nem
báttyó02
eredeti a játékod?

Már oké minden!
Az a kérdésem lenne hogy!
Hogy lehet a pes5-tel neten keresztül játszani?
báttyó02
mikor lép ki?

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy felraktam a superpatchet mindent úgy csináltam ahogy le volt irva a plussz kifagyás gátlo dolgot is leszedtem de nem igy is kilép és nem értem miért!
segitsetek mi lehet a baj vagy hogy kell ezt megcsinálni hogy jolegyen?
Csaó!

Lehet, hogy csak én látom így de a játékban leír módon elég gagyi szabadokat léehet rúgni. Mármint ahogy trainingben van elmagyarázva. Az meccsen szinte sosem jön be. Kezdjük ott, hogy a trainingben szinte alig van sorfal... Én igazából nem tudom elmagyarázni hogyan kell lõni, mert nincs rá konkrét receptem. Én úgy szoktam, mint, ahogy való életben is lõném úgy állok oda a játékossal és próbálom úgy nyomni az irányt, hogy valami olyasmi csavar jöjjön ki belõle. Mondjuk itt meg vagyok lõve mert nincs analógom és ettõl kicsit nehéz, de volt egy idõszakom mikor elég szépen termeltem mostanságmeg megint nem megy. Szóval nálam abszolút érzés kérdése az egész.
Találtam egy egész hosszú leírást a pes4 topikban. Amúgy magában a játékban is le van elég részletesen írva, de mivel ennek ellenére annyira szarul ment, azért gondoltam, hogy van vmi spéci fogás, vagy hogy esetleg billentyûzettel eleve esélytelen a dolog, mert gémpadra lett kifejlesztve a játék. Mindegy úgy tûnik neki kell futnom még néhányszor a lasztának, aztán hátha menni fog! Abban igazad lesz, hogy gyakorlás nélkül nem megy...
A trainget megnéztem és olvastam a játékleírásban is a billentyûkombinációt. Az nem segített. Legalább annyit elárulhattatok volna ebben a nagy titkolózásban, hogy mi az az fhn, de akkor visszakeresek. Köszi.
Terminátor14
Én billel nyomom, éshát asszem tudok szabadot lõni :P
Gyakorold egy kicsit, esetleg a többi (régebbi) topikban keresgélj, sokszor le volt írva..

CSAK a Fradi

horpeti
FHn hol? az érdekelne, kiv. vok, mit írtok.

Én egy angolnyelvût olvastam...

bestGP
már soxor leirtuk h hogyan kell szabadot loni
fhn is itt is, ott a keresõ használd!

de am levan irva a trainingbe is, csak angolul

hüje vagy hamán szép nem!4

horpeti
Mindegy, hogy gamepadon nyomod le a gombot, vagy billen szerintem... pont ugyanaz lesz a hatás mind2nél :) erre értettem.

De gamepadon még nem próbáltam, ez csak józan paraszti ész

Gratulálok! Bár be kell valjam ettõl még én nem fogok jobb szabadot elsütni. Megosztod velem a technikádat :) ?
Hogyhogy mind1 az erõ? Ha túl sokáig megy a csík, akkor fölé lövik ezerrel a labdát... Simán a lövés gombbal lövitek a szabadot (aztán irányzék), vagy kombináljátok a "short, meg a through pass" gombokkal, ahogy az a játékleírásban írva vagyon?
báttyó02
10böl 7szor bemegy a szabadom :D
30méteren belül

Breki33
1. Ezek nem Pes5 arcok hanem esetleg pes5-ben is használható arcok
2. Graphic Studioval
3. Azt nem a Fifahungary oldaláról lehet leszedni. De hallottam már róla :-))))))
4. Szerintem nem raktad fel a javítást
Sziasztok! A kérdésem! Leszedtem pár új arc grafot a PES 5-höz! Ilyen fájlok vannak benne: hairw204.bin
facew204.bin
Ez pl. Shevchenko arca! Hogyan lehet ezt berakni a gémbe? Segítsetek ! Milyen progival és hogyan?
Valaki leszedte már a FIFAHUNGARY oldaláról a PES5_superpatch1 -et? NAGYON KOMOLY!!!! Csak valami oknál fogva nekem, kilép a játékból, ha az EDIT menüben mászkálok és a játékosok arcát szeretném megnézni!
SEGÍTSETEK EBBEN IS!!!
Hy

Call of Duty 2 -- KLÁNHÁBORÚ -- PH! Házibajnokság! KERESSÉTEK A TOPIC-OT!!!! (Megéri benézni!)

hy

Call of Duty 2 -- KLÁNHÁBORÚ -- PH! Házibajnokság! KERESSÉTEK A TOPIC-OT!!!! (Megéri benézni!)

horpeti
Szerintem szabadnál az erõ az mind1, hogy mivel nyomod, a többinél kényelmesebb az analóg, de a jobbra, balrát lehet billel is.. :)

Én mondjuk gamepad-dal nyomom de már sikerült jó pár szabadrúgást belõnöm. Roberto Carlossal kb. 30 m-rõl is bevarrtam egyet. De sikerült Bodnár Lacival is.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Amúgy szerintem a space-t is érdemes beválasztani valamelyik funkciónak, mert az is eléggé kézreáll. Én azzal szöktetek...
Aki billentyûzettel nyomja, az tud normális szabadrugást lõni? Persze kiválasztom a legjobb lövõmet, de talán még sosem lõttem szabadból gólt. Többek között az is bosszant, hogy alig csavarodik a lasztám. Már ott elbukik nekem, hogy az erõsséget sem sikerül eltalálnom. A 16-oshoz közel lövök, a feléig hagyom a csíkót felfutni és ennek ellenére hol fölé lövi, hol alig van ereje a labdának és ráadásul még nem is csavarodik. Elég bosszantó... Csak én küzdök ezzel? Tapasztalatok?
horpeti
Hehe, tetszik a beállításod, fel fogom használni a sajátom kialakításában is, nem baj? :)

A cselnek is jó helye van a shiften, a C akkor jó választás, ha Aval lõ az ember, de így a shift marad átellenes billnek. Szupi, jó kreatív vagy! (kár hogy én nem annyira :P)

Terminátor14
Nálam is a fifás a-s-d kombó van, a sprint a w, a kiugratós passz az e, az emberváltás a q, a csel meg a shift...Nekem így elég jól megy :) Sõt, ha nagyon cselezni akarsz, akkor az analóg irányokat is beállíthatod mondjuk az 1-2-3-4-re, és akkor a Zidane-cselt is meg tudod csinálni.

CSAK a Fradi

horpeti
Az R1 cuccosok viszont defaultok?

mert a C+D E+D elég nehézkes...

viszont szómiszó, a mutatóujjammal messze a legjobban tudom érzésre, öszöntbõl nyomni a dolgokat (lövés), az nagyon kézre áll, a gyûrûsujjammal lõni hát wááá :D

(ugyanez a gyakran használatos R1re, és C1re).. csak ugye amikor 2õt kell lenyomni akkor van kis torlódás :)))

báttyó02
nekem is fifás a pes3óta

horpeti
Aki billentyûvel nyomja, annak hogy van beállítva a billentyûzete?

A a shot, és D a long pass? (ill. X a short pass)

nekem FIFÁs múltból adódóan

longp A
shortp S
shot D

de ahogy elnézem a billkombókat, kényelmesebb lenne a default...

csak kiváncsi lennék, ti hogy nyomjátok. (R1-R2, L1-L2)höz nem nyúltam.

online játékról van szó
csao
lécci segítsetek
most jött meg az eredeti játék és az elején nem tudom hogy kell beállítani a kódot mert nem fogadja el a telepítõt