Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
kiírhatná, és úgy könnyebb lenne configolni...
gamepados szar...
billel szoktam meg és gamepaddal nem tudom hogy alapból hogy mûködik...
ergo nekem az nem mond semmit hogy kör...
mert nem tudom hogy, ha ps en nyomkodnám a gamepadot mit csinálna a körre...
érthetõ vagyok???
én billel szeretek játszani, gamepadon nem megy valahogy...
de lehet hogy csak az én padom kicsit szar, de én nem tudom megszokni a forgást...
vagy nagyobbat vagy kisebbet fordulok... ://
egybe van a négy forduló gombom, de nem joyos..... ://
mivel mûxik a PES 5
már bocsi hogy ilyen gyík kérdéssel jöttem, de fifa-hol vagyok szokva...
de itt az a val ível, az x el passzol, és a w-vel hosszú passz...
a d-vel rúghatok kapura???
ja és még valami...
nem lehet a játékosokat elõrre küldeni mint a fifa-ba??? (q-val...)
úccsó reménysugárnak tettem fel a játékot, mert a fifa nálam már nagyon nem üti meg a mércét...
ez a játék viszont nem lenne rossz, de szerény véleményem, hogy lenne bõven mit javítani rajta...
oahhoz hogy betudj lépni online módba,kér egy kódot,amit ha megvetted a játékot a játékhoz mellékeltek
ha warez játékod van szal nem eredeti akkor nincs iylen kódod,magyarul nemtudsz belépni online módba
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
akinek van kódja hozzá,az a superpatchel 100%ig tud neten játszani
ha nicns kódod akkor nemtudsz online játszani
ennyi
A superpatchere meg ezt irták:100 % Online kompatibilis (csak akkor, ha mint két félnek fel van rakva a patch)Ez most akkor mi?
Az a kérdésem lenne hogy!
Hogy lehet a pes5-tel neten keresztül játszani?
Az lenne a kérdésem hogy felraktam a superpatchet mindent úgy csináltam ahogy le volt irva a plussz kifagyás gátlo dolgot is leszedtem de nem igy is kilép és nem értem miért!
segitsetek mi lehet a baj vagy hogy kell ezt megcsinálni hogy jolegyen?
Lehet, hogy csak én látom így de a játékban leír módon elég gagyi szabadokat léehet rúgni. Mármint ahogy trainingben van elmagyarázva. Az meccsen szinte sosem jön be. Kezdjük ott, hogy a trainingben szinte alig van sorfal... Én igazából nem tudom elmagyarázni hogyan kell lõni, mert nincs rá konkrét receptem. Én úgy szoktam, mint, ahogy való életben is lõném úgy állok oda a játékossal és próbálom úgy nyomni az irányt, hogy valami olyasmi csavar jöjjön ki belõle. Mondjuk itt meg vagyok lõve mert nincs analógom és ettõl kicsit nehéz, de volt egy idõszakom mikor elég szépen termeltem mostanságmeg megint nem megy. Szóval nálam abszolút érzés kérdése az egész.
Gyakorold egy kicsit, esetleg a többi (régebbi) topikban keresgélj, sokszor le volt írva..
CSAK a Fradi
fhn is itt is, ott a keresõ használd!
de am levan irva a trainingbe is, csak angolul
hüje vagy hamán szép nem!4
De gamepadon még nem próbáltam, ez csak józan paraszti ész
30méteren belül
2. Graphic Studioval
3. Azt nem a Fifahungary oldaláról lehet leszedni. De hallottam már róla :-))))))
4. Szerintem nem raktad fel a javítást
facew204.bin
Ez pl. Shevchenko arca! Hogyan lehet ezt berakni a gémbe? Segítsetek ! Milyen progival és hogyan?
Valaki leszedte már a FIFAHUNGARY oldaláról a PES5_superpatch1 -et? NAGYON KOMOLY!!!! Csak valami oknál fogva nekem, kilép a játékból, ha az EDIT menüben mászkálok és a játékosok arcát szeretném megnézni!
SEGÍTSETEK EBBEN IS!!!
Hy
Call of Duty 2 -- KLÁNHÁBORÚ -- PH! Házibajnokság! KERESSÉTEK A TOPIC-OT!!!! (Megéri benézni!)
Call of Duty 2 -- KLÁNHÁBORÚ -- PH! Házibajnokság! KERESSÉTEK A TOPIC-OT!!!! (Megéri benézni!)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A cselnek is jó helye van a shiften, a C akkor jó választás, ha Aval lõ az ember, de így a shift marad átellenes billnek. Szupi, jó kreatív vagy! (kár hogy én nem annyira :P)
CSAK a Fradi
mert a C+D E+D elég nehézkes...
viszont szómiszó, a mutatóujjammal messze a legjobban tudom érzésre, öszöntbõl nyomni a dolgokat (lövés), az nagyon kézre áll, a gyûrûsujjammal lõni hát wááá :D
(ugyanez a gyakran használatos R1re, és C1re).. csak ugye amikor 2õt kell lenyomni akkor van kis torlódás :)))
A a shot, és D a long pass? (ill. X a short pass)
nekem FIFÁs múltból adódóan
longp A
shortp S
shot D
de ahogy elnézem a billkombókat, kényelmesebb lenne a default...
csak kiváncsi lennék, ti hogy nyomjátok. (R1-R2, L1-L2)höz nem nyúltam.
lécci segítsetek
most jött meg az eredeti játék és az elején nem tudom hogy kell beállítani a kódot mert nem fogadja el a telepítõt