Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Köszi!
Majd ha nem menne az install + rá az update, akkor majd még jövök lámázni, de remélem menni fog 😊
Megszokás kérdése... meg nyilván a bill. gomb minõségtõl is függ 😛
Köszi
nekem volt ilyen problémám a pes4-nél még....
valamit nem tud betölteni sztem...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Az volna a gondom, hogy master legaue-ben valamiért lefagy a játék. Most vagyok a második szezonban és az Alaves ellen kellene meccselnem. De amikor rányomok a start match-re akkor lefagy. Valami ötlet?
"nekem nem tetszik az hogy a géptõl szinte csak becsúszó szereléssel lehet elvenni a labdát... + lehetne dinamikusabb...
futhatnának a focisták gyorsabban a sétáláshoz képest.."
Bárkitõl el lehet venni jó keresztezéssel,vagy jó ütemû belépéssel (lövés gomb).Én már csak ritkán csúszok be,tutira,vagy utolsó kétségbeesésként,mert amugy multiban egy felkészült játékos könnyen kiismeri a széndékot,aztán egy irányváltással 10 méteres elõnye lesz mire feltápászkodik az emberem.
Futni szerintem a sprintel pont jól futnak...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
fifában gyakorlás nélkül meccseim kétharmadát nyertem.
Csak aztán meguntam
Szval nem kéne nagyképüsködni
elég nagy foci fun vagyok...
ergo bill re kéne építeni...
persze ez megint a saját véleményem...
kérdéseid meg állításaid miatt nézlek annak
gyerünk gyakorolni inkább azért van
volt már olyan nagyszájú nagymenõ akit elkentem...
és gondolod hogy nem vettem észre hogy lehet álítani???
hülyének nem kell azért nézni...
amúgy meg mondtam hogy csak most ekzdtem el..
ergo nem kell elfigázni lehet hogy velem van a baj de fifa-t szoktam meg és az nagyon más...
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
lehet hogy Wc-on akasztottam a végére már 8 gólt egy 4 perces meccsen, de abból a 8 ból 4 legalább egyforma volt ://
Azért mert te nem tudod elvenni még el lehet
utánna kéne nézni a kézikönyvben gyakorolni
Ha meg nem megy vissza fifázni
de ilyen hülyeségeket irni
pl hogy nem fut gyorsan
háromféle sebességú futás van, sztem melletted úgy eltolnám, hogy gatyaféken forognál még a 16-osodnál mikor én kapura lövök.
Szval elõször gyakorolj utánna írkálj.
Irányítás meg rendesen le van írva a kézikönyvekben
Ja ezt a játékot gamepadra találták ki...........
sztem is az volt az utolsó jó fifa... sajnos
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
pes 5 is friss még nekem...
utoljára a pes 3 al játszottam de max 1 hetet...
nagyon más volt és nem jött be akkor...
szval nem tudtam élvezni...
ennek ellenére több mint 1 évet játszottam vele...
talán a 04 volt a legjobb amivel játszottam...
eddig csak a fifa sorozattal játszottam...
99, 01, 02, 03, 04, 05, 06
az EA-s játékok nagyon mások...
a mostanit nagyon elszúrták (fifa 06), de azért a pesben is van hiba...
nekem nem tetszik az hogy a géptõl szinte csak becsúszó szereléssel lehet elvenni a labdát... + lehetne dinamikusabb...
futhatnának a focisták gyorsabban a sétáláshoz képest..
de ezeket leszámítva tényleg jó
és a fifa 06 ot alázza...