2988

Kéretik kerülni a következő témákat: konzolos verzió, warez, másik topic ajánlgatása
Superpatch 3.0
(Feltelepített Superpatch 2.0 szükséges hozzá!)
- FAQ -
-
A pro4-hez tud valaki magyarosítást? -
taktikákat tudsz beállítani már nem emlékszem az X mire van állítva alapból.. nézd meg... hasznos így lehet hamar felállást is állítani meccs közben pause nélkűl meg.. van pár varians mindeggyik gombra tudsz valamit állítani PL: counter attack, vagy offside trap stb...
szerk: ja a strategy manual résznél tod megnézni:D -
-
zsotesz #2161 Egy pár napja vettem észre, hogy az L2+passz gombbal egy sárga X-t rak a játékos neve mellé. Ez mit jelent? -
cl tábla alap
pont olyan mint az igazi -
az alap:DD -
ez a régi pesekben is így volt...
erre jó a taktikaváltás....L2+ 4 gomb, négy varia....én be szoktam állni "counter attackra" a gép mindig szív, mert magamra húzom -
ps2 tábla a háttérben..... köszike:) -
okos
-
ez lol, de igaz. én is tapasztaltam 3*-on ilyeneket, és sok meccset a végén buktam el. 5*-on mondjuk 3 perc alatt 3-at kaptam a vbn USA-tól, előtte meg 4-0-ra vertük a Brazilokat. tökjó -
#2151 :\ -
elismerném ha lenne
de ezek közül egyik sincs -
:DDD
hát igen,ezek nálam ise előfordulnak,azt utálom mikor 0:1re vezetek,és a gép aZ Uccsó percekbe egy makker gollal kiegyenlit holott egész meccsen közük nemvolt a gólhoz -
eléglesz -
szánalmas h mitössze veszekedtek. nem kötelező használni a pecset, és el kéne ismerni a hibákat. szerintem -
na össze szedtem pár videót amiket tapasztalok 3*-on hozzáteszem ezek csak a 70-ik perc tájékán jönnek elő és csak akkor ha vesztésre áll a gép
teljesen felfele nyomtam a joy-t az emberem mégis úgy döntött oda passzolja az ellenek
tiszta labda lett volna az idióta meg valami akrobatikus mutatvánnyal megint csak az ellennek szórta a labdát:D gombot nem nyomtam
az eggyik kedvencem nem volt les ez is tiszta labda volt kapuralövés nyom... nem nyúltam félre mégis ismét az ellennek rúgja a bogyót
ez is egy érdekes jelenség ismét a gépnél a labda
ez meg a nabőrvan:D megint tiszta passz ment.. gép elesik az én emberem meg hirtelen sérvet kapott megint elviszik a lasztit
-
jóez nekem,nem szenvedek,csak megemlitwettem
ennyi -
akkor vagy szenvedsz vagy felrakod a javítást
és ugye a picipuha is megmondta, hogy a javításokat felrakni mindig érdemes :-)
Azért hihetetlen, hogy hibákról beszéltek, de az nem tűnik fel, hogy ezeket már mind javították -
ez a torrentes tartalmazza az egészet -
de nekem nicnsne fennt a 2.0
csak az alap -
"az hogy neked nem szokásod attól még nekem lehet szókásom nem?"
no comment............ -
na jólva utolsó kommentem erre mert nekem sincs kedvem vitázni ilyen hülyeségeken
"nekem nem szokásom ilyen "vazze" nevű baromságokat használni"
az hogy neked nem szokásod attól még nekem lehet szókásom nem? vagy teljesen hozzád kell igazodnom és a szokásaidat felvennem?:DD
-
inkább magadtól tanulnál helyesírást
általános iskolás anyag ugyanis
nekem nem szokásom ilyen "vazze" nevű baromságokat használni
de zárjuk már le a témát
2.0-ás patch a megadott címről leszed simán telepít és lám állítólagos hibák eltűntek
kb öt perc telepíteni
-
misztör frog #2141 :dddddddddd
ezjo :ðððð -
már mondtam tudom, hogy nálam van a hiba kiis dobom a gépem...lol
"személyeskedni meg menjél máshova a vazeddal ettől nem leszel nagy csávó" aha tőled távol áll a személyeskedés ugye?
"tanúlj" lol" taníts mester
-
ember amiket irtál mind javítva van
te nem tudsz értemezni
a hiba nálad van
személyeskedni meg menjél máshova a vazeddal ettől nem leszel nagy csávó
"tanúlj" lol
-
Sőt az összes arsenal játékosnak is jó............
Szval ............ -
én nem mondtam egy szóvalsem hogy szar lenne.. azt mondtam, hogy vannak hibái ez... fáj neked? tanúlj meg olvasni és értelmezni
sőt idézek "én nem rakok rá hajat:D... nem zavar csak megemlítettem hogy igenis van sok hibája de annak ellenére használom a peccset mert nagyon jó az tény"
"főleg ha ennyire nem értesz hozzá" ja tudom, hogy te értesz hozzá a legjobban ezen nem is akarok vitatkozni te csináltad a PES5-t is vazze
-
Erről ennyit............
-
eddig mindegyikről kiderült, hogy a hiba nálad van -
ha leszarod ne használd
ennyi
főleg ha ennyire nem értesz hozzá
becsüld már meg más emberek munkáját ! -
na én is rakok be párat
-
:DDDDDDDD -
a kis plasztikai sebész:) -
én nem rakok rá hajat:D... nem zavar csak megemlítettem hogy igenis van sok hibája de annak ellenére használom a peccset mert nagyon jó az tény
szerk: cseréld ki a videókártyád mert szar:P -
adrianonál is ugyanez van,muszályvoltam szegényre egy hosszu hajat rakni hogy eltünjön a koponyanyílása :DD -
itt nem arról van szó hogy ki melyen peccset csinál...(nem a hobbim) én lesz*rom, hogy te mit csinálsz meg mit nem ilyen peccset olyan peccset engem nem érdekel neked lehet a hobbid az sem érdekel
a lényeg az ott van...szal van hiba vagy nincs hiba?
még hogy a videókártya hát..... -
hú tényleg
mekkora hiba
sztem csinálj te egy patchet meglátjuk hány hibát találok benne -
nem én a superpatch készítésében vettem részt
és ha elolvasnád amit irok nem írnál ilyen hülyeségeket
most telepítettem 5 perc alatt a 2.0-ás változatot és minden rendben van pedig csak sima telepítés volt a setup-al
erről ennyit
szval ha az user béna akkor ne a patch legyen már rossz -
kapásból itt van 1 semmi kedvem most gyűjtögetni de van még sok