Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
ja:S
mondjuk ha oylan 5ropi körül lenne akkor aszondom hoy esetleg,de így..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

asfa
hát ez az évente van uj fölösleges elvagyok a géppel nem kell nekem multi bár jo lenne de 10000 ft-ért áá

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

jbal
ja.elég gép ellen

mila69en
áhhhh tegnap játszottam vele.... az 5 után nagyon gagyinak tûnt😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

báttyó02
hát én pes3tol nyomom,sõt havernál még pes2töl,de mégse veszem meg....egy iylen évnte megkjelenõ játékért nemfogok ennyi pénzt adni (még ha lenne is pénzem rá😄)csak azért hogy multizhassak...

jbal
én nagyon szeretem.marad a 4

asfa
hát monnyuk azért hogy multizhass szvsz nem is érdemes megvenni csak a legnagyobb peseseknek 😊 én szertem a pes-t de ennyire nem

jbal
és most karácsonyra se kapom meg mert most gépet kaptam

mila69en
én 6-on és észreveszem a külömbséget nem csal a gép<#banplz> bár 5+6 között tényleg semmi külömbség...

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

asfa
hát ja ezé szivás

mila69en
nekem😄D csak PS2-n<#hehe><#banplz> pc-n csak biztonsági van belõle<#zavart2>

báttyó02
hogy megvegyék eredetibe az emberek

asfa
hát nincs is sok mint a 4-ben 3*-on toltam azt átraktam 6-ra és vertem simán

jbal
az 5 és 4 között?

asfa
én se értem mé kelett ezt szigoritani hogy csak eredetivel lehet nyomulni

báttyó02
ja ezt már olvastam,irta más is hogy 3*a legszopatósabb 😄
nemtom én most 5ön tolom de annyira nemveszek észre különbséget

jbal
pedig a 4-hez is volt online patch<#szomoru1>

asfa
haggyuk mondom nem lehet elmagyarázni

mila69en
ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy én azt vettem észre mintha könnyeb lenne a játék nehezebb fokozaton😄D és ha könnyebb nehezebben akkor tuti hogy csal könnyebben<#idiota>

báttyó02
mármint biztos hogy nemlesz

báttyó02
nem

jbal
direct ip ptach biztos h nem lesz?<#pardon1>

báttyó02
probáltam énis de rettenet idegesitõ az 5után

báttyó02
én sztem mást jelent ez a mondat de mindegy :d

asfa
áá pes 4-hez mig hozzászoknék életem rámenne ezek után

jbal
jáccatok PES4-el multit<#vigyor>egyébként itt vkinek megvan eredetiben?

asfa
sokat kell még tanulnod báttyó!ezt nem tom elmagyarázni hogy miért szokták mondani de talán monnyuk mondja vki hogy pl.van egy uj autom és monnyuk az ferrari van aki rámondja hogy ja bocs neked ilyenre futja na ezt mondtam csak szebben érted?

báttyó02
mert?

asfa
én kérek elnézést

báttyó02
ja amugy énse veszem meg :S

báttyó02
én 5ön 😄
de az nemszámit 😊

báttyó02
hát mittomén van oylan dolog maibe csal,de az hogy csak 0:0okat tudsz hozni meg döntetleneket az nem a játék miatt van,én simán verem a gépet 3*on 😄

na mindegy

asfa
😄DDDDDDDDDDDD jo is lenne egyet nyomni kár hogynem veszem meg 😊 de kiegyenlitett lenne mert én most 3-4 csillagon tolom asszem te is

báttyó02
nem köszönnéd meg ha multiznék veled :d

mila69en
mét csak nem azt akarod mondani, hogy nem csal a gép 3*-on?😄DD

nekem nem tudod bemesélni<#idiota>

mila69en
én meg nem az FH-ról de PES fan az bizta😄D és soha nem is játszottam a fifával úgy komolyabb szinten(nem tecc.. talán a world cup 98-al voltam el egy darabig) viszont a PES-t már mióta meg jelent az elsõ része PS-en azóta játszom sõt már elõtte is játszottam csak akkor még nem PES volt a neve és nem 3D-s volt😄DD

az International SuperStar Soccer meg volt a ISS deluxe mond valakinek valamit?😄DDD még jó, hogy a hangulatát megõrizte a PES

asfa
na báttyó mondjad a szokásosat!gyere ellenem jáccani aztán számolgathatod a csillagjaidat 😄DDDDDD

báttyó02
pf :Ð

jbal
3*-on nekem se megy.nem bírok gólt rúgni.sok a 0-0-s meccs

mila69en
hogyne csalna mint az állat😄D én nem tok nyerni 3*-on néhanéha igen de általába csak döntetlent tudok nyomni vagy kikapok rugok 2 gól tuti a végére kapok 2-õt ha meg 0-0 az állás akkor a meccs végén tuti besz*pok 1-et

viszont 6*on nyerek folyamatosan sokkal reálisabb

jbal
Na ha már annyira emlegették az oldalt illetve a fórumot gondoltam regisztrálok.Aki esetleg nem ismerne FH-ról én is nagy PES fan vagyok és a FIFA 2004 óta játszok PES-sel

3*on csal a gép ? én ezen a szinten laza meccseket nyomok, minimum 2 gólos gyõzelem,de ennél csak több szokott lenni :|

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

mila69en
<#fejvakaras><#wilting> én 3*-on alig tudom megverni a gépet mert csal mint az állat...:@@@ viszont 5-6*-on sz*rrá verem😄DD(najó nem sz*rrá 1-0 2-1 es 2-0-ás meccseket szoktam nyomni)unlockold a 6*-ot😄D aza legkönnyebb persze a 1-2*-ot leszámítva😊

passzolgas sokat és mindíg meg fontoltan passz, ne indúlj el egybõl a labdával van idõ meg nézni hol van szabad embered, nem támad le egybõl a gép bár vannak húzós meccsek néha már a hajamat tépem😊 nagyon jól védekezik a gép 5-6-os fokozaton szinte lehetetlen bejutni a kapujához sok passzal szétlehet ugrasztani a hátvédeket

de itt már nem tapasztalni azt mint 3*-on akár mit is csinálsz tuti kapsz egy gólt a meccs végén ha meg lõsz egy gólt tuti hogy pont lefújás elõtt kiegyenlítenek

eZo
Hi !
Na folytattam jó szokásomat és minden év végén (megnyert bajnokság és kupa után) egy *-ot emeltem a nehézségen, most eljutottam a legnehezebb szintre!
Háááát nem semmi, míg 4* on megnyeretem mindent, és veretlenül végeztem (2 döntetlennel),addig most igen csak izzadok:-D
6meccs: 1 gyõzelem(2-0), 4 döntetlen (ált. 2-2 v. 1-1), 1 (0-1)vereség
Mondjuk úgy válogattam össze a diviziókba az ellenfeleket,hogy mostanra tényleg csak a legnagyobb csapatokkal játszok, de akkor is:-D
Tudnátok adni 1-2 tanácsot, hogy mivel érdemes próbálkozni az 5*-os CPU ellen ?
Thx!

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
Ezseteljesen így van
mila69en
super ligában van valami szerepe a free traininig-nek? vagy csak úgy van

péder
#1683 ezt nézd meg!

nekem Hedge segítet ebben a kérdésben, nézd meg ott a linket😊

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

báttyó02
hát eredeti kódot csak boltbol tudsz szerezni

mila69en
teljesen mindegy, hogy minek nevezi cd vagy dvd akkoris meg kell vennie az eredetit ha cd keyt akar<#lookaround>

csm
vmi reálisabb

BMW 325 iX Rallye Car :)