Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves tõled hogy mindezek ellenére ilyen segítõkész vagy 😊
<#smile>#smile>
htx!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem elég hogy hülyeségeket beszélsz, másokat félrevezetsz, még leálsz vitatkozni is. Attól még hogy te hülye/béna vagy, attól még más nem biztos.
Ahogy Ml-ben, úgy a többi játékmódban is lehet 2en egy csapatban játszani, itt annyi a ''dolog'' hogy elkezdesz egy meccset, ESC-et nyomsz és itt választod a player settings-et és választod ki a 2. játékost... És nem, nem kell minden meccsen ezzel szórakozni, elég egyszer.
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
Ugyanis szégyeljük, de nem vagyunk nagy foci fanok, szóval a menedzseléssel nem akarunk sokat foglalkozni, már pedig úgy láttam a mesterligában arra is kell idõt fordítani. Ezért inkább Cup-ot, vagy sima League-t játszanánk szívesebben.
nem tud valaki egy linke, honnan tudnám leszedni arsenal 06-07 mezét? (nem HD kell) kösz
nekem is hasonló a gépem (P4 2,2GHZ,768mb ram,radeon 9600pro) és mondom igy szoktam felvenni,de vmivel lassabb azért mint alapból
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nekem így gyönyörüen veszi fel a videókat
Ha az élsimítás be van kapcsolva, akkor talán jobb lesz ha azt kilövöd...
CSAK a Fradi
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
najó, megpróbálom mégegyszer leírni...
elkezdesz egy bajnokságot/kupát
elkezded az elsõ meccset
rákönyökölsz az ESC gombra amint elkezdõdik a meccs...
megkeresed a PLAYER SETTINGS menüt, be is lépsz
elhúzod balra a gamepad analógját...
JÁTSZOTOK
CSAK a Fradi
Én mester ligát tolok haverral fél éve...
CSAK a Fradi
A buttton config-nál beállítod a gamepadot 2.-nak a billentyûzet alá, aztán a player settingsben ''elhúzod'' a gamepadot azt jó 😄
CSAK a Fradi
nekem mostanában egész jó
az online játékban, amikor jáccok,, az elsõ félidõ rendesen megy , semmi lagg,,szal tökéletes. viszont amikor elkezdõdik a második félidõ elkezd szaggatni mint állat..ez régen nem így volt, csak most kezdte el ezt csinálni,,,és ez nem egy meccsen volt , hanem már legalább 20...vki nem tudja h mért lehet ez???, elõre is köszi
Tudja valaki,hogy honnét lehetne lehúzni a Bordeaux stadionját,illetve francia stadionokat? (stadium serverhez,nem dkz)
Illetve olyan oldalakat keresek ahol stadionok vannak(lehetõleg SS-hez)
Ja meg még egy: hálókat le lehet cserélni?
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Mi a trükk benne?