Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
2. Ezt se
3. Ez az alapjáték hibája, hogy csak akkor jó a mez ha hozzá való options file
van beállítva
4. nekem ezzel sem volt problémám
istenem azért van mert egyes video kártyák nem tudják kezelni azokat a cuccokat amik benne vannak
amig nem volt fent addig volt egy ronda játékod
felrakva a legjobb játék lett
és nem sok nem javított hiba van................
egyszer gondolkozz el hány arc és mez van mielõtt sok hibáról beszélsz..........
nem kell egyéni akciózgatás,sok rövid passz,várd meg míg felérnek a társak,egy az egyben mindenképp csinálj cselt mert könnyedén lefutni vki nem lehet
hasznosak a kiugratások háromszöggel és l1+háromszöggel
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
csal a gép 3*-on... most gyûjtöm a videokat hogy mekkorákat csal a gép 3*-on😄D
fõleg a 80-adik perc tájéka tetszik azon szoktam nagyokat nevetni mert már csak röhögni tudok rajta😄D hihetetlen hogy a gép mekkora hajrába tud kezdeni és hirtelen felerõsödik a csapat... ez még oké is lenne(reális hoghy hajráznak) ha nem úgy éledne fel a csapatuk hogy az enyém meg hirtelen legyengûl......
2 kilépkedett(bár azt már javították)
3 sok mez elvan szúszva
4 a szurkolói hangokkal is vannak némi problémák
hírtelen ezek jutottak eszembe
amíg nem volt fent nekem a szuperpeccs addíg nem volt semmi hibája
a videókártyámnak meg végképp nincs hibája😛
engem felidegesített...
ma is...
miért van az hogy 3* os szinten már nincs ember akivel le tudok valakit sprintelni???
és miért van az hogy amikor ráfutok a kapura és 90% os helyzetben vagyok végre akkor az A gomb lenyomása után valami átemelõs pöckölésféle sikeredik amit a kapus röhögve szed fel???
lehet egyébként rendesen is labdát elrúgni???
nagyon kezd idegesíteni hogy 2* on szétkenek minden csapatot, mert le lehet ott még sprintelni pár focistát, 3 * on már 6-7 meccs alatt 4 vereséget szedek be és összesen 1 gyõzelmet :///
lehet hogy én vagyok a sötét sõtt biztos, mert sokan még élvezik is ezt a játékot és 6* on kenik a csapatokat...
DE HOGYAN???
és erre most komolyan kíváncsi vagyok....
mert a szögleteimet mindig az ellenfél fejeli el és a szabadrúgás 99% ban elszáll a kapu fölött vagy a sorfalban végzi, kiugratni egy játékost meg lehetetlen vállalkozás 100% hogy lesprintelik Owent vagy Ronaldinho-t...
a passzokba pedig 80% ban beleér az ellenfél játékosa... ://
leginkább egy videó érdekelne talán, mondjuk egy 6* os gyõzelemrõl, bár gondolom az nem nagy szám, de azért hátha tanulnék valamit belõle...
tegyél ki egy párat máshová
Amikor elinditok egy meccset vagy az editorba be akarok lepni,kilep a jatek magatol.Nem tudja valaki mi lehet a gond ?
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
"
Jobban meglepõdtél volna ha nem is lett volna benne...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Amúgy kicsit meglepõdtem, hogy egy kitépett papíron van a kód, na mindegy
Azért vannak érdekes dolgok a magyar nyelvû kézikönyvben.
Például a rögzített helyzetek helyett "Formai elemek"...
Herótom van a magyar nyelvû kézikönyvektõl.
huzogatás helyett vegyél egy routert😊
huh tegnap valami frankó gyerektõl kaptam egy ötöst...én meg lõttem neki nullát😊
égõ volt😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de miért jó neked, hogy most felraktam a polcomra az asztalomról?
Kösz a Válaszokat skacok!!!
nagyon szép gólok grat
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Az Igaz Hogy létezik már valamilyen Online Patch aminek a Sgitségével Tört játékal is lehet online Nyomni?
Érdekelne mert havernak csak Tört van és szeretnék ellene online is Nyomulni!!!<#eljen>#eljen>