Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
taktikát kell belõni...a manusoknak egyesével megadhatod merre mozogjanak.
meccs közben L2+ R1 illetve R2 vel lehet állítai a csapat támadó/védekezõkedvét...kék egy csúszka a védekezés piros 6 csúszka a támadás...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
szval nincs bill arra hogy fusson valaki elõrre?:)
valahogy nehezen érzek rá erre a játékra :/
ja és arra nincs tippetek hogy miért van az hogy "A" val szinte mindig a kapus kezébe emeli a labdát??? már kezdek lassan röhögni magamon, a legnagyobb helyzeteim is kihagyom, mert a kapus kezébe emeli a labdát...
szval ne sprinteljek közben vagy van ami billen az életbe nem fog sikerülni...
azért az vígasztal hogy szökõévente gólt is rúgok :/
mindenesetre szép gólokat raktatok fel :) remélem elõbb utóbb ráérzek majd...

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
pont ezt ugatom:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
szerk: ja a strategy manual résznél tod megnézni:D
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
erre jó a taktikaváltás....L2+ 4 gomb, négy varia....én be szoktam állni "counter attackra" a gép mindig szív, mert magamra húzom
BMW 325 iX Rallye Car :)
hát igen,ezek nálam ise elõfordulnak,azt utálom mikor 0:1re vezetek,és a gép aZ Uccsó percekbe egy makker gollal kiegyenlit holott egész meccsen közük nemvolt a gólhoz
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
BMW 325 iX Rallye Car :)
teljesen felfele nyomtam a joy-t az emberem mégis úgy döntött oda passzolja az ellenek
tiszta labda lett volna az idióta meg valami akrobatikus mutatvánnyal megint csak az ellennek szórta a labdát:D gombot nem nyomtam
az eggyik kedvencem nem volt les ez is tiszta labda volt kapuralövés nyom... nem nyúltam félre mégis ismét az ellennek rúgja a bogyót
ez is egy érdekes jelenség ismét a gépnél a labda
ez meg a nabõrvan:D megint tiszta passz ment.. gép elesik az én emberem meg hirtelen sérvet kapott megint elviszik a lasztit

ennyi
és ugye a picipuha is megmondta, hogy a javításokat felrakni mindig érdemes :-)
Azért hihetetlen, hogy hibákról beszéltek, de az nem tûnik fel, hogy ezeket már mind javították
csak az alap
"nekem nem szokásom ilyen "vazze" nevû baromságokat használni"
az hogy neked nem szokásod attól még nekem lehet szókásom nem? vagy teljesen hozzád kell igazodnom és a szokásaidat felvennem?:DD
általános iskolás anyag ugyanis
nekem nem szokásom ilyen "vazze" nevû baromságokat használni
de zárjuk már le a témát
2.0-ás patch a megadott címrõl leszed simán telepít és lám állítólagos hibák eltûntek
kb öt perc telepíteni
ezjo :ðððð
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erûsen hanyagolom, pogo a kiru.
"személyeskedni meg menjél máshova a vazeddal ettõl nem leszel nagy csávó" aha tõled távol áll a személyeskedés ugye?
"tanúlj" lol" taníts mester<#nevetes2>#nevetes2>
te nem tudsz értemezni
a hiba nálad van
személyeskedni meg menjél máshova a vazeddal ettõl nem leszel nagy csávó
"tanúlj" lol
sõt idézek "én nem rakok rá hajat:D... nem zavar csak megemlítettem hogy igenis van sok hibája de annak ellenére használom a peccset mert nagyon jó az tény"
"fõleg ha ennyire nem értesz hozzá" ja tudom, hogy te értesz hozzá a legjobban ezen nem is akarok vitatkozni te csináltad a PES5-t is vazze
ennyi
fõleg ha ennyire nem értesz hozzá
becsüld már meg más emberek munkáját !

szerk: cseréld ki a videókártyád mert szar:P
a lényeg az ott van...szal van hiba vagy nincs hiba?
még hogy a videókártya hát.....
és ha elolvasnád amit irok nem írnál ilyen hülyeségeket
most telepítettem 5 perc alatt a 2.0-ás változatot és minden rendben van pedig csak sima telepítés volt a setup-al
errõl ennyit
szval ha az user béna akkor ne a patch legyen már rossz
kapásból itt van 1 semmi kedvem most gyûjtögetni de van még sok