Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
elvileg L1-re is mozogni kezdenek...

taktikát kell belõni...a manusoknak egyesével megadhatod merre mozogjanak.

meccs közben L2+ R1 illetve R2 vel lehet állítai a csapat támadó/védekezõkedvét...kék egy csúszka a védekezés piros 6 csúszka a támadás...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Arsenal18
ja és nincs egy bill vagy egy varázsszó ami elõrre csalogatná a focistáimat, mert elég gyakori problémám hogy én már elöl cselezgetek 5 perce és a többiek hátúlról nézik a mestert :DD
szval nincs bill arra hogy fusson valaki elõrre?:)

Arsenal18
Na azthiszem sokat kell még gyakorolnom bár még mindig nem értem hogyan lehet ilyen gólokat rúgni...
valahogy nehezen érzek rá erre a játékra :/
ja és arra nincs tippetek hogy miért van az hogy "A" val szinte mindig a kapus kezébe emeli a labdát??? már kezdek lassan röhögni magamon, a legnagyobb helyzeteim is kihagyom, mert a kapus kezébe emeli a labdát...
szval ne sprinteljek közben vagy van ami billen az életbe nem fog sikerülni...
azért az vígasztal hogy szökõévente gólt is rúgok :/
mindenesetre szép gólokat raktatok fel :) remélem elõbb utóbb ráérzek majd...

mila69en
lááál ez meccs elõtt beszivott<#idiota><#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

báttyó02
pár gól

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mohus
ari:)

pont ezt ugatom:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Neuman
Ó! THX!!!<#puszi>

!!!HALA MADRID!!!

jbal
itt van leírás is
PES4 magyarosítás

Neuman
De ha az 5höz ki adták akkor nekem az is jó

!!!HALA MADRID!!!

Köszi

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Neuman
A pro4-hez tud valaki magyarosítást?

!!!HALA MADRID!!!

mila69en
taktikákat tudsz beállítani már nem emlékszem az X mire van állítva alapból.. nézd meg... hasznos így lehet hamar felállást is állítani meccs közben pause nélkûl meg.. van pár varians mindeggyik gombra tudsz valamit állítani PL: counter attack, vagy offside trap stb...

szerk: ja a strategy manual résznél tod megnézni:D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

jbal

Egy pár napja vettem észre, hogy az L2+passz gombbal egy sárga X-t rak a játékos neve mellé. Ez mit jelent?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Breki33
cl tábla alap
pont olyan mint az igazi
mila69en
az alap:DD

mohus
ez a régi pesekben is így volt...

erre jó a taktikaváltás....L2+ 4 gomb, négy varia....én be szoktam állni "counter attackra" a gép mindig szív, mert magamra húzom

mohus
ps2 tábla a háttérben..... köszike:)

csm
<#worship>okos

BMW 325 iX Rallye Car :)

csm
ez lol, de igaz. én is tapasztaltam 3*-on ilyeneket, és sok meccset a végén buktam el. 5*-on mondjuk 3 perc alatt 3-at kaptam a vbn USA-tól, elõtte meg 4-0-ra vertük a Brazilokat. tökjó

báttyó02
#2151 :\

Breki33
elismerném ha lenne
de ezek közül egyik sincs
báttyó02
:DDD
hát igen,ezek nálam ise elõfordulnak,azt utálom mikor 0:1re vezetek,és a gép aZ Uccsó percekbe egy makker gollal kiegyenlit holott egész meccsen közük nemvolt a gólhoz

báttyó02
eléglesz

csm
szánalmas h mitössze veszekedtek. nem kötelezõ használni a pecset, és el kéne ismerni a hibákat. szerintem

mila69en
na össze szedtem pár videót amiket tapasztalok 3*-on hozzáteszem ezek csak a 70-ik perc tájékán jönnek elõ és csak akkor ha vesztésre áll a gép

teljesen felfele nyomtam a joy-t az emberem mégis úgy döntött oda passzolja az ellenek

tiszta labda lett volna az idióta meg valami akrobatikus mutatvánnyal megint csak az ellennek szórta a labdát:D gombot nem nyomtam

az eggyik kedvencem nem volt les ez is tiszta labda volt kapuralövés nyom... nem nyúltam félre mégis ismét az ellennek rúgja a bogyót

ez is egy érdekes jelenség ismét a gépnél a labda

ez meg a nabõrvan:D megint tiszta passz ment.. gép elesik az én emberem meg hirtelen sérvet kapott megint elviszik a lasztit

báttyó02
jóez nekem,nem szenvedek,csak megemlitwettem
ennyi

Breki33
akkor vagy szenvedsz vagy felrakod a javítást

és ugye a picipuha is megmondta, hogy a javításokat felrakni mindig érdemes :-)

Azért hihetetlen, hogy hibákról beszéltek, de az nem tûnik fel, hogy ezeket már mind javították
jbal
ez a torrentes tartalmazza az egészet

báttyó02
de nekem nicnsne fennt a 2.0
csak az alap

Breki33
"az hogy neked nem szokásod attól még nekem lehet szókásom nem?"

no comment............
mila69en
na jólva utolsó kommentem erre mert nekem sincs kedvem vitázni ilyen hülyeségeken

"nekem nem szokásom ilyen "vazze" nevû baromságokat használni"
az hogy neked nem szokásod attól még nekem lehet szókásom nem? vagy teljesen hozzád kell igazodnom és a szokásaidat felvennem?:DD

Breki33
inkább magadtól tanulnál helyesírást
általános iskolás anyag ugyanis

nekem nem szokásom ilyen "vazze" nevû baromságokat használni

de zárjuk már le a témát

2.0-ás patch a megadott címrõl leszed simán telepít és lám állítólagos hibák eltûntek

kb öt perc telepíteni

:dddddddddd
ezjo :ðððð

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erûsen hanyagolom, pogo a kiru.

mila69en
már mondtam tudom, hogy nálam van a hiba kiis dobom a gépem...lol

"személyeskedni meg menjél máshova a vazeddal ettõl nem leszel nagy csávó" aha tõled távol áll a személyeskedés ugye?

"tanúlj" lol" taníts mester<#nevetes2>

Breki33
ember amiket irtál mind javítva van

te nem tudsz értemezni
a hiba nálad van

személyeskedni meg menjél máshova a vazeddal ettõl nem leszel nagy csávó

"tanúlj" lol
Breki33
Sõt az összes arsenal játékosnak is jó............

Szval ............
mila69en
én nem mondtam egy szóvalsem hogy szar lenne.. azt mondtam, hogy vannak hibái ez... fáj neked? tanúlj meg olvasni és értelmezni

sõt idézek "én nem rakok rá hajat:D... nem zavar csak megemlítettem hogy igenis van sok hibája de annak ellenére használom a peccset mert nagyon jó az tény"

"fõleg ha ennyire nem értesz hozzá" ja tudom, hogy te értesz hozzá a legjobban ezen nem is akarok vitatkozni te csináltad a PES5-t is vazze

Breki33
Errõl ennyit............

Breki33
eddig mindegyikrõl kiderült, hogy a hiba nálad van
Breki33
ha leszarod ne használd

ennyi

fõleg ha ennyire nem értesz hozzá

becsüld már meg más emberek munkáját !
mila69en
na én is rakok be párat

báttyó02
:DDDDDDDD

mohus
a kis plasztikai sebész:)

mila69en
én nem rakok rá hajat:D... nem zavar csak megemlítettem hogy igenis van sok hibája de annak ellenére használom a peccset mert nagyon jó az tény

szerk: cseréld ki a videókártyád mert szar:P

báttyó02
adrianonál is ugyanez van,muszályvoltam szegényre egy hosszu hajat rakni hogy eltünjön a koponyanyílása :DD

mila69en
itt nem arról van szó hogy ki melyen peccset csinál...(nem a hobbim) én lesz*rom, hogy te mit csinálsz meg mit nem ilyen peccset olyan peccset engem nem érdekel neked lehet a hobbid az sem érdekel

a lényeg az ott van...szal van hiba vagy nincs hiba?

még hogy a videókártya hát.....

Breki33
hú tényleg

mekkora hiba

sztem csinálj te egy patchet meglátjuk hány hibát találok benne
Breki33
nem én a superpatch készítésében vettem részt

és ha elolvasnád amit irok nem írnál ilyen hülyeségeket

most telepítettem 5 perc alatt a 2.0-ás változatot és minden rendben van pedig csak sima telepítés volt a setup-al

errõl ennyit

szval ha az user béna akkor ne a patch legyen már rossz
mila69en

kapásból itt van 1 semmi kedvem most gyûjtögetni de van még sok