2988

Kéretik kerülni a következő témákat: konzolos verzió, warez, másik topic ajánlgatása

Superpatch 3.0

(Feltelepített Superpatch 2.0 szükséges hozzá!)

- FAQ -

• horpeti
    én nem ismerem a PES előtti dolgokat, 2 hónapja ismerem PESt, és előtte jó ideig nem is fociztam.

Első hetekben én is feltettem ezeket a kérdéseket.

Azóta, bár ugyanolyan láma vagyok, de ezeket a kérdéseket nem teszem fel. Miért? Mert ez csak gyakorlás kérdése, nálam most már többet pattan hozzám a labda, mint a géphez... :P
    ami meg kimegy az oldalvonalon, akkor arra áldásomat is adom.
  • peti007
    Engem nagyon idegesít a PES5-ben, h egyszerűen nem lehet belőni a tiszta helyzeteket, mindig valahogyan elém kerül egy védő és róla lepattan a labda, természetesen a kapus kezébe. Játék közben is minden lepattanó a géphez pattan, vagy rólam az oldalvonalon kívűlre. Beadni egy labdűát szélről, meg aztán végképp lehetetlen. El sem jut hozzám a labda, mindig kifejelik a védők. Pedig csak 3 csillagon nyomom. A PES4-ben 6*-on nem okoztak gondot a nagycsapatok úgy h én nem a legjobbakkal voltam. Na nem mondom, h mindig nekem kéne nyernem, de azért h már szinte az üres kapuba sem lehet gólt lőni egy kicsit túlzás számomra. Én vagyok nagyon béna, v ilyen ez a játék?
  • Fyrex
    szép! enyémet nezzed (H)(H)
  • jbal
    mi ez a nagy Wilhelmsson láz?:D
  • báttyó02
    wilhelmsson gol (H)(H)(Hö9
  • Fyrex
    [img]http://fyrex.tvn.hu/PES5 2006-01-18 18-25-39-27.gif[/img]
  • báttyó02
    szép grat
  • Fyrex
    [IMG]http://fyrex.tvn.hu/PES5 2006-01-15 15-54-51-22.gif[/IMG]
  • Etelkozi Vata
    Na, toltam ma reggel onlány pár meccset, nem is ment rosszul.
    7-1-2 volt a mérleg.
  • kilyking
    Azt is kikapcsoltam.
  • mila69en
    sp2 ha felraktad ez bekapcsolja a winfos-os tűzfalat ott is kiengedted a pest meg a pesonlinet vagy azt a tűzfalat is kikapcsóltad?
  • kilyking
    Nem szünt meg mert látom a pesonlineba hogy mások játszanak és akkor amikor csatlakozok valakihez kiírja hogy waiting egy idő után pedig unable to connect.
  • jbal
    de sztem ez ip és annak kell mennie, mert én is a fifa 2005 idején ip-ztem a fifa 2002-vel
  • Etelkozi Vata
    szerintem megszünt az on-line szolgáltatás a 4-hez

• kilyking

Tudom,hogy nem ez
    a pes4 topic de ott már nem nagyon válaszolnak.
    Valamiért nem akar menni az online!Minden fel van rakva hozzá patch,crack,pesonline a tűzfal is kivan kapcsolva de így se jó.
    Amikor a játékba vagyok és csatlakoznák kiírja hogy unable to connect.
    Csak azt nem értem régen ment most meg nem,pedig csak annyiba különbözik hogy most fent van az sp2.
    A segítséget előre is köszönöm.
  • horpeti
    Ja, hogy te nem csítelsz? :P
  • Etelkozi Vata
    Hol van Chelsea-ben Beckham? p
  • horpeti
    nézted a játékosaid passingját? :)

Backhem pl. olyan pontosan indít (Wvel pl), hogy pontosan akkor éri el a csatár a labdát, amikor kell neki, sem előbb, sem később.. de ZICO erre a jó példa, leigazolásával csak úgy néztem milyen labdákat adott.. :P

De pl. próbálj meg Rubinhoval indítani, többet nem fogsz :P
  • Terminátor14
    huhhhh :D

Figyi...
    Akkor másképp mondom:
    A kényszerítőnek az a lényege, hogy a passz után AZ a játékos kapja VISSZA a labdát, aki adta...
    Lehet, hogy a való életben az első passz után máshova is lehet szöktetni, de ez egy játék, és ez a szöktetősdi egy mehanizmus, ami így van megcsinálva, és másképp nem lehetséges...Ez nem bug, hanem így van, és kész. Ha ennyire zavar, akkor passzolj x-el, és nem lesz ilyen problémád...

1. Nem, nem lehet...
    2. Saját térféről azért lehet használni, illetve a védelem fölött szélre kitéve ideális a futóknak is...
    3. Hát próbáld csak megpöccinteni egyszer a beadást, irányokkal célozz.
  • Etelkozi Vata
    1. nem tudom
    2. nekem általában jól adja, néha röviden, néha hosszan
    3. erre magam is szeretnék rájönni
  • Breki33
    áááááááááááááááááááááááááá
  • fm
    nem az a bajom,hogy nem mindig jön be minden húzás, hanem hogy korlátoz a program a kényszerítőnél,amiből időközben ki szeretnék szállni,mert jobb helyzet adódott...rögtönzés... szóval sztem nem egészen ezt próbálták magyarázni, ha olvastad láttad, hogy sokáig meg sem értették mi a bajom.

ezentúl inkább kérdezek:
    -lehet hosszan megtolós sprintnél (sprint+csel gomb+irány) fedezni q-val a lasztit ha ott loholnak mögöttem? nekem levált a labdát vezető emberről.
    -L1+w milyen szituban hhasználható? nekem túl hosszan adja.
    -hogy lehet a rövidre beadni,vagy középre?

köszesz

• Breki33
  • Etelkozi Vata
    Gondold el, ha mindíg sikerülne, amit elgondolsz, hogy meg akarsz csinálni.
    Minden csel, minden passz, minden szerelés, minden lövés, minden kényszerítő, és minden helyzetre lenne tökéletesen azonnal kivitelezhető válasz.
    Nem unnád meg egy nap alatt az egészet, állandóan 50-0-ra nyernél?
    Ellenfél is van, legyen az CPU, vagy HUMAN, aki arra tör, hogy ebben téged megakadályozzon.
    Jó ez így, hidd el. Gyere multizni este.
  • Etelkozi Vata
    Valójában ugyanezt magyarázták neked a többiek is oldalakon keresztül, csak akkor még nem voltál úgy lehiggadva, mint most, és most már jobban kapcsolsz. Tudom, mert én nem vettem részt a vitátokban, csak kívülről figyeltem.
    De ezek szerint hasznos volt.
  • fm
    :) végre vki megértette mit beszélek!
  • fm
    köszi, nem veszem kioktatásnak. sajnos valóban (illetve jól van ez így) nem mindig sikerül a kényszerítő,ilyenkor akarnék mást indítani w-vel, szöktetve. de megoldható, kipróbáltam, csak körülményes és néha nem működik.
  • horpeti
    De, érdemes.

Majd Téged, meg Brekit is felveszem listába, meg van még Shevi... meg még biztosan vannak páran. :)
  • Etelkozi Vata
    Nem kéne összeszedni a rendszeresen multizokat, akik járnak erre? Igaz, lényegében mostmár csak mi hárman írunk ide :)
  • horpeti
    Majd ezt kitapasztaljuk!

Ma este kiderülnek a Konami turpisságok! :)
  • Etelkozi Vata
    512/96, sima alap
    szerintem nem jó, amit írtál a feltöltési sebesség miatti akadásról.
    gondold el, ha én max 96-tal tudok adni, akkor az az 1024 fogadásba hányszor belefér? más gond lehet, pl. minden egyes adott kapcsolat más és más, a pingem nekem is gyakran változik pl. amikor maddenezek, mert ott ki is írja, és nagyon széles sávban.
    Ez egyszerűen rossz, instabil netkódból, valamint az egyes szolgáltatók közötti különbségből, is adódhat, meg ilyesmik.
    Aztán lehet, én mondok totál baromságot. Bevallom, nem értek hozzá.
  • horpeti
    Vata neked milyen neted van?

le/feltöltéssáv?
  • Etelkozi Vata
    Érdekes vita! Én csak annyit tennék hozzá, hogy kényszerítő passzt akkor alkalmazunk, ha annak a játékosnak, akitől indul a laszti és akihez vissza kell hogy érjen, van szabad terület előtte, a védő mögött, ha nem így van, akkor minek alkalmazni? 1.
    2. A kényszerítő nem mindíg sikerül, tehát ne várd el, hogy a csatárod minden esetben megjátszható legyen, vagyis legfussa, lehelyezkedje a védőt. Ha mégsem jönne be, tényleg használd az s-t, vagy tartsd a labdát.
    3. Ez egy billentyűzet kombináció. És azért működik, mert a combó értelmében a w-vel MINDÍG annak passzolja vissza a labdát, akitől jött. Ettől előre rögzített kombináció! És így jó.

Segítő szándékkal, kedves fm, nem kioktatva próbáltam leírni. Ezt kell betanulni, és nagyon fogod élvezni a játékot. Én egyébként SOHA NEM HASZNÁLOM (nem kiabálás, nyomatékosítás). Lehet, hogy kéne, és akkor a sok döntetlenem helyett gyakrabban nyernék p

• bang
    hi
    pontosan értem mi a gondod (bár én még soha nem akartam mást indítani W-vel egy kényszerítős helyzetben, csak azt akit kiugrattam)
    ha L1+s után megindul a csatid, de egy védő is megy vele, aki általában pont úgy fut a csati mellett, hogy a W visszapaszt elcsípné, akkor én nem nyomok W-t, hanem s-sel vissza paszolom egy olyan játékosomnak a bogyót, aki a kiinduló csatárom mögött (mélységben) áll, és azzal játékosommal nyomom a W paszt előre a kiugró játékosomnak. így általában nem akad el a védelemben az indítás mert a gép ugye az L1-s paszt kapó és a kiugró csati közé helyezkedik.
    remélem érthetően írtam le
  • Breki33
    sztem ha nem fogadod el amit mondunk elis fogunk
  • Breki33
    mivel mint mondtam én nem nagyon használok w-t erre multiban nem nagyon van idő és hely vmint arra sincs, hogy gondolkozzak most vajon kinek passzoljak
  • fm
    nem felvenni akarom a lökéseket,hanem visszajátszani a tisztázás érdekében.
    de sajnos a fórum beszélgetés miatt elbeszélünk egymás mellett. kényszerítőt akarok kezdeni,de nem sül el jó és rögtön mást szeretnék w-vel indítani.

superpeccs nélküli, gép elleni játékról beszélek.
  • fm
    azt nem értettétek,ami a bajom volt. nem s,hanem w fordulás nélkül más irányba. próbálk ki,sztem elég nehéz.
  • horpeti
    én itt befejeztem.

Segítsen a faxom... állítom te így is jobban irányítasz mint én. :)
  • fm
    kipróbáltam tréningben és lehet indítani mást is,csak nagyon akar segíteni a gép az iránnyal, ezért rontom el rendszerint éles helyzetben.