Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
max. a kényelmesség, pontosság, tartósság, kivitelezés minõsége a különbség, nem? 😊
Én tegnap Mediamarktban kb. 4 ilyet fogtam, minde másvolt, de full ugyanaz a kivitelezés.. egyiknél finomabban forgott az analóg, másiknak gagyibb volt a hátsó 2 gombja...
végül megrendeltem a logitech rp 2õt, ha valóban picit jobb minõséget kapok, és tartósabb cuccot, akkor megér nekem +1-2 ezer forintot.. Én vhogy vonzódom az esztétikus minõségi darabokhoz, úgyis olyan ritkán veszek, de akkor már jót.. gamepadot nem tervezek többet venni életemben.. kormányt is csak 1-et vettem...
😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Logitech Dual Action Gamepadom van már több mint egy éve és problémamentesen mûködik, mondjuk én FIFA és PES játékokon kívûl még sok játéknál használom, pl: Prince of Persia, GTA, NBA... még MotoGP 3-at is sokkal könnyebb vele játszani mint bill.-vel ! Szóval aki nem feltétlenül a legjobbat akarja (Logitech Cordless Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad), de egy megbizható ár/érték viszonyban jó játékvezérlõt szeretne, annak ajálom a Dual Action-t!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
a lényeg, hogy ne kelljen hamar kidobni, no meg legyen R1, R2 jó pozícióban!😊
+1-1.5k forintot nekem megér... ha már képes vagyok ilyet venni 😊
ha megveszem már 14kt költöttem PESre... ehhhhh. mekkora alma vagyok 😊
De mondjuk legalább a gamepad, ha bírja, akkor lehet másra is használni.
Bírja a strapát, nem erre mondták, hogy viszonylag hamar tönkremegy?? vagy az másik? 😊
van ennek vmi konkurense, de fogalmam sincs melyik...
Szóval akkor mást nem tudsz ajánlani, ez a "legjobb"?? pl. az ami a PESben van gamepad az mi?
Te analóggal irányítasz ugye? nem strapás azzal a kis izével végignyomni órákat, folyamatosan iránytváltani, stb?? azt a picit gondolom csak 1 ujjal tudod tologatni, vagy egész bal kezed használod?
Pl. ez sem néz ki rosszul... bár így elsõ ránézésre nemtom hogy lehet az R1, R2vel is operálni + nyomni a passz, stb gombokat.... 😄
Mi az hogy vibration feedback??? Melyik része az, és ez mit takar??? jézus mária 😊) az analógba van ellenállás téve? és ez vibrál? 😊
De soxor sztem nincs mivel mikor nyerek utánna akarnak játszani P
Vagyis nem mind1, de legalább elõnybe nem kerülne..
1. félidõ, full tök jó minden, vezetek 1-0ra...
szünetben látom srác állít valamit, de többnyire változatlan a taktik.
úgy jöttünk ki 2. félidõre, hogy szét szaggatott... és utána egész meccsen...
Belõtt 2 gólt kínkeservesen, mert bár tartani tudtam a labdát, de fél perccel elõbb kellett csinálnom mindent a lagg miatt.. nála viszont látszott hogy nincs ilyen prob.. Lehet ilyen köcsög pinger gyerek?? régen CSben is volt ilyen, hogy meghalasztották a netet.... Csak azért ez fura.. biztos nem , de ilyen drámai változást 😊
igaz olyan is van mikor a második félidõben vmiért elkezd, de szerencsére ritkán
mondjuk én az angol szobában játszom
haverokkal meg lehet egy gépen is
nagyon furi nekem a lagg, vagyis úgymondanám látszik, h. van pingem, nem olyan szép folyamatos néha... Gondolom magyar enemynél azért jobb 😊)
Hát arról, h. mennyi játékos van... kb. 1 mpt kellett várnom, amikor csináltam játékot és jöttek... 😊
Ami gáz, hogy béna vagyok a sok német kocka mellett 😛 Aki csak nyomja a pressuret meg a second pressuret, amikor nincs nála a labda, de legalább begolyóznak 1-2 perc ilyen után, én legalábbis biztosan 😄D
Szóval nekem csak a pinggel van pici bajom, csöppet érzõdik, h. net, sõt néha be se veszi a gombokat, csak nemtom hova küldi a jeleket a gép. 😛
mellesleg nektek original van?..
termi: az,hogy mi hulyeseg, meglehetosen relativ...
Ha nem akarod megvenni, akkor mondd azt, de azért hülyeségeket ne hordj már össze 😊
CSAK a Fradi
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ezt akárhogy is néztem sztem les volt de nem fújtak lest😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
gugolás 1,2,3....😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
De egyszerûbb tán, ha tudjátok a választ:
ATTACK (ez a támadószellemét jelenti?)
DEFENSE (ez a védekezõszellemét jelenti?)
CURLING (Beadás is, v. csak a csavarás??) vagy ez mi is pontosan??
MENTALITY (ha nagyobb, jobban küzd, ha kicsi leszarja?)
Köszike 😊
ilyen távolságból a kapusnak nem sok esélye volt😊
lehet hogy nem volt szerencsés választás ez a gamepad <#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
nyomom hogy elõrre és kicsi a különbség a jobbra elõrre és a balra elõrre között, szval van hogy úgy megyek vele a pályán mint a józan kígyó ha 😄
nem tudom mennyire érthetõ a problémám 😄 rakok be egy képet a joyomról...
[/quote]