Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudja valaki hogy hogyan lehet letölteni az nforce-ról?
Superpatch 2.0 torrent: http://isohunt.com/torrents.php?ext=&op=and&ihq=superpatch%202
Rudee
Jobb, akár be is linkelheted a többieknek, filefrontról elég lassan jön le.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Megtaláltam torrenten a superpatch 2.0-át. Érdemes leszedni? ugyanis 1 giga majdnem,mire lejön...Miben jobb,mint az 1.0-a? Köszi
horpeti
hihi 😊

Amúgy ti hogy tartjátok? ölben, vagy az asztalra teszitek kezetekkel együtt?

nekem is rp2-m van, parszor foldhoz basztam mar, mert felmergelt a gep/haver, de egyelore birja a strapat😊
horpeti
kormánnyal még nem PESeztem.. lehet kipróbálom 😄DDDDDD

horpeti
túlnyomórészt nincs különbség felépítésükben....

max. a kényelmesség, pontosság, tartósság, kivitelezés minõsége a különbség, nem? 😊

Én tegnap Mediamarktban kb. 4 ilyet fogtam, minde másvolt, de full ugyanaz a kivitelezés.. egyiknél finomabban forgott az analóg, másiknak gagyibb volt a hátsó 2 gombja...

végül megrendeltem a logitech rp 2õt, ha valóban picit jobb minõséget kapok, és tartósabb cuccot, akkor megér nekem +1-2 ezer forintot.. Én vhogy vonzódom az esztétikus minõségi darabokhoz, úgyis olyan ritkán veszek, de akkor már jót.. gamepadot nem tervezek többet venni életemben.. kormányt is csak 1-et vettem...

😊

mohus
én meg ezt ajánlom egy frankó kis DualShock2-vel...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

eZo
Hi !
Logitech Dual Action Gamepadom van már több mint egy éve és problémamentesen mûködik, mondjuk én FIFA és PES játékokon kívûl még sok játéknál használom, pl: Prince of Persia, GTA, NBA... még MotoGP 3-at is sokkal könnyebb vele játszani mint bill.-vel ! Szóval aki nem feltétlenül a legjobbat akarja (Logitech Cordless Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad), de egy megbizható ár/érték viszonyban jó játékvezérlõt szeretne, annak ajálom a Dual Action-t!

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Shevchenko
Játszunk most Breki?

FORZA MILAN!!!

Breki33
a fifa vibrál de ottis ki lehet kapcsolni
Johnny23
ejnye ,nekem nem vibrál kapufánál <#fejvakaras>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

horpeti
és melyiknek az analógja, gombjai bírják tovább? nekem nincs szükségem ilyen vibrálásra 😄 de mind1, ha van benne...

a lényeg, hogy ne kelljen hamar kidobni, no meg legyen R1, R2 jó pozícióban!😊

+1-1.5k forintot nekem megér... ha már képes vagyok ilyet venni 😊

horpeti
Dual action

Ebben hol az R1-R2?? 😊

Breki33
az a dual action

horpeti
7000 egy ilyen, nem kevés...

ha megveszem már 14kt költöttem PESre... ehhhhh. mekkora alma vagyok 😊

De mondjuk legalább a gamepad, ha bírja, akkor lehet másra is használni.

Bírja a strapát, nem erre mondták, hogy viszonylag hamar tönkremegy?? vagy az másik? 😊

van ennek vmi konkurense, de fogalmam sincs melyik...

horpeti
hehe :F

Szóval akkor mást nem tudsz ajánlani, ez a "legjobb"?? pl. az ami a PESben van gamepad az mi?

Te analóggal irányítasz ugye? nem strapás azzal a kis izével végignyomni órákat, folyamatosan iránytváltani, stb?? azt a picit gondolom csak 1 ujjal tudod tologatni, vagy egész bal kezed használod?

Breki33
igen természetesen

Pes-ben nem vibrál

amúgyis csak kapufánál vagy ha felrúgnak
horpeti
Te ezzel nyomod?

horpeti
tudsz még ajánlani? név is elég, nem muszáj linkért kajtatnod 😄

Pl. ez sem néz ki rosszul... bár így elsõ ránézésre nemtom hogy lehet az R1, R2vel is operálni + nyomni a passz, stb gombokat.... 😄

Mi az hogy vibration feedback??? Melyik része az, és ez mit takar??? jézus mária 😊) az analógba van ellenállás téve? és ez vibrál? 😊

Breki33
Hát mikor Shevaval nyomtunk akkor nála is volt.

De soxor sztem nincs mivel mikor nyerek utánna akarnak játszani P
Breki33
horpeti
és ilyenkor szerinted a másik vonalon is gáz van? 😊 mert akkor mondjuk mind1...

Vagyis nem mind1, de legalább elõnybe nem kerülne..

Breki33
ilyen szokott lenni

ez a 2. félidõ tipikus szerencsére 10 meccsenként van egy ilyen nálam
horpeti
mindenképpen meg kell tanuljak gamepaddal játszani, mert csak így tudunk haverral nyomni 1 gépen 😄DDDDD

horpeti
Breki tudsz ajánlani analógos gamepadokat? és akkor azokat áttanulmányozom, megnézem élõben és választanék talán majd 1et... 😊 köszi

horpeti
Ja Breki tegnap poén volt...

1. félidõ, full tök jó minden, vezetek 1-0ra...

szünetben látom srác állít valamit, de többnyire változatlan a taktik.
úgy jöttünk ki 2. félidõre, hogy szét szaggatott... és utána egész meccsen...

Belõtt 2 gólt kínkeservesen, mert bár tartani tudtam a labdát, de fél perccel elõbb kellett csinálnom mindent a lagg miatt.. nála viszont látszott hogy nincs ilyen prob.. Lehet ilyen köcsög pinger gyerek?? régen CSben is volt ilyen, hogy meghalasztották a netet.... Csak azért ez fura.. biztos nem , de ilyen drámai változást 😊

Breki33
sztem nincs nagy gind nekem van hogy 6-7 meccsen át szinte semmi

igaz olyan is van mikor a második félidõben vmiért elkezd, de szerencsére ritkán

mondjuk én az angol szobában játszom

haverokkal meg lehet egy gépen is
horpeti
Nekem most lett meg a gém, tegnap onlineoltam is kb. 10-12 meccset.

nagyon furi nekem a lagg, vagyis úgymondanám látszik, h. van pingem, nem olyan szép folyamatos néha... Gondolom magyar enemynél azért jobb 😊)

Hát arról, h. mennyi játékos van... kb. 1 mpt kellett várnom, amikor csináltam játékot és jöttek... 😊

Ami gáz, hogy béna vagyok a sok német kocka mellett 😛 Aki csak nyomja a pressuret meg a second pressuret, amikor nincs nála a labda, de legalább begolyóznak 1-2 perc ilyen után, én legalábbis biztosan 😄D

Szóval nekem csak a pinggel van pici bajom, csöppet érzõdik, h. net, sõt néha be se veszi a gombokat, csak nemtom hova küldi a jeleket a gép. 😛

talan, de egy haveromnak sincs meg eredetiben, es elsosorban veluk jatszanek.
mellesleg nektek original van?..
termi: az,hogy mi hulyeseg, meglehetosen relativ...
Breki33
57534 játékos van..........
Terminátor14
Lol,ez nagyon szánalmas szöveg...

Ha nem akarod megvenni, akkor mondd azt, de azért hülyeségeket ne hordj már össze 😊

CSAK a Fradi

Azért a szervereken fent lévõ többszáz,ha nem több ezer játéksból talán tudnál válogatni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

meg mindig nincs ip patch a peshez?.. nem letezik, hogy nem tudjak feltorni,nemigazmar..hiaba veszem meg, 10bol 2 embernek ha megvan, azzal meg nem nagyon vagyok elorebb...
mila69en

ezt akárhogy is néztem sztem les volt de nem fújtak lest😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

jbal
Reyes szabad

[/quote]

asfa
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

mila69en
LOL?

gugolás 1,2,3....😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

horpeti
Tud vki olyan linket, ahol le van írva, hogy a különbözõ tulajdonságok mit takarnak a játékosoknál?

De egyszerûbb tán, ha tudjátok a választ:

ATTACK (ez a támadószellemét jelenti?)
DEFENSE (ez a védekezõszellemét jelenti?)
CURLING (Beadás is, v. csak a csavarás??) vagy ez mi is pontosan??
MENTALITY (ha nagyobb, jobban küzd, ha kicsi leszarja?)

Köszike 😊

báttyó02
szépek grat

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mila69en

ilyen távolságból a kapusnak nem sok esélye volt😊

mila69en
analog karos legyen mindenképp ha van rajt 2 analóg irányító az még jobb mert így a cseleket is könnyedén lehet alkalmazni😄 nem olyan drága 5-6k-ért már tudsz venni egy elég frankót

Arsenal18
nincs valami javaslatotok hogy milyet vegyek ha egy könnyebben kezelhetõ 6 helyett 8 gombos gamepad kéne???

Arsenal18
na szóval a nényeg az hogy már úgy 2x 3x nekiugrottam hogy én márpedig megtanulom kezelni de eddig még mindig feladtam...
lehet hogy nem volt szerencsés választás ez a gamepad <#fejvakaras><#fejvakaras>

Arsenal18
Köszi a tippeket mindenkinek, a baj az mila hogy van egy gamepadom de úgy van kialakítva hogy a négy irány egybe van és kicsit nehéz irányítani így az emberkéket...
nyomom hogy elõrre és kicsi a különbség a jobbra elõrre és a balra elõrre között, szval van hogy úgy megyek vele a pályán mint a józan kígyó ha 😄
nem tudom mennyire érthetõ a problémám 😄 rakok be egy képet a joyomról...

mila69en
jobban jársz ha beszerzel egy analog karos joy-t lehet billel is játszani de nem az igazi és nehezebb is.... a sprint gombal meg csak vigyázz ha nálad a labda mert hamar leszerelnek

Szerintem amúgy a kapus fölötti labdaátívelés viszonylag nehéz, úgyhogy próbáld inkább a lövõcselt. Vagy ne várd meg, míg rádmászik a kapus és hamarabb lõdd el! Amúgy meg bele fogsz jönni, szerintem mindenki átesett ezeken a problémákon. Én is emlékszem ezekre, elején alig lõttem gólt, mostmeg már egész jól megy. Néhány szezon után menni fog hidd el! Nekem az auktiális problémám a szabadrugás, de állítólag azt is meg lehet tanulni, pedig elsõre elég hihetetlennek tûnik, hogy olyanokat lõjön az ember, mint amit ide belinkelgetnek egynéhányan...
A quick settingnél (a játék kezdete elõtt) be lehet állítani, pl. hogy "all attack", ekkor mindenki felmegy, néha ebbbõl elég szépen rádkontráz az ellevfél, úgyhogy csak vigyázva, mert még a hátvéd is felmegy... Be lehet állítani pl. "centre attack"-re, ilyenkor csak a középpályások húzódnak elõrébb.
9csöves9
nem A val kell emelni

asszem 2x lövés gyorsan vagy L1+lövés

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...