Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
mlben két golom 3*on mostmár 4*on tolom

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Megvan az elsõ gyõzelmem is! Nem rossz, eddig 1-1.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Terminátor14
Nem, nem azzal játszom, csak nem tudok neten fellelhetõ pes5 kézikönyvrõl...

Köszi, ez a dolog nem is olyan rossz 😊

CSAK a Fradi

Breki33
ha azzal játszol

próbáld ki a L1+a-t inditásnál keresztlabdára
Breki33
a másikban írtam hol vagyok
Na, megvan az elsõ online vereségem, 0-2, de voltak helyzeteim.
Most kb. én vagyok az utolsó a rangsorban.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Terminátor14
bahhh...
Pes4-es jóh?

CSAK a Fradi

Megvárlak!!!!!! <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Breki33
én kb negyed óra múlva
Breki33
csajok bikini utánna szauna
Breki33
kézikönyv P
Van fenn valaki onlány? Ha igen hol?

horpeti
hája, az duplán kéne gerinc miatt is már 10 éve, de ahhoz sose volt kedvem 😛

Terminátor14
Nem mondod? Taníts mester...😄
Nah de tényleg...

CSAK a Fradi

Breki33
kemény sztem erre inkább úszás
Na közben hazamentem munkahelyrõl, most má otthonról nyomom.
Jöhet a telepítés, regisztráció, aztán reszkessetek! 😊

Breki33
de az Fifa volt P
Breki33
nemtom hiányoltak

énse értem miért
Breki33
mert itt másként kell

te az L1+W-rõl beszélsz gondolom
Breki33
egy rendes meccsen a védõk és a kapus között max 10-20 méter van jobb esetben

pont ez a lényeg az analóggban hogy akkora erõvel kell indítani, a manuális paszról nemis beszélve

a kapust legalább háromféleképpen meg lehet verni 1-1-ben de én általában simán kilövöm a sarkot
horpeti
lövés + kispasszal is jó.

meg sima lassúcsellel is (én általában így szoktam nem bonyolítom, max. felrúgnak hátulról😛)

horpeti
jah, 23.

de 19 évesen rúgtak le (vagyis annyi volt hogy rácsúszott a lábamra szembõl, térd meghúz, összecsuklik maxra),pont a saját csapattársam (akkor volt gipszben jóideig, törés nem volt csak szalag húzódás, zúzódás, de utána felépültem, és szinte ugyanolyan voltam mint régen, de mindig 2 hét foci után vmi ártatlan kis szarból visszajött az egész, 1 hónap pihi, utána ujra 2 hét foci, és újra vmi szar), azóta meg szépen épült lefele 1 évvel ezelõttig, amikor is sima ártatlan rosszul lépésbõl már fel se tudtam épülni (valszeg sose épült fel 100%ra, és emiatt).

1 hónapja elmentem ultrahangra meg ilyenekre, mert bár tudom, hogy foci nem lesz többet, de zavart, hogy lépcsõzni se tudok normálisan, és meg kéne erõsíteni, meg asse tom mivan, röntgen nem mutatott semmit, és megállapították, hogy egyik jobb térdszalag kopásnak indult...

nem tudom mi ez, még nem mentem vissza az orvoshoz, de lassan visszamegyek, hogy mit javasol, hogyan erõsítsem többit...

Amúgy futni is tudok busz után meg minden, mégha fele olyan gyorsan is, de a sprint érzése már 1 éve nincs meg , ha próbálok, 1bõl érzem a térdem....

Hm, nem is tudom miért írtam ezeket le.... tán mert unom a melót 😛

Ha már így elmondtam, nem tudtok javasolni valamit erre?? 😊
Konditeremben próbáltam bicajjal kezdeni, kis futás... de pl. az utcsó "baleset" után nem mertem csak bicaj kicsi.. a lábhajlító gyakorlat géppel 0 súllyal sem megy 😞

Nem ez a topic, szal Priviben! 😊))

Sry OFF, de belejöttem az írásba 😊))

Terminátor14
Figyi 😊 r2+ iráánnyíllal tuddod elhúzni a lasztit...kb 5-bõl 4szer nekem sikerül elhúzni a kapus mellett, próbáld ki...
Ha így sem megy, akkor még amíg messze vagy a kapustól, válaszd ki az irányt, fordulj kicsit arra, és gyengén nyomd meg a lövést...
Ez így tuti jóh

CSAK a Fradi

horpeti
hát próbáld meg ugyanezt 4*on... 😊 csak ne a kapussal 😊)

Egyébként azt nézted mi a baj? Belelövi a kapusba? vagy leér, vagy mi?

Én néha szoktam nézni mit cseszek el (most nem, mert van elég bajom a gémpaddal), és mindig arra jutok, hogy ezt bizony én rontottam el..
Csak persze más az életben, meg más a játékban..

Mindig van rés, meg megoldás, csak hogy te tudatosan pont azt megvalósítsd, áá.. az sok gyakorlás 😊

Pl. tegnap olyan gólt lõttem kb. 16os szélérõl 11 méterrõl kb., hogy 1 sprint lenyomással megtoltam, és utána 1bõl bumm... (a labda a hosszúba ment) és az irányzék micsoda?? kb. olyan közép és rövid felé volt célozva.. nemtom miért nyomtam így, de úgy tolta meg a labdát Raúl, hogy vhogy azt éreztem, hogy ki kell egyensúlyoznom az irányt, és akkor lesz jó..

és bejött 😛 valszeg ha akkor oda célzok, ahova akartam hogy menjen, akkor szépen elmegy oldalra...

Ezt mondjuk tudatosan érezni nem kis gyak kell 😊
De így van életben is... pl. ki vagy szorítva és még kapura fordulsz, akkor ha a rövidre célzol, simán mellérúgod, mert nem tudod visszahúzni, nincs erõd, viszont ha a hosszúra célzol,akkor pont annyira csúszik le a labda a szorítás miatt, hogy még a rövidre jó lehet...

ebbõl a szempontból tök jó a játék, de ez némi kockulást igényel.. És még ezen felül is néha csinál érdekes dolgokat.. néha mintha bevenni az irányokat (jobb-bal), néha viszont úgy célzok, ahogy a kapu van (és akkor meg tök ellentétesen lövi el, mint ha a jobb-bal irány lenne, de pont oda, ahova fizikailag irányítom az irányokkal.. nem tudom ezt miért csinálja, mi alapján választ, hogy most a tudatos irányítást választja (jobb bal), vagy pedig a kapu helyzetére való tekintettel lõ (mint FIFAban😄)

érdekes.

csm
de még fiatal vagy hogy a térded szarrámenjen nem?

BMW 325 iX Rallye Car :)

fm
2*on a kapusommal elgurítom a kapusa mellett, csk elõtte végigcselezem a pályát... 😊)

horpeti
Jó, mondjuk 2*on!! Ott biztos a kapus is rosszabb 😊))))

horpeti
Tegnap óta van gamepadom. henryval 5bõl 5* elgurítottam a kifutó kapus mellett 😊 no persze mák is kellett hozzá nyilván, de pont úgy lõttem, ahogy életben lõném.. ütemtelenül, irreális helyre. 😄

Sajna már nem focizhatok, mert a térdem szarráment, de így vmi azért visszajön a pályáról 😊)

fm
hi...most látom,hogy te vagy az. régen nyomtunk párat multiban 😉

horpeti
Egészen addig, amíg nem jön be a BL 😛

Amúgy 80 feletti staminások már jól bírják a heti 1 meccset, a heti 2 meccs már tényleg kicsit gáz 😊

Nálam 4*on, ahol már durván fáradnak, a Reálból kb. 5-6 ember nem bírja fullra tölteni magát, és cserélni kell köv. meccsre... vmikor 2 pihi alatt sem pihenik ki magukat.. de van amikor meg 1bõl... szokott szivatni a gép 😛

Breki L1es beadás az milyen, mit tud? (L1 + magaspassz az nem az ellenfél 16osa elé vágja a labdát bárhonnan??)

fm
ezzel teljesen egyet értek.

fm
nos mint írtam, az utóbbi 3 évben nem fifáztam, nincs szükség fifa utálatra 😉 a pesben játszottam mindig max nehézségen,és semmi gondom nem akadt.

a szöktetés szélre,vagy átlósan sima ügy,de elõre felé, a szökõ játékos mögül használhatatlanul hosszú. szöktetés alatt nem a sima passzot értem,hanem az indítást,ami a játékos el teszi,vagy íveli a lasztit.

a beadásokat akkor valszeg gyakorolnom kell, nekem a 2*beadás és a sima között semmi különbség,a 3* az néha egész korrekt.

biztos gyakorolnom kell még,ez tény. a letámadást, azaz a védekezés közben használt lövés gombot évek óta használom. úgy emlékszem volt már ilyen régen a fifában is,de nem bizti.

kapus mellett meg ellõni nem bírom,mindig odaér. átemelni át bírom, de arra nem mindig van idõ, hely. kicsit olyan érzésem van,mintha a gép csak azt a lehetõséget fogadná el gólnak,amit õ kigondolt. mint a gyakorlásban,mikor konkrétan azt kell csinálnod,amit mond....amúgy a trenyákat mindig végignyomom,mielõtt játszani kezdek..

ha béna vagyok, miért mindig 1-0,0-0,vagy 0-1 lesz a vége a gép ellen? ez is idegesítõ kicsit..persze gyakorlok még,az mindig rámfér.

Mé, kevesen vannak a Gyõr szurkolók?
Olvaslak titeket rendszeresen, csak nincs kedvem beirkálni, mer kicsit lemaradtam kézi ügyben.
Azért a vb-t láttam.

Terminátor14
Én csak ahhoz tudok viszonyítani, hogy a 4ben naon jó lasztikat tudtam adni, a mostani részben meg 1 az 1-et nem nagyon tudok így kiharcolni. Persze lehet, hogy bennem van a hiba 😄 Azért annyira nem vészes persze

CSAK a Fradi

Breki33
"szöktetés tényleg elég gyenge lett"

ezzel nem értek egyet

látnád multiban egyesek milyeneket szöktetnek, direkt erre épül a stratégiájuk

ha még ennél is jobb lenne...........
Breki33
téged hiányoltak múltkor a kézis topicból P
Terminátor14
Hali

Hát szerintem kicsit borúsan álltál ehhez a játékhoz, ennyire azért nem rossz, mint amennyire leírtad 😊

a bíró

Ez a rész tényleg nem az igazi, de egyébként naon egyszerû a megoldás...a szerelés gombot csak akkor szabad használni, ha pont oldalról találod el a lasztit, ilyenkor el tudod pöckölni...
Illetve úgy kéne szerelni, hogy lespirnteled a labdás embert (elvileg ugye gyorsabb vagy😄), és egyszerûen elmész elõtte, és már tiéd is a laszti. Esetleg a lövés gombbal toszogathatod közben, így lasszul 😊

passzok:
a szöktetés tényleg elég gyenge lett...Esetleg úgy próbáld meg, hogy szélre szöktetsz, így elég sok ideje van befutni a játékosodnak a bogyót..a beadásokkal szerintem nincs baj, eleve legalább 3 féle van, kicsit gyakorold õket...

kapus:
ezzel nem értek egyet, ez is csak gyakorlás kérdése. 1 az 1-ben pedig simán el lehet gurítani mellette, esetleg emeléssel is lehet próbálkozni...

Védekezés:
Gyakorolj....

irányítás:
A váltás néha nálam is tragikus, de meg lehet szokni, én manuálra raktam, így viszonylag ritkán xaraxik..

-fáradás:
ez kicsit tényleg irreális, én ml-ben úgy tolom, hogy van a kezdõ 11, meg 5 jó csere... 3-4-3-at játszom, szóval 1 védõ, 2 kp és 1 csatárcserém van, aki minõségi. Kb 3 meccsenként cserélek a kezdõben 2 embert, plussz meccs közben is 2-3-t, és így viszonylag tûrhetõ a dolog.

CSAK a Fradi

Na majd ma este ellenem is megmutathatod!
Van ADSL-em és PES5-öm is, indul az etelkozi invázió!!!! 😊

Breki33
befordulva L1-el próbáltad?
Breki33
pár dolog

ebben nem úgy kell szerelni mint a fifában ha úgy próbálod ne csodálkozz, hogy állandóan sípol.

passzokról ami szted nem jó csak ennyit

sima szöktetléssel is gyönyörû labdákat lehet adni amiket csak be kell lõni

a kapussal sztem semmi gond nincs 1-1-ben opedig ki kell cselezni ez a lényeg

védekezést a leírásod alapján nem használod jó pl letámadásról amit az idén kilpotak a Fifa-ba is szó sincs pedig ez a valós védekezés alapja is

Emberváltás csúszán szabályozható, ha nem tetszik, de sztem ezzel semmi baj sincs

Érdekes nálam a játékosok a mecs végén is használhatók azokat szoktam cserélni akiknél egyharmad lement a csíkból

sztem még nem tudsz játszani vele legalábbis amit írtál abból nagyon ez jön le
ezt a játékot meg kell tanulni gyakorolni kell sokat.

Ajánlom a kézikönyvet és a gyakorló üzemmódot.
Ez nem fifa, hogy öt perc után bárki ellen partiban légy. Olyan mint az igazi játék........
Sokat nem tudok hozzátenni,mert én multiban nyomom ha játszok,igy a gép elleni problémákhoz nem tudok mit szólni.
Az viszont biztos hogy a szélsõ beadásban van valami trükk,amit én sem tudok.Nekem is örökké átrugja a hosszura ahonnan szinte reménytelen bármit is csinálni.Ellenem viszont rendre csinálnak jó,kapu elé érkezõ beadásokat,amiket szépen be is tudnak fejelni.Ez engem is marhára idegesit néha,mert egyszerüen nem tudom hogy kéne beadni jól.Ha hosszan nyomom a gombot akkor is hosszú,ha csak pöccintem akkoris.2x gyorsan nyomva akkor is.Egyedül a 3x gyors nyomás hoz más eredmányt de akkor meg kb derékmagassan lövi be a rövidre,ugyhogy az se az...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fm
hi

nos kipróbáltam a játékot, lenyomtam két szezont a madriddal 4 csillagon és sajnálatos módon negatív véleményt kell nyilvánítsak. a játék számomra élvezhetetlen, pedig nem most kezdtem, 97 óta az összes fifát végignyomtam, aztán jött a pro evo sorozat utolsó 3 része. a magyar válogatottal,mindig meg tudtam nyerni a világbajnokságot(vagy hasonló általam kreált bajnokságot) a legnehezebb fokozaton, billentyûzettel. ennyit rólam.

idegesítõ dolgok a játékban,ami miatt élvezhetetlenné válik számomra:

-a bíró
percenként fúj minden kis ütközésért szabadot,még akkor is,ha el se esik a játékos és nála marad a labda. persze ilyenkor néha elõnyszabályt alkalmaz, de akkor sosem,amikor támadásba lendülnék. igazi meccsen nem fújják be,ha összekoccolják a lábam kicsit,vagy megtaszigatnak és megbotlok, vagy ehhez hasonló,csak ha durva és szándékos, vagy megszerzik vele a labdát. sajnos a játékban a gép viszont engem bármikor büntetlenül szétrúghat, a bíró sehol..

-passzok
használhatatlan a szöktetés és az ívelt szöktetés ha a játékos mögül elõre felé próbálok indítani. olyan hosszan adja a labdát,hogy egy félpályáról induló robinho gyorsaságú játékos sem éri el,mert az elmegy a kapusig és az szépen felveszi. szélrõl beadni sem bírok, mindig a hosszúra teszi, ott pedig vagy lesen van,vagy teljesen kiszorult helyzetben van a játékosom. 2*beadás is a hosszúra teszi..

-kapus
a kapus irreálisan gyatrán fogja a távoli lövéseket, 1 az 1ben viszont szinte verhetetlen, illetve 16oson belülrõl is.

-védekezés
képtelen vagyok elvenni a labdát a géptõl. olyan reakció ideje van a gépnek,ahogy húzogatja a labdát a védõim között,hogy 3an nem bírják szerelni, ha sikerül az szabálytalanság. egy passzot elcsípni is szinte lehetetlen,mert a "super cancel"-el lassabban fut a játékosom,mint anélkül. esetleg elpöcköléssel,vagy becsúszással tudom keresztezni a passzot,de akkor meg rendszerint a géphez pattan a bogyó. ha pedig megelõzõ szerelést akarok csinálni,a labdát váró játékos bepózol és sehogy nem lehet elékerülni,kikerülni, csak rajta keresztül,de azt meg nem engedi, egy helyben betart.

-irányítás
a játékosok össze-vissza rohangálnak, ha rájuk vált az ember 1 óra mire felfogják,akkor is rossz irányba indulnak el. az emberváltásban sem vettem észre semmilyen logikát. ha pedig sprintelek a lasztiért néha magától más irányba fut a játékosom.

-fáradás
a játékosok egy meccs után használhatatlanul elfáradnak, hiába látom a tv-ben hétrõl hétre majdnem ugyanazt a kezdõcsapatot a real,mu,juve stb. meccsein. az a valóság..

Szóval sajnos csalódtam a játékban,mert lehetne sokkal jobb. a legrosszabb,hogy ennek ellenére mégis játszok vele,cak nem kikapcsol,hanem felidegesít. várom a feldobott problémákról a véleményeket. üdv!

Kössz életet mentettél!4<#vigyor3><#vigyor4><#vigyor2>

jbal
nxud-pacv-em2xkpc9-6ayu

A telepítõ kodot meg tudná adni valaki?

Superpatch 2.0 900 MB DE benne van a teljes játék.Elõtte uninstallálni kell a fent lévõ PES5-öt, majd magával a játék installal kerül fel a Superpatch is !!!

Bittorrenttel nagyon jól le lehet tölteni, 1 éjszaka elatt lejött !!!
ingyen...
honnan lehet letölteni a pes5-öt?
köce
Rudee
Sehogy.

Szar Bayern, szar Bayern :)