Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
figyi kb öten magyarázzuk szinte ugyanazt
te nem érted ránk mondod hogy nem értjük és hogy okoskodunk, holott talán kicsit jobban ismerjük a játékot
te nem érted ránk mondod hogy nem értjük és hogy okoskodunk, holott talán kicsit jobban ismerjük a játékot
dehogynem lehet csak simán lefordulsz irányba és passzolsz
értelemszerûen, de ez esetben nem látom értelmét a kényszerítõzésnek sõt inkább hátrány van mert hátul kinyilsz és ha elveszted jön a kontra
értelemszerûen, de ez esetben nem látom értelmét a kényszerítõzésnek sõt inkább hátrány van mert hátul kinyilsz és ha elveszted jön a kontra
nem én multiról beszélek
figyi gondold már végig szeretnél egy kényszerítõt aminek pont az a lényege, hogy a beinduló embernek passzolod vissza
de te nem neki szeretnéd visszapasszolni, de könyörgöm ez nem hiba PPPPP
fából vaskarikát akarsz, ha nem akarod hogy beinduljon és nem ennek a szegény fickónak akarod visszaadni akkor ne ezt használd
A másik meg hogy nem csak egy adott pillanatban-ertsd rogton lehet visszaadni hanem egy optimális helyzetben.
Amit te szeretnél ha úgy lenne az egész jól mûködõ rendszert elszarná pedig ez az egyik legjobban bevállt és jól mûködõ dolog.
És ittis eldöntheted folytatod-e mint mondtam.
A supercancelt se véletlen találták fel amúgy.........
És gondold már végig szegény gép honnan tudja hogy te W-vel éppen kit szeretnél indítani?
Ezt csak úgy lehetne ha ki lenne jelölve és te OTB szerûen-en váltogatnál közöttük. Ez pedig elrontaná.
Olyanon problémázol ami évek óta mindenkinek megfelel és jól mûködik.
Elárulom a PES4-ben is így volt.
NEked lehet, hogy jobban beleszámít, de én még életemben nem halottam olyat, hogy valaki a kis lökéseket szeretné felvenni, sztem egy gólt sokkal fontosabb.
figyi gondold már végig szeretnél egy kényszerítõt aminek pont az a lényege, hogy a beinduló embernek passzolod vissza
de te nem neki szeretnéd visszapasszolni, de könyörgöm ez nem hiba PPPPP
fából vaskarikát akarsz, ha nem akarod hogy beinduljon és nem ennek a szegény fickónak akarod visszaadni akkor ne ezt használd
A másik meg hogy nem csak egy adott pillanatban-ertsd rogton lehet visszaadni hanem egy optimális helyzetben.
Amit te szeretnél ha úgy lenne az egész jól mûködõ rendszert elszarná pedig ez az egyik legjobban bevállt és jól mûködõ dolog.
És ittis eldöntheted folytatod-e mint mondtam.
A supercancelt se véletlen találták fel amúgy.........
És gondold már végig szegény gép honnan tudja hogy te W-vel éppen kit szeretnél indítani?
Ezt csak úgy lehetne ha ki lenne jelölve és te OTB szerûen-en váltogatnál közöttük. Ez pedig elrontaná.
Olyanon problémázol ami évek óta mindenkinek megfelel és jól mûködik.
Elárulom a PES4-ben is így volt.
NEked lehet, hogy jobban beleszámít, de én még életemben nem halottam olyat, hogy valaki a kis lökéseket szeretné felvenni, sztem egy gólt sokkal fontosabb.
most nincs rá mód. 😊
De az hülyeség lenne, ha nem lehetne. bár lehet ez könnyítés, hogy ilyenkor legalább az iránnyal ne kelljen foglalkozni. és akkor tényleg bukta van. Amúgy manuál passzal orvosolható 😛
De az hülyeség lenne, ha nem lehetne. bár lehet ez könnyítés, hogy ilyenkor legalább az iránnyal ne kelljen foglalkozni. és akkor tényleg bukta van. Amúgy manuál passzal orvosolható 😛
NEN OLVASTAD AMIT ÍRTAM? w-vel nem tudsz utána indítani mást. legalábbis én nem tudtam. de kérlek próbáld ki,ha 1 mód van rá. én is azt fogom tenni,amint lesz idõm,csak most is tanulnom kéne...
nem olvasod amit írtam?
Elõbb írtam le, hogy meg lehet csinálni.. bármit amit akarsz.. akár önzõzhetsz is utána... azt csinálsz, amit AKARSZ!
Elõbb írtam le, hogy meg lehet csinálni.. bármit amit akarsz.. akár önzõzhetsz is utána... azt csinálsz, amit AKARSZ!
asszem a fifa csinálta azt hogyha rúgtál teszemazt kapufát aztán a visszapattanóból helyzet volt akkor elõbb ismételte a kapufát majd külön a helyzetet P
nos egyrõl beszélünk végre: "megítélt hülye 11esek" ugyanezt csinálja a pálya többi részén is..sztem.
a kényszerítõt nem bonyolítom túl,kérlek nyomj egy trenyát és próbáld ki azt,amit leírtam. ha nem lehet megcsinálni amit szeretnék,akkor az hiba. igaziból a pályán,ha kényszerítõzünk simán eldönthetem,hogy folytatom-e a kényszerítõt, megindulok-e, lövök,vagy mást indítok. itt mást indítani nem lehet, nem értem mi ezen a bonyolult,csak azt,aki a kényszerítõben benne van,ha RÖGTÖN és W-vel SZERETNÉK INDÍTANI.
vitatott eseteket nem lehet visszanézni, ezért baj,hogy nincs visszajátszás. nem akarom az egész meccset felvenni ezért. és ez sokkal jobban beleszámít a játékmenetbe,minthogy nem tudok 1 órát replay-el visszanézni gólnál...
a kényszerítõt nem bonyolítom túl,kérlek nyomj egy trenyát és próbáld ki azt,amit leírtam. ha nem lehet megcsinálni amit szeretnék,akkor az hiba. igaziból a pályán,ha kényszerítõzünk simán eldönthetem,hogy folytatom-e a kényszerítõt, megindulok-e, lövök,vagy mást indítok. itt mást indítani nem lehet, nem értem mi ezen a bonyolult,csak azt,aki a kényszerítõben benne van,ha RÖGTÖN és W-vel SZERETNÉK INDÍTANI.
vitatott eseteket nem lehet visszanézni, ezért baj,hogy nincs visszajátszás. nem akarom az egész meccset felvenni ezért. és ez sokkal jobban beleszámít a játékmenetbe,minthogy nem tudok 1 órát replay-el visszanézni gólnál...
ja meg az is lámaság, hogy van 1 nagyon tuti helyzet, ami kimarad (pl. kapufa), aztán van egy abból kialakult gagyi helyzet, és AZT játsza vissza 😛P
az nem igazi kényszerítõ
ha másnak akarsz passzolni nem nyomod egybõl hanem a másik felé fordulva passolsz
sztem ezt te bonyolítod túl
nem védi senki sõt senki nem is állítja, hogy tökéletes csak amiket te annak igyexel
láûttatni azok nem hibák.
Ha töéletes lenne nem kellett volna hónapokig dolgozni egy superpatchen, sokkal jobb lenne az online rendszer, lehetne beszelgetni meccs kozben, nem adna meg hulye 11-eseket stb.
De amiket te írsz nem hibák.
És ezt aki már 400-500 meccset végigjátszott és vagy gyakorolt meg tudja állapítani.
És nem kell visszajátszás
Minek?
Ha ez a mániád vedd fel az egész meccset.
Ez tök lényegtelen dolog.
ha másnak akarsz passzolni nem nyomod egybõl hanem a másik felé fordulva passolsz
sztem ezt te bonyolítod túl
nem védi senki sõt senki nem is állítja, hogy tökéletes csak amiket te annak igyexel
láûttatni azok nem hibák.
Ha töéletes lenne nem kellett volna hónapokig dolgozni egy superpatchen, sokkal jobb lenne az online rendszer, lehetne beszelgetni meccs kozben, nem adna meg hulye 11-eseket stb.
De amiket te írsz nem hibák.
És ezt aki már 400-500 meccset végigjátszott és vagy gyakorolt meg tudja állapítani.
És nem kell visszajátszás
Minek?
Ha ez a mániád vedd fel az egész meccset.
Ez tök lényegtelen dolog.
Ezzel nem értek egyet!
ha úgy célzol hogy mellette lövöd el, csak a legjobb kapusok (responze 95 felett!) azok akik egyáltalán mozdulni tudnak rá.. a többi csak nézi... no persze jól zárják a szöget... de ez az életben is így van..
amúgy az ilyen rálövések idegesítõek, hogy milyen jól védi, de biztos az is amiatt van, mert nem elég erõs a lövés...
ha úgy célzol hogy mellette lövöd el, csak a legjobb kapusok (responze 95 felett!) azok akik egyáltalán mozdulni tudnak rá.. a többi csak nézi... no persze jól zárják a szöget... de ez az életben is így van..
amúgy az ilyen rálövések idegesítõek, hogy milyen jól védi, de biztos az is amiatt van, mert nem elég erõs a lövés...
argh! vágom,hogy nem magától passzolja le az induló játékosnak kényszerítõnél,hanem ha akarom,de ha nem neki akarok passzolni, hanem MÁSNAK w-vel,akkor is odaadja az elõbbinek,hiába bmilyen irány.
nem az a hiba, hogy nem lehet ellõni a kapus mellett 1-1ben, hanem hogy irreálisan jól védi, 16oson kívülrõl meg oboázik.
Hát én is örülnék egy olyan replaynek, ami pl. elõtte levõ 20 mpt rögzíti.. igaz ez amolyan folyamatos kamerafelvételt jelent a gémben.. fifa sorozataiban volt ilyen.. biztos ez erõforráskímélõ PES részrõl.. de nekem spec. beleférne, és jóljönne.
dehogynem...
épp ez benne a lényeg.
a kényszerítõt elkezded, el kezd mozogni játékos.. de nem automatice adja vissza csak ha nyomod St, vagy Wt abba az irányba.. akár rá is lõheted... 😊
Meg lehet hülyíteni a védelmet... csak oda kell a gombskill😄
épp ez benne a lényeg.
a kényszerítõt elkezded, el kezd mozogni játékos.. de nem automatice adja vissza csak ha nyomod St, vagy Wt abba az irányba.. akár rá is lõheted... 😊
Meg lehet hülyíteni a védelmet... csak oda kell a gombskill😄
hm.....
kényszerítõbe nem vonhatok be 3. játékost? szóval. L1+s, lepasszol a koma,megindul,ahogy akarom,de követi egy védõ,tehát gáz van. erre meglátom,hogy a másik oldalon "magától" indul egy játékosom,akit w-vel szöktetnék,de nem bírom,mert a w automatice odarúgja a már rossz helyzetben lévõ játékosomnak. többször nem írom le,nem értem miért nem érted.
a másik amit nem értek,hogy miért véditek ennyire a gamét. tény,hogy jó a pro evo sorozat,de NEM TÖKÉLETES! mint ahogy semmi sem az.
pl hiba,hogy nincs visszajátszás "cinema" esetén...kár vitázni.
kényszerítõbe nem vonhatok be 3. játékost? szóval. L1+s, lepasszol a koma,megindul,ahogy akarom,de követi egy védõ,tehát gáz van. erre meglátom,hogy a másik oldalon "magától" indul egy játékosom,akit w-vel szöktetnék,de nem bírom,mert a w automatice odarúgja a már rossz helyzetben lévõ játékosomnak. többször nem írom le,nem értem miért nem érted.
a másik amit nem értek,hogy miért véditek ennyire a gamét. tény,hogy jó a pro evo sorozat,de NEM TÖKÉLETES! mint ahogy semmi sem az.
pl hiba,hogy nincs visszajátszás "cinema" esetén...kár vitázni.
ha hátul nyomod a másik kijön a védõfalból és multinál bepasszolják mögé az üres helyre ezért a 16-os környékén nem igazán ajánlott
amúgy a funkció lényege a legközelebbi ember hívása
mondjuk akkor jó ha a szélen loholsz valaki után, mindenképp szeretnél a sarkában maradni zavarni esetleg mint egyesek hátulról felrúgni P
de közben jó lenne ha valaki elõlröl is jönne
amúgy a funkció lényege a legközelebbi ember hívása
mondjuk akkor jó ha a szélen loholsz valaki után, mindenképp szeretnél a sarkában maradni zavarni esetleg mint egyesek hátulról felrúgni P
de közben jó lenne ha valaki elõlröl is jönne
ezek nem hibák
vagyik nagyrésze nem az
nehogymár az hiba legyen, hogy te nemtudod a kapus mellett ellõni meg
védekezni rendesen
akkor mond azt hogy nem akarod vagy tudod megtanulni, de ez nem a játék hibája inkéább az erénye...
vagyik nagyrésze nem az
nehogymár az hiba legyen, hogy te nemtudod a kapus mellett ellõni meg
védekezni rendesen
akkor mond azt hogy nem akarod vagy tudod megtanulni, de ez nem a játék hibája inkéább az erénye...
egyszerre csak 2en támadnak le max. 1 akivel vagyok, plusz 1. a d-t addig nyomom,míg odaér a segítség,aztán nem,mert felrúgja magától a gép,a gépet....gépek lázadása 😉
figyi nem értem mit problémázol ezen ez a kényszerítõ lényege a beinduló játékos lepasszolja és visszakapja
amit te akarsz az nem a kényszerítõ, akkor meg miért ezzel akarod?
a másiknál meg ha van ugye esemény az törli a dolgokat
namármost ha te mindenáron fel akarod venni a megitélés elõtt ki kell lépned a menübe különben jön a cinema és akkor nem tudod
igazából nincs is szükség rá, deha mindenáron ezzel akarsz bizonyítani indítsd el a prapsot és kezdj közelharcot
amit te akarsz az nem a kényszerítõ, akkor meg miért ezzel akarod?
a másiknál meg ha van ugye esemény az törli a dolgokat
namármost ha te mindenáron fel akarod venni a megitélés elõtt ki kell lépned a menübe különben jön a cinema és akkor nem tudod
igazából nincs is szükség rá, deha mindenáron ezzel akarsz bizonyítani indítsd el a prapsot és kezdj közelharcot
Amúgy én kb. 3 éve nem is játszottam focis játékkal 😄
Lehet ezért sikerült emberi idõn belül élvezni a PES 5öt 😊 mert már lassan fifát is elfelejtettem. 😄
Lehet ezért sikerült emberi idõn belül élvezni a PES 5öt 😊 mert már lassan fifát is elfelejtettem. 😄
Szerintem próbáld. én 1 hónapja láttam elõször PESt.. és kitartottam, és élvezem. pedig elején hûdeidegesítõ volt.
most már tudom nagyjából mi az ami különbözik a FIFAtól, most már csak meg kell tudnom valósítani bill után gémpaddal 😛
Amúgy neked "mázlid" van, te már az irányításon túl vagy, hogy folyamatosan figyelned kéne rá, te már koncentrálhatsz a játékra, én még ott nagyon nem tartok... irigyellek! szóval hajrá! 😊)
most már tudom nagyjából mi az ami különbözik a FIFAtól, most már csak meg kell tudnom valósítani bill után gémpaddal 😛
Amúgy neked "mázlid" van, te már az irányításon túl vagy, hogy folyamatosan figyelned kéne rá, te már koncentrálhatsz a játékra, én még ott nagyon nem tartok... irigyellek! szóval hajrá! 😊)
köszi,de tényleg nem most kezdtem. a korábbi sorozatok mind "beleintegrálódtak" az agyamba,de bosszantó hibák (számomra) akkor is vannak ebben a játékban,ezért nem biztos, hogy ez is belefog...de még kitartok 😉
Amúgy 1et értek Breki kb. 1 hónappal hozzám intézett mondatával:
"Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás!"
😊
Kell kockulni sajna ahhoz, hogy a helyzeteket ki tudd használni (nem csak gól), fifásoknak a lövést begyakorolni, aki láma, és most vett gémpadot, még a full új irányítást is.. 😛
De megtanulható, vagyis inkább ez olyan,hogy beleintegrálódik az agyadba 😛
Hû, ha én annyit angoloznék, amennyi PESt most practiszálok... egybõl meglenne nyelvvizsga..
kb. ugyanaz a 2. 😄
"Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás!"
😊
Kell kockulni sajna ahhoz, hogy a helyzeteket ki tudd használni (nem csak gól), fifásoknak a lövést begyakorolni, aki láma, és most vett gémpadot, még a full új irányítást is.. 😛
De megtanulható, vagyis inkább ez olyan,hogy beleintegrálódik az agyadba 😛
Hû, ha én annyit angoloznék, amennyi PESt most practiszálok... egybõl meglenne nyelvvizsga..
kb. ugyanaz a 2. 😄
nem hiányzik a q-s beindítás, bár nem jönne rosszul. leírtam párszor mi a gondom, próbáld ki,hogy L1+s után w-el indítod az induló játékost és próbáld ki utána ugyanezt,csak más játékost indítva w-el.
a replay meg NINCS KIS SZABÁLYTALANSÁGOKNÁL, SE BEDOBÁSNÁL, SE SZÖGLETNÉL stb.
ok?
a replay meg NINCS KIS SZABÁLYTALANSÁGOKNÁL, SE BEDOBÁSNÁL, SE SZÖGLETNÉL stb.
ok?
mert nem fogadod meg amit mondunk egyszer próbáld ki hogy csak a d-t nyomod folyamatosan
persze éles meccsen ezt nem lehet
sztem kényszerítõnél fõleg kis területen nem célszerû a w pont az a jó ha lábhoz jön a labda, persze ha van elõtted terület az más eset.
neked szerintem a q-s beindítás hiányzik a fifából..........
de ez más szisztéma
persze éles meccsen ezt nem lehet
sztem kényszerítõnél fõleg kis területen nem célszerû a w pont az a jó ha lábhoz jön a labda, persze ha van elõtted terület az más eset.
neked szerintem a q-s beindítás hiányzik a fifából..........
de ez más szisztéma
az igazi meccsen nem fújja be a bíró,ha összekoccolom az ellen lábát és az viszi tovább a lasztit egy kis megbotlás után. elõnyszabályt a játék fõleg akkor ad,amikor elesik a játékos és egy társához kerül a laszti.
real time vegyem fel,mikor történik az eset? megvan a fraps..de ne viccelj 😉
de ha lesz idõm tényleg belinkelek videót,hogy a kapus hihetetlen reakcióidõvel bír közeli lövésnél,távolra meg nem lát jól.
de ha lesz idõm tényleg belinkelek videót,hogy a kapus hihetetlen reakcióidõvel bír közeli lövésnél,távolra meg nem lát jól.
így nem jó a védekezésem az tény,mert kiesõ vagyok a madriddal 😉
csak nem érzek rá hiába próbálom, és felbosszant az egész. korábban erre nem volt példa,nem vagyok egy ideges típus..a bíró ellenem befújja,a gép ellen nem. szóval részrehajló, vagy csak paranoiás vagyok.
L1+s-el passzolok,aztán w az induló játékosnak. de ha esetleg másfelé nyomom a w-t, más embernek,akkor is az elõbbi indulónak passzol. nem tudok ki lehet-e ezt kerül cancel-el. majd próbálom. szóval sztem sem kell otb,az tudtommal nem is errõl szól,hanem hogy irányítsam a labda nélküli játékost,ami hülyeség, az emberek általában nem képesek párhuzamos gondolkodásra 😊
az elõzõ rész nekem sokkal jobban tetszik, de még próbálkozok..
csak nem érzek rá hiába próbálom, és felbosszant az egész. korábban erre nem volt példa,nem vagyok egy ideges típus..a bíró ellenem befújja,a gép ellen nem. szóval részrehajló, vagy csak paranoiás vagyok.
L1+s-el passzolok,aztán w az induló játékosnak. de ha esetleg másfelé nyomom a w-t, más embernek,akkor is az elõbbi indulónak passzol. nem tudok ki lehet-e ezt kerül cancel-el. majd próbálom. szóval sztem sem kell otb,az tudtommal nem is errõl szól,hanem hogy irányítsam a labda nélküli játékost,ami hülyeség, az emberek általában nem képesek párhuzamos gondolkodásra 😊
az elõzõ rész nekem sokkal jobban tetszik, de még próbálkozok..
mondjuk ha a védõ is a nyakadon van nem célszerû két méternél közelebb vinni csak ha ki akarod cselezni és van helyed vagy idõd
Jaj ne már..😊
Szerintem itt az emberek többsége 5-bõl legalább 3-at simán belõ 1 az 1ben...
hiába mondod, hogy nem lehet, meg nehéz, mert tök egyszerû, egyszer kell ráérezni.
Ha meccs közben fel akarsz venni vmit, akkor töltsd le a fraps-t...Ezzel a progival gombnyomásra tudsz felvennni.
Szerintem itt az emberek többsége 5-bõl legalább 3-at simán belõ 1 az 1ben...
hiába mondod, hogy nem lehet, meg nehéz, mert tök egyszerû, egyszer kell ráérezni.
Ha meccs közben fel akarsz venni vmit, akkor töltsd le a fraps-t...Ezzel a progival gombnyomásra tudsz felvennni.
CSAK a Fradi
figyi már mondtuk nem jól védekezel
nálunk nem tördeli szét
énis így kezdtem de áttáltam más stílusra
kész öngyilkosság lenne ezekkel a szabadrúgásgyakorlókkal szemben ennyit rugatni.....P
Azt nem értem, hogy te W-t írtál s helyett.
Hát nyomsz egy egy cancelt, szerintem ittis lehet bár õszintén szólva sosem volt szükségem rá-és passzolsz akinek akarsz, de az már nem kényszerítõ.
Ez a rendszer jó így, ez biztos annyira, hogy a fifába is ellopták PP
OTB-sre azt arra írtam amit szeretnél, az irreális és túlbonyolítaná sztem.....
Itt van egy alap ami jó mûködik azt kell csak fejleszteni nem minden évben vmi újat belerakni egy régi jót meg kivenni......
Sztem nem vészes a büntetõ elõre eldöntöd merre vetõdsz úgyis, az irányon kívül mást úgyse tudsz csinálni.
nálunk nem tördeli szét
énis így kezdtem de áttáltam más stílusra
kész öngyilkosság lenne ezekkel a szabadrúgásgyakorlókkal szemben ennyit rugatni.....P
Azt nem értem, hogy te W-t írtál s helyett.
Hát nyomsz egy egy cancelt, szerintem ittis lehet bár õszintén szólva sosem volt szükségem rá-és passzolsz akinek akarsz, de az már nem kényszerítõ.
Ez a rendszer jó így, ez biztos annyira, hogy a fifába is ellopták PP
OTB-sre azt arra írtam amit szeretnél, az irreális és túlbonyolítaná sztem.....
Itt van egy alap ami jó mûködik azt kell csak fejleszteni nem minden évben vmi újat belerakni egy régi jót meg kivenni......
Sztem nem vészes a büntetõ elõre eldöntöd merre vetõdsz úgyis, az irányon kívül mást úgyse tudsz csinálni.
visszajátsza a nagyobb faltokat, de én pont azokról beszélek,amik aprók és széttördelik a játékot. néha érthetelen dolgokat is befúj,de ha a nagyobbakat vissza is játsza,nem tudok REPLAY-t nyomni,hogy elmentsem.... hm?
kényszerítõ: L1+s, nem értem mit nem értessz 😊 errõl beszélek. ha nyomok egy ilyet és ne adj isten vki jobb helyzetbe kerül közben mint a megundult játékosom,nem tudom w-wel indítani,mert hiába bármilyen irány, az indulót szökteti. most már érted? szó sincs otb-rõl 😉
a meccs közbeni büntetõ tényleg így van,nem kérdés. én is megszoktam,mert kénytelen vagyok,ha játszani akarok. de ez nem azt jelenti,hogy jól van így...
kényszerítõ: L1+s, nem értem mit nem értessz 😊 errõl beszélek. ha nyomok egy ilyet és ne adj isten vki jobb helyzetbe kerül közben mint a megundult játékosom,nem tudom w-wel indítani,mert hiába bármilyen irány, az indulót szökteti. most már érted? szó sincs otb-rõl 😉
a meccs közbeni büntetõ tényleg így van,nem kérdés. én is megszoktam,mert kénytelen vagyok,ha játszani akarok. de ez nem azt jelenti,hogy jól van így...
simán el lehet lõni mellette de üresen érdemes lendületbõl elhúzni
a nagyobb szabálytalanságokat automatica visszajátsza-többségében elnyomjuk
a mecs közbeni büntetõ tényleg így van de már megszoktam
a kényszerítõnek pedig pont az a lényege hogy a beinduló visszakapja
ez pont jó így amirõl te beszélsz az inkább csikicsuki amit meg szeretnél az egy torz OTB :-)
amúgy a kényszerítõböl is úgymond kiszállhatsz, de akkor mi értelme?
vagy induljon be mindegyik?
Eztán ha elveszted loholhatsz az ellenfél nyomában.......
amúgy nem egészen értem tudtommal a készszerítõs passz L1+s
Érdemes megnézni a berakott gólokat.
a nagyobb szabálytalanságokat automatica visszajátsza-többségében elnyomjuk
a mecs közbeni büntetõ tényleg így van de már megszoktam
a kényszerítõnek pedig pont az a lényege hogy a beinduló visszakapja
ez pont jó így amirõl te beszélsz az inkább csikicsuki amit meg szeretnél az egy torz OTB :-)
amúgy a kényszerítõböl is úgymond kiszállhatsz, de akkor mi értelme?
vagy induljon be mindegyik?
Eztán ha elveszted loholhatsz az ellenfél nyomában.......
amúgy nem egészen értem tudtommal a készszerítõs passz L1+s
Érdemes megnézni a berakott gólokat.
majd ha lesz idõm szúrok be videót,hogy mit fog meg a kapus 2 méterrõl és mit nem 25rõl 😊 szóval köszi a tippeket,de csellel,meg átemeléssel meg lehet szívatni a kapust 1az1ben,de ellõni mellette közelrõl irreálisan nehéz.
meg a bíróról is szúrnék be szívesen,hogy mit fúj be és mit nem, de sajna szabálytalanság után még mindig nem lehet visszajátszani...
a meccs közbeni büntetõk még mindig csak a nekifutásig vannak szembõl mutatva,onnan kivált oldalsó nézetbe,ami szerintem rendkívül zavaró. a kipattanóra talán jó lenne,de az meg nálam sosincs 😊
a szöktetéses passzokról meg annyit,hogy a korábbi részekben simán (gyakorlással) használható volt, most nem az...számomra
a kényszerítõs passznál még mindig kötelezõ jelleggel csak annak passzol w-vel,aki a passzot adta és indulni kezdett,hiába akarok mást játékba hozni.
javíthatták volna ezeket...
hiába játszok órákat, nem fejlõdök semmit ebben a játékban. 0 sikerélmény 😞
meg a bíróról is szúrnék be szívesen,hogy mit fúj be és mit nem, de sajna szabálytalanság után még mindig nem lehet visszajátszani...
a meccs közbeni büntetõk még mindig csak a nekifutásig vannak szembõl mutatva,onnan kivált oldalsó nézetbe,ami szerintem rendkívül zavaró. a kipattanóra talán jó lenne,de az meg nálam sosincs 😊
a szöktetéses passzokról meg annyit,hogy a korábbi részekben simán (gyakorlással) használható volt, most nem az...számomra
a kényszerítõs passznál még mindig kötelezõ jelleggel csak annak passzol w-vel,aki a passzot adta és indulni kezdett,hiába akarok mást játékba hozni.
javíthatták volna ezeket...
hiába játszok órákat, nem fejlõdök semmit ebben a játékban. 0 sikerélmény 😞