Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk a PES5 azért sokkal jobb, ez igaz !
Szerintem, játsz ML-t PES5-be és ha néhány szezon után még mindig online játékra vágysz úgy is összesporolod rá a pénzt mert úgy döntesz megéri a 9990 Ft-ot !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
De jó gép is kell ám hozzá, faja monitorvezérlõvel. Már legalábbis az én integrált szaromhoz képest. Az csak arra alkalmas, hogy felbaszd az agyad, mikor kikapsz, olyan mocskosul szaggat... 😄
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Üdv, egy segélykérõ! 😄
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Elsõ hetekben én is feltettem ezeket a kérdéseket.
Azóta, bár ugyanolyan láma vagyok, de ezeket a kérdéseket nem teszem fel. Miért? Mert ez csak gyakorlás kérdése, nálam most már többet pattan hozzám a labda, mint a géphez... 😛
ami meg kimegy az oldalvonalon, akkor arra áldásomat is adom.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
7-1-2 volt a mérleg.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
!!!HALA MADRID!!!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Tudom,hogy nem ez
a pes4 topic de ott már nem nagyon válaszolnak.
Valamiért nem akar menni az online!Minden fel van rakva hozzá patch,crack,pesonline a tûzfal is kivan kapcsolva de így se jó.
Amikor a játékba vagyok és csatlakoznák kiírja hogy unable to connect.
Csak azt nem értem régen ment most meg nem,pedig csak annyiba különbözik hogy most fent van az sp2.
A segítséget elõre is köszönöm.
!!!HALA MADRID!!!
Backhem pl. olyan pontosan indít (Wvel pl), hogy pontosan akkor éri el a csatár a labdát, amikor kell neki, sem elõbb, sem késõbb.. de ZICO erre a jó példa, leigazolásával csak úgy néztem milyen labdákat adott.. 😛
De pl. próbálj meg Rubinhoval indítani, többet nem fogsz 😛
Figyi...
Akkor másképp mondom:
A kényszerítõnek az a lényege, hogy a passz után AZ a játékos kapja VISSZA a labdát, aki adta...
Lehet, hogy a való életben az elsõ passz után máshova is lehet szöktetni, de ez egy játék, és ez a szöktetõsdi egy mehanizmus, ami így van megcsinálva, és másképp nem lehetséges...Ez nem bug, hanem így van, és kész. Ha ennyire zavar, akkor passzolj x-el, és nem lesz ilyen problémád...
1. Nem, nem lehet...
2. Saját térférõl azért lehet használni, illetve a védelem fölött szélre kitéve ideális a futóknak is...
3. Hát próbáld csak megpöccinteni egyszer a beadást, irányokkal célozz.
CSAK a Fradi
2. nekem általában jól adja, néha röviden, néha hosszan
3. erre magam is szeretnék rájönni
ezentúl inkább kérdezek:
-lehet hosszan megtolós sprintnél (sprint+csel gomb+irány) fedezni q-val a lasztit ha ott loholnak mögöttem? nekem levált a labdát vezetõ emberrõl.
-L1+w milyen szituban hhasználható? nekem túl hosszan adja.
-hogy lehet a rövidre beadni,vagy középre?
köszesz
Minden csel, minden passz, minden szerelés, minden lövés, minden kényszerítõ, és minden helyzetre lenne tökéletesen azonnal kivitelezhetõ válasz.
Nem unnád meg egy nap alatt az egészet, állandóan 50-0-ra nyernél?
Ellenfél is van, legyen az CPU, vagy HUMAN, aki arra tör, hogy ebben téged megakadályozzon.
Jó ez így, hidd el. Gyere multizni este.
De ezek szerint hasznos volt.
Majd Téged, meg Brekit is felveszem listába, meg van még Shevi... meg még biztosan vannak páran. 😊
szerintem nem jó, amit írtál a feltöltési sebesség miatti akadásról.
gondold el, ha én max 96-tal tudok adni, akkor az az 1024 fogadásba hányszor belefér? más gond lehet, pl. minden egyes adott kapcsolat más és más, a pingem nekem is gyakran változik pl. amikor maddenezek, mert ott ki is írja, és nagyon széles sávban.
Ez egyszerûen rossz, instabil netkódból, valamint az egyes szolgáltatók közötti különbségbõl, is adódhat, meg ilyesmik.
Aztán lehet, én mondok totál baromságot. Bevallom, nem értek hozzá.
2. A kényszerítõ nem mindíg sikerül, tehát ne várd el, hogy a csatárod minden esetben megjátszható legyen, vagyis legfussa, lehelyezkedje a védõt. Ha mégsem jönne be, tényleg használd az s-t, vagy tartsd a labdát.
3. Ez egy billentyûzet kombináció. És azért mûködik, mert a combó értelmében a w-vel MINDÍG annak passzolja vissza a labdát, akitõl jött. Ettõl elõre rögzített kombináció! És így jó.
Segítõ szándékkal, kedves fm, nem kioktatva próbáltam leírni. Ezt kell betanulni, és nagyon fogod élvezni a játékot. Én egyébként SOHA NEM HASZNÁLOM (nem kiabálás, nyomatékosítás). Lehet, hogy kéne, és akkor a sok döntetlenem helyett gyakrabban nyernék p
pontosan értem mi a gondod (bár én még soha nem akartam mást indítani W-vel egy kényszerítõs helyzetben, csak azt akit kiugrattam)
ha L1+s után megindul a csatid, de egy védõ is megy vele, aki általában pont úgy fut a csati mellett, hogy a W visszapaszt elcsípné, akkor én nem nyomok W-t, hanem s-sel vissza paszolom egy olyan játékosomnak a bogyót, aki a kiinduló csatárom mögött (mélységben) áll, és azzal játékosommal nyomom a W paszt elõre a kiugró játékosomnak. így általában nem akad el a védelemben az indítás mert a gép ugye az L1-s paszt kapó és a kiugró csati közé helyezkedik.
remélem érthetõen írtam le
de sajnos a fórum beszélgetés miatt elbeszélünk egymás mellett. kényszerítõt akarok kezdeni,de nem sül el jó és rögtön mást szeretnék w-vel indítani.
superpeccs nélküli, gép elleni játékról beszélek.