Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eZo
Ha mindenképpen online akarsz játszani és nem eredeti játékod van ott a PES4, jó kis game az is...
Mondjuk a PES5 azért sokkal jobb, ez igaz !
Szerintem, játsz ML-t PES5-be és ha néhány szezon után még mindig online játékra vágysz úgy is összesporolod rá a pénzt mert úgy döntesz megéri a 9990 Ft-ot !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

köööööösz, te legalább rendi vagy! Forza Roma!

szanics
Csak eredeti, jah.
De jó gép is kell ám hozzá, faja monitorvezérlõvel. Már legalábbis az én integrált szaromhoz képest. Az csak arra alkalmas, hogy felbaszd az agyad, mikor kikapsz, olyan mocskosul szaggat... 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

asfa
csak eredetivel lehet

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Szevasztok! Nem eredeti a játékom azaz a PES5, mitévõ legyek hogy tudjak Online jáccani ezesetben?

Üdv, egy segélykérõ! 😄

asfa
épp idejében

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

most szerettem meg a pes-t igazán, asszem fifa-sorozat már nem fog igazán izgatni 😊))

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

de így is a pesben a legélethûbb a labda fizikája ...

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

horpeti
nem vitás, és fõleg akkor amikor nagyon kéne neked a labda 😊

mila69en
azért néha igencsak a gravitáció törvényeit megszégyenítõ módon pattan a labda fõleg ha valami jobb csapat ellen nyomúlsz.....

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

horpeti
én nem ismerem a PES elõtti dolgokat, 2 hónapja ismerem PESt, és elõtte jó ideig nem is fociztam.

Elsõ hetekben én is feltettem ezeket a kérdéseket.

Azóta, bár ugyanolyan láma vagyok, de ezeket a kérdéseket nem teszem fel. Miért? Mert ez csak gyakorlás kérdése, nálam most már többet pattan hozzám a labda, mint a géphez... 😛
ami meg kimegy az oldalvonalon, akkor arra áldásomat is adom.

Engem nagyon idegesít a PES5-ben, h egyszerûen nem lehet belõni a tiszta helyzeteket, mindig valahogyan elém kerül egy védõ és róla lepattan a labda, természetesen a kapus kezébe. Játék közben is minden lepattanó a géphez pattan, vagy rólam az oldalvonalon kívûlre. Beadni egy labdûát szélrõl, meg aztán végképp lehetetlen. El sem jut hozzám a labda, mindig kifejelik a védõk. Pedig csak 3 csillagon nyomom. A PES4-ben 6*-on nem okoztak gondot a nagycsapatok úgy h én nem a legjobbakkal voltam. Na nem mondom, h mindig nekem kéne nyernem, de azért h már szinte az üres kapuba sem lehet gólt lõni egy kicsit túlzás számomra. Én vagyok nagyon béna, v ilyen ez a játék?
Fyrex
szép! enyémet nezzed (H)(H)

Avanti Crociati!

jbal
mi ez a nagy Wilhelmsson láz?😄

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex

Avanti Crociati!

báttyó02
szép grat

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex

Avanti Crociati!

Na, toltam ma reggel onlány pár meccset, nem is ment rosszul.
7-1-2 volt a mérleg.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

kilyking
Azt is kikapcsoltam.

!!!HALA MADRID!!!

mila69en
sp2 ha felraktad ez bekapcsolja a winfos-os tûzfalat ott is kiengedted a pest meg a pesonlinet vagy azt a tûzfalat is kikapcsóltad?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kilyking
Nem szünt meg mert látom a pesonlineba hogy mások játszanak és akkor amikor csatlakozok valakihez kiírja hogy waiting egy idõ után pedig unable to connect.

!!!HALA MADRID!!!

jbal
de sztem ez ip és annak kell mennie, mert én is a fifa 2005 idején ip-ztem a fifa 2002-vel

szerintem megszünt az on-line szolgáltatás a 4-hez

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

kilyking
<#help>
Tudom,hogy nem ez
a pes4 topic de ott már nem nagyon válaszolnak.
Valamiért nem akar menni az online!Minden fel van rakva hozzá patch,crack,pesonline a tûzfal is kivan kapcsolva de így se jó.
Amikor a játékba vagyok és csatlakoznák kiírja hogy unable to connect.
Csak azt nem értem régen ment most meg nem,pedig csak annyiba különbözik hogy most fent van az sp2.
A segítséget elõre is köszönöm.

!!!HALA MADRID!!!

horpeti
Ja, hogy te nem csítelsz? 😛

Hol van Chelsea-ben Beckham? p

horpeti
nézted a játékosaid passingját? 😊

Backhem pl. olyan pontosan indít (Wvel pl), hogy pontosan akkor éri el a csatár a labdát, amikor kell neki, sem elõbb, sem késõbb.. de ZICO erre a jó példa, leigazolásával csak úgy néztem milyen labdákat adott.. 😛

De pl. próbálj meg Rubinhoval indítani, többet nem fogsz 😛

Terminátor14
huhhhh 😄

Figyi...
Akkor másképp mondom:
A kényszerítõnek az a lényege, hogy a passz után AZ a játékos kapja VISSZA a labdát, aki adta...
Lehet, hogy a való életben az elsõ passz után máshova is lehet szöktetni, de ez egy játék, és ez a szöktetõsdi egy mehanizmus, ami így van megcsinálva, és másképp nem lehetséges...Ez nem bug, hanem így van, és kész. Ha ennyire zavar, akkor passzolj x-el, és nem lesz ilyen problémád...

1. Nem, nem lehet...
2. Saját térférõl azért lehet használni, illetve a védelem fölött szélre kitéve ideális a futóknak is...
3. Hát próbáld csak megpöccinteni egyszer a beadást, irányokkal célozz.

CSAK a Fradi

1. nem tudom
2. nekem általában jól adja, néha röviden, néha hosszan
3. erre magam is szeretnék rájönni

Breki33
áááááááááááááááááááááááááá
fm
nem az a bajom,hogy nem mindig jön be minden húzás, hanem hogy korlátoz a program a kényszerítõnél,amibõl idõközben ki szeretnék szállni,mert jobb helyzet adódott...rögtönzés... szóval sztem nem egészen ezt próbálták magyarázni, ha olvastad láttad, hogy sokáig meg sem értették mi a bajom.

ezentúl inkább kérdezek:
-lehet hosszan megtolós sprintnél (sprint+csel gomb+irány) fedezni q-val a lasztit ha ott loholnak mögöttem? nekem levált a labdát vezetõ emberrõl.
-L1+w milyen szituban hhasználható? nekem túl hosszan adja.
-hogy lehet a rövidre beadni,vagy középre?

köszesz

Breki33
<#integet2>
Gondold el, ha mindíg sikerülne, amit elgondolsz, hogy meg akarsz csinálni.
Minden csel, minden passz, minden szerelés, minden lövés, minden kényszerítõ, és minden helyzetre lenne tökéletesen azonnal kivitelezhetõ válasz.
Nem unnád meg egy nap alatt az egészet, állandóan 50-0-ra nyernél?
Ellenfél is van, legyen az CPU, vagy HUMAN, aki arra tör, hogy ebben téged megakadályozzon.
Jó ez így, hidd el. Gyere multizni este.

Valójában ugyanezt magyarázták neked a többiek is oldalakon keresztül, csak akkor még nem voltál úgy lehiggadva, mint most, és most már jobban kapcsolsz. Tudom, mert én nem vettem részt a vitátokban, csak kívülrõl figyeltem.
De ezek szerint hasznos volt.

fm
😊 végre vki megértette mit beszélek!

fm
köszi, nem veszem kioktatásnak. sajnos valóban (illetve jól van ez így) nem mindig sikerül a kényszerítõ,ilyenkor akarnék mást indítani w-vel, szöktetve. de megoldható, kipróbáltam, csak körülményes és néha nem mûködik.

horpeti
De, érdemes.

Majd Téged, meg Brekit is felveszem listába, meg van még Shevi... meg még biztosan vannak páran. 😊

Nem kéne összeszedni a rendszeresen multizokat, akik járnak erre? Igaz, lényegében mostmár csak mi hárman írunk ide 😊

horpeti
Majd ezt kitapasztaljuk!

Ma este kiderülnek a Konami turpisságok! 😊

512/96, sima alap
szerintem nem jó, amit írtál a feltöltési sebesség miatti akadásról.
gondold el, ha én max 96-tal tudok adni, akkor az az 1024 fogadásba hányszor belefér? más gond lehet, pl. minden egyes adott kapcsolat más és más, a pingem nekem is gyakran változik pl. amikor maddenezek, mert ott ki is írja, és nagyon széles sávban.
Ez egyszerûen rossz, instabil netkódból, valamint az egyes szolgáltatók közötti különbségbõl, is adódhat, meg ilyesmik.
Aztán lehet, én mondok totál baromságot. Bevallom, nem értek hozzá.

horpeti
Vata neked milyen neted van?

le/feltöltéssáv?

Érdekes vita! Én csak annyit tennék hozzá, hogy kényszerítõ passzt akkor alkalmazunk, ha annak a játékosnak, akitõl indul a laszti és akihez vissza kell hogy érjen, van szabad terület elõtte, a védõ mögött, ha nem így van, akkor minek alkalmazni? 1.
2. A kényszerítõ nem mindíg sikerül, tehát ne várd el, hogy a csatárod minden esetben megjátszható legyen, vagyis legfussa, lehelyezkedje a védõt. Ha mégsem jönne be, tényleg használd az s-t, vagy tartsd a labdát.
3. Ez egy billentyûzet kombináció. És azért mûködik, mert a combó értelmében a w-vel MINDÍG annak passzolja vissza a labdát, akitõl jött. Ettõl elõre rögzített kombináció! És így jó.

Segítõ szándékkal, kedves fm, nem kioktatva próbáltam leírni. Ezt kell betanulni, és nagyon fogod élvezni a játékot. Én egyébként SOHA NEM HASZNÁLOM (nem kiabálás, nyomatékosítás). Lehet, hogy kéne, és akkor a sok döntetlenem helyett gyakrabban nyernék p

hi
pontosan értem mi a gondod (bár én még soha nem akartam mást indítani W-vel egy kényszerítõs helyzetben, csak azt akit kiugrattam)
ha L1+s után megindul a csatid, de egy védõ is megy vele, aki általában pont úgy fut a csati mellett, hogy a W visszapaszt elcsípné, akkor én nem nyomok W-t, hanem s-sel vissza paszolom egy olyan játékosomnak a bogyót, aki a kiinduló csatárom mögött (mélységben) áll, és azzal játékosommal nyomom a W paszt elõre a kiugró játékosomnak. így általában nem akad el a védelemben az indítás mert a gép ugye az L1-s paszt kapó és a kiugró csati közé helyezkedik.
remélem érthetõen írtam le

Breki33
sztem ha nem fogadod el amit mondunk elis fogunk
Breki33
mivel mint mondtam én nem nagyon használok w-t erre multiban nem nagyon van idõ és hely vmint arra sincs, hogy gondolkozzak most vajon kinek passzoljak
fm
nem felvenni akarom a lökéseket,hanem visszajátszani a tisztázás érdekében.
de sajnos a fórum beszélgetés miatt elbeszélünk egymás mellett. kényszerítõt akarok kezdeni,de nem sül el jó és rögtön mást szeretnék w-vel indítani.

superpeccs nélküli, gép elleni játékról beszélek.

fm
azt nem értettétek,ami a bajom volt. nem s,hanem w fordulás nélkül más irányba. próbálk ki,sztem elég nehéz.

horpeti
én itt befejeztem.

Segítsen a faxom... állítom te így is jobban irányítasz mint én. 😊

fm
kipróbáltam tréningben és lehet indítani mást is,csak nagyon akar segíteni a gép az iránnyal, ezért rontom el rendszerint éles helyzetben.