Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jbal!
elindult a meccs de az 1. golnal kifagyott!
sztem formatalok 1et.
azert koszi!
ertem! ha olcsobb lesz megisveszem, megerdemli a konami, addog meg beleis jovok😊
Nem,3 profilt csinálhatsz.De azonos idõben csak egyvalaki játszhat.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

"ÉS EGYSZERRE JÁTSZOM IS VELE"

Ezt meg mondjuk nem is értem...

nem 3 ember hasznalhatja?😮
Könyörgöm fogd már fel végre hogy a 10.000 forintért megvett játékának kódját senki nem fogja neked adni.
Egy kód-al pedig egyszerre csak egy ember tud játszani.Tehát nem azért nem adunk neked mert akkora rohadt g..ik vagyunk,hanem mert arra nekünk van szükségünk.

VALAKI ADJON MÁR EGY KÓDOT LEGYENSZÍVes! ÉS EGYSZERRE JÁTSZOM IS VELE!
jbal
nem.kipipálod a froce zbuffert a force SWTNL-t és az emulate HVTNL caps-ot.és Run.minden indításnál

engem is kidob, mostanaba kezdte el! :S
hiaba allitom be a 3d analyzert, amugy ott mit kell csinali meg a save-re ra kell kattinatni, ha igen hova mentse es milyen neven????
szanics
szar a link
amúgy most kezdek ráérezni az online játék ízére, már nem vernek agyon minden meccsen, sõt legutóbbi 7 meccsembõl 5-öt nyertem a német kockafejûek ellen (na jó, volt közben pár lengyel barát is 😄D)

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

jbal
szewa.
az a problémám lenne nemtom tapasztaltatok e már hasonlót h a játék egyik napról a másikra gyak. játszhatatlan lett. Ezen azt értem, hogy mindig kidob meccs kezdetén a desktopra h hiba történt a program futtatása közben vagy rúgok egy gólt és akkor fagy le totálisan...pes3 óta nyomom pcn és nem volt ilyen problémám .. átraktam a képfájlt egy másik gépre és ott is ugyanezt csinálja..ilyet még nem tapasztaltam..de 3-4napja
vmi tipp?
horpeti
nagyjából jók a gyorsaságok..

Volt hogy Henryval nem ért utol a papa 😄D

vicces volt.

no meg többfajta sebesség is van.. lassúbbtól gyorsig... csak a labdára kell figyelni, hogy bírd kontrollálni...

aztán a papáknak leáldozott 😊

Szokott tévedni, fõleg szerintem egyvonalnál ítéli meg rosszul a helyzetet. Bár nekem is adott már meg lesgyanus gólokat.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

mila69en
nekem is van egy hatlmas les gólom el is van mentve😊 és utána sem fújt, hogy érvénytelen lenne a gól😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

szanics
Néha téved, nekem például ma oltári nagy lesgólomat adták meg 😄DD
Sajna a sebességgel nekem is vannak gondjaim, olyan érzésem van néha, mintha a Barca vagy a Roma öregfiúk-csapatával lennék a mostani Chelsea ellen...

van néhány problémám a játékkal PL: a leseket olyan faszom pontosan megmondja hogy nemigaz . Néha tévedhetne a partjelzö 😊 Meg néha nem is les . Az elönyszabályt az nekem nem alkalmazza csak mondjuk akkor ha 100%-os golhelyzetben vagy elpasszolom és már löném is és akkor befujja . Ez forditva nem igaz amikor én rugok alá miután elpasszolta , a gépnek engedi tovább . Amikor futok a labdával és a legközelebbi ellenfél 10 m -re van mögöttem ö simán utolér , de én megintcsak nem tudom ugyanezt megtenni. Ez nem a játék hibája de valamelyik ilyen játékba megcsinálhatnák már végre h nem minden játékos ugyanolyan gyors mert az azér eléggé idegesitö mikor C. Ronaldoval sprintelek és egy kb 30-as éveit járo focista "papa" lefut.
Grat !

szanics
Megszereztem elsõ on-line szabadrúgásgólomat!
Sorry a community közömbös részétõl, de még soha nem sikerült eddig! 😄D

PSFüge
Atyaég mekkora LÁMA vagyok!
Köszi.....de azt hiszem csalódtam magamban<#szomoru1><#szomoru1>

Hello!

Arcokat (bin kiterjesztésû) hogyan tudok importálni a játékba?

asfa
az valszeg codec hiba miatt van

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Nálam sincs intro, csak a hangor hallom, de azt el lehet nyomni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

jbal
próbáld enterrel elnyomni az introt

mila69en
mit kérdezzek?😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

PSFüge
Gamepaddal nyomnám....de nagy a feketeség és nem indul<#zavart2>

doncarlos
gamepaddal, vagy bilentyûvel tolod?

doncarlos
Sziasztok...nyugodtan kérdezzetek...

PSFüge
Van itt vki?<#nemtudom>

Solidus
Ez gyönyörû!!!!<#wow1>

.:SOLIDUS:.

mila69en
hat ha a fifaval nem boldogúltál akkor itt kösd fel a gatyád<#nevetes1>

asfa
talán fifahungary-n!

PSFüge

LOL
Esetleg valahol leírás, hogy pontosan hogy kell irányítani?
Extra cselek, labdaelvétel...ilyenek?

asfa
hát természetesen millioszor jobb a fifánál

PSFüge
Köszi.
Még 1 kérdés...
Jobb ez a játék mint a Fifa 2006?
Sajnos azzal nem igen ment a játék.
Elég láma voltam, és még amatör módban is csak ritkán rugtam gólt.

jbal
nincs

asfa
csá még nincs asszem

PSFüge
Sziasztok!
Van a PES 5-höz magyarosítás?<#integet2>

Pls HelP!
elfelejtettem, hogy kell használni a kitservert, mert ha berakok ezeket a ktserver/uni/mitomén-be, akkor rendesen bemásolja, de nem jelenik meg a játékban(a kitserv telepítve van)
horpeti
Vata, csigavér... 😊

Amúgy barátomnak szó nélkül odaadnám kódot... Annó CSben is csináltuk...

Egyszerre 1 kóddal lehet fenn lenni 2en?? Vagy akkor írja, h. key is used by another player? (valszeg írja😄)

jbal
dxdiag

MacForce
Sziasztok!
Játék közben a képernyö frissítést hol birom alítani?
THX

elnézést kérek mindenkitõl, aki "belecsúszott" a törlésbe, de a gyomlálás után a maradék totál értelmetlen volt...

Bocs, lehet nem neked szólt, hanem annak a másiknak.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Mért nem fogod fel, ecsém?
Fizettünk érte, nem fogjuk nektek megadni a ködot!
10000 forintot ne küldjek?
Vedd meg és játsz! Ha nincs rá pénzed ne játsz!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

mila69en
azért mert biztos te is vicces gyerek vagy😄DDD

szerk: nem hiszem hogy teljesen tisztában lenne azzal a fogalommal, hogy warez...olyat nem látok kiírva, hogy nem adhatod oda a saját reg kulcsod<#ticking>

Nem tilos,bárki odadhatja neked a saját kódját,nem fogja rajta számonkérni senki.
Csak áruld el már hogy ha valaki megvette a játékot,ami még nem is éppen ócsó mulatság,az miért adná neked oda a hozzá kapott kódot?(amiért gyakorlatilag megvette)

báttyó02
vagy ha megvan valami ismerõsödnek eredetibe akkor megbeszéled vele hogy 2en használjátok a kodot

mert 3 profilt lehet csinálni

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ok gondolkozom rajta! Mindenképp! Ja amúgy játszottam már vele eleget, de még az Online nemjött össze 😞 Köszi mégeccer!