Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha beállítod ott, VAGY még a sima optionsben, akkor is lehetséges, hogy mûködni fog, mert onnan nyúlja infót (én arra emlékszem, onlineban sose állítottam controlst, mégis tudja, mivel akarok játszani😄 )
Fifa 2005-öt eredetibe kaptam ajándékba, nagyon bejött(1évig szinte napi rendszerességgel játszottam vele), aztán elõrendelésbe megvettem a Fifa 06-ot, de az meg nagyon nem jött be, 1hónapot se játszottam vele és kidobtam 13e HUF-t érte!
Akkor kezdtem el PES 5 felé nyitni ! Most már úgy látom érdemes lesz megvenni a PES 5-öt, mert egyre jobban megy a játék és egyre jobban élvezem!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Hát akkor meg a button konfig-ban beállitja a két eszközt,aztán a on-line meccs elõtt a mezválasztó képnél átrakja 2 player-re...Talán...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De elvileg szerintem ugy lehetne hogy az "options" "button configuration" pontban beállitod egyszer a gamepad-ot,alá mondjuk a másik embernek a billentyûzetet.
Aztán inditod a meccset,ott az Exhibition-ont választod,utánna bejön a "player settings" és ott mindkét játékos egy oldalra (home vagy away) huzza a kis emberke ikont.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
teneked eredeti a pesed??
,,│,, │.-_-.│ ,,│,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Az midegy, hogy online vagy gép elleni játék úgy sehogy nem lehet játszani, hogy egy csapatot gamepaddal és billenytüzettel irányítasz !
Vagy ez, vagy az !
RP2 jó kis gamepad, inkább a billenytüzetet dobd ki<#vigyor3>#vigyor3>
ui.:csak hogy nedobjam ki a 10 rugós gamepadomat😄
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
2.eredeti játékkal lehet
!!!HALA MADRID!!!
http://video.google.com/videoplay?docid=3396819011209579523&q=unbelievable
Megint elment egy emberem de pénzt nem kaptam érte! Pontosan mire kell nyomni, hogy pénzt is kapjak!
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
Nem tom találkozoztt-e vki hasonlóval,de remélem tudtok segíteni!Egyik játékról a másikra történt.Elmentettem az aktuális állást és mikor visszatöltöttem egy következõ alkalommal a proci 100%-os használatot produkált,alig tudtam visszatérni a windowsba.Csak az oldja meg a problémát ha az említett mentést kitörlöm.Onnantól kezdve mûködik minden addig,amíg nem mentek!Már próbáltam teljes reinstallat,de változatlan a helyzet!
Elõre is köszi mindenkinek!
Deha egyben akarsz egy jó kiegészítõtt ami telepítõs is akkor a Superpatch 2.0-ás torrentes verziót ajánlom, ha még le lehet tõlteni.
A többi patchez programok kellenek amiket könnyû kezelni, de ugye kezdõként elsõre nem biztos hogy megy
feltünt😊 hogy nem az eredeti lincenszelt játékosokat tartalmazza a game...de az is leesett hogy tömegszám jönnek ki erre a játékra a kiegészítõk, patchek stb...a konkrét kérdés az lenne : POntosan mit kell felrakni hogy a gamében a csapatok eredeti névvel arccak rendelkezzenek..meg azt is mondja be a közvetítõ.. illetve van olyan magyar pse oldal ahol ezekrõl bõvebben tudnék olvasni.. köszi
Kösz szépen
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Szeretném megtudni,hogy honnan lehet letölteni a PES 5-höz cracket.
Ha tudjátok akkor légyszi írjátok már le nagyon fontos lenne, ez egy isten játék.
Elõre is köszi!!!!!!