Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
majdnem, azzal a módosítással, hogy : bill lehet csak a player 1, gémpad meg bármi!

Ha beállítod ott, VAGY még a sima optionsben, akkor is lehetséges, hogy mûködni fog, mert onnan nyúlja infót (én arra emlékszem, onlineban sose állítottam controlst, mégis tudja, mivel akarok játszani😄 )

eZo
Nem, nekem még nincs meg eredetibe, mert nem akartam úgy járni mint a Fifa 06-al..
Fifa 2005-öt eredetibe kaptam ajándékba, nagyon bejött(1évig szinte napi rendszerességgel játszottam vele), aztán elõrendelésbe megvettem a Fifa 06-ot, de az meg nagyon nem jött be, 1hónapot se játszottam vele és kidobtam 13e HUF-t érte!
Akkor kezdtem el PES 5 felé nyitni ! Most már úgy látom érdemes lesz megvenni a PES 5-öt, mert egyre jobban megy a játék és egyre jobban élvezem!

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Ja...mire kinéztem a játékban mi hol van,elfelejtettem a kérdés bizonyos lényegtelen elemeit...<#vigyor4>

Hát akkor meg a button konfig-ban beállitja a két eszközt,aztán a on-line meccs elõtt a mezválasztó képnél átrakja 2 player-re...Talán...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
online..........
Hát most az a baj hogy kipróbálni én sem tudom,mert nekem fent van a Superpatch ,és azzal pont ott fagy ki a gomb konfigurálásnál,ami ehhez kell.
De elvileg szerintem ugy lehetne hogy az "options" "button configuration" pontban beállitod egyszer a gamepad-ot,alá mondjuk a másik embernek a billentyûzetet.
Aztán inditod a meccset,ott az Exhibition-ont választod,utánna bejön a "player settings" és ott mindkét játékos egy oldalra (home vagy away) huzza a kis emberke ikont.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

remélem! amugy újvok itt!

teneked eredeti a pesed??

,,&#9474;,, &#9474;.-_-.&#9474; ,,&#9474;,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!

eZo
Nem hinném, itt rendes sráccok vannak, csak szerintem most mindenkinél hétvége van és nem néznek fel ide...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

csak az a baj hogy aki illetékes az meg mondja magában hogy hagy szenvedjen csak énaztán nemmondom el! ez a legnagyobb baj!

eZo
Ja így már értem ! Az erre illetékesek majd adnak rá választ, én nem próbáltam...így nem tudom !

de lehet! arrol van szó hogy egy csapatbvan nem egy játékost hanem kettõt írányítassz! tehát a p1 a bill a p2 a gamepad! mégegyszer mondom ilyet már láttm onlineben!

eZo
LAN-on még nem próbáltam, de szeintem nem lehet azt sem...

eZo
Nem is értem a kérdést...
Az midegy, hogy online vagy gép elleni játék úgy sehogy nem lehet játszani, hogy egy csapatot gamepaddal és billenytüzettel irányítasz !
Vagy ez, vagy az !
RP2 jó kis gamepad, inkább a billenytüzetet dobd ki<#vigyor3>

lenne egy nagyon fontos kérdésem! van nekem egy logitech coredless rumble pad 2-õm! valaki tudja hogylehet onlineben úgy játszani hogy a gamepad és a bill is egy csapatban van? aki tudja az lécci írja le! elõre is köszi!
ui.:csak hogy nedobjam ki a 10 rugós gamepadomat😄

Lan-on nem lehet játszani? Vagy ahhoz is eredeti játék kell?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hahó, inkább a másik topkiban nézelõdj, konami soccer kiegészítõk!!!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

jbal
1.Lod Mixer 1.6
2.eredeti játékkal lehet

Naxos
hello. 2 problémám lenne. 1. meccs közben nem lehet látni a közönséget csak a visszajáccásokon lehet látni hogy van, erre van 1 fájl ami kijavítja de nem találom sehol léci linkelje már be valaki aki tudja hol található. 2. multizni hogyan lehet?. köszi

horpeti
Berakja!

Neuman
Ha a Pespontokat beváltom, pl. a gólöröm csomagra azt autómatikusan berakja vagy nekem kell megszerkeszteni?

!!!HALA MADRID!!!

horpeti
lol

Breki33
Nincs
doncarlos
a tört verzióhoz még mindíg nincs online szerver? A 4-eshez már ilyenkor lement az elsõ vb is.... help!!!

Neuman
Köszi!
Megint elment egy emberem de pénzt nem kaptam érte! Pontosan mire kell nyomni, hogy pénzt is kapjak!

!!!HALA MADRID!!!

jbal
Neuman
különleges cselt nem tudsz véletlenül?

!!!HALA MADRID!!!

jbal
nem.és mester ligába a negotiations menüben lehet eladni/venni játékosokat

Neuman
A C-vel és az E-vel nem csavar?

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Ha master Ligába játszok ott hogy lehet eladni/venni játékosokat! Mert én valamit csináltam és eltûnt pár játékos, de pénzt nem láttam belõle!

!!!HALA MADRID!!!

jbal
lövés közben nyomod az irányt

Barni
hogy kell csavarni a szabadot?
még nem jöttem rá 😊

Avanti Italia!

Nem értelek,mert pont elõtted vetettem fel ezt a problémát!Egy hozzászólással kellett volna visszaolvasnod csupán!

jbal
-ha a játék lefagy a formáció beállításánál akkor túl sok a mentés a Dokumentumok/KONAMI/pes5/save/folder1 mappában.ki kell törölni párat vagy áthelyezni egy folder2-be

nekem idáig ilyet nem csinált de most ha betöltök egy elmentett játékot akkkor még nincs semmi de mikor elinditanám a meccset akkor lefagy és nem csinál semmit. Miért ? Vki help pls
Kösz szépen!Mûködik a dolog!

jbal
a Dokumentumok/KONAMI/Pes5/save/folder1 mappában van.csinálj egy folder2-t és rakj át oda pár mentést

Szevasztok!
Nem tom találkozoztt-e vki hasonlóval,de remélem tudtok segíteni!Egyik játékról a másikra történt.Elmentettem az aktuális állást és mikor visszatöltöttem egy következõ alkalommal a proci 100%-os használatot produkált,alig tudtam visszatérni a windowsba.Csak az oldja meg a problémát ha az említett mentést kitörlöm.Onnantól kezdve mûködik minden addig,amíg nem mentek!Már próbáltam teljes reinstallat,de változatlan a helyzet!
Elõre is köszi mindenkinek!

jbal
de ha egyzserû megoldást szeretnél a www.fifahungary.com-on van option file ami javítja a neveket

Breki33
Hello a kiegészítõs topic szinte teljesen errõl szól.

Deha egyben akarsz egy jó kiegészítõtt ami telepítõs is akkor a Superpatch 2.0-ás torrentes verziót ajánlom, ha még le lehet tõlteni.

A többi patchez programok kellenek amiket könnyû kezelni, de ugye kezdõként elsõre nem biztos hogy megy
sziasztok..én nagyon új vagyok a pes világában..és lenne egy két alapkérdésem:

feltünt😊 hogy nem az eredeti lincenszelt játékosokat tartalmazza a game...de az is leesett hogy tömegszám jönnek ki erre a játékra a kiegészítõk, patchek stb...a konkrét kérdés az lenne : POntosan mit kell felrakni hogy a gamében a csapatok eredeti névvel arccak rendelkezzenek..meg azt is mondja be a közvetítõ.. illetve van olyan magyar pse oldal ahol ezekrõl bõvebben tudnék olvasni.. köszi

[email protected]
Kösz szépen
báttyó02
www.gamecopyworld.com

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

asfa
emailt adj és küldöm!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Szeva mindenki!
Szeretném megtudni,hogy honnan lehet letölteni a PES 5-höz cracket.
Ha tudjátok akkor légyszi írjátok már le nagyon fontos lenne, ez egy isten játék.
Elõre is köszi!!!!!!
horpeti
Szerintem azért nem most lesz, hogy olcsóbb lesz 😊

jbal
azért kell analyzer mert sok a grafikai cucc

de egyatalan ezt miert csinalja? mert ez egyszercsak ugy jott
jbal
nekem 9250-essel si megy analyze nélkül

ati radeon 9800pro
jbal
mien a vidikarid?