Tabula Rasa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kreeder44
hahááá örök hála Balázs köszi :) UI: igen boldog vagyok :D

Remélem ha elõfizetsz, nem felejted el,hogy a trial accodat upgrade-eld ;)
Ha így teszel, akkor én fogok köszönettel tartozni, ha jól emlékszem :)

Kreeder - sajnos két meghívót tudok még küldeni, csak két havernek kell úgy néz ki. Ha esetleg mégsem kell nekik, küldök szívesen.
De aktív fiúk: tuti nem használta még el mindenki a 4 lehetõségét, nem tudna valaki küldeni neki egyet?
Kreeder44
ajj gondoloma 3 napos játék már nem áll... a trialt meg aki igérte nem küldte :( na mindegy hétvégétõl tolom én is fullon... CoH,GW,LoTRO, pihenõ vágányra kerül asszem.... :) de ha még van valakinek trial-ja szívesen fogadom.... [email protected] ;)

Én is kipróbáltam, viszont szerintem én beszerzek egyet belõle. (trialban 18. szintig jutottam)
Pro:
- Zene: Nagyon régóta ez az elsõ játék, aminél nem kapcsoltam ki a zenét 15 perc után.
- Grafika tetszk, alapból belõtte magaát ultrára ( itt kaptam néhány érdekes pacát a képernyõre, ezért az árnyékokat kicsit meg kellett buherálni) amivel nincs is baj addig, míg mondjuk meg nem érkezik egy siegenél a 3. hullám ellen.Nah olyankor képregény.
- Siege: Még ha mobok ellen is,de tetszik,ahogy támadni, vagy védeni kell egy várost/outpostot.Védõknél szépen szól a sziréna,hogy eksün lesz, hangulatos
- Maga a hentelés hasonlít a Starship Troopersre, akinek az tetszett annak ez is bejövõs lesz
- Mobölés nem olyan megvárom a respawnt aztán a következõt dolog. Itt kérem csapatszállítók hozzák a népet, illetve kiássa magá a föld alól,stb.
- Hangulatos mapok, jól megszerkesztett térképek
- Végre nem egy szokványos, pap, varázsló,kardos-harcos játék....
- Hirtelen ennyi,bár azt hiszem lenne még pár dolog.

Con:
- PvP része (jelenleg) egy vicc. (duel,illetve clan war).Az lenne a minimum,hogy az autolockot kikapcsolják PvPre.
- 50 után jelenleg megáll az élet,azaz nem tudsz mit csinálni (mmoprg.com,meg a játékbeli chatrõl ezt szûrtem le)

Egyébként irtam nekik PlayNcn kersztûl egy hosszabb levelet, pár 5lettel,illetve indoklással a jövõbeli fejlesztésekhez,de csak egy rövidke levelet kaptam:

"Thank you very much for contacting PlayNC Customer Support. Unfortunately, we can not provide information on future updates or features. Regarding your questions on gameplay, we encourage you in having a look at our official homepage and the various Tabula Rasa web sites, forums and articles on the net, where you should be able to quickly find an answer/solution to your query."

GWben azért jobban ment ez nekik :S

Egyébként köszönöm a trial kulcsot.

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Mondok egy ventri servert, bár aza baj, hogy akárki beléphet szinte minden szobába. Amiko wowos voltam akko használtuk.(ha valaki bepofátlankodik és szórakozik akko 1 percig csöndbemaradunk és hamar eltakarodik<#vigyor>)
szerintem ideiglenesen jó lesz:

server: ventrilo.iwd.hu
hostname: ventrilo.iwd.hu
jelszó nemkell
port number lényegtelen

U.I.: alsóbb szobákba érdemes menni, mert ott csak nagyon ritkán szórakoznak.
üdv

Kreeder44
kliens lent van de azt a nyavajás kódot nem kapom meg segítsen valaki pls

Sziasztok!

Nagyon régóta szimpatizálok a játékkal. Szeretném kipróbálni, mielõtt végleg döntök és megveszem.

Ahogy olvastam, a már aktív játékosok osztogathatnak el 3napos trial meghívókat. Ingyen játékidõért cserébe.

Amennyiben valakinek van még meghívó küldési lehetõsége, megköszönném, ha küldene nekem.

Azt hiszem az emailcímem is meg kell osztanom:

[email protected]

Köszönöm szépen elõre is.

bicajosblogom.blog.hu

Phoenix007
Köszi Supa! A trial egy haveromnak kellett, én a betával már játszottam, fel is vettetek a klánba (Chuck Norris).

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Cactus,Phoenix trial elküldve.EU serveren csinaljatok accot és játékban /w Travolta keressetek meg.Ventri servert nem tudom ki intezte,de kellene 1 uj(megszüntették a TR szobát asszem)már ha megoldható valahogy<#idiota>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Sziasztok lassan visszatérek a gémbe. Jo most a gém?
U.I.: az árkád egy olyan hely ahol mindig van jatek<#vigyor>

Nini havazik<#vigyor>

Phoenix007
Árkádban még láttam egy kazallal.

HAF Rigel
nekemis ez van , nem tudok belépni.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

igen kellene még,az [email protected],hogyha lehetséges. Nagyon szépen megköszönném (illetve köszönöm :) )

Másnak se megy a game? Password megadása után aszondja, hogy disconnected from server. Anyone?
wordsworth
Amugy nemtom kiküldte a keyt, de jo kis szulinapi ajandek volt így mára :))))

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wordsworth
ezer hála a kódér kiprobalom, ma voltam eréna centerben es ott nem volt tabula már.. elfogyott :D

wordsworth
Háát voltam klánban és neked ott nem supa neved volt veletlen? :P

Words neked elvileg elkuldenek 1et par percen belul/Phoenix adj mailcimet es megy neked is/Cactus neked nem tudom kell-e még ha igen irj ide meg1x///Words te egyebkent K.e. 3000-ben nem voltál tagja a THF nevü Diablo2 Klánnak?<#conf><#vigyor>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Megpróbálok valahogy intézni trialokat

Phoenix007
Egy trial key nekem is kellene, egy haverom kipróbálná, nekem meg még nincs meg a full. Ha valaki tud küldeni, legyen oly kedves, és szóljon. Elõre is köszi!

wordsworth
Telleg sírni fogok :P

wordsworth
õõ tuti én vagyok a béna, de itt pontosan hol tudok trial keyt igenyelni?

Innen tudsz most trialt leszedni:www.eurogamer.net

wordsworth
Nem sikerult trial accot szervalni ugye sracok? :( Pedig kiprobalnam, mar letöltöttem klienst is :(

Nincsen,kevés a magyar játékos.Van General 1.(angol)11.(német)12.(francia).1 kláninvájtot tudok ajánlani,mi a klánchaten csak magyarul nyomjuk<#hehe>

HAF Rigel
srácok TR ben van valami magyar csati ? mint a wowban a join hun ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Mint már elmondtam párszor itt is játékban is:szóltok ha kellek és megyek<#hehe>

Jockey
na szuper, én még nem tudta tesztelni az új pecst, valszeg hétvégén leszek jobban.
Valamit ki kéne találni, mert jelenleg a Demolitionistem nem nagyon halad, nincsennek normális q-eim, ami van abba meg vagy stalkert kell ölnöm amire esélyem nincs vagy insta, amit 35ön azért már nem solozik az ember, mint lvl20on..
leindítottam ezt a spyt dolgot is, feltoltam lvl16ra, de rájöttem csa a demolitionost az én karim, trükkös skilles karinak tûnik, csak halok vele a lószar armourja miatt..
Travi, nem lehetne valamipowerlvlt csinálni, hogy ismét tudjuk együtt menni 40 környékén? az még 4,5 szint:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

tegnap este megneztem sztem is jobb lett a jatek, bar a Rage nerf erosen erezheto, mert en sokat megyek egyedul (~lvl20 commando) es azert ha sok mob jott akkor gyorsan lottem le oket puskaval, na most kicsit lassabban megy de jobban tetszik, hogy egy pillanat alatt be lehet kapcsolni a skillt.

a Aukcios Haz is bejott, rogton vettem magamnak 1-2dolgot.
Instancek tetszenek, egyenlore a Wildernessi, Divide-i és Palisadesbeniekben voltam.

nem rossz

anti hero

keyt NCacchoz,kliens meg sok helyen fennt van.Max lvl egyenlöre 50,ezt kb 1 hónap erös kockulással el lehet érni.Én egyenlöre leragadtam lvl40en a grenadierrel,megvárom mig a klánból rajtam kivül lesz még kb 3 lvl40es aztán mehet a partyzás high mapokon(egyedül max spy megy vegig rajtuk,lehet az sem)Az uj peccs elég sok dolgot változtatott,nekem ugy tünik sokkal jobb lett a játék,játszhatóbb,élvezetesebb stb stb.ha pedig valaki belépne a Harkonnenbe keressen meg itt fórumon vagy a játékban,bárkit szivesen látunk a soraink közt(lehetsz fiu,lány...na jó lányok elönyben<#vigyor3>lvl megkötés sincs,a cél 1 jó társaság létrehozása)Játékon belül /w Travolta irjatok ha szeretnétek csatlakozni

Rendben,köszönöm. Egyébként,ez most lehet megint érdekes kérdés, de gondolom a keyt az Ncs accounthoz kell hozzáadni. Magát a klienst a gamershellrõl lehet leszedni,hogy a trialt ki lehessen próbálni?

megnezem majd reggel, nekem lehet van.

anti hero

wordsworth
Köszi szépen. Amugy mennyi a max lvl?

Sajnos változott a helyzet és 1 ideig nem küldhetek trialt(4et lehet max utánna van valami kivárás)de holnap amint belogolok megprobálok valakit megkérni a klánból hogy küldjön nektek<#smile>

wordsworth
[email protected] bocsi elõzõ rossz volt

wordsworth

[email protected] az enyém, és elõre is köszönöm

Bárki aki rendelkezik teljes elöfizetéssel bármennyi trialmeghivót küldhet,csak 1 emailcimet adjatok és küldöm

Sziasztok! Bár tudom,hogy a játékhoz kapott trial keyt nem szereti senki ismeretlennek elosztogatni,illetve elõttem már kérték közvetlenül, azonban én mégis feltenném a kérdést: Van itt esetleg valaki, aki nekem adná a tria key-et? Érdekel a játék, fontolgatom a megvételét, de elõzetes teszt nélkül nem akarok belevágni.

wordsworth
Sziasztok! Végig olvastam a topikot, egész jónak tünik a dolog, valaki tudna esetleg küldeni nekem egy Trialt? WoW-ot nem akarom ujra kezdeni, inkább itt koptatnám magam :)

uj peccsel varjatok nalam az egesz gamet taccsra vagta,szedhetem le ujbol az egeszet....<#falbav>Ha akkor sem lesz jo hagyom az egeszet es nezek valami jatszhato gamet szt kesz

Megérkezett az uj patch a playarserverekre <#worship><#eplus2>

hali 1 hétig nem voltam, most olvasom az akciósház dolgot...nagyon tetszik hajrá egyre jobb lesz a game :)
Jó most ez olyan, mint amiko wowoztam, majd ki ugrottam a bõrömböl mikor volt 1G-m aztán késöbb ien 100ak nem érnek semmit

Végre lesz vmi értelme a pénznek is, bár félek, hogy kicsit irreálisan magasra teszik majd a javítási költségeket.

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Csak nyugalom srácok.Leszedtem a Live Test server klienst és megnéztem a köv peccs változtatásait.Vannak benne érdekes dolgok de szerintem nem lesz elbaxva semmi.A készitök sem hülyék hogy taccsra vágják a saját játékukat.Aukciósház kifejezetten tetszik,"szines" itemek statjai is javultak de...van 1 lvl32es injector gunom a ládában(lila-prototype)300 armor és 89 hp steal van rajta(vagyis nem gyenge<#eplus2>)gondoltam megnézem mennyibe fáj a javitási költsége(67%os)...khmm 36000 creditbe khmm...eladási árat mondjuk nem néztem.Hogy hogyan fog ez müködni a playerservereken?:Majd kiderül,én mindenesetre bizkodó vagyok

és ez amit be akarnak vezetni észveszejtõ nagy gyökér állat baromság

3200 ft kb ennek a gémnek a havija miröl beszél itt A NÉP? MOST NÉZTEM MEG

Hát ezek hülyék.
Új cuccokat akarnak bevezetni... ami nem lenne baj, mert van jó dolog is (pl adrenalin pack). De van ilyen is: hordozható waypoint generator egyéni egyirányú, egyéni kétirányú, és squadnak kétirányú.
Az engineerek meg, akik nagynehezen felvették ezt skillben, szépen sorban leszopják magukat :)
Lényeg a lényeg:lassan kezd a játék 1 mmorpgre hasonlitani.(Sajnos a mechekröl még mindig nem hallani semmit,pedig már beülnék 1nek a volánja mögé<#eplus2>)