1127
Tabula Rasa
-
0ckH4M #887 Az tíz sör, de valamit valamiért :-) Amúgy Visa Classic kártya jó neki? Mert mos Visa Electron van, de tudom, hogy azt nem mindenütt fogadják el, de most fogok új folyószámlát csinálni Visa Classiccal. -
rawenwoods #886 Nekem pontosan 3.322 HUF-ot vont le. Aznap 262.45 volt az EUR. -
#885 Najóreggeltkivánok! Végre újra jöhetek vissza játszani! Első észrevételem: leszedték az össze skillpontomat, oszthatom el őket újra. Ebben tudna nekem segíteni valaki? Egy ütős sniper skill kiosztás kellene. -
0ckH4M #884 Sziasztok! Kipróbáltam a trialt, egész jó kis játék. Csak annyi lenne a kérdésem, hogyha előfizetek rá, akkor a 13 euró havidíj levonásának mennyi a költsége? (ft euró átváltási költség, árfolyam, ilyesmi) -
#883 szerintem meg igen is fasza kis játék, bugok vannak, de hol nincsennek? -
#882 Jó reklám igy biztos sokan leszük :):)
Igazat megvalva a wow is bugos volt pedig nagyobb csapat csinálta . Kell még egy fél év mire olyan stabil lesz mint a wow . -
Supa #881 Kicsit eldurrant az agyam hogy 10 instából 5 bugos és nem lehet befejezni...magyarul szenvedsz kb 2 órát az instában aztán vagy lesz xp-d belöle vagy nem... -
Des #880 bocs, benéztem az euró összeget:)
miért kell elkerülni a gamét?:) ahogy nézem peccselgetik elég rendszeresen, jó nagy változtatásokat hoznak be folyamatosan, gondolom feedback alapján, ami jól hangzik -
Superhamster #879 jaja -
razz #878 már rég megtettem. -
mikuc #877 Én most néztem meg mennyit vonnak le a számlámról havidij gyanánt. 12.99 eurot vonnak le. -
Superhamster #876 ööö ehhem a játék havidija 12.99 euro, legalábbis én ugylátom
nemtom, hogy néhányan mit néznek.
U.I.: ha tévedek ne nagyon tépjetek szét köszi :D -
Superhamster #875 most miva? 15ejuró??? nemvágom nl másra emlékszem, ja és miért kell elkerülni a jatekot?
ha télleg 15euro akkor kivágom a játékot a 10.ről :) -
Supa #874 Aki esetleg fontolgatja hogy elkezdi a TR-t:MESSZIRÖL KERÜLD EL EZT A JÁTÉKOT!!!!! -
rawenwoods #873 Meg is van! Thx. Korábban is megtaláltam csak egy célpontot láttam és úgy értettem úgy műxik mint a waypontok(azaz látod a sajátod). -
#872 diveinben van egy stargate , ahol van a HQ elmész a legvégébe ott van és átvisz plansbe és az már egy új világ. -
rawenwoods #871 Hello!
Valaki el tudja nekem árulni, hogy tudok az első3 helyszinnél tovább menni? Warp gatet használni stb.? Instacoknak mg csak egy részét csináltam meg, de belenéznék a késöbbi helyszinekbe is. -
Des #870 köszi szépen! jó ünnepi lövöldözést:) -
#869 köszi! -
mikuc #868 SZia!
Ment trial kód!
Jó játékot.
-
Des #867 ja igen, a cím amire a trialt kérném: [email protected]
köszi szépen. sok volt már a forraltbor:) -
Des #866 szevasztok, Boldog Karit mindenkinek!
tud valaki küldeni még 1 trialt? megnézném, hogy fut a laptopomon a game mielőtt megveszem:)
frodo, a game havidíjas, attól függ mennyi, h melyik verziót veszed. én ha megveszem, az amcsit fogom megvenni, 15 dolcsi a havidíja. európainak 15 euro:) -
#865 Sziasztok!
Először is Boldog Karácsonyt minden fórumozónak aki ide betér!
Szeretnék kérdezn néhányat a játékról, mert lehetséges hogy megveszem.
Először is (és most kérek elnézést a lustaságért) havidíjas-e a játék?
Ha igen, akkor mennyit kel befizetni egy hónapra?
Lehetséges úgy megvenni hogy ne legyen az?
Én úgy gondolom, hogy a játék megéri a pénzét, érdemes rá költeni, viszont nm szeretnék két hónap után abbahagyni, ha megveszem. Előre is köff! -
Superhamster #864 Boldog Karáááácsonyt -
mikuc #863 Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! -
Supa #862 Kellemes ünnepeket mindenkinek -
#861 Van egy karácsonyfa felálitva minden fontosabb Állomáson , és kapsz mikulás sapit is :):) -
weky #860 Mivel az ünnepek alatt nem leszek gépközelben, ezért itt kívánok Nagyon Boldog Karácsonyt minden ASF katonának! :) :) :) :) -
Superhamster #859 Egyébként a TR- be ünneplik a karácsonyt, szilvesztert?
Nem mintha fontos lenne, de azért érdekel -
mauzer #858 Szia!
Megkaptam, köszönöm szépen!
Ingame jelentkezem! :)
Többieknek üzenem: nem kell már kód, Mikuc adott meghívót!
Köszönöm:
Mauzer -
mikuc #857 Szia!
Elküldtem és ment mail is. -
mauzer #856 Szia!
Nem, még nem kaptam kódot/meghívót!
Ha van valakinek akkor ide küldje, legyen szíves: [email protected]
Ha kapok akkor beírom ide a fórumba, hogy más már ne küldjön feleslegesen!
Köszi! -
anubis22 #855 igen, az volt, csak mint kiderült a progi bugos volt amivel töltöttem, nem szedte le a fájl végét (sztem nem jól kezeli a nagy fájlokat...vagymi)
no mindegy, azóta már lecsordogált FileZillával, és már bent vagyok a rendszerben. :D -
Superhamster #854 a regisztrálás után "lekapható változat" az a playncről leszedett kliens akar lenni? mer ha nem akko azt töltsd -
anubis22 #853 hm, hát érdekes dolgok történnek... leszedtem egy TR-t, fel is ment, de mint kiderült az az amerikai változat...
nade sebaj, leszedtem a regisztrálás után lekapható változatot, ami telepítéskor kiirta hogy hibás a fájl, szedjem le mégegyszer (2,68 gigabájt)... no jó, leszedtem újra... ismét hibás fájl... most másik programmal töltöm, de nagyon lassan megy, mert rengetegszer behal a kapcsolat... az első proginak amivel szedtem kb 30-szor kellett újra csatlakoznia mire leért a cucc... most Filezillával töltöm, de szerencsétlennek kell 10 perc mire rájön hogy leállt a kapcsolat...
vki vmi 5let vagy tipp? :) remekül telik az első nap a 3 napos trialbol... -
mikuc #852 Szia!
Kaptál már kódot? -
anubis22 #851 köszi a kódot Mikuc! :D Hálám üldözni fog sírodig! :D Kellemes ünnepeket! ^^ -
mauzer #850 Sziasztok!
Szeretnék kérni egy trial kódot.
Köszönöm:
Mauzer
[email protected]
-
mikuc #849 SZia!
Küldtem meghivást.
Jó játékot. -
lipiqe #848 A collector's-os festekekrol tudtok vmit?
A reci korlatlanul hasznalhato?
Valakinek van esetleg AFS Blue amibol tudna gyartani? :)