Tabula Rasa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha így teszel, akkor én fogok köszönettel tartozni, ha jól emlékszem :)
Kreeder - sajnos két meghívót tudok még küldeni, csak két havernek kell úgy néz ki. Ha esetleg mégsem kell nekik, küldök szívesen.
De aktív fiúk: tuti nem használta még el mindenki a 4 lehetõségét, nem tudna valaki küldeni neki egyet?
Pro:
- Zene: Nagyon régóta ez az elsõ játék, aminél nem kapcsoltam ki a zenét 15 perc után.
- Grafika tetszk, alapból belõtte magaát ultrára ( itt kaptam néhány érdekes pacát a képernyõre, ezért az árnyékokat kicsit meg kellett buherálni) amivel nincs is baj addig, míg mondjuk meg nem érkezik egy siegenél a 3. hullám ellen.Nah olyankor képregény.
- Siege: Még ha mobok ellen is,de tetszik,ahogy támadni, vagy védeni kell egy várost/outpostot.Védõknél szépen szól a sziréna,hogy eksün lesz, hangulatos
- Maga a hentelés hasonlít a Starship Troopersre, akinek az tetszett annak ez is bejövõs lesz
- Mobölés nem olyan megvárom a respawnt aztán a következõt dolog. Itt kérem csapatszállítók hozzák a népet, illetve kiássa magá a föld alól,stb.
- Hangulatos mapok, jól megszerkesztett térképek
- Végre nem egy szokványos, pap, varázsló,kardos-harcos játék....
- Hirtelen ennyi,bár azt hiszem lenne még pár dolog.
Con:
- PvP része (jelenleg) egy vicc. (duel,illetve clan war).Az lenne a minimum,hogy az autolockot kikapcsolják PvPre.
- 50 után jelenleg megáll az élet,azaz nem tudsz mit csinálni (mmoprg.com,meg a játékbeli chatrõl ezt szûrtem le)
Egyébként irtam nekik PlayNcn kersztûl egy hosszabb levelet, pár 5lettel,illetve indoklással a jövõbeli fejlesztésekhez,de csak egy rövidke levelet kaptam:
"Thank you very much for contacting PlayNC Customer Support. Unfortunately, we can not provide information on future updates or features. Regarding your questions on gameplay, we encourage you in having a look at our official homepage and the various Tabula Rasa web sites, forums and articles on the net, where you should be able to quickly find an answer/solution to your query."
GWben azért jobban ment ez nekik :S
Egyébként köszönöm a trial kulcsot.
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
szerintem ideiglenesen jó lesz:
server: ventrilo.iwd.hu
hostname: ventrilo.iwd.hu
jelszó nemkell
port number lényegtelen
U.I.: alsóbb szobákba érdemes menni, mert ott csak nagyon ritkán szórakoznak.
üdv
Nagyon régóta szimpatizálok a játékkal. Szeretném kipróbálni, mielõtt végleg döntök és megveszem.
Ahogy olvastam, a már aktív játékosok osztogathatnak el 3napos trial meghívókat. Ingyen játékidõért cserébe.
Amennyiben valakinek van még meghívó küldési lehetõsége, megköszönném, ha küldene nekem.
Azt hiszem az emailcímem is meg kell osztanom:
[email protected]
Köszönöm szépen elõre is.
bicajosblogom.blog.hu
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
U.I.: az árkád egy olyan hely ahol mindig van jatek<#vigyor>#vigyor>
Nini havazik<#vigyor>#vigyor>
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
PSP user n\' soon ps3 user too :)
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Valamit ki kéne találni, mert jelenleg a Demolitionistem nem nagyon halad, nincsennek normális q-eim, ami van abba meg vagy stalkert kell ölnöm amire esélyem nincs vagy insta, amit 35ön azért már nem solozik az ember, mint lvl20on..
leindítottam ezt a spyt dolgot is, feltoltam lvl16ra, de rájöttem csa a demolitionost az én karim, trükkös skilles karinak tûnik, csak halok vele a lószar armourja miatt..
Travi, nem lehetne valamipowerlvlt csinálni, hogy ismét tudjuk együtt menni 40 környékén? az még 4,5 szint:-p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
a Aukcios Haz is bejott, rogton vettem magamnak 1-2dolgot.
Instancek tetszenek, egyenlore a Wildernessi, Divide-i és Palisadesbeniekben voltam.
nem rossz
anti hero
anti hero
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Új cuccokat akarnak bevezetni... ami nem lenne baj, mert van jó dolog is (pl adrenalin pack). De van ilyen is: hordozható waypoint generator egyéni egyirányú, egyéni kétirányú, és squadnak kétirányú.
Az engineerek meg, akik nagynehezen felvették ezt skillben, szépen sorban leszopják magukat :)