1127
Tabula Rasa
  • rawenwoods
    Az elején már azért nincs annyi bug(Első 4 terep és instancok). Igaz Tor prisionnél azért Én is belefutottam egybe, hiába segített Supa kinyítogatni a cellákat:( Hogy késöbb mi lesz... (mondjuk a folyamatosan ott maradt élőnek látszó halottakról ugye nem beszélünk:))
    Az tény, h ez nem igazán csapatjátékos game. LFG csatorna katasztrófális, 1 óra mire talán valaki reagál. 3 főnél nagyobb csapatban még soha nem voltam. Kitaláhattak volna valami normálisabb Instance csapat kreálót...
    Hangulat viszont tényleg jó. A csaták pörgősek. Nem lenne/lesz ez rossz játék egyszer.
  • Stajner
    még annyit hozzátennék, hogy a memóriahasználat szerintem javult, legalábbis nekem a gép már nem swappel játék közben. Laggal mostanában pedig csak 1 battlefielden találkoztam.
    Akinek pedig trial kell, azt hiszem most csak mi, aktív előfizetők tudunk küldeni e-mailben, szóval ha valakinek kell küldjön címet ide, vagy pm-ben valakinek.
  • Supa
    kb semennyit...1-2 dolgot javitottak de a "bétafiling" megmaradt...ahogy Cactus irta igéretek a köbön.Itt állok max szinten és nem tudok mit kezdeni magammal,kezdtem uj karit de inkabb nem folytatom mert nincs kedvem megküzdeni ujra a sok ellenséggel.Ellenség alatt értsd a sok bugot amit a 2 hónap alatt képtelenek voltak kijavitani,ráadásul ezeknek a bugoknak a többsége instában van...lenyomod az insta felét kb aztán rájössz hogy nem tudsz továbbmenni valamiért.Ha szerencséd van GM segit(már ha van online)ha nincs kimész és elgondolkozol hogy mit is keresel ebben a játékban.De hogy ne csak negativumokat irjak:ez 1 hangulatos játék,lehet élvezni,nagyon jó ötletek vannak benne...1 trialt mindenképpen megér és talán valamikor 1 nagyon jó játék lesz belöle.Csapatjátékról még annyit hogy gyakorlatilag az egészet végig lehet tolni egyedül(föleg spyal)tehát inkább nevezném ezt "csak interneten játszható szinglepléjer gémnek...Sry a negativ kritikáért Mr.Garriot...ez van
  • Scotty99
    Ez engem is érdekelne.

Még Beta alatt játszottam, akkor úgy is nézett ki a dolog, hogy megveszem, csak sajnos közbejött 1-2 dolog ami miatt elmaradt.
    Aki játszott Beta alatt is, azoktól kérdem: mennyit változott/javult a játék azóta? Lagg, optimalizáltság, csapatjáték szempontjából?
  • CactuS007
    Igéretek, igéretek és igéretek...
  • shamboy
    Sziasztok
    Tudtok adni egy linket ahol tudok szerezni trialt,mert érdekel a játék
    és ha jó megvenném csak előbb ki szeretném próbálni?
  • CactuS007
    Azért az lassan már a szánalmas szintet üti meg,hogy dec.11. óta nem javítottak semmit. (oh persze, kiírták, hogy javítottak majd 900 hibát dec.21.én, azonban ezt a mai napig nem tették bele a játékba)Kezdek nagyon szkeptikus lenni ezzel kapcsolatban...
  • Paladin
    Nice, grats :)
  • Superhamster
    akko ok.
    Nnnna 2008
    Szerintem itt mindenki reménykedik, hogy soksok bugfix-es patch-el fognak minket elhalmozni
    (meg még afs mech-el)
  • Supa
    Egyenlöre semmi érdekes dolgot nem tapasztaltam max lvlen(max ha low mapokon járok local channelen:"wow 50" stb üzenetek)Van néhány 50es lvlre kihegyezett instance,ebböl van amelyik még nincs is kész...Sajnos nem lehet 50en bármilyen kasztu karaktert klónozni(ez csak pletyka volt valszeg,vagy csak késöbb lesz ez az opcio beépitve a játékba...vagy én vagyok )Még esetleg ha beteszik a PAUkat a játékba valószinüleg szintlimites lesz(mellesleg
    szvsz nem 5000 creditbe fog kerülni)és nem hiszem hogy lesz olyan PAU amibe már beülhetsz lvl1engarriot meg azt igérte hogy az igazi kaland lvl50töl indul majd be igazán,hát majd meglátjuk...remélem nem kell sokat várni
  • Rushmachine
    Grat Travi!
    Good Job
    R
  • Superhamster
    GRRRRRATTT!!!
    És van valami érdekes max szinten? mondd hogy van könyörgöm
  • weky
    Boldog Új Évet Kívánok minden ASF tagnak!

Ui.: Travolta, a ventri címét el tudnád küldeni priviben? Thx!
  • Supa
    AFS hirszerzöi jelentették:EU serveren feltünt 1 Jonah Travolta nevezetü spy,meg nem erösitett hirek szerint 50es szintü....Jonah Travolta jeleni:hir megerösitve...LVL 50!!
  • Superhamster
    Köszönöm szépen és BÚÉK mindenkinek!!!
  • HAF Rigel
    visszar rak egy előző pozicióba , Igy ha beszorulsz valahová akkor megűlsz leütöd, és az esetek 90%ban visszrak egy jó pozicióba.
  • Phoenix007
    Nem próbáltam még. Mit csinál ez amúgy?
  • Supa
    fel lehet uj cim van(küldöm privátban)

• Superhamster
    mi a bödös retekért nem lehet fellépni a ventri szerverre?
  • CactuS007
    /stuck? :)
  • Supa
    Bugok emészthetök szerintem...én is mindig megfogadom hogy itthagyom a gémet,de nem enged42 fölött meg már questek se nagyon vannak igy muszáj grindelni(ez mondjuk nem rossz,nem ritka a millás értékü wpndrop,persze high mapokon)Summa summarum:bugok ellenére ez 1 igen addiktiv játék,élvezhetö és különben is ma leszek lvl 48
  • Phoenix007
    30 alatt is sok a bug... Most szaladtam végig Minos caverns-en, két embert ki kellett volna kísérni, megtaláltam őket, aztán csak úgy eltűntek egy idő után, XP-t nem kaptam, a bejáratánál - kívül - a questgiver meg ki tudja miért, de fent volt egy szikla tetején, megpróbáltam felugrálni hozzá, mikor már le akartam adni a questet, és beestem a szikla mögé, ki se tudtam jönni ... asszem mégiscsak maradok a WoW-nál, ezt a 2 hónapos gamecardot meg majd eljátsszák a haverjaim...
  • Phoenix007
    Köszi a segítséget, ez most pve kari lesz, aztán majd meglátjuk, fogok-e pvp-zni, de valószínűleg nem.
  • Rushmachine
    Hola Guyz
    Bocsika,hogy eltüntem úgy hirtelen ,de rengeteg dolgom volt,1 hónapot csak rohangáltan,zene ,meló ügyben.Utána + lejebb esett a lekesedésem.Most gondolkodtam,hogy visszamegyek,de beszéltem Takival és mondta,hogy még 30 fölött sok a bug és nehéz haladni,szóval ez igencsak elvette a kedvemet a visszatéréstől.Nagyon olyan szaga van nálam a gémnek,hogy elég elhamarkodottan adták ki.Én megemésztem a bugokat,de ennyit sajna nem.Ha esetleg pár hónap múlva megcsinálják lehet visszatérek.Addig is jó játékot.
    R
  • zsakosfrodo2
    sajna nem láttam ilyen fizetési opciót. Két választás volt:
    1, kiválasztom hány hónapot fizetek, majd a kártya típusát (Visa, Mastercard, American Express)
    2, gamecard

Néztem a gamecardokatt, de csak 8000 forintos (60 napos) van, ami nekem jelen pillanatban nagy kiadás lenne.
    Viszont ma megrendeltem egy MasterCardot a K&H énkártya programján belül, ha minden jól megy 4 héten belül csak meglesz ez a kártya addig meg csak kibírom vhogy... :Ð
  • CactuS007
    Esetleg Paypallal nem medoldható?
  • Jockey
    elírtam lentebb stealh armour pve-re jó
  • Jockey
    hát attól függ mit szeretnél, pvp vagy pve karit
    Én ahogy nézegetem a kötelező skillek (crit wave ugye van alapból) ha pvp-ni is akarsz akkor kötelező a troquesell gun-t maxolni, called shot, shredder ammo, lényegében az összes tierIV-s skill fontos
    tier3-ból: én tennék 1et netgun-ra mert spy-k ellen fasza lesz addig sem mozognak feléd, stealh body armour sztem max pvp-re jó, meg kell nézni hogy kb azonos szintű stealh body és reflective armourbol melyik adja a nagyobb defense-t, pvp-hez azt használnám én, pve-hez a stealharmourt,
    tier2: rage max, fire arms leaglább 3asra,
    fire arms nem növeli a torquesel sebzését, de mivel torquesel kurva lassan lő, és közelre szarul ezért sokat fogod használni a normál rifle-t is ezért sztem kurvára kell fire arms is neked..
    én azt mondom sniper az a kari, amihez tuti kell egy respecelt kari külön pvp meg pve-re.
  • Phoenix007
    Írtam egy kicsit lentebb, sniper-nek való kiosztás kellene. A buildert ismerem, csak nem tudom, hogy melyikre érdemes rakni, és melyikre nem, melyik mit befolyások, és mi az, amire a felsőbb szinteken már nem lesz szükségem. (Pl nem tudom, hoyg a firearms skilltől erősödik-e a torqueshell gun hatása. A reflective, meg a motor assist armorokat meg gondolom nem használja a sniper.)
  • Superhamster
    Vááá Brráááá vááá
    télleg lesszedték az összes skillpontot?
    DEJÓÓÓ ennek örülök
  • zsakosfrodo2
    kösz a válaszokat, akkor asszem Visa lesz a nyerő, majd jövőre... :P Addig is jó játékot midnenkinek majd még jelentkezem! :D
  • Callisto
    Maestro tuti nem jó. Válts Visa-ra vagy Mastercardra. Visa jobb szerintem, mert netes szerencsejátéktermek arra vissza is tesznek pénzt. :) Persze ha nem akarsz pókerezni (ne tedd!!!) akkor mind1 melyik.
  • Supa
    Mindenki játszik csak ezt a fórumot kevesen ismerik a játékosok közülMeastro nem tudom jó e vagy nem,viszont ha váltasz Cib Internetkártyát sokan dicsérik...
  • zsakosfrodo2
    Úgy látszik ma senki sem játszik, vagy nézi a fórumot :D
  • zsakosfrodo2
    Ha ez jelent valamit akkor K&H-nál vok és ahogy írtam Maestro kártya.
  • zsakosfrodo2
    Sziasztok!

Megvettem a játékot, próbálkozom a regisztrálásával, erre nem igazán engedte, gondolom a bankkártyával van gond... A felsoroltak között volt a MasterCard, Visa, American Express. Nekem Maestro kártyám van. Arra már rájöttem a fórum (plaync fórumának) olvsása közben, hogy a UK-sok használhatnak Maestro kártyát. Gondoltam átállítom a nemzetiségemet UK-re próbaképpen, erre ugye fontba próbálta kiszámlázni nekem az árat. Feltűnt még néhány adat amit kért volna, gondoltam hogy amugy is magyar név és cím van megadva inkább nem kísérletezgetek a kártyaszám beírásával.

Szóval a kérdésem: Nem lehetne megoldani hogy ezzel a Maestro-s kártyával tudjak fizetni online?
    Ha nem akkor milyen kártyára érdemes lecserénli ezt? (gondolom Visa vagy MasterCard lesz a válasz de biztos ami biztos ^^)

köff előre is.
  • Jockey
    milyen class?
    keress amúgy rá, van aneten builder, ahol eltervehzheted az 50es karidnak a végső kiosztását, de ha leírod mi a kérdés szívesen válaszolunk sztem:-)
  • Phoenix007
    Skillpont-kiosztásban nem tud nekem senki okosságot mondani?
  • rawenwoods
    Nekem visa electron volt és nem fogadta el net(ERSTE). Bankban nagyjából foglalmuk sincs, mondtak mindenfélét. Késöbb kiderült, h netbank is kell hozzá mert csak akkor lesz aktív netfizetésre is. (de akkor miért volt VISA?) Most dombornyomott van, az mindenhol elfogadják.
  • Supa
    Nekem elfogadja az Electront...de hallottam hogy másnak meg nem fogadta el(állitólag bankfüggö a dolog)