Tabula Rasa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elején már azért nincs annyi bug(Elsõ 4 terep és instancok). Igaz Tor prisionnél azért Én is belefutottam egybe, hiába segített Supa kinyítogatni a cellákat:( Hogy késöbb mi lesz... (mondjuk a folyamatosan ott maradt élõnek látszó halottakról ugye nem beszélünk:))
Az tény, h ez nem igazán csapatjátékos game. LFG csatorna katasztrófális, 1 óra mire talán valaki reagál. 3 fõnél nagyobb csapatban még soha nem voltam. Kitaláhattak volna valami normálisabb Instance csapat kreálót...
Hangulat viszont tényleg jó. A csaták pörgõsek. Nem lenne/lesz ez rossz játék egyszer.

még annyit hozzátennék, hogy a memóriahasználat szerintem javult, legalábbis nekem a gép már nem swappel játék közben. Laggal mostanában pedig csak 1 battlefielden találkoztam.
Akinek pedig trial kell, azt hiszem most csak mi, aktív elõfizetõk tudunk küldeni e-mailben, szóval ha valakinek kell küldjön címet ide, vagy pm-ben valakinek.
kb semennyit...1-2 dolgot javitottak de a "bétafiling" megmaradt...ahogy Cactus irta igéretek a köbön.Itt állok max szinten és nem tudok mit kezdeni magammal,kezdtem uj karit de inkabb nem folytatom mert nincs kedvem megküzdeni ujra a sok ellenséggel.Ellenség alatt értsd a sok bugot amit a 2 hónap alatt képtelenek voltak kijavitani,ráadásul ezeknek a bugoknak a többsége instában van...lenyomod az insta felét kb aztán rájössz hogy nem tudsz továbbmenni valamiért.Ha szerencséd van GM segit(már ha van online)ha nincs kimész és elgondolkozol hogy mit is keresel ebben a játékban.De hogy ne csak negativumokat irjak:ez 1 hangulatos játék,lehet élvezni,nagyon jó ötletek vannak benne...1 trialt mindenképpen megér és talán valamikor 1 nagyon jó játék lesz belöle.Csapatjátékról még annyit hogy gyakorlatilag az egészet végig lehet tolni egyedül(föleg spyal)tehát inkább nevezném ezt "csak interneten játszható szinglepléjer gémnek...Sry a negativ kritikáért Mr.Garriot...ez van

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Scotty99
Ez engem is érdekelne.

Még Beta alatt játszottam, akkor úgy is nézett ki a dolog, hogy megveszem, csak sajnos közbejött 1-2 dolog ami miatt elmaradt.
Aki játszott Beta alatt is, azoktól kérdem: mennyit változott/javult a játék azóta? Lagg, optimalizáltság, csapatjáték szempontjából?

PS3 ID: ghost_hun

Igéretek, igéretek és igéretek...

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Sziasztok
Tudtok adni egy linket ahol tudok szerezni trialt,mert érdekel a játék
és ha jó megvenném csak elõbb ki szeretném próbálni?
Azért az lassan már a szánalmas szintet üti meg,hogy dec.11. óta nem javítottak semmit. (oh persze, kiírták, hogy javítottak majd 900 hibát dec.21.én, azonban ezt a mai napig nem tették bele a játékba)Kezdek nagyon szkeptikus lenni ezzel kapcsolatban...

Nice, grats :)
akko ok.
Nnnna 2008
Szerintem itt mindenki reménykedik, hogy soksok bugfix-es patch-el fognak minket elhalmozni
(meg még afs mech-el<#eplus2>)

Egyenlöre semmi érdekes dolgot nem tapasztaltam max lvlen(max ha low mapokon járok local channelen:"wow 50" stb üzenetek<#eplus2>)Van néhány 50es lvlre kihegyezett instance,ebböl van amelyik még nincs is kész...Sajnos nem lehet 50en bármilyen kasztu karaktert klónozni(ez csak pletyka volt valszeg,vagy csak késöbb lesz ez az opcio beépitve a játékba...vagy én vagyok <#lama>)Még esetleg ha beteszik a PAUkat a játékba valószinüleg szintlimites lesz(mellesleg
szvsz nem 5000 creditbe fog kerülni)és nem hiszem hogy lesz olyan PAU amibe már beülhetsz lvl1en<#vigyor1>garriot meg azt igérte hogy az igazi kaland lvl50töl indul majd be igazán,hát majd meglátjuk...remélem nem kell sokat várni<#vigyor3>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Grat Travi!
Good Job
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

GRRRRRATTT!!!<#vigyor><#alien><#idiota><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#nevetes1><#nevetes1>
És van valami érdekes max szinten? mondd hogy van könyörgöm<#rinya>

Boldog Új Évet Kívánok minden ASF tagnak!

Ui.: Travolta, a ventri címét el tudnád küldeni priviben? Thx!

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

AFS hirszerzöi jelentették:EU serveren feltünt 1 Jonah Travolta nevezetü spy,meg nem erösitett hirek szerint 50es szintü....Jonah Travolta jeleni:hir megerösitve...LVL 50!!<#wow1><#wow1><#eplus2><#hehe><#nyes><#nevetes1><#guluszem1><#awink>

Köszönöm szépen és BÚÉK mindenkinek!!!

HAF Rigel
visszar rak egy elõzõ pozicióba , Igy ha beszorulsz valahová akkor megûlsz leütöd, és az esetek 90%ban visszrak egy jó pozicióba.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Phoenix007
Nem próbáltam még. Mit csinál ez amúgy?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

fel lehet uj cim van(küldöm privátban)

mi a bödös retekért nem lehet fellépni a ventri szerverre?<#idiota>

/stuck? :)

Bugok emészthetök szerintem...én is mindig megfogadom hogy itthagyom a gémet,de nem enged<#nevetes1>42 fölött meg már questek se nagyon vannak igy muszáj grindelni(ez mondjuk nem rossz,nem ritka a millás értékü wpndrop,persze high mapokon)Summa summarum:bugok ellenére ez 1 igen addiktiv játék,élvezhetö és különben is ma leszek lvl 48<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Phoenix007
30 alatt is sok a bug... Most szaladtam végig Minos caverns-en, két embert ki kellett volna kísérni, megtaláltam õket, aztán csak úgy eltûntek egy idõ után, XP-t nem kaptam, a bejáratánál - kívül - a questgiver meg ki tudja miért, de fent volt egy szikla tetején, megpróbáltam felugrálni hozzá, mikor már le akartam adni a questet, és beestem a szikla mögé, ki se tudtam jönni ... asszem mégiscsak maradok a WoW-nál, ezt a 2 hónapos gamecardot meg majd eljátsszák a haverjaim...

Phoenix007
Köszi a segítséget, ez most pve kari lesz, aztán majd meglátjuk, fogok-e pvp-zni, de valószínûleg nem.

Hola Guyz
Bocsika,hogy eltüntem úgy hirtelen ,de rengeteg dolgom volt,1 hónapot csak rohangáltan,zene ,meló ügyben.Utána + lejebb esett a lekesedésem.Most gondolkodtam,hogy visszamegyek,de beszéltem Takival és mondta,hogy még 30 fölött sok a bug és nehéz haladni,szóval ez igencsak elvette a kedvemet a visszatéréstõl.Nagyon olyan szaga van nálam a gémnek,hogy elég elhamarkodottan adták ki.Én megemésztem a bugokat,de ennyit sajna nem.Ha esetleg pár hónap múlva megcsinálják lehet visszatérek.Addig is jó játékot.
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

zsakosfrodo2
sajna nem láttam ilyen fizetési opciót. Két választás volt:
1, kiválasztom hány hónapot fizetek, majd a kártya típusát (Visa, Mastercard, American Express)
2, gamecard

Néztem a gamecardokatt, de csak 8000 forintos (60 napos) van, ami nekem jelen pillanatban nagy kiadás lenne.
Viszont ma megrendeltem egy MasterCardot a K&H énkártya programján belül, ha minden jól megy 4 héten belül csak meglesz ez a kártya addig meg csak kibírom vhogy... :Ð

Esetleg Paypallal nem medoldható?<#confused>

Jockey
elírtam lentebb stealh armour pve-re jó

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
hát attól függ mit szeretnél, pvp vagy pve karit
Én ahogy nézegetem a kötelezõ skillek (crit wave ugye van alapból) ha pvp-ni is akarsz akkor kötelezõ a troquesell gun-t maxolni, called shot, shredder ammo, lényegében az összes tierIV-s skill fontos
tier3-ból: én tennék 1et netgun-ra mert spy-k ellen fasza lesz addig sem mozognak feléd, stealh body armour sztem max pvp-re jó, meg kell nézni hogy kb azonos szintû stealh body és reflective armourbol melyik adja a nagyobb defense-t, pvp-hez azt használnám én, pve-hez a stealharmourt,
tier2: rage max, fire arms leaglább 3asra,
fire arms nem növeli a torquesel sebzését, de mivel torquesel kurva lassan lõ, és közelre szarul ezért sokat fogod használni a normál rifle-t is ezért sztem kurvára kell fire arms is neked..
én azt mondom sniper az a kari, amihez tuti kell egy respecelt kari külön pvp meg pve-re.

Phoenix007
Írtam egy kicsit lentebb, sniper-nek való kiosztás kellene. A buildert ismerem, csak nem tudom, hogy melyikre érdemes rakni, és melyikre nem, melyik mit befolyások, és mi az, amire a felsõbb szinteken már nem lesz szükségem. (Pl nem tudom, hoyg a firearms skilltõl erõsödik-e a torqueshell gun hatása. A reflective, meg a motor assist armorokat meg gondolom nem használja a sniper.)

Vááá Brráááá vááá<#idiota>
télleg lesszedték az összes skillpontot?<#idiota>
DEJÓÓÓ ennek örülök<#idiota><#alien><#vigyor><#finom><#wow3><#zavart1>

zsakosfrodo2
kösz a válaszokat, akkor asszem Visa lesz a nyerõ, majd jövõre... :P Addig is jó játékot midnenkinek majd még jelentkezem! :D

Maestro tuti nem jó. Válts Visa-ra vagy Mastercardra. Visa jobb szerintem, mert netes szerencsejátéktermek arra vissza is tesznek pénzt. :) Persze ha nem akarsz pókerezni (ne tedd!!!) akkor mind1 melyik.

Mindenki játszik csak ezt a fórumot kevesen ismerik a játékosok közül<#vigyor>Meastro nem tudom jó e vagy nem,viszont ha váltasz Cib Internetkártyát sokan dicsérik...

zsakosfrodo2
Úgy látszik ma senki sem játszik, vagy nézi a fórumot :D

zsakosfrodo2
Ha ez jelent valamit akkor K&H-nál vok és ahogy írtam Maestro kártya.

zsakosfrodo2
Sziasztok!

Megvettem a játékot, próbálkozom a regisztrálásával, erre nem igazán engedte, gondolom a bankkártyával van gond... A felsoroltak között volt a MasterCard, Visa, American Express. Nekem Maestro kártyám van. Arra már rájöttem a fórum (plaync fórumának) olvsása közben, hogy a UK-sok használhatnak Maestro kártyát. Gondoltam átállítom a nemzetiségemet UK-re próbaképpen, erre ugye fontba próbálta kiszámlázni nekem az árat. Feltûnt még néhány adat amit kért volna, gondoltam hogy amugy is magyar név és cím van megadva inkább nem kísérletezgetek a kártyaszám beírásával.

Szóval a kérdésem: Nem lehetne megoldani hogy ezzel a Maestro-s kártyával tudjak fizetni online?
Ha nem akkor milyen kártyára érdemes lecserénli ezt? (gondolom Visa vagy MasterCard lesz a válasz de biztos ami biztos ^^)

köff elõre is.

Jockey
milyen class?
keress amúgy rá, van aneten builder, ahol eltervehzheted az 50es karidnak a végsõ kiosztását, de ha leírod mi a kérdés szívesen válaszolunk sztem:-)

Phoenix007
Skillpont-kiosztásban nem tud nekem senki okosságot mondani?

Nekem visa electron volt és nem fogadta el net(ERSTE). Bankban nagyjából foglalmuk sincs, mondtak mindenfélét. Késöbb kiderült, h netbank is kell hozzá mert csak akkor lesz aktív netfizetésre is. (de akkor miért volt VISA?) Most dombornyomott van, az mindenhol elfogadják.

Nekem elfogadja az Electront...de hallottam hogy másnak meg nem fogadta el(állitólag bankfüggö a dolog)

Az tíz sör, de valamit valamiért :-) Amúgy Visa Classic kártya jó neki? Mert mos Visa Electron van, de tudom, hogy azt nem mindenütt fogadják el, de most fogok új folyószámlát csinálni Visa Classiccal.

Nekem pontosan 3.322 HUF-ot vont le. Aznap 262.45 volt az EUR.

Phoenix007
Najóreggeltkivánok! Végre újra jöhetek vissza játszani! Elsõ észrevételem: leszedték az össze skillpontomat, oszthatom el õket újra. Ebben tudna nekem segíteni valaki? Egy ütõs sniper skill kiosztás kellene.

Sziasztok! Kipróbáltam a trialt, egész jó kis játék. Csak annyi lenne a kérdésem, hogyha elõfizetek rá, akkor a 13 euró havidíj levonásának mennyi a költsége? (ft euró átváltási költség, árfolyam, ilyesmi)

Jockey
szerintem meg igen is fasza kis játék, bugok vannak, de hol nincsennek?

HAF Rigel
Jó reklám igy biztos sokan leszük :):)
Igazat megvalva a wow is bugos volt pedig nagyobb csapat csinálta . Kell még egy fél év mire olyan stabil lesz mint a wow .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Kicsit eldurrant az agyam hogy 10 instából 5 bugos és nem lehet befejezni...magyarul szenvedsz kb 2 órát az instában aztán vagy lesz xp-d belöle vagy nem...<#confused>

bocs, benéztem az euró összeget:)
miért kell elkerülni a gamét?:) ahogy nézem peccselgetik elég rendszeresen, jó nagy változtatásokat hoznak be folyamatosan, gondolom feedback alapján, ami jól hangzik

Debob - Lvl 2 Wizard

jaja

már rég megtettem.