1127
Tabula Rasa
-
esfrost #967 na látom ti eddig birtátok :) én kb 1 hónapja meguntam bár lehet több (Cashpoint) -
rawenwoods #966 AZért kiváncsi volnék Garriot, hogy magyarázza a bukást. Gondolom ő is a korai dolgokra fogja. CSak hát ő volt a játéktervező vezető vagy mi... -
Superhamster #965 Szerintem egyszerüen félkész játéot adtak ki. Nekem is be van fagyasztva az accountom. Mondjuk részben azért, mert suli mellett nincs nagyon időm játszani. -
Supa #964 Nem azért de nem a spyra untam rá,hanem a játékra magára(50es melett van meg kb 4 kari lvl5-40 között).....amugy cancel billing volt(ne keressetek játékban)és ne higgyen nekem senki,biztos nagyon válogatós és gonosz vagyok...azt akarom hogy senki ne játszon TRel.50es kari meg "huzáshoz" kellett,nem 1 olyan insta van amiben legalább 15x voltam különbözö emberekkel.Tölem jobban pedig senki nem akarhatja hogy ez 1 jó játék legyen.Ezt csak miheztartás végett irom le nehogy valaki azt higgye hogy csak a játékot fikázom...sajnos a "fikázás"a kökemény valóság... -
#963 Nem azért Supa (Travolta), de turbóban felhúztad a karid 50-re aztán jóhogy ráunsz. -
Paladin #962 Khm, azért a PotBS nagyon-nagyon messze van összetettségben, stb az eve-től. De kétségtelen van hasonlóság.
Mindenesetre én is tolom, és élvezem :) -
rawenwoods #961 Én nem azt írtam h mindenben új, hanem h egyedi stílusú:) Szvsz nem szégeny lopni ha jól csinálják.:) De lehett h ezt már inkább PoBS fórumon kéne:)) -
Supa #960 PoBS=EVE...csak EVE sci-fi ,PoBS meg karibtengereskalózosvitorláshajós...szal annyira nem egyedi de ahogy hallottam nem lesz rossz(ha lesz trial megnézem én is,ugyis ott van a fél Harkonnen) -
rawenwoods #959 Anno azért kezdtem el ezt a gamet, h kicsit mást próbáljak mint a fantasy. Hát kipróbáltam. 2 hónapig játszottam de igazából tegnap jöttem rá h ez tényleg szar és csak magam hitegetem. Sikerűlt kipróbálni a Pirates of the Burning Sea-t és... Az egy igazi egyedi stílusú MMO! Újra eljött az érzés mint anno az elsőnél.:) Várom mikor lesz vége a melónak h pörögjön a gép és én is hajnali 2 ig:). Igazi PVP(nagy térkép városkkal azokat kell foglagatni és nem agyatlan banektől tét nélkűl.), saját gyönyorűen kidolgozott hajók és vizicsaták(a normálon kívűl), perfect kereskedelem és crafting, pörgős klánélet. Nem SCI-FI, de olyan mint amilyenek egy MMO-nak lennie kell!:)
Én 5 perce canceloltam. Sry a Harkonnenes társaktól. További jó játékot annak aki itt maradt, aki nem annak ajánlom a PoBS-t!!! -
Paladin #958 Na, őket legalább ismerem névről :) (Múltkor haver valami olyan nevű magyar cégbe lépett be, akiről még csak nem is hallottam a 2,5 évem alatt :) ).
Én pedig Rob Stark, SUH
Aion érdekes, nagyon tetszik, csak nem egészen az én világom azt hiszem.
AoC-re is kíváncsi vagyok, bár sok a negatívum a teszterektől, de majd meglássuk.
TR-ben nekem ennyi volt egyelőre, tudtam, h egy akciójáték nem fog évekig lekötni - a bugok miatt csak hamarabb eljött az idő, amikor nem kívánom tovább :)
Ha tényleg csinálnak valami érdekeset - azon kívül, hogy valami marhasággal megtuningolják a kinézetet, meg belengetik, hogy lehet majd fekete páncélfestéket is szerezni... :) - akkor úgyis visszanézek :) -
Supa #957 EON order lesz majd talán ha Bari(aka Rosentahl on TR)elintézi hogy bevegyenek,2-3an járunk lvl4 agentezni(egyedül még csak lvl2,csak ugye drakeben az nem kihivas és kicsit unalmas)Ha kijönnek megnézem:Aion,AoC...bár ezekre még várni kell.Garriotban még bizom hogy csinál valamit a TRel,de nálam már kezdi ö is hitelét vesziteni,elég volt az igérgetésekböl.Mondják azt hogy ekkor meg ekkor lesz peccs,ezt és ezt javitjuk,addig legyetek türelemmel.Uj ficsörökröl nem is ábrándozom...(EVEben amugy Parittya néven futok) -
Paladin #956 Nekem 12-én jár le az accom. Még lehet, hogy benézek elbúcsúzni a kémemtől, de tegnap nyomtam egy cancelt.
Majd pár hónap múlva megnézem megint, a megy még.
Supa: eve-ezel? Ne már... melyik cég? :) -
Supa #955 A nagy TR fanok kiábrándultak a gémböl(nem véletlenül)kezdéskor Harkonnenben voltunk kb 20-25en,azokbol az emberekbol mára kb 1-2 ember maradt.Én még reménykedem hogy tesznek valamit a gémmel,megvárom a hónap végét, ha nem lesz ujabb peccs akkor bizony cancel billing és maradok EVE-ben(azt sem értem miért a hivatalos honlapot kell fejlesztgetni a játék helyett....) -
#954 Köszi :)
Még mindig várom a nagy Tabula Rasa faneket, hogy fordítsák le a leírásokat, hogy kitehessem... :) -
#953 Király az oldalad scotty tök szép:)mondjuk mást még nem nagyon lehet rajta csinálni mint nézni hogy hol irja ki hogy ehez nincs feltöltve semmi:) amugy jólexx -
rawenwoods #952 Én egy felpatchelt full kliensre gondolok. Azt lehetne kírni. Én raktam már át egyik gépről a másikra így. -
jamabusi #951 Meg van a kliens eredeti DVD-n és az instalnál nincs is hiba. Csak amikor letölti az első patch-et (500 Mb) és azt elkeszdi telepíteni, akkor van error, aztánazt megpróbálom javítani (van valami repair opció), de már az nem igazán segít neki, aztán tovább megy és leötölti az utolsó patch-et (1 Gb), na ott már a töltésnél is van valami gondja, hogy az előző patch során probléma volt, stb. stb. és a letöltést félbehagyja és elkezdi telepíteni azt (már ezen is röhögtem kínomban) és itt egint jönn az error. Szóval remélem az új és frissebb kliensel szerencsém lesz, ha nem akkor support :/ -
rawenwoods #950 Megoldás ha valalki kiírja neked a klienst dvd-re vagy írsz a supportank. Mondjuk azt nem tudom h válaszolnak e.:) -
0niel #949 hali! vki tudna küldeni egy trial kulcsot? meg szeretném venni a játékot, és szeretném kipróbálni előtte. :)
ha lenne valakinek, megköszönném ha küldene erre a címre: [email protected]
köszi! -
Supa #948 csak launcheren keresztül megy a peccselés,trial pedig csak 3 napos van(sztem böven elég,ha eléggé kocka vagy lvl 20ig elviszed a karit annyi idö alatt) -
jamabusi #947 Hát akkor már csak abban reménykedhetek, hogy az újabb kliens segít :/ Gondolom a patchet csak a launcher-en keresztül tudom megszerezni, vagy le lehet tőlteni valahonnan máshonnan is esetleg? -
#946 sajna ilyen problémám nem volt , igy nem is tudok megoldást :( -
jamabusi #945 Sziazstok,
Van egy kis problémám, amiben szeretném a segítségeteket kérni. Nem rég megvettem a játékot és petch közben error üzit kapok. Nem segít a javítás sem. Mondjuk valahogy felpetcheli és megy is a játék, de egy rakat tárgyon csak default textúra van (minden féle rikító dolgok). Reinstall sem segített sajnos. Találkozott ezzel már valaki? Leszedtem egy újabb verziójú klienst a gamershell-ről, este megpróbálom azt instalni, remélem az segít. Valami tanács, javaslat esetleg? -
#944 Van ebbol a jatekbol 14 napos probajatek lehetoseg ? -
#943 nekem ez jobban teccik mint a 941-es, de a 941-es átekinthetőbb. -
#942 Nem gondoljátok, hogy felkéne dobni a topicot picit? A topic adminja (vagy ha ő nem aktív akkor másnak átadni) kirakhatna képet, mint másik fórumokban. Én a képet megcsinálom szivesen. A kép alá a hivatalos site linkjei meg ilyesmi, szerintem nem lenne rossz :) -
#941 Hmm...szerintetek így szép az oldal, avagy szebb lenne, ha EHHEZ lenne hasonló?
Lehet, hogy kényelmesebb lenne a kezelése... -
rawenwoods #940 Azaz az általa csinált TB kép. -
rawenwoods #939 Lemaradt a kedvenc képem Sarah Morrisonról.:) -
#938 Nos, a webfordítás nem megfelelő, mert hosszabb szövegben rengeteg eltérés van, és javítgatni kell, nekem pedig jelenleg ahhoz nincs időm. Ezért kérek valakitől segítséget, aki kedvet érez hozzá.
Nos, az oldalnak elkészült a béta verziója, tessék megtekinteni:
Tabula Rasa - Hungary -
#937 Te vagy az zstore-nak is az adminja? Csak mert ez a nagyon x-ezős írás, és minden mondatvégi írásjelet nélkülöző írás ott jelemző, és kicsit idegesítő. De azért csak sok sikert az oldalhoz, reméljük hoy fejlődni fog. ^^ -
#936 Pls ott a webfordítás, kb 1 perc bármit lefordítani vele:D -
#935 Ha lesz egy kis időm, akkor azt hiszem én is nekiállok egy oldal elkészítésének. Valaki venné-e a fáradságot, hogy a leírásokat lefordítsa? Ha igen, akkor azt bármelyik magyar oldalon tudnánk hasznosítani.
-
#934 Csináltam egy magyar tabula rasa oldalt még elég gagyi ha van időm midnig fejlextem azért irom le mert a chat,forum,és aza szöveges bigyux már működik az oldalon igy már "működőképes"
/kapott egy topikot a hause harkonnen clán is mejnek én is tagja vagyok/
http://www.trhungary.mlap.hu/
/valószinűleg a honlap a közeljövőben sokxor lexx még átdolgozva/
-
Superhamster #933 ÁÁÁ csináljon már valaki egy magyar oldalt.
Én csinálnék,csak nem értek a html programozáshoz -
#932 És majd visszajönnek a a játék szépen feljődik ^^ -
#931 Igen de az elég is álltalában medium és csak ritkán high. Az első honapban volt High , de azok az idők elmultak :( -
Superhamster #930 Ha már egy rakat kritikát olvastam, megkérdezném, hogy még mindig csak 1 eu szerver van? -
#929 Igen ez még nagyon egy félkész játék , de hidjétek el a wow sem volt jobb , anno 2005, februárban . csak szépentöltötték meg tartalommal és hibajavitással. Egyéként az igaz hogy itt nagyon elvan 1 játékos is . Nincs annyi szabály hogy Tank/helaler/Dps miből mennyi mint a wow instákban . De nekem most ez tetszik benne , mert a wow guildom szétesettés az már nem pálya hogy outlanden farmoloma pénzt , amit nem tudok elkölteni. -
#928 Köszönöm a válaszokat.
Elég vegyes érzelmek kavarognak bennem a játék irént, azt hiszem egy trialt megér. Ha megtetszik, akkor szerintem megveszem hamarosan, de ahhoz előbb látnom kell.
Ha valakitől kaphatnék egy trialt, akkor azt megköszönném.
A címem: [email protected]
Előre is kösz!