Tabula Rasa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az tény, h ez nem igazán csapatjátékos game. LFG csatorna katasztrófális, 1 óra mire talán valaki reagál. 3 fõnél nagyobb csapatban még soha nem voltam. Kitaláhattak volna valami normálisabb Instance csapat kreálót...
Hangulat viszont tényleg jó. A csaták pörgõsek. Nem lenne/lesz ez rossz játék egyszer.
Akinek pedig trial kell, azt hiszem most csak mi, aktív elõfizetõk tudunk küldeni e-mailben, szóval ha valakinek kell küldjön címet ide, vagy pm-ben valakinek.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Még Beta alatt játszottam, akkor úgy is nézett ki a dolog, hogy megveszem, csak sajnos közbejött 1-2 dolog ami miatt elmaradt.
Aki játszott Beta alatt is, azoktól kérdem: mennyit változott/javult a játék azóta? Lagg, optimalizáltság, csapatjáték szempontjából?
PS3 ID: ghost_hun
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
Tudtok adni egy linket ahol tudok szerezni trialt,mert érdekel a játék
és ha jó megvenném csak elõbb ki szeretném próbálni?
Nnnna 2008
Szerintem itt mindenki reménykedik, hogy soksok bugfix-es patch-el fognak minket elhalmozni
(meg még afs mech-el<#eplus2>#eplus2>)
szvsz nem 5000 creditbe fog kerülni)és nem hiszem hogy lesz olyan PAU amibe már beülhetsz lvl1en<#vigyor1>#vigyor1>garriot meg azt igérte hogy az igazi kaland lvl50töl indul majd be igazán,hát majd meglátjuk...remélem nem kell sokat várni<#vigyor3>#vigyor3>
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Good Job
R
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
És van valami érdekes max szinten? mondd hogy van könyörgöm<#rinya>#rinya>
Ui.: Travolta, a ventri címét el tudnád küldeni priviben? Thx!
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Bocsika,hogy eltüntem úgy hirtelen ,de rengeteg dolgom volt,1 hónapot csak rohangáltan,zene ,meló ügyben.Utána + lejebb esett a lekesedésem.Most gondolkodtam,hogy visszamegyek,de beszéltem Takival és mondta,hogy még 30 fölött sok a bug és nehéz haladni,szóval ez igencsak elvette a kedvemet a visszatéréstõl.Nagyon olyan szaga van nálam a gémnek,hogy elég elhamarkodottan adták ki.Én megemésztem a bugokat,de ennyit sajna nem.Ha esetleg pár hónap múlva megcsinálják lehet visszatérek.Addig is jó játékot.
R
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
1, kiválasztom hány hónapot fizetek, majd a kártya típusát (Visa, Mastercard, American Express)
2, gamecard
Néztem a gamecardokatt, de csak 8000 forintos (60 napos) van, ami nekem jelen pillanatban nagy kiadás lenne.
Viszont ma megrendeltem egy MasterCardot a K&H énkártya programján belül, ha minden jól megy 4 héten belül csak meglesz ez a kártya addig meg csak kibírom vhogy... :Ð
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Én ahogy nézegetem a kötelezõ skillek (crit wave ugye van alapból) ha pvp-ni is akarsz akkor kötelezõ a troquesell gun-t maxolni, called shot, shredder ammo, lényegében az összes tierIV-s skill fontos
tier3-ból: én tennék 1et netgun-ra mert spy-k ellen fasza lesz addig sem mozognak feléd, stealh body armour sztem max pvp-re jó, meg kell nézni hogy kb azonos szintû stealh body és reflective armourbol melyik adja a nagyobb defense-t, pvp-hez azt használnám én, pve-hez a stealharmourt,
tier2: rage max, fire arms leaglább 3asra,
fire arms nem növeli a torquesel sebzését, de mivel torquesel kurva lassan lõ, és közelre szarul ezért sokat fogod használni a normál rifle-t is ezért sztem kurvára kell fire arms is neked..
én azt mondom sniper az a kari, amihez tuti kell egy respecelt kari külön pvp meg pve-re.
télleg lesszedték az összes skillpontot?<#idiota>#idiota>
DEJÓÓÓ ennek örülök<#idiota>#idiota><#alien>#alien><#vigyor>#vigyor><#finom>#finom><#wow3>#wow3><#zavart1>#zavart1>
Megvettem a játékot, próbálkozom a regisztrálásával, erre nem igazán engedte, gondolom a bankkártyával van gond... A felsoroltak között volt a MasterCard, Visa, American Express. Nekem Maestro kártyám van. Arra már rájöttem a fórum (plaync fórumának) olvsása közben, hogy a UK-sok használhatnak Maestro kártyát. Gondoltam átállítom a nemzetiségemet UK-re próbaképpen, erre ugye fontba próbálta kiszámlázni nekem az árat. Feltûnt még néhány adat amit kért volna, gondoltam hogy amugy is magyar név és cím van megadva inkább nem kísérletezgetek a kártyaszám beírásával.
Szóval a kérdésem: Nem lehetne megoldani hogy ezzel a Maestro-s kártyával tudjak fizetni online?
Ha nem akkor milyen kártyára érdemes lecserénli ezt? (gondolom Visa vagy MasterCard lesz a válasz de biztos ami biztos ^^)
köff elõre is.
keress amúgy rá, van aneten builder, ahol eltervehzheted az 50es karidnak a végsõ kiosztását, de ha leírod mi a kérdés szívesen válaszolunk sztem:-)
Igazat megvalva a wow is bugos volt pedig nagyobb csapat csinálta . Kell még egy fél év mire olyan stabil lesz mint a wow .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
miért kell elkerülni a gamét?:) ahogy nézem peccselgetik elég rendszeresen, jó nagy változtatásokat hoznak be folyamatosan, gondolom feedback alapján, ami jól hangzik
Debob - Lvl 2 Wizard