1127
Tabula Rasa
  • Stajner
    Szevasztok!
    House Harkonnen vezető pozíciója még mindig rajtam van, de mivel senki nem játszik már, kicsit terhes a feladat. Valaki nem érzi úgy, hogy meg kéne őrizni a klánt, és átvenné tőlem a lead-et? Vagy nyugodtan elhagyhatom az elsüllyedt hajót?
  • mauzer
    Üdv!
    Ha valaki ki szretné próbálni a játékot tudok neki 3 napos trial kulcsot küldeni!
    Csak küldjön nekem egy e-mailt ide: [email protected]
    (Ezt a fórumot nem nagyon olvasom!)
  • BarnaMedve
    Gondoltam én is ide köszönök... :)
    Megvan már az accod Foxxi?
  • weky
    Akkor már tudom, hogy ki is vagy... :) :) :)

TR-ben Foxxival megpróbáljuk összegyűjteni a megmaradt magyarokat, egyelőre 5-6 főt sikerült megtalálni, de szerintem lesznek még páran.

Majd a LOTRO-ban kereslek ingame! :)
  • Kreeder44
    Tr-ben sűrű névváltásom volt mert mindig a klónom ment tovább de az uccsó ott pont Kreeder volt talán :) LoTRO-ban meg Uriels vagyok :D és mondtad is, h majd közlöd ott velem a TR fejleményeket :P
  • weky
    Foxxi!

Scottyt ventrin is megtalálod, már LEOH tag. :) :) :)
  • Scotty99
    Szia! Én kerestelek TR ügyben, küldtem levelet, remélem megkaptad ismét. Ha nem, akkor megtalálsz a [email protected] mail címen.

Kösz előre is :)
  • foxxi
    Aki keresett TR ügyben, pls tegye meg újra! Elkallódott a mail!

címem: [email protected]
  • weky
    Kreeder44?

Ismerjük egymást valahonnan? Mert a nicked alapján nem vagy ismerős?
  • Kreeder44
    Lol BF2-n az alap kariddal tudsz játszani az SF en is :)..... A magyar klánba most mennyien vagytok?? ott van Zsolty barátom is nállatok? vagy lesz??? valószínű márciusba megint előfizetek 1 slotot tartsatok nekem szabadon ;P
  • Des
    pontosan:) nagyon kúl, csapatjátékra kihegyezett online game...
  • foxxi
    Tabula Rasa accot vennék! Olyat amin van még game idő (nem 2 nap:) ) esetleg cserének feltudnék ajánlani egy Battlefield 2 Deluxe Edition-t. (természetesen legális ás mindkettőnek megy az online módja) A Special Forcesen még karakter sincs generálva.

Keressetek msnen: [email protected] vagy mail: [email protected].
  • foxxi
    Jelentem a TRben megaakult az Omega Sector nevű klán. Aki szeretne nem csak bóklászni és hentelni hanem egy laza MAGYAR :D társaságban beszélgetni, stb. csatlakozzon!

Ingame: Weky, Sergant
  • Phoenix007
    Ez a Savage 2 egész ígéretes. Amúgy konkrétan erről van szó?
  • Des
    egyszeri díja van, harminc dolcsi, nem tétel... cserébe qrvajó
  • Kreeder44
    ez a Hibrydes cucc tetszik... de ez még nem elég h megint előfizessek :S várom a LoTRO book 12-őt inkább :P
  • CactuS007
    Lányos zavaromban nem is tudom, hogy hogyan fogalmazzak. Azt hiszem a TR egy tökéletes példa arra, hogy egy egyedi, és különleges ötletet, hogy lehet tökéletesen elbaszni...
  • mikuc
    Hoha!
    1 hónap után van új peccs! Micsoda csoda.
    Bár szerintem már nem nagyon játszik vele senki. :-(
  • Superhamster
    A fórum csendességéből ítélve nem játszhatnak valami sokan
  • Superhamster
    hát... én sztem... majd.
    túl sok az iskola
  • Kreeder44
    írjatok ha jöttök vissza játszani mert akkor én is előfizetek megint :)
  • Superhamster
    nemrossz nemrossz, de ezért most kell vmit fizetni? mert nekem nem volt tiszta
  • Des
    inkább savage 2-zzetek:)
  • Superhamster
    Hééé ez a háttérkép kell!!!
  • CactuS007
    Test klienst kell elinditani ( ami még 1x annyi helyet foglal, mint az eredeti, ez is "eredeti" megoldás).RG

Azért egész jól elszórakozik az öreg...
  • HAF Rigel
    Én elinditottam a játékot és semmi változás nem volt pach .
  • vear
    Jah, napok óta nem látok senkit a klánlistában online. Változás csak a teszt-szerveren volt. Lehet majd hibrid (thrax, brann, forean) klónt csinálni.
  • CactuS007
    Hát úgy látom ez megdöglött :S Kár érte, pedig igéretesnek indult. Mondjuk várható volt,hogy most rengetegen abbahagyják ( vagy lehet, hogy direkt arra mentek,hogy hátha még 1 30 napos kártyát le lehet húzni az emberekről?:P) , mivel rohadt sokáig nem volt update :(
  • CactuS007
    Valakinek van még élő accountja? z enyém sajna lejárt tegnap éjjel, így nem tudtam már kipróbálni a hatalmas újításokat, de azért érdekelne, hogy mit hoztak össze ( Bár kétlem, hogy annyira hatalmasat javult volna )
  • Superhamster
    ááá elwowosodik a tr topííííkkk
  • HAF Rigel
    nem nem , az elején még nem volt az hogy egyszerre kapta az ember az álldást . Elöbb mindig az Usa kapta és csak jóval utána jött EU verzióra , volt is miatta höbörgés .
  • Probatbicol
    Én megmondom őszintén a februári eu-s megjelenítéshez képest emlékeztem a 30-40 napra, de ezek szerint az amcsik már januárban lenyomták, ergo valószínű benne volt februárban nálunk is.
  • HAF Rigel
    oké a dolog egy kicsit a ködve vész , én 2005 . feb kezdtem eu accal , ti az amirol beszéltek gondolom , De nem volt benne bwl , nax , aq20 , aq40 . igazat megvalva csak arra akartam rávilágitani, hogy nem mindig kerül bele a végjáték , de ha látod hogy csinálnak valami akkor nincs gond , itt viszont gond van , mert semmi fejlödés , igy elmennek az emberek és a végén a senkinek csinálják a játékot .
  • Dant0r
    Na, wow azért nov 23-án jelent meg, Onyxia pedig január 30-án halt meg először. MC-t meg csak április végére tisztították ki. De igaz, hogy benne volt:P
  • Probatbicol
    Khm.. azért ez nem így volt, akkor hogy tudták elvetemültek 30-40 nappal megjelenés után Onyxiát ledönteni? MC-ig benne volt minden, kivéve Dire Mault az érkezett az első patch-ekkel.
  • CactuS007
    Na igen, de egy frissen kiadott játéknál, főleg, ha az nincsen kész, akkor naponta kéne patcheket (bugjavításokat, új-featureöket beletenni). Ehelyett mi van? Több mint egy hónapja igérgetnek és semmi, de semmi nem változott :( Jelenlegi álláspontom az, hogy kidobott 8000 Ft volt ez a játék...
  • rawenwoods
    Azért az is valljuk be,h ha megjelenne egy wow az nagyon kevés lenne ma már. Gyakorlatilag ami benne van az már a minimum. Sokkal többet kell nyújtani most már, és sajnos a TR ezt sem hozza:(
  • HAF Rigel
    Igen de ha visszagondolsz a wowt is igy adták ki , az end game tartalom nem nagyon volt kész , a legnagyob insta sunke temple volt 55 színtű . csak a wowban jöttek a pachek és szépen kerületk bele a dolgok a játékba , itt ezt hiányolom
  • CactuS007
    Má' hülye vagyok, nem egy barátok közt, hanem Ez barátok közt :P
  • CactuS007
    Korai dolgok?Nem kellett volna kiadnia egy játékot, ami még alapjaiban sincsen kész, hiányzik a komplett end-game rész, és durván a felétől felfelé atom bugos. Egy barátok közt is el lett b@szva..