1127
Tabula Rasa
-
Stajner #1007 Szevasztok!
House Harkonnen vezető pozíciója még mindig rajtam van, de mivel senki nem játszik már, kicsit terhes a feladat. Valaki nem érzi úgy, hogy meg kéne őrizni a klánt, és átvenné tőlem a lead-et? Vagy nyugodtan elhagyhatom az elsüllyedt hajót? -
mauzer #1006 Üdv!
Ha valaki ki szretné próbálni a játékot tudok neki 3 napos trial kulcsot küldeni!
Csak küldjön nekem egy e-mailt ide: [email protected]
(Ezt a fórumot nem nagyon olvasom!) -
BarnaMedve #1005 Gondoltam én is ide köszönök... :)
Megvan már az accod Foxxi? -
weky #1004 Akkor már tudom, hogy ki is vagy... :) :) :)
TR-ben Foxxival megpróbáljuk összegyűjteni a megmaradt magyarokat, egyelőre 5-6 főt sikerült megtalálni, de szerintem lesznek még páran.
Majd a LOTRO-ban kereslek ingame! :) -
#1003 Tr-ben sűrű névváltásom volt mert mindig a klónom ment tovább de az uccsó ott pont Kreeder volt talán :) LoTRO-ban meg Uriels vagyok :D és mondtad is, h majd közlöd ott velem a TR fejleményeket :P -
weky #1002 Foxxi!
Scottyt ventrin is megtalálod, már LEOH tag. :) :) :) -
#1001 Szia! Én kerestelek TR ügyben, küldtem levelet, remélem megkaptad ismét. Ha nem, akkor megtalálsz a [email protected] mail címen.
Kösz előre is :) -
foxxi #1000 Aki keresett TR ügyben, pls tegye meg újra! Elkallódott a mail!
címem: [email protected] -
weky #999 Kreeder44?
Ismerjük egymást valahonnan? Mert a nicked alapján nem vagy ismerős? -
#998 Lol BF2-n az alap kariddal tudsz játszani az SF en is :)..... A magyar klánba most mennyien vagytok?? ott van Zsolty barátom is nállatok? vagy lesz??? valószínű márciusba megint előfizetek 1 slotot tartsatok nekem szabadon ;P -
Des #997 pontosan:) nagyon kúl, csapatjátékra kihegyezett online game... -
foxxi #996 Tabula Rasa accot vennék! Olyat amin van még game idő (nem 2 nap:) ) esetleg cserének feltudnék ajánlani egy Battlefield 2 Deluxe Edition-t. (természetesen legális ás mindkettőnek megy az online módja) A Special Forcesen még karakter sincs generálva.
Keressetek msnen: [email protected] vagy mail: [email protected]. -
foxxi #995 Jelentem a TRben megaakult az Omega Sector nevű klán. Aki szeretne nem csak bóklászni és hentelni hanem egy laza MAGYAR :D társaságban beszélgetni, stb. csatlakozzon!
Ingame: Weky, Sergant -
#994 Ez a Savage 2 egész ígéretes. Amúgy konkrétan erről van szó? -
Des #993 egyszeri díja van, harminc dolcsi, nem tétel... cserébe qrvajó -
#992 ez a Hibrydes cucc tetszik... de ez még nem elég h megint előfizessek :S várom a LoTRO book 12-őt inkább :P -
CactuS007 #991 Lányos zavaromban nem is tudom, hogy hogyan fogalmazzak. Azt hiszem a TR egy tökéletes példa arra, hogy egy egyedi, és különleges ötletet, hogy lehet tökéletesen elbaszni... -
mikuc #990 Hoha!
1 hónap után van új peccs! Micsoda csoda.
Bár szerintem már nem nagyon játszik vele senki. :-( -
Superhamster #989 A fórum csendességéből ítélve nem játszhatnak valami sokan -
Superhamster #988 hát... én sztem... majd.
túl sok az iskola -
#987 írjatok ha jöttök vissza játszani mert akkor én is előfizetek megint :) -
Superhamster #986 nemrossz nemrossz, de ezért most kell vmit fizetni? mert nekem nem volt tiszta -
Des #985 inkább savage 2-zzetek:) -
Superhamster #984 Hééé ez a háttérkép kell!!! -
CactuS007 #983 Test klienst kell elinditani ( ami még 1x annyi helyet foglal, mint az eredeti, ez is "eredeti" megoldás).RG
Azért egész jól elszórakozik az öreg... -
#982 Én elinditottam a játékot és semmi változás nem volt pach . -
#981 Jah, napok óta nem látok senkit a klánlistában online. Változás csak a teszt-szerveren volt. Lehet majd hibrid (thrax, brann, forean) klónt csinálni. -
CactuS007 #980 Hát úgy látom ez megdöglött :S Kár érte, pedig igéretesnek indult. Mondjuk várható volt,hogy most rengetegen abbahagyják ( vagy lehet, hogy direkt arra mentek,hogy hátha még 1 30 napos kártyát le lehet húzni az emberekről?:P) , mivel rohadt sokáig nem volt update :( -
CactuS007 #979 Valakinek van még élő accountja? z enyém sajna lejárt tegnap éjjel, így nem tudtam már kipróbálni a hatalmas újításokat, de azért érdekelne, hogy mit hoztak össze ( Bár kétlem, hogy annyira hatalmasat javult volna ) -
Superhamster #978 ááá elwowosodik a tr topííííkkk -
#977 nem nem , az elején még nem volt az hogy egyszerre kapta az ember az álldást . Elöbb mindig az Usa kapta és csak jóval utána jött EU verzióra , volt is miatta höbörgés . -
Probatbicol #976 Én megmondom őszintén a februári eu-s megjelenítéshez képest emlékeztem a 30-40 napra, de ezek szerint az amcsik már januárban lenyomták, ergo valószínű benne volt februárban nálunk is.
-
#975 oké a dolog egy kicsit a ködve vész , én 2005 . feb kezdtem eu accal , ti az amirol beszéltek gondolom , De nem volt benne bwl , nax , aq20 , aq40 . igazat megvalva csak arra akartam rávilágitani, hogy nem mindig kerül bele a végjáték , de ha látod hogy csinálnak valami akkor nincs gond , itt viszont gond van , mert semmi fejlödés , igy elmennek az emberek és a végén a senkinek csinálják a játékot . -
Dant0r #974 Na, wow azért nov 23-án jelent meg, Onyxia pedig január 30-án halt meg először. MC-t meg csak április végére tisztították ki. De igaz, hogy benne volt:P -
Probatbicol #973 Khm.. azért ez nem így volt, akkor hogy tudták elvetemültek 30-40 nappal megjelenés után Onyxiát ledönteni? MC-ig benne volt minden, kivéve Dire Mault az érkezett az első patch-ekkel. -
CactuS007 #972 Na igen, de egy frissen kiadott játéknál, főleg, ha az nincsen kész, akkor naponta kéne patcheket (bugjavításokat, új-featureöket beletenni). Ehelyett mi van? Több mint egy hónapja igérgetnek és semmi, de semmi nem változott :( Jelenlegi álláspontom az, hogy kidobott 8000 Ft volt ez a játék... -
rawenwoods #971 Azért az is valljuk be,h ha megjelenne egy wow az nagyon kevés lenne ma már. Gyakorlatilag ami benne van az már a minimum. Sokkal többet kell nyújtani most már, és sajnos a TR ezt sem hozza:( -
#970 Igen de ha visszagondolsz a wowt is igy adták ki , az end game tartalom nem nagyon volt kész , a legnagyob insta sunke temple volt 55 színtű . csak a wowban jöttek a pachek és szépen kerületk bele a dolgok a játékba , itt ezt hiányolom
-
CactuS007 #969 Má' hülye vagyok, nem egy barátok közt, hanem Ez barátok közt :P -
CactuS007 #968 Korai dolgok?Nem kellett volna kiadnia egy játékot, ami még alapjaiban sincsen kész, hiányzik a komplett end-game rész, és durván a felétől felfelé atom bugos. Egy barátok közt is el lett b@szva..