Tabula Rasa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HAF Rigel
nem nem , az elején még nem volt az hogy egyszerre kapta az ember az álldást . Elöbb mindig az Usa kapta és csak jóval utána jött EU verzióra , volt is miatta höbörgés .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Én megmondom õszintén a februári eu-s megjelenítéshez képest emlékeztem a 30-40 napra, de ezek szerint az amcsik már januárban lenyomták, ergo valószínû benne volt februárban nálunk is.
HAF Rigel
oké a dolog egy kicsit a ködve vész , én 2005 . feb kezdtem eu accal , ti az amirol beszéltek gondolom , De nem volt benne bwl , nax , aq20 , aq40 . igazat megvalva csak arra akartam rávilágitani, hogy nem mindig kerül bele a végjáték , de ha látod hogy csinálnak valami akkor nincs gond , itt viszont gond van , mert semmi fejlödés , igy elmennek az emberek és a végén a senkinek csinálják a játékot .

Na, wow azért nov 23-án jelent meg, Onyxia pedig január 30-án halt meg elõször. MC-t meg csak április végére tisztították ki. De igaz, hogy benne volt😛

Khm.. azért ez nem így volt, akkor hogy tudták elvetemültek 30-40 nappal megjelenés után Onyxiát ledönteni? MC-ig benne volt minden, kivéve Dire Mault az érkezett az elsõ patch-ekkel.
Na igen, de egy frissen kiadott játéknál, fõleg, ha az nincsen kész, akkor naponta kéne patcheket (bugjavításokat, új-featureöket beletenni). Ehelyett mi van? Több mint egy hónapja igérgetnek és semmi, de semmi nem változott 😞 Jelenlegi álláspontom az, hogy kidobott 8000 Ft volt ez a játék...

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Azért az is valljuk be,h ha megjelenne egy wow az nagyon kevés lenne ma már. Gyakorlatilag ami benne van az már a minimum. Sokkal többet kell nyújtani most már, és sajnos a TR ezt sem hozza😞

HAF Rigel
Igen de ha visszagondolsz a wowt is igy adták ki , az end game tartalom nem nagyon volt kész , a legnagyob insta sunke temple volt 55 színtû . csak a wowban jöttek a pachek és szépen kerületk bele a dolgok a játékba , itt ezt hiányolom

Má' hülye vagyok, nem egy barátok közt, hanem Ez barátok közt 😛

Korai dolgok?Nem kellett volna kiadnia egy játékot, ami még alapjaiban sincsen kész, hiányzik a komplett end-game rész, és durván a felétõl felfelé atom bugos. Egy barátok közt is el lett b@szva..

na látom ti eddig birtátok 😊 én kb 1 hónapja meguntam bár lehet több (Cashpoint)
AZért kiváncsi volnék Garriot, hogy magyarázza a bukást. Gondolom õ is a korai dolgokra fogja. CSak hát õ volt a játéktervezõ vezetõ vagy mi...

Szerintem egyszerüen félkész játéot adtak ki. Nekem is be van fagyasztva az accountom. Mondjuk részben azért, mert suli mellett nincs nagyon idõm játszani.

Nem azért de nem a spyra untam rá,hanem a játékra magára(50es melett van meg kb 4 kari lvl5-40 között)<#nemtudom>.....amugy cancel billing volt(ne keressetek játékban)és ne higgyen nekem senki,biztos nagyon válogatós és gonosz vagyok...azt akarom hogy senki ne játszon TRel<#eplus2>.50es kari meg "huzáshoz" kellett,nem 1 olyan insta van amiben legalább 15x voltam különbözö emberekkel.Tölem jobban pedig senki nem akarhatja hogy ez 1 jó játék legyen.Ezt csak miheztartás végett irom le nehogy valaki azt higgye hogy csak a játékot fikázom...sajnos a "fikázás"a kökemény valóság...

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

vear
Nem azért Supa (Travolta), de turbóban felhúztad a karid 50-re aztán jóhogy ráunsz.

Khm, azért a PotBS nagyon-nagyon messze van összetettségben, stb az eve-tõl. De kétségtelen van hasonlóság.
Mindenesetre én is tolom, és élvezem 😊
Én nem azt írtam h mindenben új, hanem h egyedi stílusú😊 Szvsz nem szégeny lopni ha jól csinálják.😊 De lehett h ezt már inkább PoBS fórumon kéne😊)

PoBS=EVE...<#nevetes1>csak EVE sci-fi ,PoBS meg karibtengereskalózosvitorláshajós...szal annyira nem egyedi de ahogy hallottam nem lesz rossz(ha lesz trial megnézem én is,ugyis ott van a fél Harkonnen<#smile>)

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Anno azért kezdtem el ezt a gamet, h kicsit mást próbáljak mint a fantasy. Hát kipróbáltam. 2 hónapig játszottam de igazából tegnap jöttem rá h ez tényleg szar és csak magam hitegetem. Sikerûlt kipróbálni a Pirates of the Burning Sea-t és... Az egy igazi egyedi stílusú MMO! Újra eljött az érzés mint anno az elsõnél.😊 Várom mikor lesz vége a melónak h pörögjön a gép és én is hajnali 2 ig😊. Igazi PVP(nagy térkép városkkal azokat kell foglagatni és nem agyatlan banektõl tét nélkûl.), saját gyönyorûen kidolgozott hajók és vizicsaták(a normálon kívûl), perfect kereskedelem és crafting, pörgõs klánélet. Nem SCI-FI, de olyan mint amilyenek egy MMO-nak lennie kell!😊
Én 5 perce canceloltam. Sry a Harkonnenes társaktól. További jó játékot annak aki itt maradt, aki nem annak ajánlom a PoBS-t!!!

Na, õket legalább ismerem névrõl 😊 (Múltkor haver valami olyan nevû magyar cégbe lépett be, akirõl még csak nem is hallottam a 2,5 évem alatt 😊 ).
Én pedig Rob Stark, SUH

Aion érdekes, nagyon tetszik, csak nem egészen az én világom azt hiszem.
AoC-re is kíváncsi vagyok, bár sok a negatívum a teszterektõl, de majd meglássuk.

TR-ben nekem ennyi volt egyelõre, tudtam, h egy akciójáték nem fog évekig lekötni - a bugok miatt csak hamarabb eljött az idõ, amikor nem kívánom tovább 😊
Ha tényleg csinálnak valami érdekeset - azon kívül, hogy valami marhasággal megtuningolják a kinézetet, meg belengetik, hogy lehet majd fekete páncélfestéket is szerezni... 😊 - akkor úgyis visszanézek 😊
EON order lesz majd talán ha Bari(aka Rosentahl on TR)elintézi hogy bevegyenek,2-3an járunk lvl4 agentezni(egyedül még csak lvl2,csak ugye drakeben az nem kihivas és kicsit unalmas)Ha kijönnek megnézem:Aion,AoC...bár ezekre még várni kell.Garriotban még bizom hogy csinál valamit a TRel,de nálam már kezdi ö is hitelét vesziteni,elég volt az igérgetésekböl.Mondják azt hogy ekkor meg ekkor lesz peccs,ezt és ezt javitjuk,addig legyetek türelemmel.Uj ficsörökröl nem is ábrándozom...(EVEben amugy Parittya néven futok<#eplus2>)

Nekem 12-én jár le az accom. Még lehet, hogy benézek elbúcsúzni a kémemtõl, de tegnap nyomtam egy cancelt.

Majd pár hónap múlva megnézem megint, a megy még.

Supa: eve-ezel? Ne már... melyik cég? 😊
A nagy TR fanok kiábrándultak a gémböl(nem véletlenül)kezdéskor Harkonnenben voltunk kb 20-25en,azokbol az emberekbol mára kb 1-2 ember maradt.Én még reménykedem hogy tesznek valamit a gémmel,megvárom a hónap végét, ha nem lesz ujabb peccs akkor bizony cancel billing és maradok EVE-ben(azt sem értem miért a hivatalos honlapot kell fejlesztgetni a játék helyett....<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>)

Scotty99
Köszi 😊

Még mindig várom a nagy Tabula Rasa faneket, hogy fordítsák le a leírásokat, hogy kitehessem... 😊

PS3 ID: ghost_hun

Hober Mallow
Király az oldalad scotty tök szép😊mondjuk mást még nem nagyon lehet rajta csinálni mint nézni hogy hol irja ki hogy ehez nincs feltöltve semmi😊 amugy jólexx

Én egy felpatchelt full kliensre gondolok. Azt lehetne kírni. Én raktam már át egyik géprõl a másikra így.

Meg van a kliens eredeti DVD-n és az instalnál nincs is hiba. Csak amikor letölti az elsõ patch-et (500 Mb) és azt elkeszdi telepíteni, akkor van error, aztánazt megpróbálom javítani (van valami repair opció), de már az nem igazán segít neki, aztán tovább megy és leötölti az utolsó patch-et (1 Gb), na ott már a töltésnél is van valami gondja, hogy az elõzõ patch során probléma volt, stb. stb. és a letöltést félbehagyja és elkezdi telepíteni azt (már ezen is röhögtem kínomban) és itt egint jönn az error. Szóval remélem az új és frissebb kliensel szerencsém lesz, ha nem akkor support :/

Megoldás ha valalki kiírja neked a klienst dvd-re vagy írsz a supportank. Mondjuk azt nem tudom h válaszolnak e.😊

hali! vki tudna küldeni egy trial kulcsot? meg szeretném venni a játékot, és szeretném kipróbálni elõtte. 😊
ha lenne valakinek, megköszönném ha küldene erre a címre: [email protected]
köszi!
csak launcheren keresztül megy a peccselés,trial pedig csak 3 napos van(sztem böven elég,ha eléggé kocka vagy lvl 20ig elviszed a karit annyi idö alatt)

Hát akkor már csak abban reménykedhetek, hogy az újabb kliens segít :/ Gondolom a patchet csak a launcher-en keresztül tudom megszerezni, vagy le lehet tõlteni valahonnan máshonnan is esetleg?

HAF Rigel
sajna ilyen problémám nem volt , igy nem is tudok megoldást 😞

Sziazstok,

Van egy kis problémám, amiben szeretném a segítségeteket kérni. Nem rég megvettem a játékot és petch közben error üzit kapok. Nem segít a javítás sem. Mondjuk valahogy felpetcheli és megy is a játék, de egy rakat tárgyon csak default textúra van (minden féle rikító dolgok). Reinstall sem segített sajnos. Találkozott ezzel már valaki? Leszedtem egy újabb verziójú klienst a gamershell-rõl, este megpróbálom azt instalni, remélem az segít. Valami tanács, javaslat esetleg?

[Jakuza]
Van ebbol a jatekbol 14 napos probajatek lehetoseg ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

zsakosfrodo2
nekem ez jobban teccik mint a 941-es, de a 941-es átekinthetõbb.

Scotty99
Nem gondoljátok, hogy felkéne dobni a topicot picit? A topic adminja (vagy ha õ nem aktív akkor másnak átadni) kirakhatna képet, mint másik fórumokban. Én a képet megcsinálom szivesen. A kép alá a hivatalos site linkjei meg ilyesmi, szerintem nem lenne rossz 😊

Scotty99
Hmm...szerintetek így szép az oldal, avagy szebb lenne, ha EHHEZ lenne hasonló?

Lehet, hogy kényelmesebb lenne a kezelése...<#vigyor2>

Azaz az általa csinált TB kép.

Lemaradt a kedvenc képem Sarah Morrisonról.😊

Scotty99
Nos, a webfordítás nem megfelelõ, mert hosszabb szövegben rengeteg eltérés van, és javítgatni kell, nekem pedig jelenleg ahhoz nincs idõm. Ezért kérek valakitõl segítséget, aki kedvet érez hozzá.

Nos, az oldalnak elkészült a béta verziója, tessék megtekinteni:

Tabula Rasa - Hungary

zsakosfrodo2
Te vagy az zstore-nak is az adminja? Csak mert ez a nagyon x-ezõs írás, és minden mondatvégi írásjelet nélkülözõ írás ott jelemzõ, és kicsit idegesítõ. De azért csak sok sikert az oldalhoz, reméljük hoy fejlõdni fog. ^^

Hober Mallow
Pls ott a webfordítás, kb 1 perc bármit lefordítani vele😄

Scotty99
Ha lesz egy kis idõm, akkor azt hiszem én is nekiállok egy oldal elkészítésének. Valaki venné-e a fáradságot, hogy a leírásokat lefordítsa? Ha igen, akkor azt bármelyik magyar oldalon tudnánk hasznosítani.

Hober Mallow
Csináltam egy magyar tabula rasa oldalt még elég gagyi ha van idõm midnig fejlextem azért irom le mert a chat,forum,és aza szöveges bigyux már mûködik az oldalon igy már "mûködõképes"
/kapott egy topikot a hause harkonnen clán is mejnek én is tagja vagyok/

http://www.trhungary.mlap.hu/
/valószinûleg a honlap a közeljövõben sokxor lexx még átdolgozva/

ÁÁÁ csináljon már valaki egy magyar oldalt.
Én csinálnék,csak nem értek a html programozáshoz<#rinya>

zsakosfrodo2
És majd visszajönnek a a játék szépen feljõdik ^^

HAF Rigel
Igen de az elég is álltalában medium és csak ritkán high. Az elsõ honapban volt High , de azok az idõk elmultak 😞

Ha már egy rakat kritikát olvastam, megkérdezném, hogy még mindig csak 1 eu szerver van?<#idiota>

HAF Rigel
Igen ez még nagyon egy félkész játék , de hidjétek el a wow sem volt jobb , anno 2005, februárban . csak szépentöltötték meg tartalommal és hibajavitással. Egyéként az igaz hogy itt nagyon elvan 1 játékos is . Nincs annyi szabály hogy Tank/helaler/Dps mibõl mennyi mint a wow instákban . De nekem most ez tetszik benne , mert a wow guildom szétesettés az már nem pálya hogy outlanden farmoloma pénzt , amit nem tudok elkölteni.

Scotty99
Köszönöm a válaszokat.

Elég vegyes érzelmek kavarognak bennem a játék irént, azt hiszem egy trialt megér. Ha megtetszik, akkor szerintem megveszem hamarosan, de ahhoz elõbb látnom kell.

Ha valakitõl kaphatnék egy trialt, akkor azt megköszönném.
A címem: [email protected]

Elõre is kösz!