Tabula Rasa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kazagor, te véletlenül nem játszottál/játszol a LOTRO-val?

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Megnyitottuk az Omega Sector klán Tabula Rasa fórumát.
Szeretettel várunk minden aktív játékost és új érdeklõdõt a forumon.

Magyar Tabula Rasa fórum
Kreeder44
okok np

bocs de ma nem tudok elkezdeni játszani, majd talán holnap

Kreeder44
Invitált tegnap este egy clan... azok Ti voltatok vagy más... nem tudtam még elfogadni mert tegnap léptem ki a régiböl...!!!

Kreeder44
Én úgy tudom a régi clán befuccsolt... De van helyette új... én még nem találkoztam velük<#wow3>engem Kreeder Anguish kén találsz meg vagy Anguish Kreeder passz :) de az tuti Anguish a vezetéknevem <#nyes>holnap azaz ma du. leszek olyan 3-4 fele. ahogy láttam van 1-2 újítás.... meg pár bug javítás.... de amikor megjelent nem játszottam vele annyit h tudjak erröl nyilatkozni <#zavart1>

na tehát holnap visszatérek én is, laran clofirch néven.
játszanak még? mi változott? klánnal mi van? használjátok még a ventri szerót?
csak ennyi kérdés lenne<#eplus2><#idiota><#alien>

Kreeder, milyen néven fut a karid?

Kreeder44
Na végre helyes :) én ma lettem kemény lvl 23 :D de lehet még szenvedek a 24 ért talán hajnal 2 re meg is lezs :P. Superhamster én várlak :D

trállálálláláááá
énis lassan visszajövök egy hónapra olyan rég játszottam, hogy már azt se tudom hanyas vagyok XD

Kreeder44
Srácok visszajöttem 1 hónapra...kinél jelentkezzek????

Kreeder44
CoH = City of heroes..... jó kis mmo volt szerencsám avval is játszani 1 évet de azt a cryptic studio csiszolta... és mostanság adta ki a kezébõl az ncsoft vaéamelyik kóreai fejlesztõcsapatnak vagy mi....! Írjatok már valamit, h mennyien vagytok aktívak mer 28. án lejár a LoTRO elõfizetésem és akkor jönnék ha vagyunk elegen!!!

Phoenix007
>mint ahogy a COH-t is csiszolta hosszú évek alatt.

Micsodát???

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

vear
Nos, nem kezdheti minden játék ott ahol a WoW van jelenleg, reméljük idõvel NCsoft kicsiszolja, mint ahogy a COH-t is csiszolta hosszú évek alatt.

A játékélmény ottvan meg minden (bugokat leszámitva)<#email>
De ha highlevelen nincs semmi akko ratyesz mint állat<#falbav>

Phoenix007
na ez akkor bebukott csúnyán ... vagy rosszul látom?

olyan jó játék lenne, csak foglalkoznának vele 1000-rel

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Kreeder44
Igaz majd csak márciusban jövök játszani újra, de láttam h van valami logo tervezõ klánok részére... ez olyan leget mint L2 ben h a neved mellett kint lesz a clan logója??? mert akkor tervezhetnénk egyet.. vagy ha nem vállalja senki én szívesen alkotok 1et a héten ;) hirdessünk ki rá petíciót :)

Üdv! Idõközben elosztogattam minden kulcsom. Tehát egyenlõre most nem tudok adni.
Szevasztok!
House Harkonnen vezetõ pozíciója még mindig rajtam van, de mivel senki nem játszik már, kicsit terhes a feladat. Valaki nem érzi úgy, hogy meg kéne õrizni a klánt, és átvenné tõlem a lead-et? Vagy nyugodtan elhagyhatom az elsüllyedt hajót?
Üdv!
Ha valaki ki szretné próbálni a játékot tudok neki 3 napos trial kulcsot küldeni!
Csak küldjön nekem egy e-mailt ide: [email protected]
(Ezt a fórumot nem nagyon olvasom!)
Gondoltam én is ide köszönök... :)
Megvan már az accod Foxxi?

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

Akkor már tudom, hogy ki is vagy... :) :) :)

TR-ben Foxxival megpróbáljuk összegyûjteni a megmaradt magyarokat, egyelõre 5-6 fõt sikerült megtalálni, de szerintem lesznek még páran.

Majd a LOTRO-ban kereslek ingame! :)

Kreeder44
Tr-ben sûrû névváltásom volt mert mindig a klónom ment tovább de az uccsó ott pont Kreeder volt talán :) LoTRO-ban meg Uriels vagyok :D és mondtad is, h majd közlöd ott velem a TR fejleményeket :P

Foxxi!

Scottyt ventrin is megtalálod, már LEOH tag. :) :) :)

Scotty99
Szia! Én kerestelek TR ügyben, küldtem levelet, remélem megkaptad ismét. Ha nem, akkor megtalálsz a [email protected] mail címen.

Kösz elõre is :)

PS3 ID: ghost_hun

Aki keresett TR ügyben, pls tegye meg újra! Elkallódott a mail!

címem: [email protected]

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Kreeder44?

Ismerjük egymást valahonnan? Mert a nicked alapján nem vagy ismerõs? <#smile><#smile>

Kreeder44
Lol BF2-n az alap kariddal tudsz játszani az SF en is :)..... A magyar klánba most mennyien vagytok?? ott van Zsolty barátom is nállatok? vagy lesz??? valószínû márciusba megint elõfizetek 1 slotot tartsatok nekem szabadon ;P

pontosan:) nagyon kúl, csapatjátékra kihegyezett online game...

Debob - Lvl 2 Wizard

Tabula Rasa accot vennék! Olyat amin van még game idõ (nem 2 nap:) ) esetleg cserének feltudnék ajánlani egy Battlefield 2 Deluxe Edition-t. (természetesen legális ás mindkettõnek megy az online módja) A Special Forcesen még karakter sincs generálva.

Keressetek msnen: [email protected] vagy mail: [email protected].

Jelentem a TRben megaakult az Omega Sector nevû klán. Aki szeretne nem csak bóklászni és hentelni hanem egy laza MAGYAR :D társaságban beszélgetni, stb. csatlakozzon!

Ingame: Weky, Sergant

Phoenix007
Ez a Savage 2 egész ígéretes. Amúgy konkrétan errõl van szó?

egyszeri díja van, harminc dolcsi, nem tétel... cserébe qrvajó

Debob - Lvl 2 Wizard

Kreeder44
ez a Hibrydes cucc tetszik... de ez még nem elég h megint elõfizessek :S várom a LoTRO book 12-õt inkább :P

Lányos zavaromban nem is tudom, hogy hogyan fogalmazzak. Azt hiszem a TR egy tökéletes példa arra, hogy egy egyedi, és különleges ötletet, hogy lehet tökéletesen elbaszni...

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Hoha!
1 hónap után van új peccs! Micsoda csoda.
Bár szerintem már nem nagyon játszik vele senki. :-(

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

A fórum csendességébõl ítélve nem játszhatnak valami sokan<#gun><#ijedt><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#wilting>

hát... én sztem... majd.
túl sok az iskola<#idiota><#nemtudom><#alien><#alien2>

Kreeder44
írjatok ha jöttök vissza játszani mert akkor én is elõfizetek megint :)

nemrossz nemrossz, de ezért most kell vmit fizetni? mert nekem nem volt tiszta<#idiota>

inkább savage 2-zzetek:)

Debob - Lvl 2 Wizard

Hééé ez a háttérkép kell!!!<#idiota><#vigyor><#gun>

Test klienst kell elinditani ( ami még 1x annyi helyet foglal, mint az eredeti, ez is "eredeti" megoldás).RG

Azért egész jól elszórakozik az öreg...

HAF Rigel
Én elinditottam a játékot és semmi változás nem volt pach .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

vear
Jah, napok óta nem látok senkit a klánlistában online. Változás csak a teszt-szerveren volt. Lehet majd hibrid (thrax, brann, forean) klónt csinálni.

Hát úgy látom ez megdöglött :S Kár érte, pedig igéretesnek indult. Mondjuk várható volt,hogy most rengetegen abbahagyják ( vagy lehet, hogy direkt arra mentek,hogy hátha még 1 30 napos kártyát le lehet húzni az emberekrõl?:P) , mivel rohadt sokáig nem volt update :(

Valakinek van még élõ accountja? z enyém sajna lejárt tegnap éjjel, így nem tudtam már kipróbálni a hatalmas újításokat, de azért érdekelne, hogy mit hoztak össze ( Bár kétlem, hogy annyira hatalmasat javult volna )

ááá elwowosodik a tr topííííkkk