1127
Tabula Rasa
-
#1047 free
Talan ez az :) -
#1046 En is leszedtem a jatekot + csinaltam acc,de nem enged be gondoltam kiprobalom ,de ugy nézz ki nem fog menni :) -
#1045 kérdezném hogy nem úgy volt hogy május 2-töl egy hétig ingyen kipróbállható mert nem látok eddig erröl semmit? -
Kazagor #1044 Sziasztok! A Centaurus szerveren, az Omega Sector magyar klánban folyamatosan van tagfelvétel. Akit érdekel, keressen meg minket (Botox, Ptah, Rosentahl).
Aki még nem játszik, csak szeretné kipróbálni a Tabula Rasa-t, az az alábbi fórumon kérhet tőlünk 3 napos trial kulcsot: http://tabularasa.csubi.eu/ -
#1043 És most működik vmi aktivabb magyar klán? -
Bhalage #1042 az meg kicsit odebb van ;oi -
esfrost #1041 http://warblog.extra.hu puszi... -
esfrost #1040 szerintem hagyjátok ezt a szart inkabb készüljetek a WARHAMERRE :D -
#1039 Majd talán másjuban el is jutok odáig hogy kipróbáljam... :\ :D Esetleg a nyáron de akkor biztos kipróbálom. :D -
Superhamster #1038 most jó és játszható. Bár highlvl-el nemtom mivan -
#1037 Sziasztok már megjavult a gamma vagy még mindig olyan ratyi? -
Since #1036 Sziasztok!
Megvettem a játékot csak sajnos nemtudom megadni a payment methodomat mivel nemfogadja el a mstercardomat, Fraud hibaüzenetet kapok állandóan. Kicsit bosszantó a dolog, de akinek volt esetleg ilyen problémája és megtudta oldani várom priviben a segítségeket mert kezd egy picit idegesítő lenni a dolog :-) Köszönöm! -
Des #1035 szevasztok, tudtok nekem kuldeni egy trial kulcsot? [email protected]
kosszepen! -
foxxi #1034 Fizetős és nemis tervezik hogy ingyenes lesz. Kb annyiba kerül mint az összes többi (vanguard, WOW stb.) -
Glesthor #1033 üdvözletem mindnekinek!
mostanában érdeklődöm a játék irányában... szóval az érdekel, hogy ez már ingyenes vagy fizetni kell érte?
-
#1032 én CoH-nál is a valós cártyaszámom adtam meg... szval nagyon nem tudok benne segíteni... de vannak oldalak ahol van valami budy card number amit beírsz és elfogadja és letudod játszani a 30 ingyent vagy ha van bankkártyád írd be azt ha nincs akkor keress arra amit írtam a wow-osok tuti tudják éerdeklődj nálluk. -
#1031 Megvan a cucc, de nem tudok accountot kreálni. Beírom a serialt, de kérne valami fizetési módot is amit most nem tudok neki megadni.Nem lehet ezt valahogy kikerülni és csak játszani? Emlékszem a city of heroesnál sikerült. -
#1030 Szia Rambo! Csk 1 db EU server van szval a magyaroat ott találhatod meg kb 17 en vagyunk... :)ha érdekel www.tabularasa.csubi.eu-n tudsz is jelentkezni a magyar klánba ha ingame-ben nem találsz minket! Gyere várunk! -
#1029 Sziasztok!
Biztos már ezren feltették ezt a kérdést, de mennyien játszanak magyarok ezzel a játékkal, és hol lehet őket meglelni? (Már ha itt is vannak külön szerverek)
Csak mert megvenném a játékot, de elötte érdekelne mennyi magyarral van szerencsém találkozni benne. -
#1028 Szerintem Kazagor Lotrozik :D -
weky #1027 Kazagor, te véletlenül nem játszottál/játszol a LOTRO-val? -
Kazagor #1026 Megnyitottuk az Omega Sector klán Tabula Rasa fórumát.
Szeretettel várunk minden aktív játékost és új érdeklődőt a forumon.
Magyar Tabula Rasa fórum -
#1025 okok np -
Superhamster #1024 bocs de ma nem tudok elkezdeni játszani, majd talán holnap -
#1023 Invitált tegnap este egy clan... azok Ti voltatok vagy más... nem tudtam még elfogadni mert tegnap léptem ki a régiböl...!!! -
#1022 Én úgy tudom a régi clán befuccsolt... De van helyette új... én még nem találkoztam velükengem Kreeder Anguish kén találsz meg vagy Anguish Kreeder passz :) de az tuti Anguish a vezetéknevem holnap azaz ma du. leszek olyan 3-4 fele. ahogy láttam van 1-2 újítás.... meg pár bug javítás.... de amikor megjelent nem játszottam vele annyit h tudjak erröl nyilatkozni -
Superhamster #1021 na tehát holnap visszatérek én is, laran clofirch néven.
játszanak még? mi változott? klánnal mi van? használjátok még a ventri szerót?
csak ennyi kérdés lenne -
weky #1020 Kreeder, milyen néven fut a karid? -
#1019 Na végre helyes :) én ma lettem kemény lvl 23 :D de lehet még szenvedek a 24 ért talán hajnal 2 re meg is lezs :P. Superhamster én várlak :D -
Superhamster #1018 trállálálláláááá
énis lassan visszajövök egy hónapra olyan rég játszottam, hogy már azt se tudom hanyas vagyok XD -
#1017 Srácok visszajöttem 1 hónapra...kinél jelentkezzek???? -
#1016 CoH = City of heroes..... jó kis mmo volt szerencsám avval is játszani 1 évet de azt a cryptic studio csiszolta... és mostanság adta ki a kezéből az ncsoft vaéamelyik kóreai fejlesztőcsapatnak vagy mi....! Írjatok már valamit, h mennyien vagytok aktívak mer 28. án lejár a LoTRO előfizetésem és akkor jönnék ha vagyunk elegen!!! -
#1015 >mint ahogy a COH-t is csiszolta hosszú évek alatt.
Micsodát??? -
#1014 Nos, nem kezdheti minden játék ott ahol a WoW van jelenleg, reméljük idővel NCsoft kicsiszolja, mint ahogy a COH-t is csiszolta hosszú évek alatt. -
Superhamster #1013 A játékélmény ottvan meg minden (bugokat leszámitva)
De ha highlevelen nincs semmi akko ratyesz mint állat -
#1012 na ez akkor bebukott csúnyán ... vagy rosszul látom? -
Superhamster #1011 olyan jó játék lenne, csak foglalkoznának vele 1000-rel -
#1010 érdemes elolvasni... -
#1009 Igaz majd csak márciusban jövök játszani újra, de láttam h van valami logo tervező klánok részére... ez olyan leget mint L2 ben h a neved mellett kint lesz a clan logója??? mert akkor tervezhetnénk egyet.. vagy ha nem vállalja senki én szívesen alkotok 1et a héten ;) hirdessünk ki rá petíciót :) -
mauzer #1008 Üdv! Időközben elosztogattam minden kulcsom. Tehát egyenlőre most nem tudok adni.