1127
Tabula Rasa
-
Lyan Kyj #1087 Grat az Aion kulcsokhoz, jópár ember most vicsorog emiatt:) -
#1086 http://tabularasa.gangrel.me.uk/index.php?topic=2493.msg25222#msg25222
Összefoglalva:
Akinek a mai napon aktív előfizetése van, az 3-3 ingyen hónapot kap CoH és Lineage II-ben, belépőt az Aion betába valamint egy ingyen hónapot Aion-ban.
A játék 2009 Január 10-től ingyenesen játszható
A játék 2009 Február 28-án leáll
Sajnálom hogy leáll. Jó volt időnként visszatérni egy kicsit. De most kedvet is kaptam, hogy legalább leállásig többet játszak vele.
-
Paladin #1085 Ja, akkor egyidősek :)
Más cucc simán működik, szóval nem tudom, mi lehet. Talán a szolgáltatóm szarozik megint. Nem is őket hibáztatom érte, csak nem ér nekem több macerát :) -
#1084 A karit a preorderes start első napján csináltam, úgyhogy kétlem, hogy ennél régebbid van. Hacsak nem beta karaktered volt, de azokat köztudottan törölték még az induláskor.
Nekem nem szakadozik, úgyhogy a probléma az ön készülékében van. -
Paladin #1083 Karakterek megvannak. Viszont folyton megszakad a kapcsolat. Addig nem jutottam még el 3-4 kapcsolódásból, hogy elosszam az attrib és skill pontjaimat. Úgyhogy ennyi volt részemről, bekaphassák :) -
Paladin #1082 Nem lehet hogy te később kezdted, mint mi? Lehet, hogy csak egy bizonyos időnél/patch-nél régebbieket töröltek. Na majd kiderül hamarosan :) -
#1081 Nekem megmaradt a karakterem, ugyanúgy ahogy otthagytam. Nyugis tempóban megcsináltam néhány küldetést meg egy instát, semmi hajtás, semmi stressz. A játékmenet nem változott, de azzal nem is volt probléma soha. A general chaton EVE-s BoB vs Goons vita ment, nem olyan szörnyű. Az Omega Sector klán még él, lást #1044. -
Paladin #1080 Épp most készülök leszedni a klienst, és morcos leszek, ha potyára, mert nem lesznek karik...
Egyébként úgy láttam nyomozásom során, hogy a dns-mintás marhaság keretében van ez is, csak persze a hírekben ez a része nem nagyon volt emlegetve. -
#1079 jah kb 1 hete kaptam mail-t , hogy játszhatok free 31-ig :) jó, hogy nem 30-án küldik ki a levelet :D
Amugy meg beloginoltam és nem voltak meg a karaktereim!
A francnak van kedve elölről kezdeni ! -
Paladin #1078 Plaync aszondja, hogy account status: not playable. De akkor megnézem azért. -
Bhalage #1077 én "csak" beléptem és játszotta mtegnap (1 óra patchelés után :G)
-
Paladin #1076 És ez az infó honnan van? Mert se hivatalos oldalon, se a plaync-s account managmentnél nem találtam nyomát. -
#1075 Augusztus 31-ig ingyenes mindenkinek, akinek valaha volt accountja. Nem kell semmit aktiválni, csak patchelni, és bejelentkezni. -
#1074 Majd ha szorakoztato lesz. :)
De nem az, megyek is vissza KOTOR2-zni, azt elvezem, de ezt nem. -
#1073 Nem az a lényeg hogy olyan nehéz legyen hogy beszarj mire elérsz 10 szintet,hanem hogy szórakoztató....amúgy ahoz képest hogy milyen volt mikor először nyomultam télleg nagyon sokat fejlődött:) -
#1072 Kiprobaltam es konnyunek talaltatott.
Nem csodalkozom, hogy sulyesztobe fog kerulni. -
#1071 uhhúú kiványcsi vagyok rá.... én azért mentem el mert nem nagyon volt senki fent és egyedül untam magam nagyon
-
Rosenthal #1070 Mellesleg...iszonyat sok új dolog van, mióta szétszéledt a csapat. Ha így kezdték volna, mára ez lehetne az egyik legsikeresebb MMO. :( -
Rosenthal #1069 Én még vagyok... -
#1068 én köszönöm :)
-
Tomy Lee #1067 Oksa,meglesz és köszi! -
#1066 Igen persze..... tudod folytatni a trialos karid.... :) ha megvan invitálj már pls... :) tudsz hívni majd az account os résznél ahol előfizetsz a játékra.. van valami invite friens v valami ilyesmi majd küldj pls meghívot előre is köszi.... -
Tomy Lee #1065 Trial-t ugye tudom folyatatni?Ha megveszem online(digit verziót,csak a kulcsot) akkor azt ráregelhetem a trial acc.-ra?
Köszi -
#1064 hmm akkor nem tudom.... most is a dvd-röl tettem fel akkor sry nem tudok segíteni -
maniac001 #1063 Sajna ezt is próbáltam. 4 helyről próbáltam, mindenhonnan azt a hibás filet szedte le. Azéprt kérdeztem hogy mi van a triallal mert sehonnan nem jön le jó file. -
#1062 ha tudtok 90-nap utáni visszahívos cuccot [email protected] thx
-
#1061 http://www.fileplanet.com/179304/170000/fileinfo/Tabula-Rasa-Game-Client
akkor próbeld meg leszedni innen a klienst ajánlatos letölteni a fileplanet letöltőjét "Download Manager" névre gallgat :) várni kell ha hingyenes serverröl tltöd kb 20 percet de aztán leszedi piszokgyorsan sok sikert -
maniac001 #1060 Igen. letöltöm és corrupted file hibával leáll. -
#1059 aki játszik még visszatud hívni 90 napja inaktív vagyok :) előre is köszi
-
#1058 ha visszajönnék játszani lenne akivel tudnék gamelni?? lv 30valamennyinél vagyok spy ommal
-
Tomy Lee #1057 Downloader exe?Először azt szedi le majd az elvégez mindent.Letöltést,update-et,install-t.. -
maniac001 #1056 Innen hibás, pár kb-os file jön le nekem. -
Tomy Lee #1055 Ha valaki nemtudná:
Free Trial
Nem kell semmiféle régi acc,béta semmi.Regelni kell letölteni és kipróbálni ezt a remek játékot!
Sz.tem szuper -
#1054 ha végre lesz benne értelmes pvp akkor lehet visszanézek én is kicsit
igaz azt hiszem akarim megragadt valahol 35 környékén..:p -
#1053 Engem is érdekelne, hogy vannak-e többen a játékban? A House Harkonnen március környékén megszünt, az Omega Sector link is down. Amiket olvastam, elég sokat dolgoztak a játékon, és hamarosan jön a COCP (Clan Owned Control Point) PvP. -
#1052 Srácok a PTS test serverhez kell előfizetés vagy csak elég ha van egy accountom??? Amugy meg javult valamit a game mert akkor mennék vissza erősíteni a magyar klánt a spyommal XD -
Siaynoq #1051 Sziasztok!
Az "Omega Sector" link nekem nem működik... Van valahol magyar közösség, akikkel meg lehet beszélni az aktuális témákat? Pl. trial kulcs szerzése, hogyan érdemes regisztrálni, stb.
Persze ide is jöhet az info, ha még olvassa valaki...
maniac001: én tegnap töltöttem le a klienst, a főoldal elvezetett egy letöltő oldalra, ahol a francia szerverről szép sebességgel jött (~10Mbit)
-
maniac001 #1050 Már sehol nem lehet letöltni a klienst? Mindenhonnan pár kbit-es hibás file-t tölt le. -
Kazagor #1049 Igen, azok szamara ingyenes 1 hetig, akik mar rendelkeznek accounttal, csak abbahagytak. A jatek nagyon sokat valtozott elonyere, es minden patch-el egyre jobb tartalmat raknak be a jatekba.
Akik meg nem jatszottak, azok tovabbra is kiprobalhatjak ingyen a 3 napos trial kulccsal, amit valamelyik ismerosuktol kell kerniuk, vagy tolunk az Omega Sectorforuman. -
#1048 Azok számára ingyenes egy hétig akiknek már volt élő accountjuk. Pl megvették, vagy bétáztak.