Tabula Rasa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én "csak" beléptem és játszotta mtegnap (1 óra patchelés után :G)

anti hero

És ez az infó honnan van? Mert se hivatalos oldalon, se a plaync-s account managmentnél nem találtam nyomát.
vear
Augusztus 31-ig ingyenes mindenkinek, akinek valaha volt accountja. Nem kell semmit aktiválni, csak patchelni, és bejelentkezni.

[Jakuza]
Majd ha szorakoztato lesz. :)
De nem az, megyek is vissza KOTOR2-zni, azt elvezem, de ezt nem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hober Mallow
Nem az a lényeg hogy olyan nehéz legyen hogy beszarj mire elérsz 10 szintet,hanem hogy szórakoztató....amúgy ahoz képest hogy milyen volt mikor elõször nyomultam télleg nagyon sokat fejlõdött:)

[Jakuza]
Kiprobaltam es konnyunek talaltatott.
Nem csodalkozom, hogy sulyesztobe fog kerulni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kreeder44
uhhúú kiványcsi vagyok rá.... én azért mentem el mert nem nagyon volt senki fent és egyedül untam magam nagyon

Mellesleg...iszonyat sok új dolog van, mióta szétszéledt a csapat. Ha így kezdték volna, mára ez lehetne az egyik legsikeresebb MMO. :(
Én még vagyok...
Kreeder44
én köszönöm :)

Oksa,meglesz és köszi!

★ 汤姆 李

Kreeder44
Igen persze..... tudod folytatni a trialos karid.... :) ha megvan invitálj már pls... :) tudsz hívni majd az account os résznél ahol elõfizetsz a játékra.. van valami invite friens v valami ilyesmi majd küldj pls meghívot elõre is köszi....

Trial-t ugye tudom folyatatni?Ha megveszem online(digit verziót,csak a kulcsot) akkor azt ráregelhetem a trial acc.-ra?
Köszi

★ 汤姆 李

Kreeder44
hmm akkor nem tudom.... most is a dvd-röl tettem fel akkor sry nem tudok segíteni

Sajna ezt is próbáltam. 4 helyrõl próbáltam, mindenhonnan azt a hibás filet szedte le. Azéprt kérdeztem hogy mi van a triallal mert sehonnan nem jön le jó file.
Kreeder44
ha tudtok 90-nap utáni visszahívos cuccot [email protected] thx

Kreeder44
http://www.fileplanet.com/179304/170000/fileinfo/Tabula-Rasa-Game-Client

akkor próbeld meg leszedni innen a klienst ajánlatos letölteni a fileplanet letöltõjét "Download Manager" névre gallgat :) várni kell ha hingyenes serverröl tltöd kb 20 percet de aztán leszedi piszokgyorsan sok sikert

Igen. letöltöm és corrupted file hibával leáll.
Kreeder44
aki játszik még visszatud hívni 90 napja inaktív vagyok :) elõre is köszi

Kreeder44
ha visszajönnék játszani lenne akivel tudnék gamelni?? lv 30valamennyinél vagyok spy ommal

Downloader exe?Elõször azt szedi le majd az elvégez mindent.Letöltést,update-et,install-t..

★ 汤姆 李

Innen hibás, pár kb-os file jön le nekem.
Ha valaki nemtudná:
Free Trial

Nem kell semmiféle régi acc,béta semmi.Regelni kell letölteni és kipróbálni ezt a remek játékot!
Sz.tem szuper<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Jockey
ha végre lesz benne értelmes pvp akkor lehet visszanézek én is kicsit
igaz azt hiszem akarim megragadt valahol 35 környékén..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

vear
Engem is érdekelne, hogy vannak-e többen a játékban? A House Harkonnen március környékén megszünt, az Omega Sector link is down. Amiket olvastam, elég sokat dolgoztak a játékon, és hamarosan jön a COCP (Clan Owned Control Point) PvP.

Kreeder44
Srácok a PTS test serverhez kell elõfizetés vagy csak elég ha van egy accountom??? Amugy meg javult valamit a game mert akkor mennék vissza erõsíteni a magyar klánt a spyommal XD

Sziasztok!

Az "Omega Sector" link nekem nem mûködik... Van valahol magyar közösség, akikkel meg lehet beszélni az aktuális témákat? Pl. trial kulcs szerzése, hogyan érdemes regisztrálni, stb.

Persze ide is jöhet az info, ha még olvassa valaki...

maniac001: én tegnap töltöttem le a klienst, a fõoldal elvezetett egy letöltõ oldalra, ahol a francia szerverrõl szép sebességgel jött (~10Mbit)

Már sehol nem lehet letöltni a klienst? Mindenhonnan pár kbit-es hibás file-t tölt le.
Igen, azok szamara ingyenes 1 hetig, akik mar rendelkeznek accounttal, csak abbahagytak. A jatek nagyon sokat valtozott elonyere, es minden patch-el egyre jobb tartalmat raknak be a jatekba.
Akik meg nem jatszottak, azok tovabbra is kiprobalhatjak ingyen a 3 napos trial kulccsal, amit valamelyik ismerosuktol kell kerniuk, vagy tolunk az Omega Sectorforuman.
Curze
Azok számára ingyenes egy hétig akiknek már volt élõ accountjuk. Pl megvették, vagy bétáztak.

teddymac
free
Talan ez az :)

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
En is leszedtem a jatekot + csinaltam acc,de nem enged be gondoltam kiprobalom ,de ugy nézz ki nem fog menni :)

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Tatyla
kérdezném hogy nem úgy volt hogy május 2-töl egy hétig ingyen kipróbállható mert nem látok eddig erröl semmit?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok! A Centaurus szerveren, az Omega Sector magyar klánban folyamatosan van tagfelvétel. Akit érdekel, keressen meg minket (Botox, Ptah, Rosentahl).
Aki még nem játszik, csak szeretné kipróbálni a Tabula Rasa-t, az az alábbi fórumon kérhet tõlünk 3 napos trial kulcsot: http://tabularasa.csubi.eu/
Hober Mallow
És most mûködik vmi aktivabb magyar klán?

az meg kicsit odebb van ;oi

anti hero

http://warblog.extra.hu puszi...
szerintem hagyjátok ezt a szart inkabb készüljetek a WARHAMERRE :D
zsakosfrodo2
Majd talán másjuban el is jutok odáig hogy kipróbáljam... :\ :D Esetleg a nyáron de akkor biztos kipróbálom. :D

most jó és játszható. Bár highlvl-el nemtom mivan

Hober Mallow
Sziasztok már megjavult a gamma vagy még mindig olyan ratyi?

Sziasztok!

Megvettem a játékot csak sajnos nemtudom megadni a payment methodomat mivel nemfogadja el a mstercardomat, Fraud hibaüzenetet kapok állandóan. Kicsit bosszantó a dolog, de akinek volt esetleg ilyen problémája és megtudta oldani várom priviben a segítségeket mert kezd egy picit idegesítõ lenni a dolog :-) Köszönöm!

szevasztok, tudtok nekem kuldeni egy trial kulcsot? [email protected]

kosszepen!

Debob - Lvl 2 Wizard

Fizetõs és nemis tervezik hogy ingyenes lesz. Kb annyiba kerül mint az összes többi (vanguard, WOW stb.)

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

üdvözletem mindnekinek!

mostanában érdeklõdöm a játék irányában... szóval az érdekel, hogy ez már ingyenes vagy fizetni kell érte?

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Kreeder44
én CoH-nál is a valós cártyaszámom adtam meg... szval nagyon nem tudok benne segíteni... de vannak oldalak ahol van valami budy card number amit beírsz és elfogadja és letudod játszani a 30 ingyent vagy ha van bankkártyád írd be azt ha nincs akkor keress arra amit írtam a wow-osok tuti tudják éerdeklõdj nálluk.

Rambo 20
Megvan a cucc, de nem tudok accountot kreálni. Beírom a serialt, de kérne valami fizetési módot is amit most nem tudok neki megadni.Nem lehet ezt valahogy kikerülni és csak játszani? Emlékszem a city of heroesnál sikerült.

Ha beszólnak neked, állj meg az elõtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Kreeder44
Szia Rambo! Csk 1 db EU server van szval a magyaroat ott találhatod meg kb 17 en vagyunk... :)ha érdekel www.tabularasa.csubi.eu-n tudsz is jelentkezni a magyar klánba ha ingame-ben nem találsz minket! Gyere várunk!

Rambo 20
Sziasztok!
Biztos már ezren feltették ezt a kérdést, de mennyien játszanak magyarok ezzel a játékkal, és hol lehet õket meglelni? (Már ha itt is vannak külön szerverek)
Csak mert megvenném a játékot, de elötte érdekelne mennyi magyarral van szerencsém találkozni benne.

Ha beszólnak neked, állj meg az elõtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Kreeder44
Szerintem Kazagor Lotrozik :D