1127
Tabula Rasa
-
weky #287 Itt vannak a mai patch infók:
TR update -
weky #286 A holnapi napon jön ki a bugfix-update? -
lammaer #285 Azért van lehetőség ingyér is játszani MMO-t. Bár lehet te is tudod/próbáltad, az Anarchy Online minden évben hirdet akciót ahol az alapjátékkal lehet tolni 1 évet ingyér. Persze a kiegészitőkkel ott is próbálják csalogatni a népeket a fizetésre, de nem életfontosságú, egy próbát megérhet és pár hónapig el lehet vele lenni, akkor még nem hiányzik a kieg.
A másik az EVE-Online - az ugyan havidijas, de 1-2-3 hónap játék után már képes vagy annyi pénzt kitermelni a játékban viszonylag könnyen, hogy abból be tudd fizetni a következő x havi játékodat (ugyanis sok olyan ember van aki szeretne pénzhez jutni a játékban és ezért hajlandó igazi pénzen vett Game Time Code-okat árulni játékpénzért. A folyamat teljesen legális és csalásmentesen megy). -
HM #284 Van fileplanetes beta kulcsom. Kell valakinek?
Crysis beta key csere is szóba jöhet. -
mikuc #283 Tabula Rasa Hungary -
Superhamster #282 mi a klánod neve? -
Superhamster #281 jaja kb 2600ft körül van az áőrfolyamtól függően(vanamikor pl 2700 ft megfigyeltem -
Lyan Kyj #280 15 dollár. -
#279 Ennek mennyi a havidíja? -
mikuc #278 Már megyek is játszani. Persze hogy felveszlek. -
#277 Mikuc felvennél bennünket a magyar klánba? Ketten kezdtünk el játszani, Arwill és Brutallicus nevekkel. -
Superhamster #276 JEEE VAN SZERVER -
Superhamster #275 nemsokkal de drágább -
Superhamster #274 jah a wow drágább -
#273 nem lopják sőt még csak nem is drága. csak ugye a hazai viszonyok.
de ezt inkább hagyjuk. -
Superhamster #272 várunk -
Superhamster #271 jaja -
csgj #270 ööö... most nézem, hogy offline minden szerver :O -
csgj #269 :-( A fenébe... akkor erre se lesz pénzem... Egyszerűen nemtok normális MMO-val játszani, mert ilyen rohadt drágák. Lopják az embertől a pénzt... Mert aki megteheti, és nagyon kell neki a game, az bizony kifizeti. Kifizet MINDENT! Ha már beleéli magát, akkor a pénztárcájának annyi. -
#268 havidíjas lesz ez is... -
csgj #267 Hali, én is tolom most a bétát, és baromira remélem, hogy ha kész lesz, ezt is elég lesz majd egyszer kifizetni (mint a Guild Wars-t)! Ugyanis nagyon megtetszett... Csak annyi bajom van vele, hogy a területek betöltésénél eléggé belaggol. Meg nemtom beállítani az élsimítást. Amúgy a karakterem neve: Erena Nalmen.
-
Swen #266 Üdv
Arról, hogy a pre-orderesek, a béta karaktereiket tovább vihetik majd a teljes verzióba, hol van valami hivatalos infó? Mert egy kicsit hitetlen vagyok ez ügyben...
link vagy ilyesmi erről? -
mikuc #265 Szia!
Felvettelek. -
weky #264 Mikuc!
Hiába írom be a neved, a gép szerint az EU szerveren ilyen játékos nem létezik. Fel tudnál venni ingame, Weky néven futok. Köszi! -
mikuc #263 Gyere a klánba. Igy nem kell alapitanod. :-) -
Superhamster #262 drága a lőszer, drága a klánalapítás :( -
#261 én valszeg demolition akármi lesze, túd faszán healelni is a gáz van, és robbantgat mint a fene:-) -
Superhamster #260 vagy lehet a sniperre -
Superhamster #259 Én a spyra akarok majd fejleszteni, de nemtom mire tegyek -
mikuc #258 Ez szerintem egy kicsit várható volt. Elég sok még benne a bug. Remélem addigra kijavitják.
Én csak örülök neki mert addigra jobban összetudom gyüjteni rá a pénzt. :-) -
Superhamster #257 egyik oldalam azt mondja: óóóóóóóó de kár
A másik meg azt: Hiába jobb lesz a játék, ha javítanak rajta sokat -
Lyan Kyj #256 Okt. 19 helyett nov. 2 az új megjelenési dátum. Szerintem bölcs döntés volt.
Katt -
#255 neocron -
#254 jójó oké. de aztán tulképp ennyi. egy kicsit több - nagyon :D - világvégésdarkosgonoszabb hangulatot el tudtam volna még viselni. na de nem rontom tovább itt a levegőt. :) -
#253 azáltal, hogy fps jellege van, és számít az is, hogy mennyire vagy a célon az egérrel a sebzésben, így sztem igenis egyedi.
mondj egy mmo-t, ahol az egérnek különösebben nagy funkciója van atarget kijölelésen kívül mondjuk sebzsében, harcban, pláne hogy alegtöbb mmo-ba egy tab next target kijelöléssel még az egér is nélkülözhető:p -
Superhamster #252 VAN SZERVEEER!! -
mikuc #251 Hun Mikuc -> Mikucként tudsz felvenni.
Engem sem enged be. -
Superhamster #250 Írjátok le a karaktereitek nevét -
Superhamster #249 nem enged be a gonosz szerver :( -
#248 hmm az irányításban mi a fene egyedi ? :) egyébként tényleg üdítő szinfolt a nagy fantasy rengetegben de nekem ez vhogy túl ..hmm nem is tudom ....szóval nem elég sötét a hangulata . nekem . :)