1127
Tabula Rasa
  • weky
    Itt vannak a mai patch infók:

TR update
  • weky
    A holnapi napon jön ki a bugfix-update?
  • lammaer
    Azért van lehetőség ingyér is játszani MMO-t. Bár lehet te is tudod/próbáltad, az Anarchy Online minden évben hirdet akciót ahol az alapjátékkal lehet tolni 1 évet ingyér. Persze a kiegészitőkkel ott is próbálják csalogatni a népeket a fizetésre, de nem életfontosságú, egy próbát megérhet és pár hónapig el lehet vele lenni, akkor még nem hiányzik a kieg.

A másik az EVE-Online - az ugyan havidijas, de 1-2-3 hónap játék után már képes vagy annyi pénzt kitermelni a játékban viszonylag könnyen, hogy abból be tudd fizetni a következő x havi játékodat (ugyanis sok olyan ember van aki szeretne pénzhez jutni a játékban és ezért hajlandó igazi pénzen vett Game Time Code-okat árulni játékpénzért. A folyamat teljesen legális és csalásmentesen megy).
  • HM
    Van fileplanetes beta kulcsom. Kell valakinek?
    Crysis beta key csere is szóba jöhet.
  • mikuc
    Tabula Rasa Hungary
  • Superhamster
    mi a klánod neve?
  • Superhamster
    jaja kb 2600ft körül van az áőrfolyamtól függően(vanamikor pl 2700 ft megfigyeltem
  • Lyan Kyj
    15 dollár.
  • mama2
    Ennek mennyi a havidíja?
  • mikuc
    Már megyek is játszani. Persze hogy felveszlek.
  • vear
    Mikuc felvennél bennünket a magyar klánba? Ketten kezdtünk el játszani, Arwill és Brutallicus nevekkel.
  • Superhamster
    JEEE VAN SZERVER
  • Superhamster
    nemsokkal de drágább
  • Superhamster
    jah a wow drágább
  • Torzonborz
    nem lopják sőt még csak nem is drága. csak ugye a hazai viszonyok.
    de ezt inkább hagyjuk.
  • Superhamster
    várunk
  • Superhamster
    jaja
  • csgj
    ööö... most nézem, hogy offline minden szerver :O
  • csgj
    :-( A fenébe... akkor erre se lesz pénzem... Egyszerűen nemtok normális MMO-val játszani, mert ilyen rohadt drágák. Lopják az embertől a pénzt... Mert aki megteheti, és nagyon kell neki a game, az bizony kifizeti. Kifizet MINDENT! Ha már beleéli magát, akkor a pénztárcájának annyi.
  • Torzonborz
    havidíjas lesz ez is...
  • csgj
    Hali, én is tolom most a bétát, és baromira remélem, hogy ha kész lesz, ezt is elég lesz majd egyszer kifizetni (mint a Guild Wars-t)! Ugyanis nagyon megtetszett... Csak annyi bajom van vele, hogy a területek betöltésénél eléggé belaggol. Meg nemtom beállítani az élsimítást. Amúgy a karakterem neve: Erena Nalmen.

• Swen
    Üdv

Arról, hogy a pre-orderesek, a béta karaktereiket tovább vihetik majd a teljes verzióba, hol van valami hivatalos infó? Mert egy kicsit hitetlen vagyok ez ügyben...
    link vagy ilyesmi erről?
  • mikuc
    Szia!

Felvettelek.
  • weky
    Mikuc!

Hiába írom be a neved, a gép szerint az EU szerveren ilyen játékos nem létezik. Fel tudnál venni ingame, Weky néven futok. Köszi!
  • mikuc
    Gyere a klánba. Igy nem kell alapitanod. :-)
  • Superhamster
    drága a lőszer, drága a klánalapítás :(
  • Jockey
    én valszeg demolition akármi lesze, túd faszán healelni is a gáz van, és robbantgat mint a fene:-)
  • Superhamster
    vagy lehet a sniperre
  • Superhamster
    Én a spyra akarok majd fejleszteni, de nemtom mire tegyek
  • mikuc
    Ez szerintem egy kicsit várható volt. Elég sok még benne a bug. Remélem addigra kijavitják.

Én csak örülök neki mert addigra jobban összetudom gyüjteni rá a pénzt. :-)
  • Superhamster
    egyik oldalam azt mondja: óóóóóóóó de kár
    A másik meg azt: Hiába jobb lesz a játék, ha javítanak rajta sokat
  • Lyan Kyj
    Okt. 19 helyett nov. 2 az új megjelenési dátum. Szerintem bölcs döntés volt.

Katt
  • Lazarus
    neocron
  • Torzonborz
    jójó oké. de aztán tulképp ennyi. egy kicsit több - nagyon :D - világvégésdarkosgonoszabb hangulatot el tudtam volna még viselni. na de nem rontom tovább itt a levegőt. :)
  • Jockey
    azáltal, hogy fps jellege van, és számít az is, hogy mennyire vagy a célon az egérrel a sebzésben, így sztem igenis egyedi.
    mondj egy mmo-t, ahol az egérnek különösebben nagy funkciója van atarget kijölelésen kívül mondjuk sebzsében, harcban, pláne hogy alegtöbb mmo-ba egy tab next target kijelöléssel még az egér is nélkülözhető:p
  • Superhamster
    VAN SZERVEEER!!
  • mikuc
    Hun Mikuc -> Mikucként tudsz felvenni.

Engem sem enged be.
  • Superhamster
    Írjátok le a karaktereitek nevét
  • Superhamster
    nem enged be a gonosz szerver :(
  • Torzonborz
    hmm az irányításban mi a fene egyedi ? :) egyébként tényleg üdítő szinfolt a nagy fantasy rengetegben de nekem ez vhogy túl ..hmm nem is tudom ....szóval nem elég sötét a hangulata . nekem . :)