Tabula Rasa

← ElőzőOldal 23 / 23

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
FilePlaneten megint van beta key!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Srácok, ha valakinek van accountja, ami már nem kell neki, vagy kapott beta-kulcsot, nekem nagyon kellene!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

A wow-rol meg annyit,hogy amikor elöször megláttam,azon röhögtem ki lesz az a fasz aki ezzel fog játszani,és ugy hogy fizetni is kell érte. Én 2.5 évig játszottam😊

Triathlon for life

Valen
Igen, full detail, kivéve a shadow-t, mert ott kikapcsoltam az egyik tipust, mert szaggatott, igaz látható különbséget nem okozott 😄

Nem azt irtam, hogy nagyon rossz, csak annyit, hogy kaotikus.

Inventory: nagy meg szép, de sztem kicsit lehetne praktikusabb

Mobok: mikor egyszerre rámugrik 6 Trax Infrantry és kb 3 lövéstõl meghalok, az nem igazán az én hibám, s lehet mondani, hogy béna vok, de sztem azért még balance-lni kellene õket.

Grafika: nem randa, de nem is szép. Viszonylag messzi el lehet látni, de néha azért be-be szaggat, ha sokan vannak a képernyõn. Nálam 1280x1024-ben megy (TFT beállítás miatt), viszont az X1850-s már nem birja néha.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

sztem meg egész jól néz ki mmorpg-hez képest...
AndrewCB
Én már 16-os vagyok. Nem értem a negatívumokat, amit írtál. Ha majd átmész a köv szigetre ott már kicsit összetettebb lesz a játék! Át tudsz menni 2 másik bolygóra, meg ott már kicsit erõsebbek a mobok is, meg többen is vannak. Elég sok hirtelen invázió is van, meg néha lerohanják az Outpostokat...

Az inventoryval sem értem mi a problémád. Sok hely van.

A grafikával sztem nincs sok baj. Engem összenes 3szor dobott ki a játék idáig. Pedig nem keveset játszom vele. (1600x1050, ultra beállítás)

Laza
Uhh... ez fullban megy grafikailag?
Mert eleg otvar igy 2007 kozepe fele 😊

Az a bazi nagy kodosites alap a jatekban?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

sztem a grafikával nincs baj...mmonal nalam nem a grafika az elsõ..bár 2mmo val toltam ideáig lineage2 és Rf-online de ez lesz a következõ
1év alatt meg még biztos tudnak javítani

Valen
Unhandled exception! (TR Build Jun 5 2007 23:14:53)
Call Stack:
0x00447B5C tabula_rasa.exe: gfxVertexBufferImpl::SetCurrent + 12 bytes
d:\depots\game_release_candidate\tabula_rasa\extern\core\palantir\graphics\gfxvertexbufferimpl.h(218)

és ilyen, s ehez hasonló hibákkal szál el néha 😄DD

itt jegyzem meg, hogy ezt nem lehet elküldeni a fejlesztõknek további elemzésre (nemúgy mint a WOW-ban.)

Valen
hát kipróbáltam a zárt bétát (kaptam kulcsot), s némi tapasztalat:

van még mit rajta fejleszteni

Pozitiv:
- FPS irányítás
- viszonylag korrektül felépített világ
- erõs wow és lineage2 beütés
- korrekt karakter és skill fejlödés

Negatív:
- Grafika (nem annyira gáz, de sztem a wow még mindig szebb), ami sürün lefagy különbözõ hibákkal
- Mobok
- Inventory

Nem lesz ez rossz úgy 1 év múlva, addig viszont sokat kell rajta csiszolni. Meg egy kicsit kaotikus a dolog.

És pár kép, beszéljen helyettem:

Tabula Rasa: Bázis control Point

Tabula Rasa: Character face

Tabula Rasa: Chat box (bal fent)

Tabula Rasa: NPC kill

Tabula Rasa: Character lap és Inventory

Tabula Rasa: Térkép

Tabula Rasa: Skill lap

Tabula Rasa: Equip Compare (bocsi az angolul nemtudoknak)

AndrewCB
Kapott valaki béta kulcsot? Játszik valaki a bétával? Esetleg valami tapasztalat?

Februártól kezdõdik a béta, lehet jelentkezni.

Tabula Rasa FAQ

van pár új hír, képek ilyesmi
nem a hardwiredrõl kéne informálodni...
http://eu.playtr.com/eu/

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

MMOFPS

EmThor
!!!

tabula rasa bétateszt jelentkezés!!! itt

!!!!

gPROject
tetszik,jó lenne kipróbálni

EmThor
nézegettem fejlesztõket, legtöbben régen az ultima sorozaton dolgoztak anno, sokan az area51-en!

villar
gondolom garancia rá hogy azok adják ki akik a City of Heroes-t meg a Guild wars-t.

démonigyerek
ez már jó egy 2005-ös gamehez

villar
a videó alapján csapatközpontú, ha jól néztem valami keleti csapat fejleszti.

Killgore
jól néz ki, tetszik

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

BBird
Szerintem tök egyértelmû: logikai screensaver.
maozedong
mi a rák ez?
rpg? fps? rts?

Resurrection!

villar
TABULA RASA
videó:-> ftp://ftp.playtr.com/TR_Sizzle_Gameplay2.wmv

← ElőzőOldal 23 / 23