1127
Tabula Rasa
  • Superhamster
    Háhá!
    Kicsit kreatív voltam, mivel nem találtam jobb elfoglaltságot, azért csináltam ezt. Még kezdő photoshopos vagyok ennyi tellett tőlem:
    Tabula Rasa Hungary
    Még te mondtad mikuc: "akinek kedve van hozzá"
    Azthiszem ezzel meg is oldódott a klánprobléma. :)
  • Superhamster
    azajó :)
  • mikuc
    Én ma vettem meg a Pólus centerben lévő Media Marktban.
  • Superhamster
    mostmár érdemes lenne inkább megvenni a boltban a játékot
  • Superhamster
    igen, de a bétának vége és a pre ordereseknek 31. étől, a nem preordereseknek pedig 2.ától indul a "dobozos" játék
  • Spawn6
    hali!én ma töltöttem le telepítettem regeltem a gamre de nem enged belépni.ha a honlapon bejelentkezek van egy olyan menü pont hogy ::
    Use a Serial Code. oda kéne beírnom a cd kulcsot hogy beengedjen a játék?
    ha igen akkor hány féle kéépen juthatok ilyen kulcshoz?
  • Superhamster
    Én csak arra céloztam, hogy idősebb vagy nálam, nem tudtam hány éves vagy és ha azt mondod, hogy az apám lehetnél, akkor önt megérném arra, hogy ne kritizálja az írásom.(De ha gondolod írhatok így is ha annyira zavar. Tehát helyesen.)
  • Superhamster
    Jaj most jut eszembe!
    Aki tegnap írta, hogy megvette az mm- be, (ami gondolom media markt akar lenni) leírná hogy melyik mm- be?
    kösz
  • cikasz
    fogalmad sincs mennyi idös vagyok, de tájékoztatásul közlöm, hogy az apád lehetnék :) És ha valaki "nyomorékul" ir az mindenhol ugy ir szvsz.

téma lezárva.
  • Superhamster
    Egyébként amikor tegnap a helyesírásom kritizáltad, az azért nem tetszett, mert én csak fórumokot és chat- eken írok nyomorékul, egyébként nem. Úgyhogy ne kritizáldjad légyszíves köszi.

U.i.: Én 15 vagyok és fogadok te ilyen 20 év körüli vagy, úgyhogy azért nem kell úgy hozzám szólni, mint egy óvodáshoz.
    Köszi.
  • Jockey
    bakker az debreceni media markt-ba meg nincs sajna, remelem nem honapok mire megrendelik itt is..:p
  • cikasz
    Én mindenképpen DPS irányultságú leszek..
    Csak az open beta alatt mindössze 10-ik szintig mentem ugyhogy pontsan nem tudom még, hogy mi a stájsz :)
    Aztán mehet a darálás :)
  • Superhamster
    Pontosan ezt akartam mondani, Szerintem is.
  • Rushmachine
    Tsigiri

Szóval skacok én is támogatom a magyar guild ötletét,szerintem egy 20-25 arc összejön,én is oltok pár havert.Az a létszám + szerintem elég lesz.Az alap instákhoz minden képpen.Azt ki tudja milyen raid méretű dolgokat integrálnak be a játékba,az + a jövő zenéje,de remélem nem basszák el ilyen 40 fős raid hüleségekkel a gémet.
    Amúgy kipróbáltam pár karit EU s és USA szerveren egyaránt,én valószínüleg Guardian vagy Spy leszek.De törekedni kéne majd az épített
    party összeállítás gonmdolatára,mert nem lenne jó ha mindenki csak HEAL DISKkel rohangálna (Ö_ö)

Na
    Csóközönvíz
  • mikuc
    Köszi a képeket.
    Nekem elég lett volna az ára is.
    De igy mégjobb.
  • mikuc
    Szerintem a klántémát zárjuk le itt és most.
    Nincs értelme egymásnak esni.
    Majd a klánháborúban mindenki megmutathatja mit tud! :-)

Németek mindenhol sokan vannak. De majd kiirtjuk öket! :-)
  • razz
    8 ezer forintér adnak hozzá egy szines manuál-t valami map-szerüséget fejlödési utmutatot n-soft os ajnálot meg 14napos trialt a city of heroes-hez + aktiválo kod.clán mizériával kapcsolatba pedig jo lenne ha egy tapasztalt nem 12éves megbizhato ember lenne a vezetö és öszes...magyarok nagyrésze itt lenne és kölcsönösen segitenénk egymásnak mert németek sokkal többen lesznek szerintem.tartsunk össze!
  • razz
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Fenykepek_0009.jpg
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Fenykepek_0010.jpg
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Fenykepek_0011.jpg
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Fenykepek_0012.jpg
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Fenykepek_0013.jpg
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20071027220851Fenykepek_0014.jpg

elnézést a minöségér de félhomály volt és telefon se csinál olyan pro képet.mm ben már 19 edike ota lehet kapni akkor vettem meg.
  • razz
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20071027220218Fenykepek_0008.jpg

borito.sry hogy igy.
  • cikasz
    Elöször is a helyesirásoddal kis gondok akadnak.
    Azzal, hogy akadékoskodsz itt a klán dolgokkal látszik, hogy még csak most tinédzseresedsz (jó kis szó mi? :) )
    A legeszerübb, hogy maradsz azzal a pár emberrel akivel vagy és majd meglátod, hogy semmire sem fogsz jutni!
    Unalmas már a rinyálásod, hogy jajj az én KLÁNOM jajj csak ezért alapitottam és jajj nem akarom a KLÁNOM törölni és jajjjajjjajj!!!
    60 ember? jó ha hat magyar ember játszik egyenlöre Tabula-t :)
    Miért ne lehetne felvenni bárkit? Ha kiderül, hogy vérpistike pl. még mindig ki lehet rakni a francba!
  • mikuc
    Mennyiért vetted?
    Csak azért kérdezem, hogy olcsobb e majd megvenni online vagy érdemes megvenni a dobozosat.

Köszi
  • vear
    A játékot már meg lehet venni a MM-ban, én tegnapelőtt vettem. A CD kulcsot viszont még nem lehet aktiválni.

Szerintem is induljunk Mikuc klánjában, főleg mert klánPvP-ben csak akkor lesz esélyünk, ha összetartunk. Annyi magyar úgyse lesz kapásból, hogy több nagy klán legyen. Akik csoportosan jönnek máshonnan, azok valószínűleg saját kis klánt alapítanának, ők meg kellene értsék, hogy több esélye lessz egy 40 fős magyar PvP klánnak, mint 4 db 10 fősnek. Főleg mert a németeknek nem lesz külön szerverük, tudjuk mennyien vannak, ellepik a szervert, nehezen lesz esélye rajtuk kívül bárkinek alkotni valamit PvP-ben, hacsak nem egy összetartó társaság.

Az hogy ki a klán vezetője, az nem annyira fontos. Itt nincsenek olyan erős megkötések, mint a WoW-ban, hogy kell X darab tank meg healer, ahhoz hogy egy guild működhessen. Sejtésem szerint a TR PvP-ben kialakul majd a "Field Commander" titulus, azoknak akik a primáris célpontokat neveznik meg csatákban. De ez majd fél év múlva.
  • Superhamster
    Nekem is hasonló a célom, és ne hidd, hogy énis azt akarom, hogy parancsolgassak, hogy ki mennyit jáccon, stb.(najo annyit, hogy miko nagyobb szintüek a klántagok, akko megszabom: klánfelvétel: pl.: 30+)
    Az én klánomat nem olyanra gondoltam, hogykorlátlanul veszem fel az embereket, hanem max60 ember vagy ilyesmi. Vannak elképzeléseim és kitaláltam sokmindent, ami a klánomban lévő embereknek jó és hasznos lehet.
    És most nem rád haragszom mikuc, de én pontosan ezért, pontosan ezért nem alapítottam egyetlen mmorpgben klánt, mer mind valami hasonlóval jöttek elő.(egyébkén 2 klán még mindig nem 10- 100)
    Én nem minden mmorpgbe akarok klánt csak EBBE. Ebbe az egyetlenegybe.
    Én csak ennyit fűzök hozzá, kicsit felhuztam magam. bocs
  • Superhamster
    Még meggondolom
  • mikuc
    És igy fog kialakulni a sok-sok kicsi kis 1-2 emberes klán.
    És ebböl lesz pár tiz-száz darab.
    De egy nagy sohasem lesz mert mindig akar valaki csinálni egy saját klánt.

Én nem azért csináltam még anno klánt, hogy na akkor majd én leszek a nagy vezért és majd eldöntöm ki jöhet és ki nem. És megszabom hogy kinek mit kell fejlesztenie, kinek mikor mit kell csinálnia. Stb-stb.
    Én azért csináltam mert láttam, hogy többen játszák a játékot és tudjunk egymásnak a felmerülö problémákban segiteni és ehez ne ide keljen irogatni és majd valaki válaszol rá valamikor, hanem beirod a kláncsetre mia problémád és már egyböl kapod is az infókat.
    Ha megmarad a klán akkor mindenki aki akar csatlakozhat, nincs szintmegkötés és semmi. Persze azért a játékszabályok betartásával.

Na csak ennyit akartam hirtelen mondani.
    Lehet, hogy már jelentkeznek a játékelvonási tüneteim. :-)

Mindenkinek jó éjt és kitartást.
  • Superhamster
    hmm mégis meghagyom a medwét, me akik vannak benne nem akarnak átjönni na mindegy
  • Superhamster
    De majd szólok, me én a preordert az 576bol szereztem és kapok sms- t ha mehetek a jatekért
  • mikuc
    Köszi!
  • Superhamster
    mármint a nem preordereseknek
  • Superhamster
    elméletileg 2.án lehet megvenni boltokban
  • mikuc
    Kérdés: a Media Marktban lehet már venni a végleges verziót?

Esetleg tud valaki valami infot mikortol lehet megvásárolni a NCSoft oldalárol a játékot. Tegnap olvastam valahol, hogy amint a beta véget ér meglehet vásárolni a végleges változatot is. De még mindig csak a pre-ordert lehet. Sajnos....
  • mikuc
    Mindenki jöhet a klánba. Azért vagy hogy egymást segitsük.
    Nincsen klánoldal és nem is tudom szükséges e. De majd ezt mindenki eldönti. Ha szükséges akkor aki kedvet érez az csinál egyet.
  • Superhamster
    Már a klónom is tudom mi lesz: sniper
  • Superhamster
    A Spy nagyon teccik, ahogy forgatja pengéit. Már az elejétöl fogva teccett.
  • Jockey
    semmi gond super, a léyneg hogy összetartsunk elvégre is ne feledd, egy idegen faj ostromolja hazánkat és az emberkenek összefogásra van szükségük, nem széthúzásra:-)
    mikuc klánjába eggyesülünk punktum, inkább azt mondd meg milyen karival fogod tolni?:)

u.i.: ebben az órában fejeztem be a Démonvadász-t a Felix is Gortek regényekből, ami WARHAMMER világban zajlik és ismét csak megerősítést nyert bennem a törpök nagysága, ahogy a fenyegető chaos ellen egymásért a vérüket adva fognak össze és győzedelmeskednek a hatalmas pokoli erők ellenében, még ha csak ideiglenesen is...:-) ajánlom mindenkinek a könyvet, de főképp az magyar mmo scenee-k mert nálunk ez az összetartás valahogy mindig nehezn megy...:)(jó ez a betegszabi, kár hogy nem élesre lettem betteg akkor még hasznosabb lett volna...:-)),
  • Jockey
    lol
  • Superhamster
    És, ha gondolod mikuc, szívesen szerkesztek egy klánoldalt (mondjuk csak mlap- ost tudok me a html- t még nem vágom, pedig kéne) a tabula rasa hungarynek. Csak, ha belépek a klánodba (ha egyáltalán beléphetek) érezzem kicsit hasznosnak magam. Vagy van már klánoldal?
  • Superhamster
    15 vagyok és csak egy vicces nevet gondoltam a klánnak.
    De mondjuk najo, télleg kicsit hulye voltam, és bocs mindenkinek télleg kissé barom voltam itt a forumon. Najo leghet megszüntetem a klánt.
    (talán ez lessz a legjobb)
  • Rushmachine
    Hola!
    Két dolog :
    1. SuperH te hány éves vagy?
    2. Van egy két ötletem Supernek az esetleges klánnév variációkra.
    MáCzKoO vagy esetleg lehet még CziCzÁ is.
    De ha nagyon megerőltetem magamat még írok pár jó nevet.
    Na Enjoy!
    Písz in ReszT (Ö_ö)
  • vear
    Nekem nagyon bejött az event. A vége fele már 35-ös mobok jöttek ott, ahol 15-ösök szoktak lenni. Egyiket még lootoltam is. :)