1127
Tabula Rasa
  • Superhamster
    Szigettől vagy nemtommitől függ. ez változó. pl az elsö szigeten 10 a 2.on meg olyan 5 vagy mennyi.
    Egyébként eszembe jutott, amiko má divide- ben jártam láttam egy lvl 33-mas spy karit és eszembe jutott, mennyire lehet sajnálni.
    hiszen törölték öt is.
  • Rushmachine
    Hi J

Szerintem a pre order-t már nem,mert ilindul a 3 nap fejelőny,de a fullt igen,de ez csak egy tipp.
    Próbáld +
    Nekem + nem a kóddal van a gond hanem az NC vagy így csinálta vagy buzul az UPGRADE,szóval lehet ,hogy írok egy levelet nekeik,nem azé vettem meg a pre ordert,hogy most megint új karit kezdjek minden nap,a tököm ki van.Már ez lenne a 7 dik kb szóval basszák +.

:DD

Písz
    Ógyák + ,ez az ő dolguk,vagy kicsapom a balhé LORD BRITISHNÉL :D
  • Jockey
    eu szerverből hány van???és milyen telítettségekkel?
  • Jockey
    elvileg holnap jön a cdgalaxisből a cucc nekem is, azt mondta a gyerek preordert+simát egybe küldik, akkor lehet nem fogom tudni aktiválnia ore orderest én se vagy mi a szösz?:)
  • Superhamster
    Hűű nagyon sokan játszanak ma. Az elsö "al szerver" full a többi MIND medium
  • Rushmachine
    Hola

Mikuc,nem úja akontott kell kreálni,hanem UPDATE elni kell a Pre-Ordert,a kód nekem is jó,de állítólag NOV 2 lehet beállítani a billing optionst,amivel lehet rendesen elfogadtatni a FULL ra upgradelést.
    Ha új ACC-ot csinálsz ,elveszik a Pre -Order.

Písz
  • mikuc
    Igy se volt.
  • Superhamster
    akko nem lesz peted XDXDDXDD
  • mikuc
    Akkor mire volt jó a pre-order? 3 nappal elöbb játszahtom. Bruhahaha...
    Nem is fogadja el a kodot. Belépni betudok a játékba most is csak a karimat kezdhetem újra.
    Akkor várok nov. 2-ig.
  • cikasz
    Lassan én is megveszem :)
  • Superhamster
    de még mindig laran clofirch a nevem :D
  • Superhamster
    áááááááááá törölték a karim :O
  • Superhamster
    Mikuc felvennél a klánba? Laran Clofirch a nevem kösz.
  • Superhamster
    Ja, meg azt mondták a boltban, hogy lehet nem lesz jó az upgrade, inkább csináljak uj accot.
    Szerintetek higgyek nekik?
  • Superhamster
    Mér nem müxik vagy mi?
    Ma vettem meg, most értem haza bonyolult egy napom volt :S
  • Rushmachine
    Tsigiri

Hola mikuc,én is hasonló problémákkal küzködök,a kód jó ,de nem tudok billing optionst választani így nem lehet beaktiválni az acc ot,kérdeztem embereket generalba,azt mondták NOV 2 dikán a rendes startnál lehet teljesre UPGRADE elni.A pre order kód alapból működik így nem lesz gáz.
    Ja az EU szerverre kreáltam karit Sunny Honey néven.Guardian lesz a drága.
    Na csóközönvíz!
    R
  • mikuc
    Sikerült már valakinek aktiváltatnia a dobozos verziót?
    Pre-orderesek érdekelnének.
  • Superhamster
    Nézzetek fel az oldalra! Felraktam képeket, háttéképeket, csináltam egy kis kasztleirást(az utóbbi mellett lesznek majd képek)frissítettem a hírket és a főoldalra tettem egy kis videó linket.

Tabula Rasa Hungary
  • razz
    kösz.erre voltam kiváncsi.
  • Superhamster
    Vannak itemek rendesen, de a mission itemek természetesen a legjobak. Fegyoknál megvan mien a damage, pl.: laser, meele EMP stb. tehát függ, hogy mien ellenségre mivel támadsz. az eu.rgtr.com- on le van irva, meik ellenre milyen típusú fegyó hat.
    Ezt a "menyire volt tömörülés a bétában" dolgot nem annyira értem.
    Ha arra gondolsz, sokan játszottak e, akkor azt mondom, hogy néha sokan voltak, néha nem.
    Ennyit tudok hozzáfüzni.
  • razz
    amugy mekkorák a playfildek? sok item van a játékba? fegyok?menyire volt tömörülés a bétában?elsösorban bétások válaszát kérném.már alig várom hogy tolhassam.csak tartsunk ösze majd.
  • Superhamster
    ugy tudom :D
  • Superhamster
    forintba olyan 2600- 2700 ft között fog ingadozni, az árfolyamtól függően.
  • Phoenix007
    Aztán azt tudja-e valaki, hogy mennyi lesz a havidíj? Én hallottam olyat, hogy 30$, de remélem, ez csak urban legend...
  • Superhamster
    Az én nevem Laran Clofirch.
    Nekem bezzeg a rohadt 576 nem küld smst, hogy mehetek a játékér.
    Ha ma nem küld, akkor holnap kénytelen leszek odamenni.
  • Rushmachine
    Tsigiri

Na begyűjtöttem a CD galaxis ból a FULL t ,elég igényes a kicske kiszerelése.Próbáltam upgrade elni az acc-om,de még nem lehet ,szerintem már holnaptól menni fog.Ha megkreáltátok a karitokat
    az EU szerveren(mert gondolom oda ildomos),akkor plz írogassátok már ide magatokat ,hogy milyen néve futkostok a játékban.És elkezdhetjük összeszedni a csapatot.

Addig is ....csóközönvíz
    R
  • Superhamster
    Egyébként ha már van klánoldal nem használjuk annak a fórumát?
    Nekem mindegy, csak megkérdezem.
  • Superhamster
    a 4. nap már gameplay
    De télleg alig bírom ki :D
  • mikuc
    Nyugi eemberek, nyugi.
    Látom mindenkinél jelentkeznek az elvonási tünetek. :-)
    Mi lesz itt a 4 napos ünnepek alatt!
  • Superhamster
    Igazad van nem kötekedtél mondjuk. :)
    Inkább tanács volt.
    A hiszi nevü szót utálom, me nem szoktam.
    Téma lezárva.
    Épp csinálok a kasztokról leírásokat.
  • cikasz
    folyamoatosan hisztizel és nem fogadod el ha egy idösebb mond valamit. én nem kötekedem. gondolkodj kicsit.
  • Superhamster
    Le szeretném zárni veled a vitát.
    Béke és kész :)
  • Superhamster
    Neked miért kell mindig kötekedni velem?
    Majd lesz.
    Képeket mindjárt felrakok.
  • cikasz
    Ha gúnyolódsz nem lesz jobb...

Ha már weboldal akkor lehetne kasztleirásokat, ismertetöket screenshotokat, videókat irni/linkelni szvsz.
  • Superhamster
    Beregisztráltam a weblapot a google- be egy idő után bekerül.
  • Superhamster
    Nah átalakítottam a tetejét vagy fejlécet vagy mit:D
  • Superhamster
    egy tabularasa.hu- t csinálni rengeteg munka. Kell hozzá html- hez való értés, no meg saját domain cim amiért fizetni kell. Ez csak egy egyszerű klánoldal. Egy hivatalos magyar Tabularasa oldal pedig néhány hónap mulva biztosan lesz.
  • Superhamster
    a fölsö zászlókat lecserélem lehet valami darkosabbra
  • razz
    olyat nem lehet hogy tabularasa.hu?
  • Jockey
    no, kezdésnek nem is rossz:-)
    látod ez értelmes dolog már, bár nekem kicsit sok lett a magyar zászló benne..kicsit dárkosabbat nemtudnál csinálni?:)