1127
Tabula Rasa
-
Superhamster #447 Szigettől vagy nemtommitől függ. ez változó. pl az elsö szigeten 10 a 2.on meg olyan 5 vagy mennyi.
Egyébként eszembe jutott, amiko má divide- ben jártam láttam egy lvl 33-mas spy karit és eszembe jutott, mennyire lehet sajnálni.
hiszen törölték öt is. -
Rushmachine #446 Hi J
Szerintem a pre order-t már nem,mert ilindul a 3 nap fejelőny,de a fullt igen,de ez csak egy tipp.
Próbáld +
Nekem + nem a kóddal van a gond hanem az NC vagy így csinálta vagy buzul az UPGRADE,szóval lehet ,hogy írok egy levelet nekeik,nem azé vettem meg a pre ordert,hogy most megint új karit kezdjek minden nap,a tököm ki van.Már ez lenne a 7 dik kb szóval basszák +.
:DD
Písz
Ógyák + ,ez az ő dolguk,vagy kicsapom a balhé LORD BRITISHNÉL :D
-
#445 eu szerverből hány van???és milyen telítettségekkel? -
#444 elvileg holnap jön a cdgalaxisből a cucc nekem is, azt mondta a gyerek preordert+simát egybe küldik, akkor lehet nem fogom tudni aktiválnia ore orderest én se vagy mi a szösz?:)
-
Superhamster #443 Hűű nagyon sokan játszanak ma. Az elsö "al szerver" full a többi MIND medium -
Rushmachine #442 Hola
Mikuc,nem úja akontott kell kreálni,hanem UPDATE elni kell a Pre-Ordert,a kód nekem is jó,de állítólag NOV 2 lehet beállítani a billing optionst,amivel lehet rendesen elfogadtatni a FULL ra upgradelést.
Ha új ACC-ot csinálsz ,elveszik a Pre -Order.
Písz -
mikuc #441 Igy se volt. -
Superhamster #440 akko nem lesz peted XDXDDXDD -
mikuc #439 Akkor mire volt jó a pre-order? 3 nappal elöbb játszahtom. Bruhahaha...
Nem is fogadja el a kodot. Belépni betudok a játékba most is csak a karimat kezdhetem újra.
Akkor várok nov. 2-ig. -
#438 Lassan én is megveszem :) -
Superhamster #437 de még mindig laran clofirch a nevem :D -
Superhamster #436 áááááááááá törölték a karim :O -
Superhamster #435 Mikuc felvennél a klánba? Laran Clofirch a nevem kösz. -
Superhamster #434 Ja, meg azt mondták a boltban, hogy lehet nem lesz jó az upgrade, inkább csináljak uj accot.
Szerintetek higgyek nekik? -
Superhamster #433 Mér nem müxik vagy mi?
Ma vettem meg, most értem haza bonyolult egy napom volt :S -
Rushmachine #432 Tsigiri
Hola mikuc,én is hasonló problémákkal küzködök,a kód jó ,de nem tudok billing optionst választani így nem lehet beaktiválni az acc ot,kérdeztem embereket generalba,azt mondták NOV 2 dikán a rendes startnál lehet teljesre UPGRADE elni.A pre order kód alapból működik így nem lesz gáz.
Ja az EU szerverre kreáltam karit Sunny Honey néven.Guardian lesz a drága.
Na csóközönvíz!
R -
mikuc #431 Sikerült már valakinek aktiváltatnia a dobozos verziót?
Pre-orderesek érdekelnének. -
Superhamster #430 Nézzetek fel az oldalra! Felraktam képeket, háttéképeket, csináltam egy kis kasztleirást(az utóbbi mellett lesznek majd képek)frissítettem a hírket és a főoldalra tettem egy kis videó linket.
Tabula Rasa Hungary -
razz #429 kösz.erre voltam kiváncsi. -
Superhamster #428 Vannak itemek rendesen, de a mission itemek természetesen a legjobak. Fegyoknál megvan mien a damage, pl.: laser, meele EMP stb. tehát függ, hogy mien ellenségre mivel támadsz. az eu.rgtr.com- on le van irva, meik ellenre milyen típusú fegyó hat.
Ezt a "menyire volt tömörülés a bétában" dolgot nem annyira értem.
Ha arra gondolsz, sokan játszottak e, akkor azt mondom, hogy néha sokan voltak, néha nem.
Ennyit tudok hozzáfüzni. -
razz #427 amugy mekkorák a playfildek? sok item van a játékba? fegyok?menyire volt tömörülés a bétában?elsösorban bétások válaszát kérném.már alig várom hogy tolhassam.csak tartsunk ösze majd. -
Superhamster #426 ugy tudom :D -
Superhamster #425 forintba olyan 2600- 2700 ft között fog ingadozni, az árfolyamtól függően.
-
#424 Aztán azt tudja-e valaki, hogy mennyi lesz a havidíj? Én hallottam olyat, hogy 30$, de remélem, ez csak urban legend... -
Superhamster #423 Az én nevem Laran Clofirch.
Nekem bezzeg a rohadt 576 nem küld smst, hogy mehetek a játékér.
Ha ma nem küld, akkor holnap kénytelen leszek odamenni. -
Rushmachine #422 Tsigiri
Na begyűjtöttem a CD galaxis ból a FULL t ,elég igényes a kicske kiszerelése.Próbáltam upgrade elni az acc-om,de még nem lehet ,szerintem már holnaptól menni fog.Ha megkreáltátok a karitokat
az EU szerveren(mert gondolom oda ildomos),akkor plz írogassátok már ide magatokat ,hogy milyen néve futkostok a játékban.És elkezdhetjük összeszedni a csapatot.
Addig is ....csóközönvíz
R
-
Superhamster #421 Egyébként ha már van klánoldal nem használjuk annak a fórumát?
Nekem mindegy, csak megkérdezem. -
Superhamster #420 a 4. nap már gameplay
De télleg alig bírom ki :D -
mikuc #419 Nyugi eemberek, nyugi.
Látom mindenkinél jelentkeznek az elvonási tünetek. :-)
Mi lesz itt a 4 napos ünnepek alatt! -
Superhamster #418 Igazad van nem kötekedtél mondjuk. :)
Inkább tanács volt.
A hiszi nevü szót utálom, me nem szoktam.
Téma lezárva.
Épp csinálok a kasztokról leírásokat. -
#417 folyamoatosan hisztizel és nem fogadod el ha egy idösebb mond valamit. én nem kötekedem. gondolkodj kicsit. -
Superhamster #416 Le szeretném zárni veled a vitát.
Béke és kész :) -
Superhamster #415 Neked miért kell mindig kötekedni velem?
Majd lesz.
Képeket mindjárt felrakok. -
#414 Ha gúnyolódsz nem lesz jobb...
Ha már weboldal akkor lehetne kasztleirásokat, ismertetöket screenshotokat, videókat irni/linkelni szvsz. -
Superhamster #413 Beregisztráltam a weblapot a google- be egy idő után bekerül. -
Superhamster #412 Nah átalakítottam a tetejét vagy fejlécet vagy mit:D -
Superhamster #411 egy tabularasa.hu- t csinálni rengeteg munka. Kell hozzá html- hez való értés, no meg saját domain cim amiért fizetni kell. Ez csak egy egyszerű klánoldal. Egy hivatalos magyar Tabularasa oldal pedig néhány hónap mulva biztosan lesz. -
Superhamster #410 a fölsö zászlókat lecserélem lehet valami darkosabbra -
razz #409 olyat nem lehet hogy tabularasa.hu? -
#408 no, kezdésnek nem is rossz:-)
látod ez értelmes dolog már, bár nekem kicsit sok lett a magyar zászló benne..kicsit dárkosabbat nemtudnál csinálni?:)