1127
Tabula Rasa
  • Ahet
    Sziasztok!

Bár kezdetektől - béta - játszom, de ide csak nem rég néztem be, - köszönet érte Morn Ashlight barátomnak (így talán néhányotoknak ismerős :) ).
    Örömmel olvastam, hogy lassan csak közös nevezőre jutunk, s létrejön a közös magyar klán.

• esfrost
    itt van pár FAKE http://www.darkcoding.net/credit-card-numbers/ kártyaszám, és a továbbiakban lehet sztem GCvel fizetni...
    ami ittvan http://galaxisnet.hu/mtermek.php?id=8759
  • razz
    ha nincs bank kártyám akkor nem is tudok jáccani?
  • Jockey
    ehh, pedig az jo kis klánnév volt:-)
    akkor most a House harkonnen lett a gyujto klán?:)
  • esfrost
    http://tabularasa.b13.hu/

Magyar community oldal:)
  • cikasz
    Gyülekezünk a House Harkonnen-be.
    üdv
  • Rushmachine
    Tsigiri

Agyatok egy klánt vaz,be akarok lépni most azonnal,gyorsan gyorsan,mert én is kreálok egyet ,Rush's Gang néven ,ha nem siettek. :P

Csók
    R
  • mikuc
    Érdemes lenne már gyülekezni a klánba. :-)
  • Superhamster
    mi a jelszó a szobákba?
  • Paladin
    Van momentán egy klán. Célszerű lenne abban gyülekezni egyelőre szerintem.
  • Phoenix007
    Mi az, hogy kell-e klán? Persze hogy kell!
  • SzemelyiTestor
    Ventrillo mix minden ventri kliens van benne használd én is azt használom
  • mikuc
    Uraim! és Nem tudom van e Hölgy aki játszik! :-) Bár ha van akkor jelentkezhetnek igencsak érdekelne!
    Ismét Klánkérdésben szólok mindenkihez.
    Kell e klán?
  • Paladin
    Eh, tehetek fel még egy ventri klienst :) (Eddig mindenfelé vagy a 2.1.0-t, vagy a 2.3.0-t kellett használnom :) )
  • SzemelyiTestor
    Nah srácok mivel látom van akit érdekel a ventrillo amit le kelle szednetek ha fel akartok jönni az a 2.1.4 -es ventrillo google a barátod free letöltöd és felteszed beállítod a neved, aztán a serverhez ipnek beírod hogy voice.7slash.net a port pedig 3000 csináltam nektek egy Tabula Rasa szobát a pw rgtr egyelőre és bele 2 belső roomot ott lesz ha nem használjátok akkor viszont ki fogom majd törölni szal a lehetőség adott egyébként a karakterem ßrendon Callaway azon elértek ha valami kell. Gl hf gogo to lvl up :D
  • razz
    érdekes lesz mivel nem rendelkezem bankkártyával.amugy meg nem tudom mire az a 30 napos game card ha nem fogadja el.fasza
  • mikuc
    Jaja, nekem ma volt.
  • Superhamster
    neketek is volt már a wow- ból ismer wowerror- hoz hasonlító tabula rasa error? :D
  • Paladin
    Ha regelsz, ki kell választani a fizetési módot - bankkártya 1-3-x havonta ((igen, még egyszer meg kell adni az adatait. először a játék megvételéért fizettél, itt a havidíj miatt kell megadni)), vagy game code. Na te szerintem erre klikkoltál, de neked nem ez kell :) Merthogy gondolom ilyen kódod nincs.
  • Paladin
    Egyetértek. De most arra jó a dolog, hogy könnyen megtaláljuk egymást, ilyesmi, és közben meg tudjuk beszélni, hogy mit is akarunk.

Egy grunt :)
  • Rushmachine
    És mégvalami:
    Sajnos most dolgom van,de kb 1-2 körül leszek,ha valakit érdekel.
    Bár szerintem sokan durmolni fognak már akkor (Ö_ö)

Respect
  • Rushmachine
    Tsigiri

Na skacok látom sok lelkes embernek eljárt a keze és csinált guildet,bár szerintem kicsit kapkodós volt ,mert jó lett volna ,ha megbeszéljük a nevet,PVP -nem PVP,mert olvastam ,hogy sokaknak nem fekszik,szóval szerintem,mivel az egyik kolléga felajánlotta a ventrilo szoba dolgot ki kéne használni,és felmennénk oda megdumálnánk mindannyain,hogy mit is szeretnénk élőszóban.És ennek fényében lépnénk a játékban.Bár lehet,hogy másoknak túl dramatikus vagyok,de pár éve nyomom az MMO szakmát és voltam már guild leader,officer,(szóval van tapasztalatom)stb... stb... szóval nem lenne jó ha időnek elötte szétmenne a csapat teljesen apró hülyeségek miatt,mint példáúl a név,meg ilyen baromságok......

Písz

Rás a geep
  • razz
    nem tom.feltettem multkor játékot mainap valami pecset tett fel.na ott a tabula rasa hiv. oldalán van olyan hogy account,na ott átdob plaync re ott regeltem.eddig sikerült.na ott van aztán account manager résznél use serial code ott beirom ma má ott még elfogadja aztán tovább dob de még mindig ezen az oldalon ott tok bankártyával elöfizetni stb alul van valami ott beirtam codot és akkor irta ezt:This serial can not be used as payment most nem tom miez eddig semmi gondom nem volt bármien ilyenjellegü gamma reggelésével de lehet én vagyok vak.valaki segitsen!
  • cikasz
    House Harkonnen.
    kemény 3-an vagyunk :)
  • Superhamster
    az hogy van, hogy nem aktiváltam a játékot és játszahtok?:D
  • Superhamster
    A franc a bankkártyába! ez olyan hülyeség! ezért nem jácchatok áááááá
  • Superhamster
    oda irtad be, hogy use serial cod? vagy oda, hogy upgrade account?
  • razz
    This serial can not be used as payment
    HI még mindig nem tok jáccani ezt irja mikor beirom a kodot amit kér a plaync-n.mit csináljak?
  • mikuc
    És mi lett a neve?
  • cikasz
    Na csináltam klánt próbálom összegyüjteni a magyarokat. spemelem a general csatit is. Piros Pöttyös néven vagyok online
  • Paladin
    Na, upgrade-eltem én is. (azért még mindig utálom azokat az mmo-kat, ahol a klienst meg kell venni :) )
  • HAF Rigel
    Most vettem meg a gamet , limited collectors editiont . teleptem és kérdezek majd :):)
  • Phoenix007
    Craftoláshoz nem tudtok valami segédletet? Mihez milyen skillek kellenek, milyen alapanyagok, a felszedett cuccok jók-e valamire, meg ilyesmik.
  • Superhamster
    ááá nincs olyan bankkártyám :(
  • mikuc
    Akkor újra indul az egész. Megpróbálom majd újra megcsinálni a klánt. Már ha van még rá igény. Vagy van esetleg már valakinek klánja?
  • Superhamster
    Valaki leirná röviden hogy kell upgradelni? nem szeretném elcseszni kösz:D
  • cikasz
    na bentvagyok Piros Pöttyös néven!
  • SzemelyiTestor
    Hányas szintűek vagytok ? Én pl eddig az összes instát cleareltem ami a szintemen volt.
  • Phoenix007
    Én is instáznék, de egyik nevet sem találtam meg, amit itt írtatok...
  • SzemelyiTestor
    Srácok ha érdekel titeket akkor nekem van pár ventrillo serverem és mondjuk szerintem a belső voice suxx szóval ha kell esetleg nektek szoba akkor szívesen csinálok, ahol vok ventri ott mások is tabuláznak olyanok is akik nem járnak pl erre a fórumra.