1127
Tabula Rasa
  • cikasz
    A dombornyomottat persze elfogadta a rohadék!
    Erre a szerverek OFFLINE!! ehh
  • Jockey
    sajna ez tudott volt már béta fázisba, hogy a karikat törölni fogják, preorderrel csak az okt30-nov2a közti időintervallumot nyerted meg+petet. SZal nem lesz régi kari, ami sztem marhára nem is baj, mert sok lvl50környéki kari volt már állítólag, azok most mit csinálnának?:) meg így legalább nagyobb a valószínűsége, hogy mi is kb egy szint környékén leszünk, tegnap volt első full magyar csapat intázás, voltunk 5-6an, kafa vmolt:-)
  • cikasz
    Ez egyszerüen hihetetlen!!! Azmondja az a szerencsétlen , hogy csalás gyanú bazdmeg!!!! Kár, hogy nem tudok rendesen angolul felhivnám a plaync-t és elküldenék mindenkit a kurva anyjába. Honnan veszi ezt a csalás gyanut vajon? olyan ideges vagyok, hogy aaarrggghhhh.
  • SzemelyiTestor
    Van? Érdekes mert nem tüntették fel, hogy ahoz is lenne csak a CE-hez írták oda, nah mindegy annál jobb.
  • mikuc
    A simához is van 1 ingyen hónap. A bankártyáról meg 250.- forintot emelnek le próbaképpen.
  • SzemelyiTestor
    CE-t vettél mert én csak annál láttam kiírva az 1 ingyen hónapot, ha nem akkor a simához nem jár ahogy olvastam.
  • cikasz
    Egyszerüen képtelen vagyok aktiválni mert bankkártyát kér. Van kártyám, de nincs rajta pénz mert minek? 1 hó ingyen van akkor a kurva anyjáért nem elég a Game Activation Card száma?
  • SzemelyiTestor
    Pedig lehetett nekem is votl a béta test időszakban 2 karakterem és amikor elkezdődött ez a bónusz 3 nap, ekkor még nem lehetett upgradelni az accountott, de a régi pre-orderes kulccsal előre megcsinálhattad a karaktered sőt anélkül hogy megvennéd a játékot a pre-orderes kulccsal még tudsz játszani jövő hét hétfőig. Viszont upgradelni ma lehet először, szal sztem ezt értetted félre.
  • mikuc
    Nem csináltam meg a karimat ebben a bónusz 3 napban mert nem lehetett. Mivel ugy volt hogy majd lehet de nem lehetett. Arrol volt szó, hogy majd a mai naptol lehet upgradelni a karit. De ezekszerint ez nem igy van vagy csak nálam nem müxik.
  • SzemelyiTestor
    Figyelj volt a pre orderes karakter az amit te csináltál az béta tester kari volt. Azokat az összeset 3 napja törölték és aki pre ordervolt lehetőséget kapott hogy elöbb kezdjen el játszani mint az átlag player, ezek szerint te nem csináltad meg akkor a karidat újra ebben a bónusz 3 napban. Nyugi én már 3xra húzom a karim :D és még mindig élvezem. Szóval most megcsinálod a karid aztán Gl Hf azt már nem fogják letörölni.
  • mikuc
    Én még augusztusban csináltam pre-orderes karit. Azt kellett volna ma upgradelni, de nem jött össze.
    Igy kezdhetem újra az egész játékot.
  • SzemelyiTestor
    De csináltál elötte karaktert, amikor a bétának vége volt ? Mert tudod 3 napja wipeolták a karikat.
  • mikuc
    Pontosan! A karakterlistám üres.
  • SzemelyiTestor
    Hogy hogy nem éred el ? Nem látod a karater listán ? Én olyan 10 körül fogom megcsinálni.
  • mikuc
    Megcsinálta már valaki a pre-orderes karakter upgradet?
    Megcsináltam de a régi karimat igy sem érem el. :-(
  • SzemelyiTestor
    Te hányas vagy Paladin és milyen cast ?
  • Paladin
    Egen, én se értem, hogy érti :) Pre-orderesek játszunk már :) Holnap a normál halandók is nekikezdhetnek ;)
  • SzemelyiTestor
    Mi az hogy lassan el jön a pre-orderesek napja ? Hogy érted ezt ? Hát a pre-orderesek már játszhatnak.
  • mikuc
    Vagyunk már egy jópáran.

Lassan eljön a pre-orderesek ideje is. Jupiiiiiiiiiiiii...........
    Csak kár, hogy holnap délelött dolgoznom ekll menni. De délután már leszek. :-)
  • SzemelyiTestor
    sorry* szóval Hány Magyar ez volt a kérdés :D
  • SzemelyiTestor
    Hali srácok, meg tudjátok mondani hogy Magyar játszik a RGTR-rel? bytheway ti hányasok vagytok ? :)
  • cikasz
    ja igen. bocsánat tanár úr!
  • Superhamster
    Én meg látom oda van irva fusd át mégegyszer
  • cikasz
    Amugy az alábbi linken alul ottvan mi a különbség a sima és a CE között :
    join the fight
    pl a simában nem látom, hgoy lenne 1 hó ingyen game.
  • Paladin
    Teljesen egyetértek. Amig kevesen vagyunk, jobb egy klánban tömörülni, a clan war egy darabig úgyse opció.
    Duel-ezni soloban meg squadban addig is lehet, az nem zavarja azokat, akik nem akarnak részt venni benne.

Más: ha valaki divide-n nyomná vmelyik instance-t, szóljon, ha online lát (Staark). Timora mines ugyan már megvolt, de akár abban is szívesen benne vagyok (lvl18 ranger).
  • Paladin
    Én nem ódzkodom a pvp-től, de amint láthatod: van, aki igen. Ahogy írtad: aki nem akar pvpzni, az a clan wart megszívja. Mit ér vele ha figyelmezteted? Nem logol be addig? Akkor sok értelme van játszani ;)
    Nem tudom, guild warsban hogy volt megoldva, de itt így van: http://www.rgtr.com/game_intel/pvp/war_games_and_clan_wars.html

Szóval pvps és anti-pvps egy guildben nem él meg, hidd el :)
  • cikasz
    mind1 mi a klánnév. Nekem pl tetszik a House Harkonnen :)
    én abszolute nem preferálom a pvp-t. tehát ha a guild azzá válik akkor én nem leszek a tagja. wow-ban is pve szerveren voltam mert én szeretek nyugodtan küldizgetni nincs szükségem arra, hogy folyamatosan 200/150 legyen a vérnyomásom és mindig körbe-körbe kell néznem, hogy ki fog seggbekurni!
  • Phoenix007
    Lenne egy villámkérdésem: sniper class felé orientálódnék, hogy érdemes ilyenkor a skill/attribute pontjaimat kiosztani?

Amúgy a NAGY magyar guild-be én is jönnék, neve nem kifejezetten érdekel, PvP-t szerintem se erőltessük az elején.

EU szerver, "Norris" család, a main-em "Chuck" :)
  • Superhamster
    ok csak nekem el kell mennem. addig csináld a questjeid és ha online leszek, akko megyünk ok?(hamar jövök 1- 2 óra)
  • Jockey
    mennek a szerverek
  • Jockey
    Nem mennek a szerverek, szal klánméven gondolkodkjunk már picit?!
    Mik lennének a jók?
    Tabula Rasa HUngary?
    HUNters?
    LogoHUNters?
    Kivegzo Osztag?
    Fenegyerekek?
    Antibaby tablet's?:)

• Superhamster
    én elmegyek veled, me nekem sincs még kész.
  • Jockey
    inkább azt mondjátok meg ki jön velem ma amint elindultak a szerverek végignyomni a 3 wildernesses instát? külföldiekkel próbálokztam ma 2er, de nem sikerült..:) (pl nem értik meg ha a repair toolom egy nagy sugarú körbe hat és ez látszik is akkor nem az a lényeg, hogy kívül rohangáljon ha sebzik, 3-an 3 fele:-)
  • Jockey
    nincs ezzel semmi gond, egy dolgot kell tisztán látni a pvp-ben.
    Én tegnap este kezdtem preorderrel, most 11 vagyok, de van a szerveren mar 28as kari. Szóval klán pvp-t nem kell kezdeni túl korán, bőven ráér ha már többünk max zsnt környéki, mivel annak sem látom sok értelmét, hogy lvl20asként 45ös karik tapossanak aföldbe..
    pvp-be van 1v1, squadvssquad és klán pvp, utobbit meghagyjuk mire leszünk páran 50ek:-)
  • Rushmachine
    Hola

Figyi P.Az rendben van ,hogy Clan war esetén aki nem akar PVP zni az megszívja ,ahogy mondod,de van egy olyan dolog,hogy a Clan wart nem kötelező elfogadni.Ha meg elfogadjuk,akkor figyelmeztetjük a többieket,hogy ez a szitu és kész.A másik meg nem biztos,hogy úgy lesz megoldva a PVP Clan VS Clan módban,hogy a prérin rohangálunk és egymást lövöldözzük.Gondolj példáúl a Guild Wars-ra,lehet ,hogy a Clan VS Clan megoldás mondjuk egy virtuális játék keretében lesz megoldva,ahol a rendszerben a saját karaktered másával játszol(PVP zel).Figyi ez egy futurisztikus gém.Szóval sok minden lehetséges.
    Mégegyszer kihangsúlyozom az egy magyar klán koncepció csak egy ötlet részemről,akit nem érdekel a dolog annak nem kell így lépnie.

Csók
    R
  • Paladin
    Azért az egy guildben pvp-s és nem pvp-s dologhoz:
    Ha jól emlékszem, itt ugye létezik a két szereplős duel, és a két clan közötti clan war. Ez utóbbi esetben a két clan tagjai szabadon lőhetik egymást.
    Szóval az, hogy a banda egyik fele pvp-zik, a másik meg nem - nem igazán működőképes. Hiába nem akar pvp-zni valaki, ha egy warolt player hátbalövi :)

Csak a tisztánlátás végett :)
  • Paladin
    Ezért nem kell felébredni 11 előtt :)
  • Superhamster
    óóó várhatunk egy csomót :S
  • Jockey
    12ig állnak szerverek, bejelentet pecselés megy...:)
  • Superhamster
    nyugi biztos jön a patch