Tabula Rasa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg tud valaki valami infot mikortol lehet megvásárolni a NCSoft oldalárol a játékot. Tegnap olvastam valahol, hogy amint a beta véget ér meglehet vásárolni a végleges változatot is. De még mindig csak a pre-ordert lehet. Sajnos....
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Nincsen klánoldal és nem is tudom szükséges e. De majd ezt mindenki eldönti. Ha szükséges akkor aki kedvet érez az csinál egyet.
mikuc klánjába eggyesülünk punktum, inkább azt mondd meg milyen karival fogod tolni?😊
u.i.: ebben az órában fejeztem be a Démonvadász-t a Felix is Gortek regényekbõl, ami WARHAMMER világban zajlik és ismét csak megerõsítést nyert bennem a törpök nagysága, ahogy a fenyegetõ chaos ellen egymásért a vérüket adva fognak össze és gyõzedelmeskednek a hatalmas pokoli erõk ellenében, még ha csak ideiglenesen is...:-) ajánlom mindenkinek a könyvet, de fõképp az magyar mmo scenee-k mert nálunk ez az összetartás valahogy mindig nehezn megy...😊(jó ez a betegszabi, kár hogy nem élesre lettem betteg akkor még hasznosabb lett volna...:-)),
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
De mondjuk najo, télleg kicsit hulye voltam, és bocs mindenkinek télleg kissé barom voltam itt a forumon. Najo leghet megszüntetem a klánt.
(talán ez lessz a legjobb)
Két dolog :
1. SuperH te hány éves vagy?
2. Van egy két ötletem Supernek az esetleges klánnév variációkra.
MáCzKoO vagy esetleg lehet még CziCzÁ is.
De ha nagyon megerõltetem magamat még írok pár jó nevet.
Na Enjoy!
Písz in ReszT (Ö_ö)
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
Jó kis action volt a végén. Már azt se tudtam ki kicsoda annyira televolt a képernyö. :-)
Sok kis British, poénos volt.
Tényleg elég vicces. 😄
http://www.akciofigura.hu
Mindeki high lvl klánra törekszik ebben nincs semmi extra. Ha sose volt még klánod elõtte, akkor miért most akarsz? elviszel magaddal 3 embert a 7bõl, gratula..Rombolod a közösséget, még ha nem is ez a szándékod. Sztem csináljátok/uk azt, hogy menjen mindeki 1be (pl mikucébe, mert rangidõs stb...), aztán ha lvl50 vagy, és rájössz, hogy 3 ember sem ér magába semmit se pve-n se pvp-n és ezek ellenére is külön klánt akarsz, akkor majd megcsinálod lvl50esként. Amúgy is kétlem, hogy a klánnevedet bárki is lenyúlná, annyira ésszerûtlen, mint ahogy írtad max 2en ismeritek mibõl fakad...
ezzel a klántéma lezárva nálam
én is wowoztam, csak hamar meguntam lvl 37en bucsut mondtam neki.
Jaj nem kell valakinek? eladóXDXD
Ha elindul a végleges akkor majd visszatérünk rá.
no kicsit felhúztam magam, bocsi..
véleményem szerint elsõnek a max szintet kéne megütni legtöbbünknek, azztán lehet pvp-ni érdemben, mert semmi értelme úgy pvpnni, hogy az ellen klán behozza a lvl 50as karijait a mi 30aink ellen...😊
Élesbe pls egy klán legyen, ne osszuk már meg mindent 20 felé, amúgy is akinek nics kedve nem muszály pvpzni, de ne húzzunk már szét mindig jó magyar szokás szerint..
mikucéba vannak már 7en. ha te jössz a klánomba, 5en leszünk.
Írd ide forumra, hogy miko leszel online és mi a karid neve.(me csak online tudlak felvenni offline nem)
Itt a klánoldal: kissé ratyi de legalább van:
MeDwE klán
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
me akko lenne egy javaslatom...
Egyefene elmesélem:
Haverommal vártuk a buszt és nekem eszembe jutott egy autós vicc.
Csak az egyik autó márkája nem ugrott be, ugyhogy haverom megszólal: legyen medveautó. ezután elmeséltem medveautóval a viccet és halálra röhögtük magunkat. Késõbb pedig medveautókat rajzolgattam a gépen és küldtem át. Volt medvemotor, medvebicikli stb.
Nagy hülyeség volt, de miko klánt akartam alapitani nem jutott eszembe semi. ekko megszólal: legyen medweklán (a haver msnen w- vel irja a v- t is, azé van w- vel a klán) erre én: jó!
Ennyi 😄😄😄 XDXDXDXD
De szerintem ne legyen sok-sok kicsi klán hanem 1 nagy de az überbrutal. :-)
kezdjük egybe, sztem totál mind1 mi a neve, lényeg, hogy egymást segítsük.
Én elõre szólok szívesen lemegyek bárkivel instába, ha +10lvl feljebb vagyok akkor is (kivéve ha idõ nem engedi), craft cuccokat nem kéne eladni stb
amúgy ha lehetne kérdésem ez a megweh név ez mibõl fakad? vagy mi az apropója a klánnévnek?
Ha be szeretnétek lépni egy olyan klánba, amibõl reményeim szerint highlevel klán lesz, akkor vegyetek fel havernak, és megbeszéljük.
A nevem: Laran Clofirch.
a klánnak készítettem egy oldalt, elég ratyi, de az a lényeg, hogy van.
Katt ide:
A MeDwE klán(csak a neve medwe, a medwének nincs köze a klánhoz
Lehet, hogy egyenlöre kevesen leszünk, de higgyétek el, hogyha azt gondoljátok: "Jaj tök kevesen vannak benne, majd ha többen lesznek, akko jelentkezek", nem lépne be senki. Nekem csak az a célom, hogy egy összetartó, jó játékosokból és ügyetlenebb játékosokból álló, de mégis elszánt highlevel klán legyen belõle egyszer.
Tehát, szívesen várlak benneteket a klánba.
béta teszt van 26áig, és aki elõrendelt az pár nappal korábban már játszhat.
razz: hivatalos megjelenés nov 2 még mindig ha jól tudom...
most nem engedi aktiválni?.vagy at i'm not sure hoz irjam be?
Hanem a vége kicsit szarul jött ki, kaptam egy dc-t, mire visszajelentkeztem instán és partyn kívül találtam magam, az instában felvett küldi ami majdnem kész volt az meg failed lett.
Ráadásul cifra nevû külföldiekkel voltam, egyik nevét sem jegyeztem meg, így szólni sem tudtam, hogy vegyenek vissza.
Remélem ezen a módszeren azért még faragnak egy kicsit.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!