1127
Tabula Rasa
-
Supa #687 trial ment,ha nem kapod meg adj masik mailcimet -
Des #686 szevasztok. ahogy ígértem, megvártam a trial:D valaki tudna küldeni egy invite-ot? kíváncsi vagyok nagyon:) [email protected] ra tökéletes lenne:) előre is kösz! -
pl én most nem tudok játszani mert ez a hiba :
-
Superhamster #684 Azért, met offlineok. van még: Clofirch -
Callisto #683 Ezek közül senki sem létezik a game állítása szerint. :( -
ja ezeket a neveket felveszed frendlibe és ha online lesz valaki ugyis kiirja a géém.
peccselés folyamatban... :) -
Superhamster #681 huhuúúú oly rég néztem ide, beletelt kis idöbe végigolvasni XD -
cataclysm #680 kuvva jó, végre megvan a creditcard, pötyögöm kb. csak a submit gombra kellett volna kattintani és erre karbantartás.
ahogy a nagy könyvben meg van írva... -
cataclysm #679 nektek is maintenance-t ír az account billing oldal? -
Supa #678 kb most 100%os a gém
-
Paladin #677 Legjobb, ha megkeresel valakit a klánból ingame. (Pl. Pöttyös, Staark, Honey, Rendbetesz, Mikuc, etc.) Esténként szerintem biztos van valaki online, és rögtön bevesz, vagy szól valakinek, aki be tud venni.
Ugyanis offline embert nem lehet invite-olni.
Supa: benyomások a patch-ról? -
Callisto #676 Klánba jelentkeznék másodszor, talán most lesz ahova kéne emberke. Köszi! -
Supa #675 én már peccselek,remelem sok dolgot javitnak -
Paladin #674 Eh, elqrtam a linket.
http://eu.rgtr.com/en/field_training/afs_field_guide -
Paladin #673 Jut eszembe, ha valaki még nem látta volna (én is csak két napja vettem észre, gondolom viszonylag friss) - van egy pdf player guide a hivatalos oldalon.
Itt
Sok újdonság nincs benne, de azért sose lehet tudni.
Én pl. nem tudtam, hogy amikor lövik az embert, akkor a "belövés jelző" színe azt mutatja (piros-sárga-zöld), hogy abból az irányból milyen a fedezéked.
Supa, a szívemből beszélsz. Sz*rok arra a pár hibás questre, ha játszhatóvá csökkentik a lagot Incline felett, meg az instákban. -
Supa #672 Orion(US) már megy,nyakam rá hogy EUt csinálják meg utoljára
-
Supa #671 Legalább közölnék mit csinálnak és meddig,bár erös a gyanum hogy peccselik a dolgokat.Remélem az emlitett questeket is javitják,bár én már azzal is megelégednék ha kisebb lenne a lagg esténként:P -
cataclysm #670 közben megleltem, nem olvastam végig a fórumot, ha már be volt vágva, akkor szorrej:
CE extrák:
-Különleges játékbeli tárgyak
-Egyedi érzelmi reakció (emotion)
-Speciális tinták a ruhadarabok festéséhez
-Egyedi lény
-Eligazítás a General British-től
-Allied Free Sentients kézikönyv
-Tabula Rasa dögcédula
-Érme
-Poszter
-Making of Tabula Rasa DVD -
cataclysm #669 srácok, ha valaki megvette már árulja el legyen olyan szíves, hogy mi jár a ce-hez, poszter, póló, wcdeszka, kazánlétra vagy csak gizdá, h van ilyen dobim? -
Paladin #668 Az mondjuk fura, hogy a test server patch notes-ban nincs szó se a predatory, se a warnet cavernes bugos missionök javításáról... pedig ezek elég ismertek.
(Mellesleg se a plains-es magazinos quest, se a mires-es salvage mission-ról sincs szó...)
Remélem csak elfelejtették beleírni,mert én ilyen optimista gyerek vagyok :) -
Paladin #667 Oh, igen, kérem, pecseljenek, plizplizpliz... ésésés a lagot is tüntessék el a high level mapokon! :)
A remény hal meg utoljára :) -
Supa #666 11 óra és hirtelen minden server offline....most vagy összeomlott az egesz...vagy jön a régota várt PATCH
.Reméljük az utóbbi....
-
Callisto #665 Szintén klánt keresek! Elsősorban PvE guildot. Nevem: Bionic Arbitra -
samyr #664 Hali! magyar guildet keresek az EU szerveren:)
a karim Kis Mókus lvl 10 -
Lol ... na ezt inkább várjuk meg, amíg megjelenik, addig se gyalázd vele a WoW nevét :) -
Supa #662 Rush én mintha hallottam volna kósza hireket 40K MMOrol:P.Gyertek gyakni ma sem dolgozom 
-
Des #661 na, Rush, Jockey, nem fikázni akarom a gémet, csak próbáltam felidézni mindent, amit eddig mint feedback olvastam játékosoktól, hasonlítgatni sem akarom, mert igazából nincs mihez:) kösz a válaszokat. megvenni egyelőre nyilván nem az ár miatt nem akarom - nincs sok szabadidőm, és azt szeretem jól eltölteni. valószínűleg a TR is élvezetes, egyelőre nekem még nem világos, hogy meddig. megvárom a trialt sztem.
viszont ahogy néztem, huxley, már ha egyszer elkészül, na az is roppant kellemes lesz:)
wow-ban emlékszem arra az időszakra, amikor bevezették a honort és ment a gyakás oda-vissza jajj:)
amugy ha szeretitek a sci-fi-t, peter f. hamilton: pandora's star és judas unchained kötelező könyvek, 2-3 éve írta őket a csóka, iszonyat jó, én még ennyire jó sztorit sose olvastam, nem lehet letenni. -
Rushmachine #660 Má most késik a várhámmőr,nem is keveset,de én személy szerint jobban örültem volna a 40k MMO ba.
Unom már a Fantasy limonádékat :D
R -
Csakhogy a Warhammer késni fog nem is keveset... -
esfrost #658 tökmindegy wow2 alias Warhammer Online über alles úgygondolom... :)Warhammer Online -
Paladin #657 Sokszor eszembe jut, milyen találó ez a név... ;) -
Rushmachine #656 Tsigiri
Egy árufeltöltő int.alatti beszólás fog következni :
OSSSSSSZTTTTTT GYAKKKKKKKKKKKKKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSSSSSSSSSS!
Lőjjünk vazze,lőjjünk :D
R -
Paladin #655 OFF:Persze, hogy kipróbáltam. Egyszerűen egy statikus, ai vezérelte univerzum sehol nincs egy élő, százezer játékos alakította világhoz. Unalmassá akkor válhat, ha valaki a szigorú pve-hez ragaszkodik. Hiszen ott a gyártás, a kereskedelem is pvp :) Sőt, a fórum is :)
Második munkahely? "Dolgozni" kell hogy elérj valamit, ez tény. De úgy sokkal édesebb a jutalom, mintha csak az öledbe pottyan. :)
(És sokkal jobban félsz a "haláltól" is, ha egy repair és egy gyors gyógyítás helyett legjobb esetben is pár órás meló pótolni a veszteségeidet.)
ON: Tud valaki valamilyen virulent, vagy ice fegyvert ranger vonal számára? Ice shotgun meg gránát van, de dps-ben nem tűnnek túl hatékonynak.
Magmonixot kellene ölnöm, de annyi kell velük nyüglődni, hogy a Susu Petals-szal való beszélgetés hasonlata jut eszembe folyton :)
A kézikönyv szerint virulentre és jégre gyengék, valami ilyesmi cucc lenne jó. -
Callisto #654 Oké, de X3? Játszottál vele? Mert sokakról tudok akik mindkettővel nyomták és X3 mellett maradtak inkább... A legfőbb indoknak az unalmassá válást hozták fel, mert inkább az EVE inkább második munkahellyé vált egy idő után. -
Paladin #653 OFF:
Hát, ha eve-t próbáltad, akkor az összes offline elite alapú game borzasztó unalmas és színtelen lesz. Azóta legyintek az összes ilyenre, pedig a kedvenc játéktípusom volt :)
ON: Egyébként mi volt veletek tegnap, hogy annyit írkáltatok itt össze, mint máskor egy hét alatt se? :) Mindenkinek viszketett az ujja? :) -
Pedig mennyivel jobb. :D -
Callisto #651 Mi az ami nem tetszik benne? -
Callisto #650 OFF
EVE vagy X3? Szerinted? (Tudom egyik online másik nem, de összetettségben stb.) Mivel EVE-n is gondolkodtam, kipróbáltam, de a 14 nap valahogy kevés volt hogy véleményt alkossak. Nem nagyon jött be. X+ viszont nagyon tetszik.
ON -
Arwenke #649 Eladnam a jatekot, nem jott be annyira, van meg rajta kb 2het free jatek ido, 6Kert viheto, ha erdekel valakit privben jeleze, koszi. -
Paladin #648 Nézd, ez nem egy hagyományos mmo, itt az akción van a hangsúly. Nem dobom el miatta az EVE accountomat, az biztos, de ennek is a rabja lettem.
Ez teljesen más igényeimet elégíti ki.