Lassan testet ölt a 100 dolláros notebook
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kíváncsi vagyok mennyi lesz a valós ára, mert ez azt írja hogy ebben az árban a vinyó nincs benne, gondolom az majd a megrendelések alapján kiderül melyikbe mekkorát rakjanak és ez majd az árat befolyásolja jelentõsen.
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
én pl. ezért örülnék egynek...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
nem tom, de én valahogy még mindig azt látom, hogy a fejlettebb országokban a szegényebbekhez képest kevésbé viselkednek az emberek nyulakként...
az más kérdés, hogy ez kevésbé tûnik fel a lakosságlétszámban mert nagy a minusz
És megint tisztázék pár fogalmat, ami a hacker és a cracker közti különbség:
A hacker = barkácsoló, ártalatan programozó.
A cracker = õ töri fel a programokat, szervereket.
(Nem feltétlen rendelkezik programozói tudással - gondolok itt a tutorialokra).
http://hu.wikipedia.org/wiki/Hacker
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Csak Bill baratunk ugy kepzelte el, hogy:
olcso gep = ingye hardver + draga win
:)
Nem lenne életszerûbb, ha 700-800MHz lenne, de csak 512MB-al? Játszani úgy se lehet vele, grafikához is lassú. akkor minek a sok memória?
Remélem jól fut rajta az MPlayer ;)
"Azonban ahhoz, hogy a gyártás beindulhasson, legalább egy hatmilliós megrendelésre van szükség."
Biznisz, uraim, biznisz !
HDD lesz benne? :)
Ha tényleg erre kell a gép, akkor nem igazán értem miért nem éri meg a használt gép. Ha veszel egy újat akkor az értéke egy éven belül lemegy a negyedére attól függetlenül, hogy milyen állapotban van...
A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Ebay-en ott fognak figyelni 40-50 pénzért.
szépen tesz egy nagy kört a szállítmány, mire elér hozzánk addigra biztos ennyi lesz az ára
Ismered a mondást, hogy: "Ne halat adj az éhezõnek, hanem halászni tanítsd meg?"
Ez hosszú távon nekik is jobb. Rövidlátás azt hinni hogy néhány hamburger és twix csokoládé hasznosabb lenne.
A fejlett technológia ismerete / használata egyébként úgy megnövelheti az elmaradott országok termelékenységét, hogy nem kell segélyekkel nyomni õket, és még plusz piacot is jelentenek majd.
A harmadik világnak, pedig szerintem most fontosabb lenne, hogy élelmhez, meg gyógyszerhez jussanak. Az oktatás, és ezen belül az informatika is nagyon fontos, de ahhoz elõbb "élni" kéne.
Az azért durva, hogy itthon is meg a fejlett világban a gazdák többsége azzal kûszködik, hogy tej/búza/kukorica stb. túltermelés van, miközben afrikában gyerekek százai, ha nem ezrei halnak éhen naponta.
Mégegyszer! Nem a fejlõdés ellen vagyok, de azért a prioritásokat látni, és fõleg kezelni kéne.
"szóval lehet h szívtelen vok, de én nem kajára költöttem volna a manit, amúgy is túlnépesedünk "
Mivel jó keresete van ezért 8 gyereke lesz és nem 3, így csak tovább növekszik a népesség.
Ha nem költesz kajára éhen halsz. Voltál már, hogy napokig nem ettél semmit? Nem az az éhezés, amikor a reggeli és a tízórai között megéhezel.
A muksó biztos az étkezést is fizette.
Lehet vki marha okos, sõt még notebookja is lehet, de 1-2 hónap alatt meghal, ha nem eszik.
Ugyanis a legszegényebb (netezõ)réteg van rászorulva a csalásokra, zsarolásora.
Nekik ez megélhetés lesz, mint ma pl az orosz tinédzsereknek.
A fejlett világ IT cégei nagyon meg fogják bánni, h éhezõ robinhoodok rájuk vadásznak. :DD
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
feltételezem ha a kapott pénzt ruhára és ételre költötték volna akkor hasonló karriert futott volna be az új nemzedék képesítetlen napszámosként stb.....
szóval lehet h szívtelen vok, de én nem kajára költöttem volna a manit, amúgy is túlnépesedünk
"Ezt hogyan kell megenni?"
Fontosabb lenne, ha a táplálkozásukat és iskolázottságukat támogatnák. Ja, hogy az nem olyan hangzatos reklámszöveg a MIT-nek!
2. Igen kíváncsi lennék, hány gép landol majd valami befolyásosabb, tehetõsebb családnál (akár második gépként).
Szóval komolyra fordítva a szót, a kaja tényleg sokkal fontosabb lenne.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Igen nagy realitás alapja van... Hány gyerekrõl is lehet szó? 800-1500 millió? Pff....
Elképzelem ahogyan afrikai diákok tömege fog a szavannán az esti tûz körül szövegszerkeszteni, habár vezetékes ivóvíz még nincs meg milliók halnak meg az országban éhinség miatt mert nincs pénze az államnak ingyen ételt osztani, munkát teremteni, stb...
Akkor meg minek is? <#ejnye1>#ejnye1>