Az Excel miatt perlik a Microsoftot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Ha valakinek megsértik a szabadalmát, akkor pontosan így kell eljárnia, ahogy a Carlos gyerek tette...
Gondoljatok csak bele. Eladod bagóért a technikát még az elején, amikor még szinte nem ér semmit, utána a cég, amelyik megveszi kaszál vele... ez szerintetek jogos?
Itt most egyáltalán nem az M$-rõl van szó, mert itt van pl annak a magyar fickónak az esete, aki feltalálta a mittudoménmilyen futballcipõt, levédette, majd megpróbálta eladni az egyik cipõcégnek. Azok elküldték, de stikában csak kiadták a cuccot jogdíjfizetés nélkül. Namármost nemzetközi jogászok tanácsa is az volt, hogy várjon a perrel pár évig, mert csak akkor kap a termék (fejlesztés, találmány) értékének megfelelõ kárpótlást.
Szerintem ez jogos. Az pedig, hogy amerikában egy pénzes cég elleni perre egy egész ország vagyona rámenne! Így bizonyára ezért választotta ezt az idõpontot Carlos gyerek.
Az pedig, hogy buherált valamit, avgy sem... ha a szabadalmi hivatal bejegyezte, akkor biztosan nem buherálás.
Ez a Carlos ráadásul egy bejegyzett szoftvert buherált! Neki kellene fülét-farkát behúznia...
---------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
de az is érdekelne, h honnan veszi, h az õ cuccát használják, ha M$ termékek nem nyíltak.
Hány ilyen hírt olvashattunk eddig is itt, hogy ez+az a cég ilyen+olyan õsi szabadalmi sérelmek miatt ennyi+annyi Millió dolcsiért peren kívül megegyezett.
Ha más (nem egy nagyvállalat) megtehette, akkor ez a szegény Carlos mért ne tehetné?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Egyszerûen pénzt akarnak minden lehetséges módon kicsiholni a MS-bõl...
Lám, nem csak Mo-n vannak irígyek...
---------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rendelkezik szabadalommal, csak a jogait érvényesíti. És miért épp most? Jól átgondolta, hogy meri-e. (Bill keze messze elér <#hehe>#hehe>)
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Szoval en nem sajnalom a sracot, valoszinuleg egy ujabb penzehes emberke csupan...
Az M$ meg elgondolkodhat azon, hogy most vagy komolyan veszi a szabadalmi dolgokat, és õ is fizet mint a kisangyal, vagy töröljük az összes szabadalmat, és lehessen végre nyugodtan fejleszteni.
Féloldalasan nem megy a dolog
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.