Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egesz igeretesnek hangzik.A kieg terulet nagysagaraol valaki tud infot?

Jimi Hendrix

Májusra ígérik kieget.Van hivatalos oldala is www.riseofthegodslayer.com
Elmondásuk szerint lessz új kaszt:Khitai,új hátasok:tigris meg farkas,új
kombók,fegyók,armor set-ek,unique cuccok,2-3órás insták... A game manage-
lését egy új cég vette át kíváncsi vók mit hoznak ki belõle.

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Dizson
A kiegészítõ mikorra is várható?

A game azért 990 Ft,mert most egy éves és a fejlesztõk mindenféle akciókat
tartanak,pl örökös triál ami folytatható,60napos gamecard felárban,bank-
kártyás elöfizetésnél ajándék ring,helm,hátas.Mindez csak dec 31-ig érvényes.Az AoC népessége valóban nem nagy de én azért megvárom a kieget,
pusztán kíváncsiságból is.

En itt vagyok,szerintem jobb pvp-szerveren jatszani,a guild tagok meg segitenek ha pvp segitseg kell... RP-PvP Aquilonia Enlasve

Jimi Hendrix

Nekem tetcik nagyon igy masodjara is elkezdve,de teny hogy a tartalmat kene boviteni rendesen...de lesz kieg is...aki most kezdi,es nagyon tetcik neki,az nem hiszem hogy egyhamar megunja.

Jimi Hendrix

Gorkonka te magyarokkal akarsz raidelni?:😄DDD

tehát ez a játék nem azért kerül 990 ft ba mert jó hanem azért mert egy kalap szar. egy tartalom nélküli fos. A fekete sereg meg egy 3 fõs klán:😄D jelenleg átlag napi 1 ember játszik minden pro gamer hanyagolja már a gammát😄DDD
9 gigat,az nem semmi,en most rakom ujra gamet,mert valami fajl megserult,es a javitas nem segitett...

3giga ramom van most,megeri 4-re boviteni,lesz valami minimalis gyorsulas?

Jimi Hendrix

Dizson
Érdekes, akkor meg se kell venni a játékot? <#idiota> Bár szerintem úgy van hogy lvl 20 felett kezdi el számlálni a 7 v. 14 napot. (Nem tudom pontosan h. mennyi volt.)

Jah tovább lehet,most vagyok lvl24 a triál verzióban😊

Apropó nekem ma (2009.12.22) elkezdett letölteni 8,78 giga anyagot,másnál nem tölt? Elég szar, hogy végre itthon vagyok tudnék játszani, meg is beszéltünk este 8-ra egy kis összejövetelt és itt baszom a rezet még vagy éjfélig, mire letölti ezt a fost, amirõél sehol semmi infó!
Dizson
Na én is kipróbálom a trialt. Tényleg tovább lehet fejlõdni lvl 20-nál?

Igen a Crom szerveren keresd: A Fekete Sereget!!!
Hello

Megrendeltem én is a játékot, mert most mindössze 1000 Huf-ért lehet hozzájutni. Ennyiért még a polcon is eláll, ha esetleg mégsem jön majd be az end game tartalom. Crom szerveren játszanak még magyarok, akikkel lehet majd együtt raidelni?
Eleinte nem értettem ezt a tizennyolc+ alsó limitet de már az elsõ
összecsapásnál rájöttem,hogy fröcsög benne a "paradicsomlé" rendesen.
Jah és itt a félmeztelen kari tényleg félmeztelen,így mindjárt szívesebben
indítok csaj karit😊 Kezdek kíváncsi lenni a game kiegjére.

Letöltöttem a trial verziót,tolom ezerrel.Van benne sok jó ötlet amiket
szívesen látnék több más MMO-ban is.Kezdve a kari generálásnál ahol végre
a magasságot,karcsúságot,vállszélességet,lábvastagságot,orr,fül,áll stb
méreteket de még a szimmetriáját is megadhatjuk.A trialban nem csak lvl 20
a max szint és most vagyok lvl23 csak tolni kell a questeket és simán 20 fölé lehet tornázni szintet.

Koszi a segitseget.Nagyon bejon ez a kaszt eddig.

Jimi Hendrix

Lilákból meg hamar felöltözöl majd mert igencsak jó a drop DT-nek a wing-es questek meg megadják max szintre a fegyvereket.
Talizmán,na az ritka.Azt tegyél félre mindet amit csak találsz mert abból epic ami DT azt hogyis írjam,"idõ";-))

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Szerintem kezd el a Depravity-t a mana-stamina-health tap-okkal,Soul Barrier maxra+infusion!!
General:recovery+I.Skin-t tápold meg ott és ugyanott general-ba maxold a defensive stance-ot,protection rádbízva kell e..
1 handled+shield az elején.

End game-ben mikor már kitapasztaltad melyik kombót érdemesebb erõsíteni stb,akkor hybrid így lehet jó pvp build-ed is.Ilyenkor már lehetsz talizmánnal ill shield-el de úgy is kell majd akkor feat-elned.
Legyen 1 über tankod jó kis dps-el akire ha rámásznak pvp-ben akár ketten is akkor se legyen esélyük legyõzni)GL😊

Inditottam egy DT-at,a skill pontokat mire erdemes rakni?
Ezek a feat agak kozul melyiket erdemes valaszatni?
link

Jimi Hendrix

Hát ha megbeszéltek egy adott helyet és egy instában vagytok akkor igen😊
grebber
Ha haverral ketten egy szerverre csatlakozunk akkor fogunk találkozni??
(Még nagyon a trial elején vagyunk!)

Next PC upgrade: 2022

Igen, folytatható.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

grebber
Ez a trialos letöltés folytatható?? Age of Conan Update Manageren belül tölti de mocskos mod lassan és mire este megyek melóba sajnos nem ér le!

Aquilonia(rp-pvp),Fury(pvp),Crom(pve)
Ezek közül érdemes kinézned 1-et.Persze ez nem azt jelenti,hogy nem húzhatsz karaktert másikon is;-)

Bízzunk benne😄<#eljen>

hali
amugy meik szerveren toljátok??

azt nem ismerem
Torzonborz
jah lehet olyan lesz mint Anarchy online.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hát ez is lement a Wc-n, pedig nagyon ígéretes volt és voltak benne CSÖCSÖK!
akkor talán lassan ingyenes lesz😄
Ja oké,akkor telleg felésleges,koszi az infot.

Jimi Hendrix

Én úgy olvastam lehet de minek küzdesz azzal a két héttel?Úgyis csak lvl20-ig mehetsz és Tortage-ot nem hagyhatod el.Namost mit csinálnál ott két hétig mikor 2 nap alatt megvan a lvl20?+a korlátozások trial-ra,hagyd azt a 2 hetet sz.tem..

Ha veszek egy dobozos gamet,es elkezdem a trialt 20-as szintig,akkor azt lehet folytatni a megvett jatekod kodjaval?

Jimi Hendrix

Küldetéseket végre tudod hajtani minimális Angol tudással is mivel minimap-on mindent jelöl quest journal pedig átláltható.Ellenben a kiegészítõvel,ott majd állítólag fontos szerepe lesz a párbeszédnek,oda kell Angol tudás majd a "maximalistáknak😊"
Továbbiakban viszont ha tervezel Nemzetközi Guild-ekkel Raid-eket,massive pvp-t akkor ventrilo kötelezõ és ott Angolul mindent😊
Ha hosszú távra tervezed a játékot és akarsz eredményes lenni akár érvényesülni akkor Angol bizony kell hozzá.Vagy legyen szerencséd és kerülj be 1 Magyar guild-be ahol csak ti Hunok zuztok le minden raid-et,instance-ot akár nekiugrotok más guild-nek pvp-ben és akkor No Angol csak ezzel az a baj,hogy ilyen nincs itt AoC-ban lol😄

grebber
Ebben mennyire kell angol tudással rendelkezni vagy egyértelmûek a küldetések?
Mert lehet kipróbálnám a trialt!

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Jacek
Karacsony van a cdgalaxisnal😊)

Age of Conan (online, havidíjas) - 5990 Ft helyett, 83% kedvezménnyel: 990 Ft

Oké koszi,elkezdem a trialba a karim,ha megse menne,megvan az eredeti akkor majd azt aktivalom.

Jimi Hendrix

Ja,hogy gamecard.Sry nem figyeltem.
Hát lehet azzal nem tudod aktiválni.Próbáld meg majd,ha nem engedi meg kell vedd és azzal tuti engedni fogja.1000ft-ért meg lehet venni a játékot..

Koszi a segitseget,akkor DT-et fogok kezdeni eloszor.
Akkor ha lejart a trial,nem kell megvennem a gamet,csak aktivalom a 60 napos gamecardom es megy?

Jimi Hendrix

Trial,tudod folytatni.
Soldier,DT vagy Guard tök mind1,tanknak mindegyik jó pvp-ben is egy szinten vannak.
Conqueror legjobb pvp-re a soldier-ek közül de nem tank.Offtank esetleg.Legjobb "leveling" soldier kaszt.Erõs pve-ben(ha soldier).

Mage,DPS-ben mind3 nagyon jó.
HoX,inkább pvp,nagy dps kevés védelem.
Necro,pve-pvp mindegyikben nagyon jó.Mindenhova kell!
Demo,van CC,nagy dps,pet,elég jó a védelme sok az életereje.Mindezek mellett a legunalmasabb Mage class;-)

Ha soldier akkor DT sz.tem ha Mage akkor Necro.Ezek inkább azok a karakterek akiknek hasznát veheted mindenhol.

Hi,en 8 honappal ezelott jatszotam vele,egy kb 60as guardian karim volt enslave guild-ben.Most folytatnam,de lehet uj karit kezdek,ha a trial-ba elkezdem,akkor gamecardal is lehet majd folytatni?
Ha uj karit kezdek,melyik erdemes,soldier,és mage kasztokbol?

Jimi Hendrix

én igazából 1 dologtól félek ! hogy nehogy úgy kezdjék el mint az alap játékot hogy mintha valami bétás lenne :S

Ez ilyen formában amit most láttunk egyértelmû a jelzõ a kieg.-re:"igényes"
Ha az alap játékkal nem is viszont ezzel sok idõt el fogok kockulni úgy látomXD

Sokat.Magyarokat lehet nem sokat de lehet szánalmasan hangzik viszont nem is érdekel.Legyen 1 kis Magyar közösség egy Nemzetközi guild-ben és jó is az adott szerveren.Én biztos nem fogok megkukulni 1 újjabb Magyar guild-ben ahol vannak 10-en lol😄
Irány valami nagy Guild azt élvezni 2 naponta a siege-eket,raid-eket.

hát így ránézésre nagyon szép a kieg mobok is igényesen vannak meg csinálva és végre a színvilág is csodálatos. az sima conanál a színvilág kissé szürkére sikeredet szerintem de ezzel kárpótolnak mindent😊

Vége nemár😞(

Dizson
Kíváncsi vagyok mennyi embert fog vissza vonzani.

Minden szép,az épületek is nagyon kidolgozottak és bejárhatók.