12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Muso #8375 AAAAAA szia wutang :) igen en tolom megallas nelkul meg mindig :) Cromon vagyok a seregben! Gyere csak :):) probalom a regi enslaveseket felkutatni de nem nagy sikerrel! Ninkit jo lenne vissza hozni de o is eltunt ugy, hogy nem lehet elerni grrrrr -
#8374 és most itt mit kéne látni ? -
Tomy Lee #8373 Muso!!Te még mindig Conan?:)
Lehet benézek hozzátok hamarosan meglátom még.Így nem ismersz fórum nick-röl esetleg így:(Wutang).
Többieket üdvözlöm ha nem felejted add át nekik thx:) -
Muso #8372 Upsz koszonnek is hahah sziasztok! -
Muso #8371 http://fekete-sereg.com/forum/content.php?5-vide%F3k -
#8370 Tedd el későbbre, vagy ezeknek lejár az idejük vagy mi? Mit pl egy csokinál, szavatossági idő... Nekem sajna nem kell, régóta nincs fent gépen az AoC -
Ákos90 #8369 emberek 3000ft-ért oda adom a gc-t mert nállam csak porfogónak van ugyan azokkal a feltételekkel -
Ákos90 #8368 boccsi a dupláért de itt a kép a gc-ről -
Ákos90 #8367 Szisztok Eladó időhiány miatt egy Age of conan Gamecard.
4000 ft
Személyesen átvehető Kecskeméten vagy pedig előre utalással és én még az nap küldöm a kódot -
#8366 szép álmokat :) -
Tomy Lee #8365 Na már Lotro is free lesz hó végére,remélem utána ez a játék jön mint F2P -
Tomy Lee #8364 Ok köszi:) -
Sipti #8363 Lesz kis időm felpakolom megint game-et és utánanézek mi van azzal. -
Tomy Lee #8362 Tényleg jó különben minden csak bakker nálam kockák vannak chat-en még ha angolul írnak valamit az is így engem idegesít kommunikáció nélkül nincs mmo -
Tomy Lee #8361 2 hétig töltöttem én,persze nem folyamatosan de úgy 5 egész nap tuti volt:-)
Launcher mappa meg kell hozzá amit külön nem hiszem,hogy be lehet szerezni és amúgy is böngészőböl indul és ellenőrzi ahova letöltötte szal le kell szedni sz.tem mindenképpen.
22.5 gb -
#8360 "Increased the drop rate on all combo/spell books."
Weeee! -
Sipti #8359 Kb 22 giga és meg lehet szakítani a letöltést folyt. köv. máskor letölteni meg csak akkor lehet ha van már acc. -
Ákos90 #8358 Eladóvá vált 1Db age of conan gamecard. 4000ft
érdeklődni msn-en lehet (adatlap) -
#8357 akkor felejtős h letöltöm, szedhetném, 1 hétig... csak 5mps a netem, meg laptopom van. Fut rajta rendesen dx10be is csak, most h éljel-nappal menjen a letöltés, arra nem való. -
foxxi #8356 cirka 32 - telepítve + patchek, de változó -
#8355 De mennyi az a kliens? Hány gb kb ha tudod. -
Sipti #8354 Macerás lenne eu-t átbűvészkedni jó pár file-t cserélni kéne utána úgy is töltene item shop miatt meg nem teljesen azonos a verzió se...sz'val jobb leszedni...amit csináltam és feltöltöttem... elolvasni a 8331-es hozzászólásom és úgy acc. gyártással próbálkozni...és türelem mindenekfelett nem feladni 5 perc után nekem ment másnak is fog nem bonyi. -
#8353 Sipti a szakértő. Csak pár kérdés: Megnéztem a képeket, korrekt tutorial :) Nekem megvan a játék angol természetesen, azzal tudnék játszani? Mert 20 gbt nem nagyon akarok leszedni. -
benioh #8352 Legyezős bigét a guild cityben lehet level 3-as trade post ban ha jól emlékszem, de nem 100. Gorillát passzolom.
Ez a koreai verzió telejesen ugyan az mint az eu-s csak ingyenes és van benne ez az itemshop? És ezt átlehet angolosítani (mármint a játékon belüli szövegeket..)?
-
#8351 Kóreai személyazonosság? rákeresek vkire twitteren XD, tudom h megy az EUs reg, akkro gondolom az keleti is uygan az, de személyi számot nem kellett beírnom, nekem megvan a játék, dobozos, ha azt felteszem, az tud majd csatlakozni a korei szeróra? csak gondoltam néha jó lenne aoc-né, de hogy havonta fizessem, és alig játszok az nem megy. Ha pl órákat lehetne venni, vagy tom is én. -
Sipti #8350 Annyiból nem legális ,hogy koreai személy azonosságot használsz hozzá fel,azért lehet esetleg parázni ha sok emberke áramlik be nyugatról előfordulhat ip ban. bár azt is meg lehet kerülni..csak macerás... -
Tomy Lee #8349 Ezt az egyfolytában legyezős csajszit meg gorilla petet hol lehet beszerezni? -
Tomy Lee #8348 Ami nálam nem stimmel,hogy angolosítva kockák vannak chat ablakban így kommunikáció=0
Állítólag másnál amit angolul írnak az úgy is jelenik meg hát nálam csak kockák a francba:(( -
Tomy Lee #8347 Ingyenes Koreai AoC ami item shop-on alapul de ettől függetlenül lehet érvényesülni pvp-ben mert úgy vettem észre,hogy inkább a fizetős cuccok a fejlődésre ill.a gold szerzésre vannak.
Latency kb.200-300 ms ez elfogadható népesség mint official szerveren.
Godslayer kiegészítőt tartalmazza.
Nem tudom Sipti miért írta,hogy nem legális mert bizony ez nem tört szerver mindenesetre nagyon köszi neki mert segített mindenben(kis koreai ppl-ek nem is rosszak jól játszák pvp-t)
-
#8346 Mi ez a koreai szerver dolog? -
#8345 ajánlom, hogy iratkozz vissza az iskolába ha neked ez rinyálás volt -
#8344 Nemigaz bazdmeg mindenki tud rendesen jatszani csak te rinyalsz egyfolytaba.... -
#8343 nos funcom ismét alakit... nagy ranger nerf = pár skill ikon csere, pár bug fix (ami természetesen rangereknek kedvez mint pl a trappek nem aktiválodnak a hullákon ..stb) továbbá a sin kap egy kis dmg boostot mert nincs neki elég :) -
#8342 noh gyerekek, 2.1 lesz az ujabb update legkésöbb szept közepe okt eleje mire kiszeretnék adni, ez már tartalmazni fog egyfajta grafikai updatet (ha jol emlékszem optimalizáltságot, kisebb gépigényt és talán a graf minöségét is huzzák) továbbá class balancot. itt emelték ki, hogy olvassák a vissza jelzéseket és ranger trapek (amit nagyon ki is emeltek) biztos, hogy számithatnak valamire :) -
Sipti #8341 Mindig elfelejtek v'mit...jelszó tartalmazzon legalább 1 számot és 1 nagybetűt a biztonság kedvéért 6 karakter minimum...(10 nem árt). -
Sipti #8340 Hi ismét no sz'val ha úgy csináljátok ahogy írtam a 8331-es hozzászólásba úgy mennie kell...akad 1 fölös accom..aki hamarabb küld pm-et és küld 1 jelszót annak oda tudom adni ..megpróbálom átírni a jelszót...ha nem sikerül akkor megmarad az amit én adtam... -
SilverShark #8339 Jah, hát a letöltés az nálam is hasonlót produkál, de az valószínűleg aktív account-hoz kötött, és azért dobhat fel hibaüzenetet... Viszont a másik dolog ami írsz, az nekem működik. Igaz, hogy próbálkozni kell vele párszor, de azért előbb-utóbb talál az ember olyat, amit elfogadnak. Én inkább az account aktiválás esélyeiben nem bízom túlzottan... :D Mondjuk azt nem tudom, hogy milyen szinten ellenőrizhetik a megadott adatokat. -
Tomy Lee #8338 1:letöltés nem indul el mert feldob ablakot ami valami hibát jelez
2:Kóreai nevet nem fogad el annál a reg.pontnál meg a személyi ig.számot
lehet rosszakat írok nem vágom. -
SilverShark #8337 És pontosan hol akadtál el a dologban? Nem ment át az account az "ellenőrzésen"? -
Tomy Lee #8336 Nekem nem még leírás alapján sem.Mondjuk egy ideje már fel is adtam a dolgot sajnos..