Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szõrtelenítõt reggeliztél csak,mert ez már szõrszálhasogatás,de legalább
valami pozitívumot is írtál.A grafika lehet hogy nem minden de nekem
számít,ennyi erõvel még mindig a Super Mario-t tolhatnánk.
100K elõfizetõ? mi vagy te,tõzsdés?😊
Jah és ugyan má mér ne lehetne jó szót szólni gaméról? Van akinek teccik
pl nekem.
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
Arcosharcos én egy fél óra alatt keresztben átmegyek neked az egész conan világon ha hiszed ha nem😊
bárhogy is szépítjük Foxxinak igaza van a játékot illetõen és most egy okot mondjatok amiért azt hihetnénk , hogy a kieg majd jó lesz és kész lesz😄
ha arra gondolok, hogy az utolsó nagyobb patch mit okozott .....3 másikkal javították azt amit elkúrtak az elsõvel hihetetlen komolyan beszart az ah és még egy fél órát lehetne sorolni , hogy mi nem mûködött 1 évet zuhant vissza a játék az idõben ,ment az anyázás minden nyelven .. hát amit akkor kaptak a failcom fiuk az nem semmi volt.
És ezek alapján kéne azt hinni , hogy a kieg az bugmentes lesz és 100% kész ? sztem ezen kacagok még egyet.
A röhej az , hogy még mindig vannak olyanok akiknek az a véleménye , hogy a játék virágzik:😄D elég Peterbiol hsz-ét elolvasni a conan funsiteon és az ember elképed , de értük legalább még van miért dolgozni a funcom második vonalbeli fejlesztõinek😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Talán a kieggel valamit fakítanak ( túl sokat biztos nem a mostani 100k elõfiztõ alatti statisztikájukkal ). Meglátjuk.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
kijelentés😊Több MMO-t is toltam,tolok,láttam stb,de az AoC grafikában
nagyon szép szerintem teljesen topon van.Így most hirtelen nem is tudok
olyan MMO-t mondani ami veri ebben.
cucc,skill vagy hátassal vagy képes ilyenre de ha van ilyen akkor én is ilyet akarok.Azt hogy gyalog azt meg hagyjuk max egy zónát,esetleg.
A terület nagysága szerintem közel sem kicsi ráadásul jön a kieg mégtöbb
új területekkel,amirõl annyit érdmes tudni,hogy nem full LvL 80-as zónák
lesznek hanem lvl 20-tól 80-ig mindenfélék és határosak lesznek a jelenlegi területekkel.
Mindegyikbe nagyon komoly összegeket ölnek bele amiket forintba még
nehéz is lenne kifejezni.Én eddig minden MMO-ban láttam valamit,valamilyen
megoldást amit szívesen láttam volna az éppen aktuális kedvenc gamémban.
amiben sajnos van is valami.
nna de remélem a kiegészítõ tényleg jó lesz és sikerül valamennyire helyre rakni a játékot.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
hát ez a megaLOL...XDXDXD...<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
"cabal is jobb" <#wow3>#wow3>
tényleg nem tudok mit írni erre...
Jól van,menj csak cabalozni<#wave>#wave>
Továbbiakban meg ne térjünk már ki itt ebben a topic-ban más szenny mmo-ra kösz,bye
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
PvE pedig tényleg fail!!
Mondjuk én lexarom pve részét és nincs is már onnan semmi ami kellene(lehet jól jönne persze még miegymás de én nem küzdök már ebben a lagwar-ban meg elcseszett dungeon-okban),persze résztvettem rengeteg megmozduláson nagyobb guild-ek külön pm-be kértek fel,hogy segítsem ki õket ha nem volt meg a létszám van több max lvl karakterem így nem volt akadálya olyannal menjek ami kellett nekik DE sohasem élveztem az instance-okat,raid-eket mert úgy xar ahogy van az egész.
(régebben leirogattam ide miért)
Viszont a pvp nagyon komoly.Állat jó gear-ek,pvp leveling,playerek által létrehozott duel helyek+GvG Explorable területeken,szabályok,gankgankgank<#vigyor2>#vigyor2>
BUÉK!
★ 汤姆 李
A conan egy igen jó játék egyetlen baja van csak , hogy a failcom összekeverte a single játékot és az mmo-t. Sokáig talán az utolsó pillanatig hitten benne , hogy végre észhez térnek és a játékosok igénye szerint elkezdik fejleszteni de látnunk kell , hogy ez nem igaz.
Mert mit is nyújt jelenleg a játék? elcsépelt ezerszer végigjárt unalmas területek , hihetetlen elbaltázott tárgyak ugyanaz a kard ugyanaz a pajzs mindenütt, értelmetlen craftrendszer a nyersanyag többe kerül mint a kész tárgy, értelmetlen ah, több órás könyörgés egy main systemért , dögunalmas T1 raidek még unalmasabb T2 raidek, minden egyes javítás után szerverleállás mert azt is elkúrták mint Feri a javításra megint javítás majd arra egy újabb javítás .
Az ember egy single játékban érzi magát mert egyszerûen nincs szabadság érzése az egész játékteret gyalog bejárom 30 perc alatt ...akkor ezen most röhögjek? az Oblivionba kétszer nagyobb a terület kétszer több a quest és a felfedezés öröme:😄D a Gothicról már ne is beszéljünk.
Ez a játék zseniális egyben pedig a legszarabb mmo ami valaha készült ezért hagyta ott már mindenki aki tehette. Több hónapig küzdöttem a végtelen unalom ellen de egyszerûen nem bírtam tovább:😄D
arról már ne is beszéljünk , hogy milyen garancia arra , hogy a kiegészítõ nem 20%-os készültségben jön ki mint a játék? talán a Failcom név
akiknél tornázhatjuk följebb magunkat a ranglétrán de lesz kettõ
akik közül választhatunk is és tagjai lehetünk.Amennyiben egyiket
kiválasztjuk kizárjuk a másikat.A questelésnél a válasz lehetõségnél
akár el is árulhatjuk frakciónkat ha úgy éri meg nekünk.Persze ez nem
jelent frakcióváltást.Jah és a max szint kiegben továbbra is LVL 80 marad.
Viszont megerõsítették,hogy pontokat majd osztogathatunk új skillekre vagy
akár a régieket tovább erõsítve.
online RPG-el.Csak egy töredéke amiket már beharangoztak:startrek,
starwars old republic,warhammer40K,world of darkness,need for speed world,
wow kieg,AoC kieg...stb Az AoC fejlesztõ csapata kövi MMO-ja is érkezik de
az majd csak jövõre a secret world.A Conan-ból kiindulva a grafikájára
biztos nem lesz panasz.Én tuti kipróbálom,még a need for speed world lessz a másik amire rámegyek.Többi online gamé-ra valahogy nem gerjedek,
asszem 3 elég lesz😊
2009,12,31 napon 23:44 kor itt senyvedsz te toprongy a fórumon?
és van hörcsögöd is? 😄D
ez mindent elmond rólad:😄DDD
de "semmibaj" (c) Dar:😄D
az hogy a játékhoz nem értesz az egy dolog de legalább titkold lama😊
2. Tank vagy Healer
"pro gamerek hanyagolják a gammát"
Ez a mondat elárulja, milyen szellemi színvonalon senyvedsz. A hörcsögöm elcsodálkozna, milyen egyszerû vagy...
Ma kezdtem el a játékot. Arra lennék kiváncsi melyik classt érdemes választani. Mert assassinnal kezdtem el, de ha túl sok van belõlük és ezért senki nem fog velem partizni, akkor inkább váltok. Melyik kaszt az amelyikkel partiznak az emberek és kevés van belõle?
★ 汤姆 李
Rhino azért megy úgy mint egy horse sprint nélkül(az azért nem lassú)) és van +400 Knockback Resistance.
De a best akkor is a swift hátas<#worship>#worship>ami veteránból simán vehetõ sok Player-nek
★ 汤姆 李
Az alap ló nem annyira drága, questelésbõl simán lehet annyi pénzt szerezni 40es szintre 😊 Vagy esetleg veterán pontokból is lehet, amit minden elõfizetett hónap után kapsz ^^
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
újdonság erejével hat de hát õk tudják.
V.ki tud infót az ossza meg ps
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
ajándékot kapnak.Gaméban chat ablakba írjátok,hogy /claim és inventoriba
kell kapnotok egy mamutot,tüzijátékot,+100% Exp potit(24H cd) és egy
16 slotos tatyót.Mamutnak tudtam örülni,mert hátasok nem olcsók.Mamut
hátas felöklelés és földbe taposás támadása aranyos.Hogy még kiknek van
ez az akció azt nem tom,triált folytatóknak biztos,személyes tapasztalat.
tolják de szeretnék folytatni.Megvehetik a gamét a triálosok is és
akár ezzel is folytathatják triál accountjukat.Letörlik triált,föltelepítik full verziót és a már meglévõ triálos accounjukba
belépve game füzet hátoldalán található úgynevezett: activation key ad
30 nap game idõt az account oldalon a megfelelõ helyre beírkálva.
idõt amit a játék megvételével kapunk.Mindenféle gamecard vagy banki feltöltés nélkül lehet 30 napig tolni pusztán azzal,hogy megvesszük és
a game füzet hátoldalán található számot beirkáljuk account oldalon.
Itt közben már többen is jelezték nekem,hogy a 30nap alapból jár az
AoC-ban.Remélem még idõben korrigáltam ezt az infót.Én izomból nekifu-
totam nem figyeltem ezt a "my pay by cash" opciót és reflexbõl már
töltöttem is föl kártyával.De valóban nem szügséges.
★ 汤姆 李
vagy X hónap bank kártyás elõfizetést eszközölsz.Legalábbis nekem alapból
nem adta meg a 30 napot hanem a cd kulcs beírása után fölkínálta a
lehetõségeket hogy gamecard vagy bank kártyás fizetés.Meg sem lepõdtem,
annó WoW-nál is igy volt csak akkor kaptam meg alap game idõt ha még rátöltöttem,de hát ezek ilyenek.Nem szólnak másról mint az üzletrõl😊
A warhammeronline mondjuk kivétel volt,mert ott megadta alapból a 30napot
mindenféle variálás nélkül de rajtuk ez sem segített😊 de ez már egy
másik mese...
és ha steamrõl veszem meg, akkor is benne van a 30 nap ingyen?
A játék csak a cd galaxisban és a tescoban ilyen olcsó.Gondolom náluk azért ilyen olcsó mert felhalmoztak belõle rengeteget és most rajtuk maradt.Meg is tudod rendelni tõlük de akkor 990 ft a szállítási költség tehát kb 2000 ft-ra jön ki.
alblink:Én azt hallottam nem szereti az atit de ezt csak hallottam szerintem vele is jól fut.Kutakodj hivatalos oldalon ott írnak róla.
Ez automatikus. Az elején a beállításoknál lehet, hogy rögtön adnod kell egy számlaszámot is... amirõl aztán az egy hónap letelte után fizeted a havidíjat.
Be lehet állítani azt is, hogy mivel, milyen idõközönként akarsz fizetni. Általában 1-3-6-12 hónapos lehetõségek vannak. Ha egyszerre hosszabb idõre fizetsz be általában kapsz vmi árengedményt.
Javasolnám elõször a havi fizetést beállítani.
A másik kérdésedre a válasz az, hogy hívd föl a boltot és kérdezd meg tõlük. Õk majd megmondják, hogy mennyi.
Ha meg tényleg 12k-ért árulják, akkor meg rendeld meg máshonnan. Futár kiviszi elég hamar és igazából nem kerül sokkal többe.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha megvásárlom a játékot, akkor van-e a csomagban valamennyi ingyen játszható nap?ha van, akkor elösször be kell-e fizetni 1 hónapra hogy hozzáadódjon vagy nem kel hozzá elösször befizetni és simán ki lehet próbálni.
a másik, hogy nem-e vásárolta meg valaki mostanában 576 boltban, a honlapon 12 ezer körül volt a játék, míg a cd galaxisnál 990. érdekelne, hogy most akkor mennyi az 576-nál, mert az van itt ahol lakom, így már rögtön le is tudnék menni megvenni😄
üdv!
Jimi Hendrix
Ha már a pro gamerek hanyagolják a játékot már csak szar lehet.Hûûûû...ez komoly érvelés<#mf2>#mf2>.
Jimi Hendrix
koruktól is hozzájuthatunk.Lehet tréningezni,fejleszteni és amolyan
harcostársként küzd veled aki hátasként is funkcionálhat majd.
oldalán akarunk harcolni,a választott frakciótól fogjuk a küldiket kapni és a cuccokat,rewardokat is.Ez már csak az én feltételezésem de ahol
frakciók vannak ott háború is van,lehet ez álltal akarják átgyúrni a PvP
rendszert.
Kire gondolsz mint pro gamer, te nyeretlen kétéves? Olyan kis tizenéves lökött gyerekekre akik a számítógép elött élik le az életüket?
Ezzel a játékkal is sokan játszanak, de hobbiból, szórakozásból, ami nem azt jelenti, hogy reggeltõl estig a gép elött ülnek!
A Fekete Seregben is sokan vannak, csak ritkán játszanak, mert fõleg idõsebbek játszanak és olyanok, akiknek van ezenkívül is életük!
Menj és keress olyan játékot, amiben hozzád hasonló retardált pro gamerek vannak, sok szerencsét hozzá!