12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Vagrant
    Enis gondolkodom, visszanezek.
    Azt kerdeznem ha alapjatekom van jelenleg akkor a kieg es a havi feltoltes kb menyiert oldhato meg?
    A masik dolog a pvp meg mindig 1 et jelent a banyaszassaL?
    harmadik :P a jatekos bazis es szerver erdekelne, van meg elet valahol ?
  • ricsaj
    Valakinek van még eladó GCje?
  • ricsaj
    Amúgy nagyon megváltozott már a fury is amikor én elkezdtem én direkt az miatt vettem meg a játékot trial után mert tetszett az hogy bárhol bármikor lehetett kaszabolni ami akkoriban még azzal járt ahogy Drutal is írta hogy szerencse kellett ahhoz hogy 1 questet leadj. Azóta viszont más a játékosok mentalitása mivel sokan elhagyták a játékot/megjelentetek a khitai mapok, ezért megosztódtak a játékosok és lv70 alatt nincs, vagy csak elvétve van már resspad gank vagy questes npc-nél gankelés.

Én azt tudnám ajánlani olyanoknak akik érdeklődnek a játék iránt hogy 7napos trialt regeljenek, és pvp szerveren próbálja ki a csapatos world pvp-t(ehhez előtte előnyös ha felveszi valakivel a kapcsolatot, mert egyedül nem élményes ha mindig csak szétcsapnak). Ha nem jön be akkor még mindig ott van a Crom ahol tudomásom szerint sok magyar várja.
  • Nuclearity
    az emberek hozzá szoktak a WoW pve jéhez, ahol békésen csinálnak azt és akkor amikor akarnak, ez egy mmo, nem cask te formálod a világot, nem csak rajtad mulnak a dolgok. Sok sikert amugy a Crom-on. De sok ember a pvp ért (open world pvp a java egy ilyen játéknak) játszik. ráadásul AoC-nak ez egy olyan része ami végülis maga a játék. abban a korban, ha valami nem tetszett, esetleg csak elmentél jeremiás mellett, agyon verted, akár rézbörű akár nem rézbörű stilusban. Ráadásul a fejlödés iszonyatosan gyors a játékban, ha engem kérdeznél, azt mondanám, h 1 hetet sem birnék ki Crom Pve jével lvl 80 tol, viszont fury pvp jével éveket is (márha játszanék.) 2x estem neki a játéknak, mai napig vissza fele kacsingatok, mert tényleg iszonyatos amit ez a game kinél és ad a játékosának, de én nem single zni szeretek. nem szeretek soloban nyomulni meg ilyenek, és a társaságom 2x is széthulott sajnya, majd legközelebbi fellángolásomnál vissza térek megint ^^
    Addig is jo kaszabolást!
  • Drutar
    Ha szereted az mmokat akkor ezt látnod kell. Számomra egy nagyon jó játék, 2* akartam abbahagyni és pár hónap után itt vagyok megint,pedig elég sok más mmot kipróbáltam.
    Server pedig: ha a gyerekes pvp fury parádé nem igazán tetszik,akkor gyere a Cromra(PVE),sok a magyar,a népesség majdnem kétszerese a Furyénak,rengeteg raid,insta,minigame(pvp) lehetőség van, gyakorlatilag mindig van valami történés. Rengeteg Fury játékos is átjött ide. De ha neked bejön a world pvp és szereted ha nem tudsz questelni,npcvel beszélni...mert valaki(k) mindig kinyírnak,mert ugye egyedül soha nincsenek,akkor persze jó hely a Fury. Még mielőtt bárki azt mondaná,hogy nyuszi vagyok és nem tudom mi a jó. Jelzem 2 évig játszottam az Aquilonián,imádtam a world pvpt és mikor én gankeltem (csapatba és egyedül is). De jóval többen hagyták abba a játékot ez miatt mint amennyien elkezdték...mert a gyilkolászás nem ismert határokat...
    Illetve az ageofconan.hu egyik moderátora játszik ismét,így az oldal is él megint,jó volna ha a jelenleg játszók néha megnéznék és esetleg kifejtenék a véleményüket.. :)
  • Nuclearity
    akkor most nincs pvp tortage n? tehát triallal nem fogok tudni pvp zni?
  • ricsaj
    Fury szerveren nagyon sokan vagyunk még mindig..nem a magyarok, abból csak 3van, de jól elboldogulunk.
    PVE: elég jól megy sok guild minden héten kivégzi t1-t2-t3at. Néha T4-el is próbálkozunk..de az ritkábban jön össze.
    PVP: nehezebb lett hála a pvp10nek.. nagyobb guildek tagjai mind pvp10esek. elég nehéz ezeket elverni, de nem lehetetlen. ellenben a pvp10 et nem könnyű még most se elérni mert az előbb említettek nem igazán hagyják hogy bárki is ki menjen borira. Mondjuk pvp7 előtt nincs is rá szükség épp elég xp jön miniből és world pvpből.
    ------------------------------------------------------
    A kieg szerintem mindenképp megéri az árát. ebben nagyon sok új és jó dologgal bővítették a játékot.(új insták, új skillek(AA vagy skillbók) új itemek).
    Röviden ennyi... ha valamit nem írtam le és érdekel írj pm-et.
  • MaRee
    Valaki írna egy kis összefoglalót a játékról, hogy hogy is áll mostanában, van-e elég játékos, stb? Még anno ki akartam próbálni, de WAR-oztam helyette, utána meg jött a rengeteg negatív cikk és beszámoló hogy el is feledkeztem róla.. Játszik még vele egyátalán valaki ?:)
  • foxxi
    égetik itt magukat... biztos egy többdiplomás hozzáértő hozta ezt a döntést...
  • Tomy Lee
    Szerver összevonás lehetséges?Nem tudom mi másért csinálnak ilyen baromságot..
  • ricsaj
    BASSZÁK MEG! EZEK MÁR MEGINT ALKOTNAK FURYN NEM LEHET PVPZNI A TORTAGE MAPOKON...
    Ennél nagyobb faszságot nem is tehetnének 1 pvp szerverrel...
    Én amikor trial accountal elkezdtem játszani biztos nem vettem volna meg a játékot ha nem látom milyen a pvp..
  • ricsaj
    Amugy T4 instát ki tudja hogy kell megcsinálni? ott általában megöljük az első 2 bosst aztán megölnek az addok...
  • ricsaj
    amugy ha érdekel minden héten kivégezzük t1-2-3-at:P
    fury...
  • ricsaj
    wtb gamecard
  • Tomy Lee
    Mikor abbahagytam én is pont Hator kill-es group-ba voltam az volt utolsó t3 instám:(
    Am.grat!
  • Although
    WOWOWOW! Killed Hator Ka!! :) A következő boss igazán brutál már :)
  • Although
    Egyébként AA nélkül nagyon sok jó dungeon van a régi területen , Xibaluku, IT, etc :)
  • Although
    Stewee Hator-Kat láttad már és az még csak nem is Toth amon?:) Nem tudom, de ha Kara Korum-ot vagy Paikangot nézem nem a könnyű szó jut eszembe. Elnézve a WOW színvonalát a Conan 100x nehezebb, ráadásul a T3 raid az már nem csak szimplán nehéz és taktika kell, de egy rossz lépés és az egész raid lehal és ha nincs szerencséd elég ha az egyik addon közel kerül a bosshoz és ha eltalálod véletlenül kezdhetitek az egészet előröl. :)
  • benioh
    Egyébként funcom megin alkot küldenek egy 10 napos "visszahívást" aktiválom azt másnap már frozen az accom. Supporttól meg már 3 napja nem kapok választ..
  • benioh
    hehe.. Télleg nem op az hogy az assa detonationja 5k kat critel rajtad :D
    Meg hogy a ranger majdhogynem instant nagyobbakat lő mint te kombókkal meleebe (kivéve assa ofc.).Legalábbis 1-2 hónapja még ezvolt sajnos és az a 2 class igenis OP nem is kicsit a többi classhoz képest.
    Bár nemtom lehet benerfelték őket azóta..
  • Drutar
    Minden karakter más és más van olyan amivel könnyebb játszani és van amivel jóval nehezebb,én még nem találkoztam olyan mmoval amiben tökéletes lenne a balance. Szerintem sokkal többet számít ,hogy mennyire vagy ügyes egy adott kaszttal,hogy mennyire ismered a featjeit vagy ,hogy melyik helyzetben melyik képességed használod,mint annak ,hogy aktuálisan melyikre ragasztják rá az OP jelzőt.
  • uscGhost
    Kössz
  • foxxi
    Persze
  • Tomy Lee
    Még mindig fizetős?
  • Nuclearity
    kaszt balance még mindig kaki?
  • Drutar
    Sziasztok!
    Ha megveszed a ROTGS-t (dvds dobozos változatban),és nincs accountod,akkor az magában foglalja az alap gamet + magát a rotgst,30nap free játékot,és ugye az új accountot.
    Ha már van egy accod és beírod ugyanezt a kódot akkor beléphetsz Khitaiba és ennyi,ebben az esetben nincs ingyen game.

USCghost azért a pénzért amibe most kerül, érdemes megvenni,bárki-bármit mond torony magasan a legjobb mmo a piacon. Server ügyileg a Cromot kell választani és imádni fogod a gamet. Tört server nincs.
  • uscGhost
    Sziasztok!
    Csak 1 kérdés: Érdemes megvenni? vagy ha nem akkor megy tört verzióval is?
  • e57
    Tegnap kaptam hírlevelet, hogy 1 hónap előfizetéshez alapjáték, 3 hónap előfizetéshez a kiegészítő jár.
  • Morpheus_v2
    Nem rég volt egy olyan akció hogy ha triallal kezdesz és utána veszed meg az alapot egy akción belül, akkor az alapjáték(32 nap játékidő)+ rotgs együtt csak 8-9ezer(30 euro) forint volt.
  • ricsaj
    Valaki tud olyan eladó Rotgs cdkulcsot amihez jár az alapjáték és az 1 hónap is?
  • ricsaj
    nemtudom mik azok a főmonstrák, de ha a bossokra gondolsz az ebben a játékban nem igazi boss csak kicsit erősebb mint a többi. az igazi bossok csak trial után vannak.
  • steweee
    mekkora kurva jó játék lenne, ha megírták volna otthoni játékra is...

trialosan yomom, és kurva jól sikerült visszaadni a regények hangulatát, de az AI tökhülye, látszik hogy kifejezetten netes human playeres játékra van kihegyezve.

a főmonstrák is kurva jók, de nagyon gyengécskék
  • darkling
    Van eladó gc-m ha valakit esetleg érdekel.
  • ricsaj
    Furyn nemzetközi guild tagokat keres.
    Nincs sok követelmény elég a lv80 és az ha jössz pvpzni.
    Nálam lehet jelentkezni.
  • ricsaj
    7 nap ban jár Abyss bug használatért.
    gondoltam csak szólok mert engem is bannoltak:P
  • Muso
    Fekete Sereg Megolte Thoth-Amon Elso bosst
    http://fekete-sereg.com/forum/album.php?albumid=2&attachmentid=84
  • Muso
    http://fekete-sereg.com/forum/content.php?16-Thoth-Amon-Stronghold
  • Muso
    Fekete Sereg kerese T3 raidelesre TOS, ASSA, GUA
  • ricsaj