12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • ricsaj
    Aqualonián is kihaltak a magyarok?
  • Although
    Hi :) Igen a Cromon van vannak páran a fekete seregbe, de találhatsz pár magyart különböző nemzetközi guildokban is, egy van az egyik legerősebb guildban a Destiny-ben is. A játék meg él még :)
  • corwus1974
    Sziasztok!Él még a játék?Van valamelyik szerveren nagyobb Magyar közösség?
    Előre is köszi a válaszokat!
  • ricsaj
    ment a privi
  • angel2233
    Az is megvan,mindkét helyre regeltem,semmi...
  • Although
    Két jelszó szint van az account és a game. Amikor belépsz az account oldalra ott van egy password rész próbálj újat megadni a játékra vonatkozóan. Ennek kb 10 perc után működni kell. Utána próbáld meg újra.
  • angel2233
    Nem sajna,ez is kilöve:(
  • Ákos90
    Őő véletlen nem amerikai trialt szereztél és EU klienst szedtél le?
  • angel2233
    Azt irja ki,h nem jo jelszoval probálkozom, rámegyek honlapra,bejelentkezem ugyanazzal,akkor kiirja,h unlimited trial.Mást nemtudok rola mondani,nemenged be és ennyi.Kliensel lehet gond esetleg,trialhoz külön kell,vagy nemtudok másra gondolni.
  • Although
    Hm nem tudom, talán küldj egy mailt a supportnak nekem egyből a végleges volt meg 2009-ben :) Így nem volt hasonló problémám. De ha belinkelnéd ide mit ír ki, akkor lehet okosabbak lennénk.
  • angel2233
    Sziasztok.Letöltöttem a játékot,csináltam trial accountot,leöltöttem a klienst,de amikor beakarok logolni,nemenged be.Van valakinek ötlete mi lehet a baj?
  • Witcher
    Nem, nem neked bocsi! És köszi neked is! :)
  • Nuclearity
    sadly de ezzel egyet kell értenem :X
  • Nuclearity
    ez szerintem nem nekem szólt, épphogy a te pártodat fogtam :D

és sok sikert a munkához, tudom manapság nem egyszerü egy minimálbérest sem megfogni Magyarországon...
  • Although
    Hát ne örülj előre:D Én csak nevetgélek benne meg összevissza szaladgálok :)De élvezem!:) Mondjuk vannak páran akik nagyon jók Drutar,Samu,Huma, és etc :)
  • Witcher
    Remélem fogunk még együtt mmo-zni, mert ilyen emberekkel mindig szívesen játszik az ember! :)
  • Although
    OFF: Hát vigyáz rengeteg összeesküvés elmélet kering szerteszét :) A helyzet szerintem, elsősorban magunkat okolhatjuk, hogy itt tartunk, egy nép amelyik saját nemzettársai ellen szavaz..2004-ben, ahol egy GyF miniszterelnök lehet..nos még rengeteg mindent írhatnék :) de igen ez off... szóval voltak már rosszabb idők is itt :)
  • Witcher
    Köszi, jó arc vagy! :)Én is remélem! Bár ha ezt elolvasod, akkor rájössz hogy az utolsó mondatoddal beletrafáltál az igazságba, nagyon érdekes és elgondolkodtató ez a cikk!
    http://www.mommo.hu/media/Magyaroknak_pusztulniuk_kell_a_Karpat-medencebol

És itt be is fejezném ezt a témát, mert mégis csak egy Conan fórumon vagyunk! :D
  • Although
    Reméljük összejön valami új meló! OV nem olyan hülye mint az GyF volt. Annyi esze mindenképp van, csak azt a birkát lehet nyírni....De ez is legalább egy év mire érdembe látni lehet a változásokat. Ha meg nem akkor meg kell nézni merre vezet a legrövidebb út, egy tőlünk nyugatra levő országba :( De ha összejön :) akkor újra elő tudsz fizetni a Conanra :)
  • Witcher
    Én sem sajnáltam rá azt a "kevéske pénzt" amíg melóztam elhiheted! De egy ideje munkanélküli vagyok, és azzal a 4ezer forinttal inkább a gyomromat töltöm fel mintsem az accomat: Sajnos ez van itt tart 2011-ben magyarország!
  • Although
    Hollowed Knight
    A második rész. Hát nekem nagyon tetszik :) Egyenlőre nekünk még nem sikerült átjutni rajta :)Érdemes 720-as be nézni nagyobba, eszméletlen jó :)Persze ez csak T3 raid szint. még ott a T4 arra már a Crom-osok is azt mondják nagyon jó :D
  • Although
    Hát szerintem a Fury kivételével a többi szerver messze átlag feletti színvonalat jelent az mmo-k világába :) Ezek a raidok messze lesöprik a többi hasonló mmo-t az asztalról, és pláne nem találkozol ilyenekkel.. :)
    WOW
    Nekem ezt jelenti a WOW például:) Drutar koma tette fel azóta ez a mértékegység :) Szóval azért nehezen hiszem el hasonló mmo-k Európában megütnék a Conan színvonalat.
    Keepers
    Mi épp most ezt próbáljuk elintézni a kis raidunkal ez messze nem a legnehezebb boss, de már itt sem elég csak taktikázni. Egyszerűen ötletes nem semmi módon. És a Cromon ezt simán elintézik. Szóval nem nevezném gyengének a mezőnyt Európába.:) Lehet a koreaiak és az amik jobbak azt nem tudhatom. :)És én nem sajnálom a kevéske pénzt rá :)
  • Nuclearity
    nem kell megtanulnod koreaiul, és nem szutyok, egyszerüen más mentalitásuak az emberek (a community amugy tuti jobb mint 1-2 EU szeron) (kb olyan lehet mint a Crom, hisz a koreaiak nem nagyon vannak oda a Free to kill ért)
    de a KSSN és egy telefonos aktiváció biztos szükségeltetik a játékhoz, mint minden koreai gamehoz kb.
  • ricsaj
    háát igen valamit valamiért:)
    játszhatsz ingyen aoccal ha megtanulsz koreaiul + és proxizol.
    meg hamár koreai akkor kinézebb belőle hogy registrálásnál még koreai személyigazolvány adatokat is kérhet.
  • Witcher
    Köszi a linket! Esélytelen ide még regisztrálni is.
  • ricsaj
    íme még egy aki támogatja a magyar közösséget részvételével :)
    érdekes lehet majd egy full koreai szutykon játszani, biztos jó a community is.
  • Tomy Lee
    http://conan.pmang.com/
  • Witcher
    Úgy hallottam hogy Koreában már egy ideje F2P! Nem tudjátok véletlenül hogy lehet oda regisztrálni? Megköszönném ha valaki aki tudja, dobna egy Koreai linket mert én égen földön kerestem de nem találtam.
  • Nuclearity
    az az átlag ember volt, sok fogyatékossal is, neveket nem mondanék XD
  • Although
    Nem is vitattam. :) Olvastam az anyagát a pvp classok egymás ellen. De ha jól láttam ő maga is tudta nem szeretik az Ageofconan.hu-n. Nem mintha jelentene bármit is. De a jelmondatából ," Csak egy dolog bánt nem tudok nagyobb fájdalmat okozni...", meg a többiek szövegéből kivettem miért nem annyira népszerű :) Ha végigolvasod az egész forumot :) Bár lehet sokminden már nincs fenn.
    Ettől függetlenül nekem semmi bajom az openpvp-vel főleg a furyn. De az Aquilonian betett mikor eventeket gankeltek szét!! Szóval ez egy kegyetlen világ de játék is szerintem. Én magam részéről mint játékban nem futottam el a furisok elől akik tuningolni jöttek Hyrkre és megszállták a CE-t. Volt hogy csak 3 voltunk szemben ők meg 12-en...semmi jóra nem számítottam szó szerint a resspadon is állandóan támadtak minket és ezt értsd szó szerint. A bolondok akkor is próbáltak ütni amikor a path of asura védett minket. Ezzel szerintem mindent elmondtam róluk.
  • Nuclearity
    a gank dologgal egyetértek, bár van elönye is. Azért egy valamire való játékos megtanulja kivédeni és az oldalára állitani a pvp t ha megprobálják begankelni, és nem retard képző lesz, ahol pillangókat kergetnek mondjuk Wild Lands of Zelatán, meg Fields of the Dead en. Másrészt, Conan világában szerintem épp az open world pvp volt az eegyik legjobb pvp (és nem nem csak lvl 80 on kellene lenni a pve szervereken). Sokan azért mentek a Cromra (szerény véleményem szerint) mert a pve emberek mindig többségben vannak, és mikor fury kezdett széthullni ök belátták, hogy inkább egy olyan szerverre emigrálnak ahol azért ember van legalább, mintsem maradnak egy FFA pvp helyen emberek nélkül. Szerintem
  • ricsaj
    jah én úgy értettem h nem értettem a mondatot:D
  • Tomy Lee
    Csak leírtam véleményem az egyik játékosról aki említve lett!?
  • ricsaj
    ez most mi akart lenni?
  • Tomy Lee
    Ez nem igaz.Mindig mindenhol volt group számára és group-ban is erős dps class volt Viledj
  • Although
    Nos igen az Aquilonia rp -pvp szerver és van pár nagyon nívós játékos ott mint Maggie, Galadh, Gnothe,etc akik utálják a gankereket mert a mezei játékosok kedvét elvették az Aquiloniától is, és sajna ők is kevesen vannak már :( Az a gond nagyon sok normál mezei játékosnak elvettétek a kedvét már az egésztől. Ez a baj, és a funcom végignézte az egész folyamatot. Az a helyzet ezt a mentalitást csak a furyn kellett volna hagyni mert sok rp-s átjött a hyrkaniára korábban, onnan mert semmi kedve nem volt az egészhez. És ez szomorú mert Maggie, meg Galadh a szívét, lelkét beleadta az Aquiloniába és azt kell lássák lassan nem lesz ember a kis eventjeiken. Persze nem ez az egy ok , de ez is benne van. Ezért utálják a gankereket ott..
  • Although
    Meglátjuk :)
  • ricsaj
    talán, vagy talán nem:/
    nem ilyen egyszerű a dolog hogy gonoszok és jók és akármi.
    ha jól selytem ez a gonosz vs jó dolog kb fury vs aqualonia.. egyik se jobb,
    teljesen más mentalitás. az eggyiken direkt gank guildok vannak a másikon pedig az ellentéte ganker írtó guildek.
    Ha a kettő összejön abból vagy über jó pvp szerver lessz vagy pedig lessz még1 üres fury szerver.
    Reménykedjünk az elsőben^^
  • Although
    Talán az új szerver már olyan lesz amilyenek lennie kell lesznek gonoszok ,jók ahogy kell :) De nem lesznek 150 fős ganker guildok akik elcseszik az ember kedvét a játéktól.!! Amúgy továbbra is azt mondom ez a létező legjobb mmo, az EVE-t leszámítva :D
  • ricsaj
    ebbe beletrafáltál.
    én is játszogattam aqualonián és nem tartott 3 napig kivívjam az összes nagy guild gyűlöletét, mindez annak is köszönhető hogy beleszoktam az akkori(most már nem jellemző) játékmódba amiben még a party társainkat is gankeltük furyn.
    épp az ilyenek miatt nagyon elszigeteltek a szerverek senki nem menne furyra furyn meg fogy a népesség.. és általában aki ott abbahagyja az már cromon 100% hogy nem fog játszani és hasonló esélye van annak is hogy nem megy aqualoniára.