Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még tesztelik kicsit vagy v.mi ilyesmi lol😄
★ 汤姆 李
én media marktban vettem egyet ( több sem volt ) 4 ropiért, pedig nem nagyon jellemzõ ilyen helyen, ( meg még cora és társaik ) hogy követéknék a trendet 😊)
ma meg peccs jön?
Game kapható de mér nem látok feltöltõ kártyát is hozzá?Nyomtak egy
pause-t?Vagy csak én vakultam meg
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
Am.nekem is tetszik nagyon,várom már a kieg-et!!
★ 汤姆 李
<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
mellesleg a godslayer nagyjából mikor jön? nyár? vagy azért hamarabb? vagy esetleg még késõbb...?
Teccik,hogy a két választható frakció amibe beléphetünk mennyire
eltér egymástól külsõségekben.Kasztoknak totál eltér egymástól a set-ek kinézete frakcióként.
Factions Walkthrough Cam
New Areas Walkthrough Cam
Tiger Mount Walkthrough Cam
★ 汤姆 李
mehet arra a servere amelyik szimpatikus neki.
Lehet szervezkedni,egyesülni,párttá tömörülni,tömeggé nõni,orgiát
csinálni...stb.No limit.
feltöltöttem az accom Abepom a mainem elvileg elég sokat vagyok vele
★ 汤姆 李
Remélem nincs készülõben a BS mellé még 1 op assa is normal serverre mert asszem akkor újíthatom a karakter arzenálom😄D
★ 汤姆 李
Amúgy Aqui fele át fog menni úgyhogy ne aggódj. 😊
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
★ 汤姆 李
3* nagyobb is lehet a népesség mint mostanában.
Ugyanakkor ha majd a kieghez nagyobb létszámú játékos kap kedvet,lehet
kevés lesz a megmaradt server mennyiség.Megrohanják a megmaradt servereket
és lesz olyan lag ami még nem volt.
Viszont 2 napot rá dobhatnának az elõfizetésre ha már ilyen nagy szerver leállásokat csinálnak!
★ 汤姆 李
biztos.
Skullcrusher meg valami spanyol lesz Aqui-ba vonva, Furyba meg két másik PVP.
Aquilonia meg még mindig RP-PVP szerver, úgyhogy a szerencsétlen az aki nem tud olvasni ;D
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Személy szerint elbirnám viselni ha télleg összevonnák Aqualonia-Fury-Skullcrushert. Elvégre Furyról kihaltak a magyarok, Aqualonia.. azmeg ugyanmár annyi szerencsétlent aki ott játszik.. nem sokan tudják h miaza rendes PvP.
Jah és valaki játszik még Fury-n?ha irjon privit pls
Ugyanazokból a részletekbõl áll amit már láttunk liveshow-n..
★ 汤姆 李
Egyébként nemrég kijött egy új videó az egyik területrõl, elég ígéretesnek tûnik. ^^ Itt meg lehet tenkinteni a videót, ill képeket.
Annyit olvasni lehet már az egyik interjúban a hátasokról, hogy kiskorukba szerzed meg õket, és neked kell felnevelni, ill tanítani. 😊 Ha egy bizonyos életkorhoz ér, választhatsz hogy harci állatnak tartod meg, vagy hátas lesz belõle. ^^
Csokimano: Én Aquilonián játszok, de nem Enslave-be ;P
kasztonként a plusz talent ággal.4faj,12kaszt egyenként 4talent ággal
+ a skill pont táblázat és a tigris meg farkas hátasoknak is lesz
valamiféle talent vagy skill táblázata ha fejleszteni akarjuk harcos
társnak.Ennyi ág közt azt sem fogom tudni melyik talent meg skill pontot
hova tegyem,bõség zavara lesz.
Gondolom ha a tigris/farkas hátasunk harci képességeit akarjuk növelni akkor azt szintén talent vagy skill pontal tehetjük vagyis vagy magunkat
vagy a hátast erõsíthetjük éppen aktuális,meglévõ talent pontunkkal.
Emelné az élményküszöbömet ha a fejlesztõk regélnének errõl valamit.
Elkezdtem a Conant, és nagyon tetszik!!!
Beléptem az Enslave guildbe, és eddig úgy látom, jó társaság!
Valaki játszik közöttetek az Aquilonia szerveren?
serverek is mûködnek😊
Absolute Rulez
Nekem összes servert mutatja ami eddig volt
★ 汤姆 李
RolanDTH: Semmit. Hívd csapatba az többieket akiket kinyír és öljétek meg közösen. GM-knél csak szádnékos zaklatást ill RP-event szétbarmolását lehet jelenteni.
Vagyis jelenthetsz mást is, csak semmit nem fognak tenni ellene. ;P
Csinálj meg addig más questeket.
átérezze milyen is az amit csinál.
talentága is.Persze fórumokon sok mindent olvasni és sokszor nem tudni
melyik hírnek van valós alapja.
vannak sokan
★ 汤姆 李
Viszont így nem tudok kockulni😞
Még a bankos karim is magasabb szintû mint amiket most törölni fognak😊
Nah jó nem arcoskodom kicsikkel csak nem tok gamézni és valahogy le kell
vezetnem😊
Worthplaying
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
* If an account's subscription ran out 7 or more months ago, and the account is not reactivated until the character deletion process starts, characters below level 21 will be deleted. Characters of level 21 and up remain untouched and are NOT deleted.
Magyarul, csak azokét törlik akik 7 hónapja nem aktiválták az account-jukat... azoknak nem tökmindegy egy 20as karakter? 😊
Ha jól tudom az AOC-ból nagyon nagy volt az elvándorlás, mennyi accounttal idultak, 1 millió körül? Most meg kevesebb van mint 100k. Tehát van több mint 900 ezer inaktív account, gondolom átlag 2-3 20 alatti karakterrel darabonként, ez már rekordszámban is jelentõs mennyiség. Mivel szerverösszevonásokat akarnak csinálni, természetes, hogy elõtte kisöprik a szemetet.
A Funcom bekeményített az egykori Age of Conan rajongóknak. Eddig kérlelték a játékosokat, hogy jöjjenek már vissza és kalandozzanak Hyboria mesés világában, most azonban minden egykori kedves játékosnak felhívták a figyelmét, hogy 20. szint alatti karaktereiket törölni fogják. A törlésre a karbantartási munkálatok keretében fog sor kerülni, persze, ha most azonnal megújításra kerül az account, akkor mégsem törlõdnek alacsonyabb szintû karaktereink. Nahát, milyen szelektív karbantartó programjuk van.
Fizess, különben virtuális javaid mennek a kukába. Amennyiben van olyan játékos, aki ennek az igazán behízelgõ kérésnek eleget tesz, az hét további extra napot kap ajándékba.
Kitartás!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Pénteken rendeltem meg a játékot, elvileg holnap meg is kapom. Érdeklõdnék, hogy a patch-eket le tudom elõre tölteni vhonnan? Csak mert kollégista vagyok, és itt napi 5 giga a max adatforgalom. Elõre is köszönöm a segítséget!
questet akkor azt vedd föl (adnia kell),onnan déli irányba van egy házikó
bemész ott fog dekkolni,megint dumcsi vele és utazhatsz,ezt csak egyszer
kell végígzongorázni,legközelebb már alapból a házban talizz vele ha
utazni akarsz.
Azokat muszaj leszek megcsinalni,vagy van mas lehetoseg is..?
(a portalom vagy mi tortuge-be van)
Jimi Hendrix
kalandozhatunk majd AoC:Rise of the Goldseller
{el ne higgyétek nekem😊}