12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Hát nem hiszem, hogy ok nélkül történnek a dolgok :) Nyilván sokan elmentek mert nem tetszett nekik a game. De most épp pár emberke van a Cromról tuningolni a Hyrken és hát, mondják nagyon sok pvp-s átment a furyról a Cromra..Meg, ezt már írtam, én is összefutottam velük mikor furysok tuningoltak nálunk. Nekem nem hiányoznak és nem is hiányoztak :) Biztos nem mindenki ganker meg global killer ott, de az ageofconan-on is ott volt például, Viledj akit még az Aquiloniás pvp-ek sem kedveltek ha jól láttam :) Végezetül pedig Aquiloniás pvp-ek sem vágynak, vágytak a furyra vajon miért ?:)Persze lehet mostanában már nem igaz annyira, de ez csak azért van mert sokan elmentek és a gankereknek nem maradt öröm az életben, így valószínű ők is elmentek már :) Talán van egy kevés igazam?
  • ricsaj
    Húú nekem annó black castle is nagyon tetszett.
  • Nuclearity
    Alt szeretném hozzá füzni, hogy furyn 80 alatt van kb 7 karakter (mapokat nézegetve pár napon keresztül.) 80 asbol sem voltunk nagyon eleresztve, ha azokból mind elmegy egy másik szerora mainel akkor a fury valami szellemváros szerver marad ahol cask pár 10 en fognak futosgálni.
  • Although
    Nem hiszem mindenki csak egy karit vihet oda :) És nem lehet 35 főnél nagyobb guild, kivétendő a nagy jópofa ganker guildokat :)
  • Although
    Vannak dolgok amik nagyon jók lettek a Conanba és nem eresztenek :)
    Ez az egyik szerintem..
    http://www.youtube.com/watch?v=wJkfB79emFw
    Épp kaptunk egy új solo dungeont, ma tervezem megnézni :)
    http://www.youtube.com/watch?v=hbnEw7H07cQ

Ez meg szerintem az egyik legjobb a játékba, bár régi :)
    http://www.youtube.com/watch?v=RQ7LOCx1NIU
  • ricsaj
    nagyon várom már az új szervert sok reményem van benne... viszont valószínű ha az megnyílik akkor a fury majdhogynem becsődöl.
  • ricsaj
    khitai grpos instákhoz jó a conq ha viszonylag jó gearben van viszont raidre nem épp a tankolási tehetsége miatt viszik. battleress és kite ami leginkább jellemző.
  • Although
    Nem használtam még. De két spec van minden karira, conqnál az egyik tank. Egyébként lehet élveznéd a cimmeria borderbe(ends) van a Bori, ami nélkül lehetetlen gyorsan fejlődni az új pvp rendszerbe. Gondolom 2,3 guild bent van állandóan és harcolnak érte tehát biztos nem unatkoznál, bár egyedül nem sok esélyed lesz :) A megfelelő tempohoz legalább 6 ember kell. Én cheatnak tartom de ez van :) Viszont ha háborúzni kell érte az érdekes lehet :)
  • Nuclearity
    conqueror az mennyire képes tankolni mondjuk khitai instákat? ill 1-2 nem raid instát?
  • Although
    A cimmerian ends az egy terület nem egy arena, gyakorlatilag a Lacheis plans pvp-re..de értelek..ebből egyébként három van.
  • Nuclearity
    jah, csak az én szükségleteimet nem elégiti ki az aréna pvp (minigames)
  • Although
    Tehát igazán jól már csak a Crom működik az európai angol szerverek közül.
  • Although
    Sokan pvp-nek a Cromon..Vannak területek amik nyitottak pvp-re, tudom nem az igazi,de a fury sajt magának is köszönheti hogy sokan átvándoroltak a Cromra mint hülyékkel osztozzanak egy helyen. És igen a Conan nem a legnépszerűbb játékok közé tartozik, és sokan elmentek. Én is szeretem a pvp-t de olvasva a hivatalos forumot még az elnéptelenedett Aquilonián is volt egy ganker guild aki amikor átmentek a furyra nagyon sokan örültek. Nehéz kérdés. sok kérdést rosszul kezelt a Funcom korábban, mind az rpers-ek szempontjából mind a pvp-ek szempontjából nem biztos hogy van visszaút pedig ez egy nagyon jó és nehéznek is nevezhető játék. De sajnos most is sok a lag. Mindig vannak dolgok amik nem működnek jól. Például mostanra nekem teljese eltűntek a crash-ek! viszont a lag eventek nagyon elszaporodtak :( De én nagyon szeretem ezt a világot és így maradni fogok még egy darabig :)
  • Nuclearity
    az a gáz hogy akkor lényegében nincs is pvp server ha jol látom, Aqalonián már 1 éve sem volt open world pvp mert kihalt, és aoc.hu-n is irják, hogy fury sem a legnépesebb szerver. Egyszerüen nem tudom, hogy egy ilyen játékban, hogyan lehet pve zni éjjel nappal :S
  • Although
    Hát már nem sokan. De akik vannak azok zömmel nem a WOW-on látható színvonalat képviseli :)De ott az ingyenes trial lv20-ig érdemes saját tapasztalatot szerezni :)
  • atila4
    Sziasztok!

Kb. mennyien játszhatnak a játékkal?
  • Although
    *serverek
  • Although
    and Cimmerians end Borival :), Aquilonian ends és Stygian ends :) and lot of minies and sieges :) but open pvp Fury and Aquilonia sererek :)
  • Nuclearity
    kérdés: Crom on nincs open world pvp? csak minigame?
  • Although
    Hollow Knight AWSOME már ezért megérte az egész :) Minden elismerésem a Funcomnak ezért az encourterért!
  • Although
    Minden elismerésem azoknak akik végeztek már az keepers of Artifact résszel ...2 órája szarakodunk vele :D De egyszer megöltük már de a "nagy szellem" lenyűgöző volt utána :)
  • Although
    LOL LOL LOL :)
    Szóval Ageofconan.hu ott megtalálod.
    Azért írtam ide mert mostanában bennfentes lett ,és talán többet tud segíteni mint én vagy más itt :)
    De legközelebb külön a részedre sorvezetőt fogok használni itt "lol" :)
  • Tomy Lee
    integrált hd 4250 egy fos úgy kb.Hd 4870 minimum de HD 5++ széria megfelelő mostanában..
  • Tomy Lee
    Sehol nem volt ez a név lol meg ki az a Huma??
    Although irogatja mostanában ide de ki az?:D
  • ricsaj
    köszi
  • Although
    És mások is nagyon pengék a Conan témába.
  • Although
    Biztos hogy nem :) Nagyjábol mindig a Hyrken voltam :) Talán más is használta itt ezt a nevet? Gépügy nehéz kérdés *sigh* mert sajna sokhelyen nem tökéletes az új motor még. És lehet nem gép függő nekem 64bit-es van és a T2 raidokban jelentős romlás tapasztalható :( De tedd fel ezt a kérdést az Ageofconan.hu-n. Huma már FoA szinten van, biztos többet tud segíteni!
  • ricsaj
    Altough olyan ismerős a neved nem játszodtunk régen 1ütt furyn?
  • ricsaj
    1 kis segítséget kérnék gépüggyel kapcsolatban:
    Szerintetek 4gb 1600as ddr3 és AMD Athlon II X3 455 AM3 mellett mekkora fpst produkálna 1 8600gt vagy 1 integrált hd 4250.
    Azért kérdeztem rá az integrált ra is mert az is lényeg volna h 2 működőképes gépet rakjak össze, és első körbe talán így olcsóbb
  • Although
    Egyébként a mi szerverünkön is végre egy guild végzet Toth Amon-nal, természetesen Conan segítségével :) úgyhogy már nekünk is csak a T4 raid maradt állva :D
  • Although
    A fury azért még közel sem néptelen bár már szinte csak ganker guildok vannak. amikkel azt mondják nem jó ujjat húzni..ageofconan.hu kérdezd ott hátha van még valaki ott. A Huma az Aquilonián volt, ott is nagy guildekben összegyűlt ganker csapat uralta a mezőnyt ha jól vettem ki a szavaiból...
  • Although
    Szóval a resspadon voltam, és használt valami combot amivel kirepültem utolsónál megnéztem, nem tudom mi volt...Mindegy utána nem volt vidám :) Van két stuntom meg 2 knockom + no escape ezekre nem volt felkészülve van köztük olyan amit semmivel nem tud kivédeni..decapiátor pedig levete a hp-nak a felét :) Mondjuk nagy számú párbajban nem sok esélyem lett volna de ott alaposan elszámolta magát :)
  • Nuclearity
    a ress padon nem is támadhatnak, ha nem csinálsz semmit és resseltél csak. ha tudom, hogy már 2x leölt akkor meg kiszedem hidebol, v elfutok, nem tudom nekem sosem volt ilyen gondom, Furyn pl imádtam klán eventeket csinálni, csináltunk anno Last Man Standing eventet, lvl 30-40 es karikkal bementünk Khesattába (free prey ugye) mindenki csupaszra vetközött, és futás a városba, ha esetleg tuléltük többen akkor vissza a kapuba, aki utoljára halt meg, az nyert :D atom nagy fun volt :D
    a többiröl nem is beszélve, ha nem lehetne kint egymást támadni akkor ez a játék tabu lenne nekem... :) most gondolkodom, hogy vissza kacsintok, bár sokat hallom, hogy kihalt nagyon :S reménykedem, hogy nem igaz (kihaltság alatt azt értem, hogy pl a Fury szerveren azért legyenek még hentek mondjuk khesatta elején, vagy khitaiban...stb ne az legyen, hogy 1 ember van rajtam kivül az egész mapon és annyi. (Tortageban nem nagyon látok embereket :S) Igaz lehet nem a városban kéne néznem hanem WS meg UH.
  • Although
    *Mert voltam olyan hülye mikor bejöttem akkor ress, hátha elment de jött újra :) Ez ment 4-5ször aztán már csak akkor ress mikor már nem álló karival voltam :)
  • Although
    Nem tudom én nem tudom élvezni, például kimegyek enni valamit vagy inni...és a karakterem a ress padon hagyom..szóval volt egy tuningoló assa aki avval szórakozott, hogy kiütötte az álló karimat a padról és mire vissza jöttem kb 5-ör likvidálta a karimat :), a mi szerverünkön álló karit nem szokás megtámadni, mert lehet crash, lag bármi vagy nincs is ott, ezzel csak elveszitek a kedvét az embereknek. De tényleg reggelig lehetne folytatni, rengeteg rp-st elvesztettünk miattuk. Gyilkolták a globált. Korábban nem volt ilyen "flaming and naming" nálunk. Mondjuk végül is élveztük ha rajtuk tudtunk ütni a CE-ben :), de a szerver nagy része nem. Kicsit hiányzik is :D. De inkább nem köszönöm, parasztokkal az életbe is eleget találkozom azért semmi kedvem fizetni is :)
  • Nuclearity
    hmm tortage tényleg pvp lesz? hmmm. mikor indul az a szerver? :)
  • ricsaj
    Viszont az új szerverre biztos megyek^^
  • ricsaj
    oroszok már fogyóban vannak meg én jól kijöttem velük viszont most kihagyok énis pár hónapot sprórolok új gépre, mert egyre nehezebben megyeget
  • Although
    Hát most terveznek egy pvp szervert amire mindenki csak egy karaktert vihet, és nincs transfer sem szóval az igazi championok ott fognak születni, még tortage is pvp zone lesz :)
  • Nuclearity
    igen igen, gank meg ilyenek nem gond, de én imádom az open world pvp -t :) elég nagy érvágás hogy tortageban nem lehet már :(