12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Vagrant #8695 ja sikerult holnapra megvan a vadi uj accom kieggel :)
teszek a supportra ugyis uj karit akarok, mit nekem a 3 80 asom meg a 20-30 offline lvl lol :P
-
#8694 Mármint ha pvp szerverre mész, mert ugyebár pve szerón bori és siege nélkül nem sok pvp marad -
#8693 Igen. PvP t3-at nem érheted el mert nem borizhatsz és Siegere nem mehetsz szóval igen teljesen tudsz pvpzni. -
#8692 Amikor teljesen üres volt a szerver megfogadtam hogy nem fogok senkit addig gankelni, hogy abba hagyja a játékot viszont ma nagyon felbaszott 1 guild. Úgyhogy azthiszem ez a guild 2napon belül nem fog furyn tartózkodni:) -
tusken #8691 tehát teljes értékü pvp-s tudok lenni free ként a 4 classal (persze a kiegeket megveszem ha kell)
Although sztem te nem értetted a kérdésem.
-
#8690 Na vargant neked sikerült alkotnod valamit? -
Although #8689 Gyakorlatilag elég sokmindent meg tudsz nézni van azért egy két jó dungeon a régi területen is. Veszteni ne vesztesz semmit. Persze megtarthatod a kis ember hozzáállást is. De szerintem ingyen nem vesztesz semmit mint mondtam legfeljebb épp két szemeddel észreveheted , hogy ez bizony nagyon durva lett. :)Elég széles a skála bőven elég arra eldöntsd megér neked egy kevések pénzt vagy nem. Ha meg teljes f2p-re vártok akkor menni kell a pirates of burning sea-ra például szerintem jópofa és aranyos is. De nem egykategória ezzel. El kell felejteni hogy teljesen ingyenes legyen. Viszont relatív erős gép kell hozzá jó kártya meg minimum 4Gb ram 32biten ha nem minimumon akarsz szenvedni. :Ö -
Vagrant #8688 elvileg azokat elérheted free kent is -
tusken #8687 van 4db 80asom csak egyik se free kategoria ,elsö 3 hónapban játszottam mikor a game egy beta szintjén volt(lagg, insták nem müködtek, classokat folyamatosan nerfelték stb) csak azota jöttek pvp armorok pl meg pvp szintek ezekre lennék kiváncsi hogy freeként van-e értelme. -
Vagrant #8686 igazabol ez a free dolog arra jo hogy felhuzz 1 karit megnezd a dolgokat, 1 uj jatekos kb 1 honap alatt eri el hogy a free tartalmat kiporgesse.
utana ha tetszik tessek csak megvenni, a jatek szep a pvp benne porgos, jol vegyitik a skill es gear dolgot benne. A classok egyediek valtozatosak, sajnos kis szinten a balance nak nyoma sincs :P 80 on viszont majdnem minden class eselyes a masik ellen. free raid instak rovidek es keves a loot.
az igaziakat premiummal ered el.
a jatek havi dija kb 2200 forint ha mar veszel kieget es tetszik tolts ra 1 szer, jatszd le aztan eldontheted. rosszabb esetbe buksz 2 ezrest.
en nem jatszottam meg a kieggel csak beta ba par napot szoval nekem most jo sok uj dolog lessz amit fekell fedeznem :P
Ha pedig nyitnak pvp szervert biztos ottleszek rajta 1 Hox al. -
Vagrant #8685 talan igen
marha a 4 classbol erdekel valami.
az AA ba xp-t kapsz es hasznalhatod is akkor okes, de ha ahoz kell elofizetes is akkor hat azert valamennyi hatranyt okozhat
-
tusken #8684 Akkor most érdemes lesz ezt játszani free ként
ugy hogy a kiegeket megveszi az ember max, és föleg pvp érdekeli?
-
#8683 akkor mind1.. -
Although #8682 Sajna ezek valamiért nem működnek én url-ként szoktam a kép elérési útját beilleszteni..hm, ha lehet. -
nemtudom miért nem volt jó ez előző remélem ez most jó -
Although #8680 Nos két éve amikor kijött kb akkor győztük le utoljára Jal Kor Bloodbane-t akkor még nem ő volt a legerősebb, de a lézeres védelmi rendszerre meg a gyilkos ütései nagyon durva szintre kerültek egy patchal szerintem anno, volt hogy 3 órán át próbáltuk de nem ment :D legalábbis nekünk mezei játékosoknak :). A Legends-sek jó pár csoportja kiiktatta már de szinte full khitai epic cuccba meg AA-val jelentősen felszerelve, és normálon. El se tudom képzelni hardon milyen lehet :) egyébként 2 hete HM-be wing3 -at próbáltuk a Harlots-al hááát :D Nagyon pofás lett , plusz segítség a végső csatában, szakaszosan jövő demonokkal mókás :D -
Ha nincs jobb mi így oldjuk meg xD -
#8678 azon sose tudtam még végig menni:/ -
Although #8677 Mindenesre nekem továbbra is Xibaluku a kedvencem a régi világba :) -
Although #8676 Ott még nem voltam :) -
#8675 Jah igen, meg enigmata trükkös, mert random boss van, és van olyan aminek szar droppja van szóval mielőtt bementek 1 rangernek kikell keresni azt az instát amiben jó boss van. -
#8674 Áá nem gyakoroljuk mindenhéten... csak naponta 5ször csináljuk meg a rare trophee miatt:D -
Although #8673 Igen ez tudom bedobták az emotokat, csak az időzítéssel van gond. Főleg ha nem minden héten gyakorolod. :) Mindenesetre nekem az élmény is elég :) -
Although #8672 Pláne ha random csapattal mész :D -
Although #8671 Azért ez erős szerintem :) A monastery meg még van pár dungeon ami messze könnyebb mint a KK-s dungeonok :) -
#8670 A trükk annyi hogy az egész alatt 4 féle debuffra kell odafigyelni.
Docility - Nem szabad még a boss közelébe se menni nem hogy megütni.
Obedience - /sit parancsal lekell ülni
Grace - Táncolni kell
Humor - /laugh -
#8669 Amúgy a kk insták a legkönnyebbek.
Tip maliceban nem tudjátok hm-ban csinálni ha 2 guardianotok van.
Hasonló mint brcben a subcubus incubus páros, annyi különbséggel, hogy itt egyszerre kell fogyhon a 2 boss hpja.25%on ként bubiznak és szét kell utánna megint húzni őket.
Meg hmban lekell húzni azt a piszok sok addot a tankokról. -
#8668 *mert ugyanúgy Frozen marad... -
#8667 Amíg pirosan ketyeg a 6k funcom point még véletlen se tölts rá gcvel se, mert nem ugyanugy Frozen marad az accod amíg le nem veszik a másikat -
Vagrant #8666 ja megegy kerdes valaki tud valami olcsobb beszerzesi helyet a Rise of the godslayer kiegeszitohoz? -
Vagrant #8665 nalam nem a bizalom a problema csak pirosan ott fityeg 6000 funcom point vasarlasa a payment-nel es ha adom neki a bankkartyat akkor biza leis vonja erte a lovet visszavonni meg csak a support tudja, en hibam veletlen lekattintottam a 6k pontot. :( max szerzek gtc-t -
navahok #8664 Ha jól értem akkor ha eddig már volt egy olyan karid ami épp nem lesz free, akkor azt nem folytathatod csak ha akkor ha fizetsz minden hónapban? -
Although #8663 Age of Conan.hu Ott többen vannak akik a Cromon vannak. Ráadásul Huma igazi bennfentes már. :)Próbáld ott is. -
Although #8662 Hát lehet. Eddig még a Celestal Necropolisban is kiókumláltam mit kell csinálni még HM -ben is, tehát lehet boldogulni valahogy. Viszont tény a Malice dungeonba már nagyon kell a TS az eszméletlenül ütős lett. A hideg ráz attól a két boszitól és ott tényleg probléma hogy nem mindent hallok :(
Másrészt a magyar guildokkal mindig az a probléma, mint általában a magyarokkal. Lásd a Enclave guild is szétesett az Aquilonián pedig ők tényleg jók voltak ahogy hallottam. De a széthúzás.... -
foxxi #8661 höhö, akkor azt nem használom.. nem szeretem az agyatlan könnyítéseket. Demonológust választottam. Aki Cromon van véssen már rám :) KisCsaj a karim neve :) -
Although #8660 Cheat :(( Sok új használja és így nem is tudják használni a karijukat,legtöbben. Az aminek olvasod, hozzá ad egy szintet a karidhoz nekem már 81 offline-om van. Sajnáltam a Funcomot hogy ilyet kellett bevezetni, hátha többen jönnek. De az új rendszerrel igazán kivezethetnék ezt, nem egy lv80-ast láttam akik csodálkozó szemekkel álltak a Xibaluku-ban vagy az új dungeonokban, pláne Hard mod-ban. :) -
foxxi #8659 előfizető vagyok... Crome-ot választottam ismét. A 76os nekrómat és a 32es POM-at nem húzom tovább egyenlőre, csinálok új karaktert. Demonológus és Tempest of Set között vacilálok.
Amugy ez a offline level mi a tököm? :) -
Although #8658 Az jó :) Jelenleg azt hiszem 30GB fölött van az anyag. :) Bár ha trialt használsz szerintem még a lv20-as verzió működik. Lv20-ig mindent tudsz használni, aztán fizetni kell. :) De ez is jó megismerni. Csak az a gond Khitai pont lv20 után van :) -
foxxi #8657 Nah, végre lent van... -
Although #8656 Igen elképzelhető hogy "frozen account.."-ot ír ki akkor újra kell aktiválni a payment menüben, a múltkor valaki kérdezte ezt már csak nem jutott eszembe.
@Vagrant..Ne aggódj nyugodtan add meg a bánkártyakódodat. Én két éve fizetek havonta és még senki nem szerezte meg tőlük a kódokat. :) Ez nem rosszul beállítás kérdése, ilyen hülye rendszert használnak. Mindenesetre remélem az új rendszerrel ezt eltörlik. Ha valaki hosszabb időre leáll, lefagyasztják az accountot és fizetni kell az aktiválásért. Mekkora marhaság. Mondjuk sose játszottam más mmo-val komolyabban, csak trial-al, tehát nem tudom ilyen van e máshol.