Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Enslave széthullott úgyhallottam, Aquillonian (vagy mi a neve) szerón volt. Én spec már nem tolom.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sziasztok! Én is elgondolkodtam, hogy talán újra játszok kicsit AoC-vel 2008 után. Úgy hallottam, sokat fejlõdött a játék. Ez mennyire igaz? Még egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik szerveren találok magyarokat? Végigolvastam amit itt írtatok... akkor most csináltok új guildet ezen a Fury szerveren?
Nagyon fílinges a trailer! 😊 sajnos eddig csak amerikaiak bétázhatnak 😞. Remélem azért mi is kapunk 1 kis idõt majd hozzá 😊.

★ 汤姆 李

dehogynem kell lennie azon a szerveren minimum egy 50 szintû karakternek azt hiszem és kezdhetsz ugyan azon a szerveren egy 50 szintû karit kapsz egy alap felszereltséget meg pénzt. (Ha jól emlékszem természetesen)

Nem .
Most PVE szerveren kezdek új életet.
Kicsit nyugisabb mint PVP.
Az örökös,gyakjuk le a kicsiket elég volt.
Én kisebbet max egyszer csapok le,de utána hagyom létezni.
Nem genkelem folyamatosan õket.Nem tudom egyesek miért lelik
abban örömüket.
Nem volt olyanról szó,hogy akinek van nagyobb karaktere,ha újat kezd nem kell nulláról kezdeni??
nah ennek örülünk hogy a funcom nem egy taplo senkiházi aki leszarja a klienseit <#worship>

De War online-ozok most inkábbXD
Persze leszek itt is.
Hentes te nem Enslave tag voltál úgy kb tavaly tavasszal??

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Bezony,nálam is minden a régi.Hatásos volt az a levelem tegnap este!
Playable az acc-om😄
Elnézést is kértek mail-ben😛

Ha valakit érdekel,a FUNCOM megoldotta a problémámat .
Óriási köszönet nekik.
Törölték az átutalás elõkészítését.
Tomy Lee,neked is ez volt a problémád.
Bár én megadtam nekeik a belépési kódomat.
Lehet análkül is meg tudják oldani.
Tegnap írtam nekik,ma megoldva.

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
ricsaj
Amugy meg a fenyegetõzéssel ilyen helyen télleg semmire nem lehet menni, de most van valami új.. -vagy legalábbis volt vagy nemtudom, mert most nem találtam meg- valami rózsaszín kép az oldal alján ha jól emlékszem "Live chat" ott a Customerekkel lehet beszélni.Belépsz, kb 10~30 percen belül elvileg érkezik 1 és lehet vele rendesen beszélni. Ha van 1 kis szerencséd van akk olyat fogsz ki aki tök normális és nem csak leszarja.
Multkor ott beszéltem 1el azért kérdeztem az ID-d akkor.

ricsaj
Jah amugy JethroHUNnak igaza van. mikor elõször lépsz be játékba van aza hosszú szöveg... tudod amit senki nem olvas el. biztos van benne valami arra vonatkozólag h az égvilágon semmire nem vállalnak felelõsséget.

igen még mindig 20 lv a szint limit trialba

JethroHUN
Én tudom mit fognak gondolni, (nem azért mert én fogok válaszolni) jól körbe röhögnek, hivatalos útra terelve, semmi esélyed nem lenne... Lenyúltak kész... nem tudsz mit tenni. És hol jelentenéd fel? fogyasztóvédelem? nem az õ hatáskörük, nem tudnak mit tenni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MrStokes
Meg mindig lvl 20 a szintlimit a trial-ban, azaz Tortage szigetere korlatozodik a probamoka?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Remélem minden jól fog alakulni gamecard ügyben.

Na kültem nekik 1 szép fenyegetõ levelet,feljelentéssel minden ilyesmivel.Kiváncsi vagyok mit reagálnak,kicsit elszórakozok én most velük azthiszem😊

Most ezek tényleg ennyire értetlenek??Nem fogják fel,hogy ez az opciójuk szarul van megcsinálva és törli az egyenleget?Milyen kód újraírásról beszélnek,nekünk a meglévõ egyenlegünk van frozen-en omg
Ekkora idióta barmok komolyan,hogy lehet valaki?

Nem engedi letiltani

de egyébként nem csak ti vagytok ígylink

Hát ammennyire tudok angolul annyit takar a a levél, hogy írdbe újra a kódot mert meg tévesztó lehet, hogy az 1-es vagy l meg nem kell szóközt írni sehova. és ha még mindig él ez a probléma akkor írj vissza nekik még1X hogy nem jóó és utána néznek a dolgoknak. Nem vagyok valami húú de nagy angolos de ebbõl nekem ez jött le. (Lehet egy webfordító jobban lefordítja neked mint én xD )

Tomy Leenek is a payment 6 hónapos elõfizetés letiltása lenne a
megoldás . De ha törlöm a fizetés módját a payment history rózsaszínre vált failed lesz.Frozen/Cancalled/reactivate account.
Ezt írja a szemétláda.
Már több karim van a játékban.
GC-t is többször aktiváltam már az alatt a fél év alatt ameddig toltam
a játékot.
Ennyire birka nem lehetek,hogy most meg nem vagyok képes aktiválni.
Ma írtam neki a payment hystori törlés lehetõségérõl.
Ezután olvastam csak az elõzõ napi levelét.
Valaki a lényeget le tudná írni magyarul?
Elõre is köszönöm.
Írtam a GM-ne.Ekkor még csak a GC hibájára utaltam .
A válasz:Hello,

I have taken a look at the key that you provided me and see no items
listed as valid for that key code. Please double check that when you
place the key code on the account that you do not put in any spaces or
dashes. Also make sure you put in the correct key code as sometimes its
hard to tell if the item is a 1 (one) or an L for instance.

If you still are having issues with the code please either contact the
retailer where you made the purchase or reply back to this email and I
will look into it further.

Regards,

GM-Miao
Hali !
Hasonló a problémám mint Tomy Leenek.
Game Card kódot talán elfogadta de frosen az acc.
Payment hystori tartalmát nem lehet törölni?
Státus pending ,upgrade sárga alapon.
Ha letiltom akkor rózsaszín az alap,de akkor még mindig frosen.
Acc.kezelés elsõ képernyõjén a bal szélsõ oszlopban pirossal ki
is van emelve a probléma.
You have a pending paynemt.
Click here to complette payment.

persze van--->Trial link

közben írtam délelött a cdgalaxisnak hogy mi a helyzet age of conan rise of the godslayer és gamecardal és azt írták, hogy amint meg tudják hogy megy hozzájuk valameik rögtön feltüntetik a honlapra. Remélem a héten folytathatom kalandom main karival. <#vigyor>

fejnelkuli
Hali.
Van most trial lehetoseg?

Sziasztok! valaki nem tudja, hogy most magyarországon kapható lesz-e dobozos verzioba a rise of the godslayer?

hmm en Crom ra megyek inkabb Fury - n nemtetszik a nepesseg ennyi anyazast mar reg lattam.

Fehercsoki
Hát ez már aztán pofátlanság,beleírtad azt is hogy véletlen volt?Azt nem értem csak hogy a 2 hónapod miért nem játszhatod le?Annak mi köze az új 6 hónaphoz?Hiszen az nem akkor indult volna amúgysem hanem csak miután letelt a 2 hónapod.

Igen,ennyit összesen semmi többet és ezt is 5-6 napra rá.Durva mi?😊)

Torzonborz
???
képesek voltak ennyit visszaírni ? oO

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Greetings,

Your account is frozen until your payment for the 6 month upgrade goes
through. My apologies for any inconvenience.

Kösz funcom,ez ám az igénytelen ügyintézés pff lol
Na további jó játékot nektek:-)

ricsaj
Alakul😊
Sztem max 1 hét és én is tudok jönni😊
Amugy ha kell irj rám PMet és leirkálom azokat a magyarokat akik még mindig aktívak fury-n.

enis viszatertem 😛 Fury - Golfear nevvel jatszok hox 34 es guild be benne lennek en is szivesen csak csoportosuljunk.

ricsaj
Valaki megtudná csinálni a pre-ordert nekem?
Az árát áttudom utalni számlára, csak nem értek hozzá h hogy nûködik eza egész😛

ricsaj
Mi az ID-d?

Torzonborz
normális support max pár órán belül válaszolni szokott fõleg ilyen esetben.

ha nagyon nem reagálnak semmit akkor még a hivatalos fórumon is próbálkozhatsz 1 topik nyitással.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én bedurcáztam most nagyon.Azóta se jött semmi tehát részemrõl aoc úgynéz ki finito😞

Torzonborz: úgy mégis sz.ted mennyit kellene várjak?M ár elkültem gc számát mindent és mindig csak a gépi üzenet jön vissza.
De nem is problémázok tovább itt mivel már unalmas.Nem adják ezek vissza,csalók és én ezt ki nem állhatom.

Ma age of conan: rise of the godslayer video stream lesz x-fire-n játék készítõk fognak beszélni közben. link

Kaptál e-mail-t amikor feltötltötted?

Torzonborz
szerintem support látni fogja logokból hogy 2 hónapot befizettél , no para csak idõ kell hogy válaszoljanak.
ha megvan még a gc-d akkor az azon lévõ sorozatszámmal bizonyítani is tudod.

Semmi válasz azóta.Már 3× írtam nekik.Az tuti,hogy fel nem töltöm megint nem fogok pont aoc-ra 10k-t elcseszni 2 hónapért..

Igen azzal,múlthéten.

Gamecarddal töltötted fel?

Írtam supportnak,hogy azonnal állítsák vissza de rosszat érzek ez ügyben.
Hogyan bizonyítom,hogy rajta volt a 2 hónap?
Meg nem is csak a 2 hónap hanem most azt kéri,hogy fizessek be 6 hónapot és akkor oldja fel frozen-ból<#bdead><#conf>

Hát ez k...a jó.Rányomtam a 6 hónapos upgrade-re accountomon véletlenül és kapásból kiírta succes,menjek tovább fizetni na arra már nem mentem inkább visszaléptem account fõoldalra és basszus frozen lett az account-om.
Elment a frissen feltöltött 2 hónapom WTF?!
Játékba be se enged már ezt nem hiszem el

ricsaj
Most trial accon vagyok pls vegyél fel friendsbe mert nem tudok anélkül tell-t irni.
a nickem: Bocihee