12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • denevérember
    Srácok... Ez egy bug,vagy tényleg úgy van,hogy megcsináltam a minap egy questet,kaptam VOLNA érte egy sisakot,meg egy válaszott fegyvert,de tele volt az inventory-m. Csináltam gyorsan helyet,mikor újra beszéltem az NPC-vel már nem lehetett kiválasztani a küldetésért járó jutalmat... Ez komolyan így van? Utólag nem tudok hozzájutni?!.....
  • ricsaj
    Szerintem az előfizetésesek többsége az oldalról veszi a premit, amúgy meg ezzel se vagy közelebb 5200+~1000(postaköltség) ugyanott vagy.
  • TomStorm
    Jó ár,máshol úgyse lehet kapni:)
  • denevérember
    Srácok akik előfizetéssel játszanak,tőlük kérdezném,hogy ismerik e ezt az oldalt? és ha igen megbízható e? Mert itt igen kedvező a 60 napos kártya ára.

http://www.players.hu/gamecard/age_of_conan_game_time_card_60_napos_111
  • denevérember
    Tényleg azok! :) Mostmár nekem is leesett.... :D
  • ricsaj
    Gőzöm sincs! csak vicceltem^^ de tényleg sárgák
  • denevérember
    Sajnos nem sikerült rá jönnöm (így hogy nincs meg a kiegészítő)Hogy miben is különbözik ez a Khitan nép a többitől :) . Mi nincs neki ami a "többieknek" van...

Gáz,nem gáz... de nem tudom :)
  • denevérember
    Na majd holnap jobban megfigyelem mi is az :)
  • ricsaj
    Nem sőt! De amikor csinálod látszik is rajtuk..
    Rajtuk kívül az összes népnek van valami amit most nem írok le mert nem forum téma, de ezért a 4. nép összes tagja sárga az irígységtől
  • denevérember
    Nos akkor túl sok jelentősége nincs :) Viszont mivel nincs meg a kiegészítő így a 4. népet nem tudom kipróbálni. Az tud valami pluszt? Vagy semmi újdonság?
  • ricsaj
    réges régen azt mondták, hogy cimmeriainak több a hpja Aqualoniainak több a staminája Stygiainak a manája..
    persze ekkoriban még minden classnak volt mindene, még akkor is ha nem is használta szóval nem hinném hogy ez még mindig számítana.
  • denevérember
    Igen azt nem tehetik meg. Na de köszi a segítséget itt is,meg játékon belül is ! Hétfőn lesz egy szabadnapom,jobban ráfekszem. Megpróbálom elhagyni a kezdő várost,és megnézni a "nagyvilágot:)"

Egy dolog eszembejutott most még hirtelen a karaktergenerálással kapcsolatban. Bal oldalt tudom váltogatni ugye a népeket,és jobb oldalt úgy változik hogy bizonyos nép pl nem lehet varázsló,vagy harcos. Stb.

A kérdésem annyi lenne,hogy Ranger azt hiszem mind a 4 nép lehet. De melyik a legjobb? Vagy nincs befolyásolva? Mindegy melyik népet választom?
  • ArtanisNerwen
    Attól, hogy nem ma kezdtük még nem látunk a jövőbe. Volt egy nagy játékos bumm amikor free lett, én is akkor kezdtem. Azóta folyamatos a fogyás. Nem látok semmi okot arra, hogy ez változna. A funcomnak pocsék a marketingje, aminél csak a support-ja rosszabb. Ellenben van egy nem túl széles de kitartó közösség, és mmo vándormadarak is újra meg újra behúzott farokkal vissza kullognak, miután rájöttek még sem volt jobb az aktuális üdvöskéjük.
    Most fognak össze vonni minket az amcsikkal... aztán talán a németekkel... aztán talán a B&G-vel. És ha úgy sem lesz játékos, akkor még mindig tehetik ingyenesé. Mert profiálnak az item shopból is.
    Persze ezekkel egyébként szükséges lépésekkel mindig jelentős fáziskésében vannak. Ezzel maguk alatt vágják a fát... na meg alattunk.
    De az biztos nem úgy lesz vége, hogy egyszerűen lekapcsolják a szervert, azt más játékaik miatt sem tehetik meg.
  • denevérember
    Annyit szeretnek meg kerdezni,hogy mennyire van a jateknak jovoje? Eleg regota megy mar,es ha tenyleg megtetszik annyira hogy befizessek ra,vagy megvegyem a kiegeszitot,nem akarok arra dobbeni,hogy megszunik letezni a jatek. Van tervben tovabbi updateles,esetleg ujabb expansion,uj teruletek? Milyen a jatek supportja? Mert most per pill ugy vagyok vele hogy vegre talaltam egy normalis MMO-t ami kitunik a sok egykaptafara keszult hulyeseg kozul amiket manapsag probaltam.

Lehet nagy hulyeseget kerdeztem ezzel,de biztosvagyok benne hogy vannak itt olyan jatekosok akik nem ma kezdtek a jatekot es nagyobb ralatasuk van a jovore nezve. Mennyi a jatekos szam,szerver osszevonas esetleg stb...

Az ekezetekert meg a hibakert bocsi... Csak telefonrol irtam :)

Udv!
  • denevérember
    Gnaak a nevem,a FURY szerveren vagyok,épp most csinálom a single player questeket :) Csak éjszakára megyek ma dolgozni,szóval leszek napközben!
  • ArtanisNerwen
    Igen az kell neked. Ezt is írtam már korábban. Rise of the Godslayer a Khitai expansion. Majd megtanulod te is a gamer szlenget.
    Majd írd meg a ranger-ed nevét vagy azt amivel játszol is.
  • denevérember
    Egyetlen expansiont találtam az ingame shopban és az a rise of the godslayer. Ez lenne az ami kellhet majd később? Ilyen Khitai-ról még csak nem is ír... Rákerestem a shop keresővel is és semmi. Vagy nagyon vak vagyok,vagy nagyon félre értettem valamit :)
  • Jakuza1
    Na vegre volt idom kiprobalni a jatekot. Csak annyit mondanak, hogy ROTFL.
  • Although
    A cromon is ez a helyzet az oroszok letaroltak mindent. Talán a BG szerveren van ellenfelük egyedül. Már jó ideje nem mentem ostromra mert nem arról szól amiről kellene. Egyszerűen az oroszok ellen nem élvezett játszani. Egyszer nagyon megvertük őket anno még a hyrkanian egy csaló guildet. utána párszor voltunk a cromon is de mindenki abbahagyta max a minik mennek. Biztos van ostrom, talán orosz vs orosz. Viszont rengeteg ostromon voltam szóval szép emlékek. Az újakat sajnálom egy kicsit mert nem sokan lesznek akik beleszagolhatnak. Pedig egyik legjobb móka. nekem 2010-2011 között volt vagy 30 db az elég is volt. 50vs50 körüliek
  • ArtanisNerwen
    A Khitai kieget meg a másikat is ingame item shopban tudod megvenni funcom pontokért. Funcom pontot pedig a funcom oldalán vehetsz bankkártyás vagy Paypal-os fizetéssel.
  • denevérember
    Szuper! :) és ez a híres Khitai expansion mennyibe kerül? Néztem az ingame shopot is de nem tlaáltam sehol a kiegeket. :/
  • ArtanisNerwen
    Ezekkel a perkekkel nagyon előre szaladtunk. Kell hozzá a Khitai expansion. Amikor azt megveszed, azt hiszem kapsz hozzá egy hónap prémiumot is. Legalábbis amikor én vettem úgy volt. Szóval egy rövid prémium időszak mindenképpen kell. Később Free playerként is gyarapíthatod őket, csak lassabban.
  • denevérember
    Hmm igen én is így láttam itt :

http://www.ageofconan.com/playfree/

De valaki tud választ adni erre a PERK dologra? Csak akkor juthatok hozzá ha premium vagyok?
  • Jakuza1
    Hat itt nem azt irjak.
    http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=166952

Can a free player take part in Sieges?

Free players may purchase time-limited passes to the zones related to sieges (Bori and Borderlands), while Premium members may participate in as many sieges as they like, whenever they like.
  • denevérember
    Fú... Tehát mehetek ostromolni free-ként is? De a perkek akkor is hiányozni fognak.. Ahhoz pedig premiumnak kell lennem hogy kapjam a perket igaz?
  • ArtanisNerwen
    Ez most éppen változik!
    Law fúziónált valami loser latin guilddal, ami azt jelenti hogy létszámban megtöbbszöröződtek, és ellene fordultak a meggyengült Night Watchnak. Ferrata a Black Steelel egyesült és szorosan együtt működnek a Iron Willel. Az Iron Will stabilan a legerősebb guild most, Van battlekeepjük is. Night Watch széteső félben van. Némelyik már vissza sem mer támadni. Ha akarsz még egy utolsót rúgni beléjük akkor siess vissza.
  • ricsaj
    Freeként is lehet ostromolni annak nincs ilyen megkötése.. ott más problémák vannak.
    Nem néztem már jó ideje, de jó eséllyel ilyen így vannak elfoglalva:
    Night Watch, NW1, The Law, Interlopers, Black Steel etc.
    A nevek annyira nem érdekesek, de a jelentés mögöttük annál inkább
    Night Watch internacionális, DE orosz guild.
    NW1 úgyanaz mint az előző ez egy csutka üres guild amit az előbb említett guild tart fent csak azért, hogy ne lehessen sok guildnek Keepje.
    The Law jó játékosok jó taktikával, na és persze az előbbi guild segiti őket létszámban.
    Interloopers ez még mindig az NW
    Black steel, Iron Will és a többiek mind orosz guildek rengeteg játékossal jól felszerelve. Az orosz guildek farmolják T4et szóval ott mindenkinek a legjobb cuccaik vannak.

A másik említettem a hogy a The law is létszám erősítést kap, mert egy siegehez a 48 ember eléggé javasolt.
    A nem orosz guildek nem tudnak furyn 48 embert ostromhoz kiállítani és amelyik ki tudna az vagy nem akar, mert PVE noobok, vagy nincs értelme mert nem bírnak szervezni annyi embert.
    Szóval, ha nem vagy orosz akkor nem sok esélyed van ostromra
    Vagy ha mégis akkor :
    2órát kaptok arra, hogy megvédd/ lerombold az összes épületet és a keepet.
    Voltam NW tag. 15perc alatt vertünk rommá az IronWill (akkori második legerősebb guild) városát.
    Arról nem is beszélve, hogy NW még csak egyszer vesztett ostromot és azt is csak azért mert kifagyott a szerver.
  • denevérember
    Tehát ha jól értelmezem,perk nélkül nem nagyon fognak elfogadni,partit taláni se fogok tudni. Viszont perkhez csak akkor jutok hozzá,ha befizetek?
  • ricsaj
    Ja kifelejtettem, hogy a többség ezeket a perkeket időre pörgette, de darabja 540óra ami annyit tesz, hogy jó esetben is 45nap
  • Jakuza1
    Es mi van az ostromokkal stb ? Mert en ugy hallottam, hogy azokban nem lehet reszt venni free-kent es mindenkeppen vasarolni kell hozza.
  • ricsaj
    Én se nagyon javasoltam még hogy bárki is premiumot vegyen lv80 előtt, igazából akkoriban semmi pluszt nem adott kis szinten ha volt premid, vagy ha nem.
    "Mennyire gáz?" Ez, mondhatni attól függ..
    Akármennyire is pvp orientált 1 játékos, de gondolom azért benézne a khitai instákba (amik nagyon jó ruhákat dobnak), ahova bizony bizony kellenek már perkek.
    Rangernek kapásból 2db 30pontos perk kell és még úgy kb még 10pont, ahhoz hogy pontot tudjon rakni az előbb említett 2re. Ha ez nincs meg akkor is van esély hogy elvisznek isntázni csak kissebb azon múlik, hogy találnak-e másik ROUGE classot.

Nem sok ilyesfajta instát csinálok mostanság, de ahogy emlékszem ezeknek darabja kb 200.000 Mastery xp-t ad, ami még egy kicsit távol van az előbb említett 1M-tól.
    Gyorsan számolgatva 5insta~=3pve+1szabad pont. Rangeren pedig szükséged van kb 30szabad pontra a perkekhez ami annyit tesz, hogy kb 150 instát kell úgy lenyomj a instás perkek nélkül ami annyit jelent, hogy nehéz lesz csapatot találni.

Najó 150 insta nagyon soknak tűnik nagyon valószínű hogy nem 200K masteryt ad egy insta de majd valaki más mond valami reálisabb számot.
  • denevérember
    De ha free-ként játszom és esetleg úgy érem el a 80-as szintet az mennyire "gáz"? Sokmindentől elesek? Mert úgy tervezem,hogy el szeretnék jutni arra a szintre hogy megvásároljam a kiegészítőket,és esetleg belessek egy hónap prémium tagságba.. Sokszor kérdeztem már,de mindenki azt tanácsolta/mondta hogy igazából 80 után érné meg belefeccölni a pénzt. (de javítsatok ki ha tévedek! )
  • ricsaj
    Featelés:
    lv10 után szintenként kapsz 1 feat pontot n*10 szintenként 2-t így 80ig 79 feat pontod lesz.
    Ebből lehet pakolni a class egyedi featjeire és generalra ami class típusonként változik, ezekkel a pontokkal erősíthetsz combokat, spelleket vagy új képességetet passzív statokat adhatsz a karakterednek vele.
    "Perk dolog": Ehhez kell a RoTGS kiegészítő!
    Az AA tábla két részből áll pvp és pve. Értelem szerűen PVP teljesítményekért a pvp oldalra, PVEre pedig a másik pontot adja.
    Ha összegyűlik elegendő pont(1.000.000) valamelyik oldalon akkor kapsz 3pontot arra az oldalra és 1 szabadon költhető pontot amit mindkét oldalon elkölthetsz.
    Ha van premiumod miközben szintezel minden szintlépés után kapsz 1 szabadon elosztható pontot.(80AA egy kezdő 80asnak hatalmas előnyt jelent)
    Elköltésükről viszont annyit, hogy itt akármennyi lehet, vagyis betöltheted vele a táblát, de ha 1 pontot rossz helyre raktál akkor azt már nincs lehetőséget korrigálni mint a sima featen. Igazából itt az összes hasznos csak némelyik hasznosabb mint a másik
  • Although
    Nem kell parázni, a trainer itt is törli ha akarod és elölről mehet a kisérletezés. Annak idején még a pve-re is vagy 4 buildot próbáltam ki vagy többet, mire végre nem bantha eledelként végeztem tortagén de ez még 2008-ban volt. :)
  • denevérember
    Hmmm,rendben :) Holnap nekiugrok akkor egy Rangernek! Ezt a perk dolgot is átbeszélhetnénk majd. Mert nem tudom mit mikor kapok melyik skill,vagy csak kapom automatikusan? Pontokat el lehet e osztani stb stb... Ilyesmit nem találtam még. 1-1 szintlépés után kapok véletlenszerüen egy uj skillt. ( számomra véletlenszerü) Nem tudom mit mikor... És gondolom ezek közül kell majd kiváogatnom a "jókat". 1-1 skillre lehet utólag "pakolni" még pontot? vagy ez is automatikus?
  • ArtanisNerwen
    A classokról nem árt tudni, hogy nagyon sok múlik a feat buildon. Szinte bármelyik class lehet Jó L80on... a megfelelő builddal és jól választott perkekkel.
    ... de szerintem Ranger. És meg is mondom miért. Aki kezd az itt is előnyben van, akár a sakkban. És mindig a Ranger kezd.
  • ArtanisNerwen
    Nem, de van egy tendencia abban amit írtál. Aki Fury-n sikertelen és kevésbe kitartó az jellemzően Crom-ra megy. Ez nem csak az oroszokra igaz.
  • Although
    Csak nem a te kezed van benne ? :)
  • ArtanisNerwen
    Nem én mondtam :)
  • Although
    Egymást gyepálják a furyn, és a vesztesek átköltöznek a Cromra ? :-)