Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írj rájuk, biztos megtalálnak.
A jatek konyvtaraban a LocalConfig.xml file-t egy jegyzettommbel meg kell nyitni es az xml teljes tartalmat atirni erre:
<Config>
<Self>
<ConfigKey>Universe/Client/</ConfigKey>
</Self>
<Universe>
<Client>
<ClientFileName>AgeOfConan.exe</ClientFileName>
<ClientFileNameDX10>AgeOfConanDX10.exe</ClientFileNameDX10>
<HttpPatchAddr>http://aoc-eu-update.live.ageofconan.com/upm</HttpPatchAddr>
<HttpPatchFolder>AoCLiveEU</HttpPatchFolder>
<UniverseAddr>dm01-sto.ageofconan.com:7000</UniverseAddr>
<ClientHttpPatchAddr>http://aoc-eu-gameupdate.live.ageofconan.com/upm </ClientHttpPatchAddr>
<DevName>conan</DevName>
<UniverseVersion>2</UniverseVersion>
<UseCorePhysics>False</UseCorePhysics>
<PreferencesName>Conan</PreferencesName>
<Languages>en,es,fr,de,ru,pl</Languages>
<EnableOfflineAaTraining>True</EnableOfflineAaTraining>
<EnableKhitanCharacters>True</EnableKhitanCharacters>
<EnableAlternateAdvancement>True</EnableAlternateAdvancement>
<EnableOfflineLeveling>True</EnableOfflineLeveling>
<ControlHttpPatchAddr>http://aoc-eu-control.live.ageofconan.com/upm</ControlHttpPatchAddr>
<PatchVersion>x01d6f8f8ffd146eab449b2dd98ff6fcf</PatchVersion>
</Client>
</Universe>
</Config>
Ha beillesztetted ezt az xml file-ba, mentsd el, inditsd ujra a Launcher-t, es mukodni fog. Azert irtam le, ha esetleg valaki hasonlo hibat eszlelne, itt a megoldas nem kell keresnie. Jo jatekot.
Írta a guild leader FB-n szóval nem vagy vele egyedül 😞
Igazából nekem sosem volt vele problémám. Pedig már a gépem és a rendszerem is kicseréltem. Egyszerûen felmásoltam az új gépre és elindítottam.
Artanis
Annyival egészíteném ki amit Although írt, hogy fury-n van world pvp. Ha szereted az ilyesmit és tudsz alapszinten angolul, akkor hozzánk gyere. Ha nem bírod a pvp-t, akkor ott van crom full magyar guilddal.
Artanis
(Táblagéprôl írtam. A hibákért bocsi.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Kettõ, ne vonj le konzekvenciát éppen hány embert látsz, fõleg a Cromon, mert elég törzsi játék a conan. Szabadba zónákba kóborolva fõleg a solo játékosokat fogod csak látni a többség szinte állandóan dungeonozik mivel van kb 50 hely ahol el lehet tûnni. És függ az idõponttól is. Fõleg felnõttek játszottak vele és talán ez igaz most is így fõleg az esti órákban vannak meg hétvégén. És nem árt egy guild se majd, mert fõleg egymással játszanak az emberek van azért pug is, csak keresni kell. De low level groupra szinte lehetetlen embert találni. Túl erõs az endgame tartalom. De lehet most jobb a helyzet.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Állítólag összeleszünk vonva az amcsikkal ami javít majd a ruszki-nemruszki arányon. Az orosz hegemónia nem tett jót a játéknak.
Artanis
Mennyien játsszák ezt a játékot? Mert tavaly pont akkor próbáltam ki, amikor még népszerû volt az SWToR és bizony alig akadtak játékosok. Nem magyarokról kérdeztem, hanem álltalánosságban mennyien játszhatják? Én eljátszom külföldiekkel is, nem lényeg a magyar jelenlét. Köszönöm.
(Táblagéprôl írtam.)
Artanis
Nekem abszolút mindegy mi van Enslave-ben. Mivel több mint egy évig voltam tagja, érdekelt de csak informális szinten. Ez sarkalt arra, hogy meg kérdezzem drutárt mi a helyzet. Meg az hogy ritkán látni magyart fury-n ne menjünk már el egymás mellett szó nélkül. Így utólag már bánom, hogy megszólítottam mert minden szavából árad az ellenszenv a fury játékosok irányába. Nagyából úgy ahogy crom-on is tapasztaltam amikor elmondtam, hogy én fury-n játszok, és itt a fórumon is idõnként tapasztalható.
Azt nem értem egyébként, hogy mire fel. Fury-n alapvetõen nehezebb játszani. Még is a crom-osok néznek le minket fury-sokat? Azt megérteném, hogy ha ez valami viszonossági alapon történne. De most összesen van két fury játékos Abe meg én. Egyikünk sem olyan aki lenézi a PvE-t. A saját guildom fõ koncepciója hogy "segítsünk a kezdõ játékosoknak". A évekkel ezelõtt amikor én még nem játszottam lehet, hogy voltak szerverközi pengeváltások, de nem kellene folyton a múltba révedni és azon keseregni.
Artanis
Ma taliztam az enslave leader-rel. Azzal a bizonyos necrotiko-val. Kicsit beszélgettünk. Lesújtó volt.
Artanis
Artanis
Artanis
mmonomad és pvpista
mmonomad és pvpista
Artanis
Oda megyek tényleg nyugi van néha jön valami bátor és elkezd ugrálni közöttünk a többiek félig agyonverik mire valaki behívja... vagy teljesen agyonverik. Ott várunk már egy órája night watch sin is kerülgetni kezd minket gondoltam ahol egy van ott több is lapul... de behívják. Ne hogy már nyugi legyen jön 59es P4 sin keménykedni megpróbálja többször is kinyírni az L80as conqueror-om, teljes sikertelenségre ítélve... de mindig újra próbálja, ha vissza ütök elszalad. Ha utána futok akkor lesben álló ranger haverjával(L80-as) próbálkoznak közösen mivel ebben a felállásban nem esélytelen a dolog én eredek futásnak vissza a többiekhez. Kezdek már ideges lenni amikor megjelennek black steel-ek egyik a másik után szép lassan és közénk sétálnak, így utólag már tudom hogy stopperolták az idõt, hogy mikor jön a sárkány. Szóval neki is álltak megtisztítani a terepet.. ilyen full T4 P10 felállásban nyomatták a dolgot úgy hogy a legpofátlanabbakat leszedtük de egyre több jött. Nehéz tüzérséggel támogatva. Éppen el is hullottunk mire megjött a sárkány... pontosan kiszámolták. Még arra is volt energiájuk hogy PvPzenek sárkány raid közben. Utálom, hogy mindig igazam van, csak a ganker guild nevében tévedtem, azt viszont kristály tisztán láttam, hogy mi fog történni. Azért vissza mentem és kinyírtam két black steel-t amikor a többségük már elment és csak a lemaradók voltak ott.
Artanis
UI: túl sok régi emléket hozott elõ, ahogy néztem a tömeget, régi arcok jelentek meg úgyhogy lelépetem. Kicsit többet vártam, de nem volt rossz.
Artanis
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Artanis
Vistrix
Ja és nem kell bántani Artanist, kicsit túlreagálta. Fontos volt megjegyezni nem mindenkinek van jó gépe 😊 Na megyek megnézem a show-t 😊
mmonomad és pvpista
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Artanis