12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #11913 Most beszéltem pár ismerőssel és nekem is úgy tűnik két hét alapján tele a crom oroszokkal mi történt, valaki? -
Although #11912 Viszont ütős, nagyon zavaró, hogy bluntja van és állandó healon tartja magát :) -
#11911 Nekró félkezes karakter, míg a bear shamanhoz 4kéz se elég -
foxxi #11910 Bear Shaman vagy Guardian vagy Ranger - Nekrót semmikép se -
#11909 Ha nem rettensz el attól, hogy kombózni kelljen, és könnyű karakterre vágysz akkor guardian -
#11908 Köszi a segítséget és a tippeket srácok :) Már csak azon filózok hogy mi legyen az a karakter amivel tényleg belecsapok komolyan. Eddig majdnem az összeset kipróbáltam igaz csak lvl 10-11 ig,így túl sok mindent nem tudtam meg róluk. Esetleg van valami ötletetek,hogy mi az a karakter amivel egy teljesen amatőr is elboldogulna? :P Vagy egyik sem olyan egetrengetően nehéz? -
#11907 lv6-tól lehet mini pvpre menni, de 19esekkel dob össze, úgyhogy helyből esélytelen.
Sajnos már Furyn se lehet White sandsen és Acheronian ruinsban pvpzni, szóval ez kizárja a lv20 alatti world pvp-t.
Minik szintekre vannak beosztva: 6-19, 20-39, 40-59, 60-79, 80.
Ha valóban pvpzgetni szeretnél, akkor nem árt a gyakolás ha megállsz valamelyik mini végéhez közelítő szinten, mert ha 80on állsz neki pvpzni akkor megesznek.
Ha karcolgatod a lv50et írj rám steamen(bociricsi) aztán mehetünk együtt ha gondolod. -
#11906 Nem vagy tisztában a helyzeteddel... na de majd L20-on rádöbbensz :) -
Although #11905 Ahogy elhagytad Tortage szigetét szóval lv20 általánosan. -
#11904 És pvp-zni mikortól lehet? Gondolom van egy szint ami után engedi a játék mert így 10 lvl körül nem lehet... (vagy csak én bánázok) -
Although #11903 Figyeld a nyilakat főleg az elején látod mit kell nyomni sorrendbe mert "világit" aztán majd fejből fogod tudni őket, a pvp szerverre kelleni is fog. A cromon se uborkák képzelem milyen a fury. -
Bandras DaSilva #11902 Érdemes a skillek leírását is elolvasgatni. Más-más bonusokat ad ha inkább kezdő, vagy befejező skill. Ha elnyomtad, akkor majd ott is nyomogatni kell a nyilakat. Az elején csak egyet, aztán majd kombókat. Azt is be tudod állítani, hogy mutassa a képernyőn, hogy melyik gombot kell nyomnod.
Néha sikerül ilyen extra kivégzést megoldani, olyankor esnek a fejek meg stb. Némelyik elég vicces.
-
#11901 Na így már világos,egyetlen dolog még ami érdekes nekem. Az a harc.. Nyomkodom ugye abba az irányba az ütéseket amerre nem védekezik.(legalább is így jött le a dolog,hogy ahol nincs jelzés oda ütve nagyobbat sebzek.) Viszont a skilleket nem tudom mikor kell elnyomni,mert volt olyan hogy "véletlenül" levágtam a fejét... De ez scak egyszer sikerült,és nem tudom hogy hogyan... :) -
#11900 Van egy ativelo szal a jatekban, nevezheted akar "fokuldetesnek" is. Ezeket egyedul jatszod, es egy kerek egesz tortenette all ossze idovel. Ezt ugy tudod elerni, ahogy te is irtad, "estere" valtasz. Ilyenkor megvaltozik a vilag, az NPC-k, stb, es ilyenkor csak az adott fokuldetest tudod csinalni.
Ha mar tulmutat rajtad, ahogy veled is tortent, akkor visszavaltasz nappali uzemmodba, es ott fejlodsz a szokasos mmo kuldetesekkel.
Terkepen meg lehet oket talalni, jelzi is a rendszer, de nem feltetlen ugyanabban a zonaban van a celpont, vagy celterulet. Erdemes megnezni a szomszedos szigeten, erdoben, stb is. Illetve, van, hogy csak akkor jelzo a kuldetes teruletet, ha te is az adott zonaban vagy. Erdemes elovlasni a kuldetes leirasat, es elindulni arra, amerre a leiras mondja. (Pl anno alig talaltam meg a csonakot, amellyel at lehetett menni a szigetre az elso kuldetesek soran, aztan atolvastam figyelmesen, es kiderult, en vagyok hulye :)) -
#11899 A map alsó részén van egy opció hogy csak egy, az éppen "aktuális" questet mutassa vagy az összeset. Állítsd be, hogy az összes rajta legyen.
Amit körbe írtál az a Destiny quest... nem kötelező de érdemes megcsinálni L19en van vége és azzal juthatsz ki a nagy világba. Ez egy előtörténet ami a hangulati alapot adja a játékhoz. Szerintem elég jól sikerült. Négyféle külön történet, attól függően, hogy milyen class-t választottál. -
#11898 Első körben azt szerettem volna megtudni,hogy még eléggé az elején vagyok és elkezdtem egy olyan quest sorozatot amit úgy irja hogy Single Playerben tolok. Itt éjszaka van most a játékban. De elértem eegy olyan szintre hogy lvl 10 kell a folytatáshoz. Ezért átváltottam nappalra a kocsmárosnál és felvettem több ilyen kis mellék küldetés félét... Gyüjts gombát, gyüjts ezt gyüjts azt. Nos viszont a térkép nem mutatja ennek a helyeit,hogy hol fordulhat elő. Valami segítséget honnan tudok szerezni ? + Ha elérem a lvl 10 et és vissza "váltok" éjszakára hogy folytassam azt a singleplayer quest sorozatot annak mikor van vége? Vagy az ilyen training féle lenne?
Remélem kitudod hámozni,bocsi ha össze vissza írtam,de jobban nem tudom leírni hogy körülbelül hol "akadtam" el.... :) -
#11897 Erre valo ez a forum. Nyugodtan tedd fel a kerdesedet, mert a ra kapott valasz nem csak neked, de lehet, hogy mas uj jatekosnak is hasznos lehet. Ki tudja, lehet ezen mulik, hogy marad e jatszani valaki, vagy uninstall. Sz'al nyugodtan, johetnek a kerdesek. -
#11896 Viszont rengeteg kérdésem lenne első körben,amivel nem akarok senkit sem fárasztani... Nincs valami oldal ami összefoglalja a játékot nagyából egy totális kezdő számára? -
#11895 Nos akkor a FURY szerveren vagyok, MCfosat néven :) Majd vegyél fel,aztán kibogózom hogyan kell ingame írogatni! -
foxxi #11894 Ha valakit érdekel nekem van egy eladó alap játék + kieg + secret wars kombóm. Steam gift game érdekel 7k értékben ( vagy simán lóvé paypalra 7k). Ha valakit érdekel írjon privit. -
#11893 Remélem megbírkózok vele :) Este jelentkezem az in-game nevemmel. Addig sajnos munka van. -
#11892 A surviver pack nem kell neked.
A Khitai kieget meg a másikat is ingame item shopban tudod megvenni funcom pontokért. Funcom pontot pedig a funcom oldalán vehetsz bankkártyás vagy Paypal-os fizetéssel.
De szerintem először ismerkedj meg a játékkal. Ez hardcore game. 100-ból 1 aki bírja. -
#11891 És ezeket a kiegészítőket hol lehet beszerezni?
http://store.steampowered.com/app/217760/?snr=1_7_15__13
Plusz ez mit takar? Ez a survival pack? -
#11890 "tiny ninja pandákkal és rajzfilmes karikatúra karakterekkel operáló wow" :D de tényleg ezen én is sírok mindig! Meg az összes távol-keleti társai. :D -
#11889 A játéknak két kiegészítője van. Az első a Rise of Godslayer (Khitai). Ha valaki komolyan akar játszani és elmerülni az L80as PvPben is akkor ez nélkülözhetetlen. Ugyan is ez nyitja meg az Alternate Advancement fejlődési lehetőséget, amivel az L80as karid tovább erősödik. Ha ez nincs csak áldozat lehetsz. Amikor én vettem egy hónap premium is járt hozzá. De akkor még drágább volt. Jó hír viszont hogy erről ráérsz később dönteni mert L80 alatt nem vagy semmi lényegesben korlátozva. Kicsit kisebb inventoryd van. 10 aranyas pénz limit amibe a játék elején nem fogsz bele ütközni... ilyesmik.
A másik kiegészítő játékhoz a Coast of Ardashir (Turan) ami nélkülözhető.
A premium játékosoknak jár 9 character slot. Mehetnek T2-T3 raidekbe Khitai-ba, ostromba. Legutóbb 98 euro volt egy évre, ha haviba vissza bontod akkor sokkal jutányosabb mint pl a tiny ninja pandákkal és rajzfilmes karikatúra karakterekkel operáló wow. Nyilván lehet csak egy hónapot is fizetni.
Lényeg ha van Khitai kieged, és elbírod viselni hogy az elején nagyon nagy ruhákat kapsz akkor fizetés és premium nélkül is fellehet lassan zárkózni a mezőnyhöz. -
#11888 Fúúú ez szuper! :) Holnap megírom a karakterem nevét! Annyi lenne még a kérdésem hogy néztem steamen hogy 9 euró a játék kiegészítője. Ez pontosan mit tartalmaz? És mi a helyzet a premium tagsággal? Azt havonta kell fizetni? ÉS az miket tartalmaz? Gondolom többb karakter slot meg ilyen "apróságok" Viszont holnap jobban belemélyedek a dologba,tényleg kellemes csalódás a játék így első nekifutásra. Főleg a harc tetszik ... :) -
#11887 Igen. Ezt a PvP dolgot nem is lehet máshogy. 20 hónap után elegem lett abból, hogy mások tehetetlenkedéseit nézzem guild leadership címmel. Márciusban elkezdtem felépíteni a saját guild-om. Ez egy International guild, a neve JUSTICE. T3 guild city, Renown level 6, Renown rank 12, tagok száma közel 1100 ezzel a legnépesebb guild vezetője vagyok Fury-n. Esténként van hogy 30-40 karakter van online.
Ha érdekel a guild behívlak, csak írd meg mi a pontos neve a karidnak.
-
#11886 Mindenképpen érdekel a pvp! Szoval akkor a fury :) Te benne vagy valamilyen klánba? Vagy van valami csapatod akikkel csapjátok együtt? -
#11885 Két szerver van egyik PvP szerver a másik meg nem. Fury a PvP szerver ahol más játékosokkal is tudsz harcolni. A másik meg a Crom ahol csak szörnyek ellen harcolhatsz. Én a Fury-n játszom mert szerintem minden "világ" (játék) halott open world pvp nélkül. De hát ízlések és pofonok különbözőek. Cromon több a magyar, bár nem nagyon olvassák ezt a fórumot. Ha nem tudsz angolul és/vagy a pvp nem érdekel akkor a Crom a te szervered. -
#11884 Utolsó kérdésem viszont még az lenne,hogy melyik szerveren érdemes játszani? Melyik a népesebb,hol találok magyar játékosokat? -
#11883 Oké visszaszívom meg találtam! :).... bocsi a hülye kérdésért -
#11882 Na feltettem a játékot,hangulatos... Viszont nem tudok harcolni. Megnéztem a beállításokat is,és nem tudom hogy kell megtámadni az ellenséget. Már mindent végig nyomogattam... Igazi béna vagyok tudom,de valaki tudna segíteni hogy mégis hogy? -
#11881 Láttam valami video-t én is amiben Dragon Spine-n bohóckodott valaki, kardot kraftolt egyforma piros gemekből. De semmi nem derült ki abból, hogy lesz az alkémia, vagy építés. Hogy a TWS-ben, hogy van az nekem továbbra sem mond semmit. Ahogy az sem hogy ki az a craig és bandája... csak annyit értek, hogy nem az ami most van. Amúgy meg mindegy is. A lényeg az lenne, hogy kicsit érdekelje őket olyanok véleménye mint én akik fél életüket a játékban töltik. De úgy tűnik, kicsit sem érdekli őket. -
Although #11880 Teljesen új rendszer lesz, ha igaz akkor valami hasonló mint a TSW-ben volt egy demo video de elég korai stádium anno abe-val néztük is itt. Szóval a mostani felejtős lesz, ha egyáltalán elkészül valaha. nekem úgy tűnik a funcom nem lesz életképes a jelen világban. Az amerikaiak meg sose fogják elérni Craig csapat szintjét. Bármennyire is szopatós banda volt teli élvezettel nézve szenvedésünket, jók voltak. Tartok tőle ez az ami banda semmivel se lesz jobb mint a többi aki a hülyéket akarja megvásárolni fél pénzen. -
Although #11879 Elnézve az európai játékipart, nem nézve a kickstartert, a funcom az egyik utolsó óriás volt. Letett két olyan játékot amit nehéz lesz überelni. Főleg elnézve a gagyi ipart ami ma dívik. Van még pár érték mint az Eve online volt és stb. Szóval hiányozni fog ez a cég, de kurvára! -
Although #11878 Ez még mindig egy unikum, habár már csak az árnyéka annak ami két éve volt. -
Although #11877 Hogy mondják Artanis :) you are welcome :)
-
#11876 Szerintem kár előre kijelenteni, hogy úgy sem fogok fizetni (, mert nem olyan családból származom). Én is akkor álltam neki amikor free lett pont így, hogy én nem fizetek úgy sem, pláne nem játékért... aztán már lassan két éve prémium vagyok.
A játék alapvetően két részre oszlik... egyik a 1-80. szintre fejlődés. Ebben nincsenek korlátozva a free playerek... teljes értékű játékot kapsz.
L80-on kezdődik a másik része... az end game. Ott vagy abba hagyod és keresel más játékot mint annyian... vagy belátod mint én, hogy ez mégis csak jobb mint bármi és megéri fizeti érte.
Ha elsősorban a játék PvP része érdekel akkor akkor lehetőséged van egy rövid prémium időszak és a hosszabb kudarcokkal teli fejlődési időszak után free player-ként is részt venni a "nagyok" játékában. -
#11875 Szevasztok! Teljesen új vagyok a topicban,érdeklődni szeretnék, hogy mennyire érdemes belevágni a játék free to play részére? (Később sem tervezem hogy fizetnék a játékért) Mindent elérek csak lassan? Vagy csúnyán lekorlátoznak benne? -
#11874 És ha nincs meg a culture reci akkor már nem is lesz több lehetőségem megszerezni azt a képességet, hogy én is csinálhassak olyant mint az akinek megvolt?
Miért kell törölni az anyagokat? Jobb ha eladok lassan minden anyagot? Vagy éppen azok járnak majd jól akik nem adják el?
Gondolom azt akartad írni, hogy "de nem fogom tudni felgemezni".
Úgy értem ha a régi craft-rendszer nem élhet tovább, akkor a már legyártott itemek azért használatban maradnak? Akkor ennek mi értelme?
Az anyagokból nem csak gear készül hanem épületek. Guild city és Battlekeep... ez a része nem változik? ...vagy ha igen, hogy és mi lesz?
Ha erre nincs válasza a funcom-nak, akkor meg kell kérdezem átgondolták ezt egyáltalán?