Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írj rájuk, biztos megtalálnak.

PVE Crom szerver, Vestrix.
ArtanisNerwen
Melyik szerveren?

Artanis

Sikerult jatekba kerulni, igy inditottam egy karaktert Vestrix nevvel. Aki akar irjon es vegyen fel baratnak, orulnek neki, jo jatekot.
"The update process did not complete successfully" hibauzenetre a megoldas.
A jatek konyvtaraban a LocalConfig.xml file-t egy jegyzettommbel meg kell nyitni es az xml teljes tartalmat atirni erre:

<Config>
<Self>
<ConfigKey>Universe/Client/</ConfigKey>
</Self>
<Universe>
<Client>
<ClientFileName>AgeOfConan.exe</ClientFileName>
<ClientFileNameDX10>AgeOfConanDX10.exe</ClientFileNameDX10>
<HttpPatchAddr>http://aoc-eu-update.live.ageofconan.com/upm</HttpPatchAddr>
<HttpPatchFolder>AoCLiveEU</HttpPatchFolder>
<UniverseAddr>dm01-sto.ageofconan.com:7000</UniverseAddr>
<ClientHttpPatchAddr>http://aoc-eu-gameupdate.live.ageofconan.com/upm </ClientHttpPatchAddr>
<DevName>conan</DevName>
<UniverseVersion>2</UniverseVersion>
<UseCorePhysics>False</UseCorePhysics>
<PreferencesName>Conan</PreferencesName>
<Languages>en,es,fr,de,ru,pl</Languages>
<EnableOfflineAaTraining>True</EnableOfflineAaTraining>
<EnableKhitanCharacters>True</EnableKhitanCharacters>
<EnableAlternateAdvancement>True</EnableAlternateAdvancement>
<EnableOfflineLeveling>True</EnableOfflineLeveling>
<ControlHttpPatchAddr>http://aoc-eu-control.live.ageofconan.com/upm</ControlHttpPatchAddr>
<PatchVersion>x01d6f8f8ffd146eab449b2dd98ff6fcf</PatchVersion>
</Client>
</Universe>
</Config>

Ha beillesztetted ezt az xml file-ba, mentsd el, inditsd ujra a Launcher-t, es mukodni fog. Azert irtam le, ha esetleg valaki hasonlo hibat eszlelne, itt a megoldas nem kell keresnie. Jo jatekot.
ricsaj
"deleting the RDBHashIndex.bin helped in my case"
Próbáld ezt

Ujratelepitettem minden, de sajnos ugyan az a problema jelentkezik. Nem tudom mi lehet a gond.
ricsaj
"Game will not let me load up from the patcher, I just get a dead patcher"
Írta a guild leader FB-n szóval nem vagy vele egyedül 😞

Majd ejjel berakom ujra letolteni, ha nem megy, akkor keresek valami masik jatekot.
ArtanisNerwen
Igen online vagyok, de nem tudom mi a megoldás. Egyetlen ötletem, hogy töltsd le az installert közvetlen a funcom oldaláról és próbáld meg azzal.
Igazából nekem sosem volt vele problémám. Pedig már a gépem és a rendszerem is kicseréltem. Egyszerûen felmásoltam az új gépre és elindítottam.

Artanis

Te online vagy? Nem nagyon talalok ra megoldast a neten sem 😄
ArtanisNerwen
Pedig akkor jó kéne legyen... passolok.

Artanis

Steamrol.
ArtanisNerwen
Crom a PvE szerver.
Mirõl telepítetted?

Artanis

Sziasztok! 2009 ota most ujra felteletpitettem a jatekot es nem tudom inditani mert frissitesi problemam van " the update process did not complete successfully" ilyen uzenettel. Ha tudtok megoldast irjatok legyszives, es azt is irjatok meg, hogy hova menjnek jatszani. PVE orientalt jatekos vagyok, ha jol informalodtam most a CROM szerver pve.
ArtanisNerwen
A guildok hétköznapi játékosokkal vannak tele, pont nekik kell a guild 😊

Annyival egészíteném ki amit Although írt, hogy fury-n van world pvp. Ha szereted az ilyesmit és tudsz alapszinten angolul, akkor hozzánk gyere. Ha nem bírod a pvp-t, akkor ott van crom full magyar guilddal.

Artanis

Köszönöm szépen. Már világosabb a helyzet, szépen össze foglaltad. Én a hétköznapi játékosoktáborát alkotom, guildekben nem állom meg a helyemet, ahhoz keveset és rendszertelenül játszom.

(Táblagéprôl írtam. A hibákért bocsi.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Döntsd el melyik szerver, a Cromon van magyar guild a furyn meg ott van Abe és Artanis.
Kettõ, ne vonj le konzekvenciát éppen hány embert látsz, fõleg a Cromon, mert elég törzsi játék a conan. Szabadba zónákba kóborolva fõleg a solo játékosokat fogod csak látni a többség szinte állandóan dungeonozik mivel van kb 50 hely ahol el lehet tûnni. És függ az idõponttól is. Fõleg felnõttek játszottak vele és talán ez igaz most is így fõleg az esti órákban vannak meg hétvégén. És nem árt egy guild se majd, mert fõleg egymással játszanak az emberek van azért pug is, csak keresni kell. De low level groupra szinte lehetetlen embert találni. Túl erõs az endgame tartalom. De lehet most jobb a helyzet.

Köszönöm. Akkor újfent teszek vele egy próbát.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

ArtanisNerwen
Pontos számszerû statisztikákat nem láttam. Nem is nagyon hiszek az ilyesmiben. Viszont úgy látom, hogy a steam forgalmazás jót tett a játéknak. Sok új játékos van nyugati országokból is. Alig több mint két hónap alatt összehoztam egy 700 fõs guild-et ezzel már benne van a guild-om a top 20-ban. Nem "arcoskodásként" mondom, csak hogy lehet guild-et építeni 2013-ban is, csak akarni kell. Na meg attól, hogy Magyarországon nem népszerû, még nem halott a játék.
Állítólag összeleszünk vonva az amcsikkal ami javít majd a ruszki-nemruszki arányon. Az orosz hegemónia nem tett jót a játéknak.

Artanis

Sziasztok.

Mennyien játsszák ezt a játékot? Mert tavaly pont akkor próbáltam ki, amikor még népszerû volt az SWToR és bizony alig akadtak játékosok. Nem magyarokról kérdeztem, hanem álltalánosságban mennyien játszhatják? Én eljátszom külföldiekkel is, nem lényeg a magyar jelenlét. Köszönöm.

(Táblagéprôl írtam.)

ArtanisNerwen
És nekem mi közöm ahhoz? Amikor én kezdtem játszani nem volt már aquilonia server sem, csak fury meg crom.

Artanis

Nem kell ezt személyre szólón kezelni. Nagyon nagyon rég óta utálatnak örvend az a szerver. Annoa bori bejövetele idején mind hyrkania szerver mind a crom szerver életét megkeserítették a furyról kiránduló csalók, tönkretették a pvpnket, a hyrkanián a global chatot is, minõsíthetetlen dolgokat követtek el. ne csodálkoz ezen. De írhatnám az Aquiloniát is, ami drutar kedvenc szervere volt ha jól tudom. Szóval ne csodálkozz rajta sok mindent nem tudsz, és így nem is érted miért utáljuk a Furyt.

ArtanisNerwen
Muszáj itt válaszoljak mert az elõzõ posztom hirtelen felindulásból követtem el.
Nekem abszolút mindegy mi van Enslave-ben. Mivel több mint egy évig voltam tagja, érdekelt de csak informális szinten. Ez sarkalt arra, hogy meg kérdezzem drutárt mi a helyzet. Meg az hogy ritkán látni magyart fury-n ne menjünk már el egymás mellett szó nélkül. Így utólag már bánom, hogy megszólítottam mert minden szavából árad az ellenszenv a fury játékosok irányába. Nagyából úgy ahogy crom-on is tapasztaltam amikor elmondtam, hogy én fury-n játszok, és itt a fórumon is idõnként tapasztalható.
Azt nem értem egyébként, hogy mire fel. Fury-n alapvetõen nehezebb játszani. Még is a crom-osok néznek le minket fury-sokat? Azt megérteném, hogy ha ez valami viszonossági alapon történne. De most összesen van két fury játékos Abe meg én. Egyikünk sem olyan aki lenézi a PvE-t. A saját guildom fõ koncepciója hogy "segítsünk a kezdõ játékosoknak". A évekkel ezelõtt amikor én még nem játszottam lehet, hogy voltak szerverközi pengeváltások, de nem kellene folyton a múltba révedni és azon keseregni.

Artanis

Privát ment.
ArtanisNerwen
Nagura hol vagy? Gyere vissza!
Ma taliztam az enslave leader-rel. Azzal a bizonyos necrotiko-val. Kicsit beszélgettünk. Lesújtó volt.

Artanis

ArtanisNerwen
Na öltem egy Kraken-t Khemi-ben... másfél óra várakozás, 10 perc harc. A nyeremény 15 ezüst és 3 vicc potion. Ez nekem nem éri meg. Szóval ennyit az idei event-rõl.

Artanis

ArtanisNerwen
Egyetértek... nem tudom mire jó az.

Artanis

Hé hallod nem kellene támadólag fellépni állandóan 😊

ArtanisNerwen
Mondhatjuk úgy is hogy szétverték. Én ennek tudatában mentem oda, így nem ért meglepetés. Bár nyilván a környékére sem megyek ha nem volna szükségem raid fegyverre. Én eredmény orientált játékos vagyok... aki csak a fun-ért ment az nyilván jobban élvezte.

Artanis

én kérek elnézést

mmonomad és pvpista

ArtanisNerwen
Ahol én játszok ott nincs olyan fogalom hogy pvp-sek, mert mindenki az.

Artanis

szétverték az eventet a pvp sek ?

mmonomad és pvpista

ArtanisNerwen
Bizony ezt jelenti. Csak ez az event így megint arról szól kinek van nagyobb guildja... a következõ évi babazsúrra nekem lesz.

Artanis

Sajnálom hogy így alakult, de ugyanakkor vitathatatlan ezt jelenti az open world pvp.

ArtanisNerwen
...hívtak hogy "hé, Arta gyere már sárkira tarantiába" mondom hogy nem az engem nem érdekel, hogy amíg sárkányt ölünk addig az iron will és nigth watch nagy koalíció üti a hátunkat. Azt mondjuk ugyan már, képzelõdsz, borúsan látod a dolgokat, megvédünk... stb. Meg egyébként is lezavartunk már három sárkány semmi pvp nem volt.
Oda megyek tényleg nyugi van néha jön valami bátor és elkezd ugrálni közöttünk a többiek félig agyonverik mire valaki behívja... vagy teljesen agyonverik. Ott várunk már egy órája night watch sin is kerülgetni kezd minket gondoltam ahol egy van ott több is lapul... de behívják. Ne hogy már nyugi legyen jön 59es P4 sin keménykedni megpróbálja többször is kinyírni az L80as conqueror-om, teljes sikertelenségre ítélve... de mindig újra próbálja, ha vissza ütök elszalad. Ha utána futok akkor lesben álló ranger haverjával(L80-as) próbálkoznak közösen mivel ebben a felállásban nem esélytelen a dolog én eredek futásnak vissza a többiekhez. Kezdek már ideges lenni amikor megjelennek black steel-ek egyik a másik után szép lassan és közénk sétálnak, így utólag már tudom hogy stopperolták az idõt, hogy mikor jön a sárkány. Szóval neki is álltak megtisztítani a terepet.. ilyen full T4 P10 felállásban nyomatták a dolgot úgy hogy a legpofátlanabbakat leszedtük de egyre több jött. Nehéz tüzérséggel támogatva. Éppen el is hullottunk mire megjött a sárkány... pontosan kiszámolták. Még arra is volt energiájuk hogy PvPzenek sárkány raid közben. Utálom, hogy mindig igazam van, csak a ganker guild nevében tévedtem, azt viszont kristály tisztán láttam, hogy mi fog történni. Azért vissza mentem és kinyírtam két black steel-t amikor a többségük már elment és csak a lemaradók voltak ott.

Artanis

ricsaj
Gz FC....

késett, kb fél hat vagy úgy.

ricsaj
Mikor volt?

Nem volt rossz, kicsit hátra álltam, voltak rendesen. számítottam erre, kicsit letarolta a népet, Vistrix 😄 De szép gyõzelem volt.
UI: túl sok régi emléket hozott elõ, ahogy néztem a tömeget, régi arcok jelentek meg úgyhogy lelépetem. Kicsit többet vártam, de nem volt rossz.

ArtanisNerwen
Ezzel én is egyet tudok érteni. Viszont akik leülnek egy ilyen mese délutánra mások által real-time begépelt szövegeket olvasni legkevésbé sem az árnyékokon akadnak fent. Szerintem fel sem tûnik nekik. A legtöbb szerepjátékos úgy van vele hogy mindegy milyen grafikája van. Némelyiknek még az is mindegy, hogy van-e grafikája.

Artanis

PiszkosFred
Szebb, ennyi a lenyeg. Promo kephez az ember hasznaljon arnyekot, az a 2 percet amig lo 2-3 kepet - meg ha 6-10 fpssel "robog" addig akkor is -, kibirja egy otvar regi konfig is 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ArtanisNerwen
Egyébként én is árnyékokkal játszok mert szebb úgy. És bírja a gépem. De látom, hogy jelentõs a különbség terhelésben. Ami persze nyilván valamennyire konfig függõ is... de tény képtelenség árnyékolást úgy megcsinálni, hogy az ne lenne számottevõ terhelés.

Artanis

ArtanisNerwen
jogos egyetértek 😊

Artanis

Egyébként vistrix nem sárkány a conan mítoszba tudatommal nincsenek sárkányok 😊
Vistrix

Ja és nem kell bántani Artanist, kicsit túlreagálta. Fontos volt megjegyezni nem mindenkinek van jó gépe 😊 Na megyek megnézem a show-t 😊

jogos egyetértek

mmonomad és pvpista

PiszkosFred
Jo, ez szubjektiv, nalam minimalis volt az elteres, masnal mas konfigon gondot okoz. Oke, akkor csak az en hulyesegem, hogy ha egy cikkhez/promonak/stb akarok screenshotot gyartani, akkor arra a par percre bekapcsolok mindent, hogy jol nezzen ki a vegeredmeny. 😊 A sarkanyos kepen vannak effektek, arnyekok, stb, es mennyivel masabb az osszhatas, mint a kocsmai ures-az-egesz kepen. 😊 Na mindegy, #szorszalhasogatas vege.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ArtanisNerwen
Terhelést illetõen tényleg nem vészes 😊 Csak éppen fele annyi FPSed van árnyékokkal mint nélküle.

Artanis

Igen szerintem is, pár hete a thunder folyónál voltamm egy régi ismerõsnek segíteni, volt ott valahol egy liget, ahol a faágak között besütött a nap, és az árnyékos részre egy fény sugár vetült, tudom ma már sok szebb játék van mint ez, de akkor is, az valami csodás volt 😊 Pont úgy állt az idõ, kialakult ez a pillanat és pont ott mentem, szóval szép volt. 😊