Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuclearity
abszolut egyetértek 😊

Furyn az igazi Conan barbár világ van 😊

Nuclearity
inspirálják az embereket, hogy keress guildot, vagy haverokat.

Bár szerintem te csak egyszerüen peches vagy 😄
Furyn vagyok én is és nagyon sok esetben a velem egyszintüek is elmennek mellettem, nem kezdenek harcot. Persze volt olyanis hogy a 13 asokat hagytam, hogy nem lesz gond aztán kaptam a hátbatámadást... valszeg sok ember azért támad elöször, hogy legyen esélye (azért itt is számít a ki ugrik kire)
Másrészt online idõm nagyrészében is vannak ismerösök barátok akikkel tudjuk zuzni a népet mi is akár, de ahogy ricsaj hírdette embereket is keresünk, van ventri késöbb majd guild is ha megint élesbe megy a game (nem nem magyar klán leszünk) lehet csatlakozni ha az embernek van kedve, vagy akár csak feljárni, hogy tömörüljünk. Ha érdekel akkor priv me 😊

Addig is további jo játékot mindenkinek

Kell a Guild bizony kell fury-n.Anélkül kis szinten fail minden amit éppen akarsz csinálni.

★ 汤姆 李

Fury-n nincsenek szabályok.Kemp,csoportos gank,minden mehet.
Sok-sok noob vagy full prof premade,random team minin.
Fury-n bemutatkozik az igazi barbár Conan világ😄

Aki békésen akar pvp-zni annak crome-on a helye.Ott még azt is meg lehet beszélni ki támadjon elsõnek hányadik ugrásra támadjunk meg ilyen hülyeségek lol😛

★ 汤姆 李

fejnelkuli
Hat en 4 napja kezdtem a fury-n, egyedul.Azota szo..k!Ma delutan (14h)elmentem egy teruletre questelni,es harom +5 lvl hunter kempelte a nepeket.Elmentem mashova addig,es este (21h) visszamentem,hogy letoljam az elmarad questeket.A ket hunter azota ott acsorog a kezdo helyen es campeli a kicsi playereket.Mivel itt nincs sajat frakciod,mindenki mindenki ellensege, mindenki leszarja mit muvelnek a kis playerekkel.Ez igy egy FOS!Mert ha meg nincs ismerose vagy guildja valakinek,azt gyakorlatilag jatek helyett bas..k egesz nap!

MrStokes
Egy dolog a pvp es egy masik, ha kicsiket magas szintuek gankelnek. Sztem a normalis pvp-vel a legtobben kiegyeznenek, de ahogy olvasom a general-t, nem errol lehet szo.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

A Pve nab-ok kerülik el.Aki szereti a pvp-t + a world pvp-t az nem ilyed meg!Nem a statot kell félteni hanem szembeszállni mindenkivel.Állítom aki fury-n fejlõdik az max szinten triplázza az arányát.
Fury-n nehéz fejlõdni de legalább nem húz fel mindenki 5 karaktert 2 hónap alatt és end game-ben azt se tudja bizonyos szituációkban mit csináljon.

★ 汤姆 李

MrStokes
En a Crom-on jatszva olvasgatom a general chat-et es mindenki csak szidja a Fury-t es ha teheti messze elkeruli a sok agyatlan ganker miatt. Persze csoportosan fejlodve biztos nem jelent ez akkora gondot, mintha vki egyedul probalkozna.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

lol
😄D

ricsaj
Aki szeretne jönni írjon rám privátot és adok ventri IP-t(ventri kötelezõ).

ricsaj
jah 1 kis ösztönzés aki velünk tart annak ütök rare settet ha feltöltöttük az accainkat😊
katt rá besírsz olyan vidi😊

ricsaj
jött most is pár ember egyelõre csak trial accal.(amig a vizsgák lenem zárulnak kb még 2hét)aztán 4-5en jövünk.
addig is van valakinek kedve lowlv pvphez furyn?

Advenced training-re érdemes gyûjteni.50g helyett 40 token csak..

★ 汤姆 李

JethroHUN
Szerintem azt a tokent kirzárólag bag re érdemes beváltani, mountra nem.
A legolcsóbb ló+az oktatás hozzá 1G

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

pvp szerveren nehezebb fejlodeni ezert is irtam hogy nemart 1-2 ismeros.
Viszont amikor a groupotok osszetalalkozi 1 masik groupal, es 1 balancolt kis nyilt pvp be lerendezitek hat annal nincs is jobb.
Veteran tokeneket nagyvarosokban Veteran Trader.
pl: Khemiben a trainer kozelebe van.
Dragon te tudsz valamit amit en nem 😊
#7931.. erthetoen fogalmazni^^
valahogy nekem sosem ment

MrStokes
Veteran token-eket hol es hogyan tudom bevaltani?

Nuclearity
nem tudom, van egy két surmo (3 lvl el nagyobb és megver és örül neki, sõt találkoztam olyannal h 23 as assa leölte a 9 es karimat és örült neki a hullám mellett 😄) de ezt a 2 esetet leszámítva már nem megy az az esztelen csapkodás ami volt underhallsba

JethroHUN
Csak ott van(volt)értelme, gankelni a kicsiket x)

Nuclearity
H h? 😄

fejnelkuli
Huu,ennek a jateknak semmi ertelme PVP szerveren.

Én 3 havonta fizetek 35.8 eurót, ami most kb. 3300 forint havonta

És aki itt játszik az vagy trial és elbogarászik magának tortage-n, vagy megvette és havonta fizet érte, vagy feltöltõ kártyával vagy elõfizet rá.

GW2: Dragonknight.5302

és ha igen akkor mennyit fizettek? 5500 at?
azt szeretném kérdezni hogy aki itt van és játszik az mindig megveszi és fizet?
fejnelkuli
Barbarnak mire erdemes gyurnia?

Rosszul érted.
Letöltöd trial-t játszol vele amig a trial tart.
Közben megveszed a játékot:

1. boltban
2. Az account oldalon

Ha boltban veszed akkor a kapott a CD kulcsot beirod az account oldalon.
Ha az account oldalon veszed akkor nem kell ezzel foglalkozni.

Miután megvetted a játékot kapsz 30 nap jatékidõt.
A feltöltõ kártyával majd csak ezután tudod kiterjeszteni a játékidõt.

ha jól értem letöltöm a trialt. megveszem rá azt a kártyát és 1 hónapig tok játszani . ugye igy van. 1 hónapos mennyi?
Hja tudok feltoltokartyat, 60 napos 4800-5400 ft ert.
Attol fugg mien eros epp a forint.
Ha valakit erdekel irjon pm et.
Vagy ha valaki tud olcsobbat az is irhat XD
Ezt azert irom hatha valakinek szamit az az 1-2 ezres is amit sporolhat.

kieghez nincs trial.
az alap klienshez meg kb 3.5GB a kieg súlya.

Sziasztok!

A kieghez valaki triál kulcsot tudna adni? ki akarnám próbálni....
[email protected] az e-mail cimem köszönöm elõre is!
A kieg hány giga egyébként?
#7923 mediamarktba nem volt 😄 ma akartam megvenni
😊 akkor adjak msn t hogy ott beszéljük meg? valakinek<#bee1> Láwoljuk a napiszart am meg azt nem tudja valaki hogy fableba van e online game? ma vettem meg ezt is 😄
hehe ment is a pm 😊 te lennel a 6 odik jatekos akit jatekba hivok ^^

register.ageofconan.com
itt csinálsz accountot és az account oldalon meg is tudod venni, le tudod tölteni és játszhatsz is egybõl. De a legjobb ha valakivel meghívatod magad 7 napos trialba és úgy veszed meg mert akkor aki meghív kap valamicske bónuszt az elõfizujához. Itt lejjebb Vagrant kolléga éppen erre ajánlkozik.
Harmadik lehetõség hogy bemégy a saturn/mediamark bûnbarlangokba és veszel dobozost.

Igen ez így van, a respawn gyors kivéve a boss repspawn-t de azt is ki lehet várni. Erre vigyázni kell meg illik mert tényleg az a baj hogy könnyen magadra húzol több csoportot(ha nem vigyázol) valamint a visszaút legalább annyira dolgos mint az odaút. Csak egyes szóló instance-ok azok ahol nincs respawn és sterilre lehet takarítani a helyet, ilyenet pl. a noble district villái.

De természetesen ha elég gyorsan ölsz akkor nem gond a gyors respawn, ha lassan akkor meg kell gondolni mit csinálsz.

Csõsztök most kezdett el érdekelni a játék és azt szeretném megkérdezni hogy holy tudom megvásárolni. Elõrekösz
MrStokes
Ehh, ez igazabol nem neked akart menni valaszkent.

MrStokes
Nos, tegnap lejott a kliens, es befizettem egy honapot, hogy ujra kiprobaljam a jatekot.

Ami elsore nagyon furanak tunt jopar masik MMO-val a hatam mogott, hogy Tortage szigeterol kijutva a kovetkezo reszen (lvl 20-35-os zona, nevere nem emlekszem) iszonyat gyors a mobok respawn-ja. Ez mashol is igy van, vagy esetleg csak erre a terruletre jellemzo? Epp hogy leverek 1-2 mobot, felszedem a loot-ot, pihenek, hogy gyorsan visszajojjon a hp-m, manam, staminam, es mar ujra rajtam van egy-ket mob.

Ez foleg olyan helyen nagyon gaz, ahol eleve tobb ellenseges csoport van kozel egymashoz. Elintez az ember mondjuk 2 db 2 fos ellenseges csoportot, aztan mire vegez az ember a masodik csapattal es feleszmel, mar szinte megint ott van rajta az elso csapat.
A masik, amit nagyon szoknom kell, az az aggro range, kicsit tul nagynak tunik, de ez gondolom csak megszokas kerdese.

Üdv!
Elkezdtem egy sin-t a Crom szerveren is... viszont egyedül elég unalmas. Ha esetleg valakinek lenne hasonló 25-30 körüli karija, amivel jönne partizni (akár epic mapokon), akkor az írjon itt, megkeresem. Szerintem délután/este fent leszek.
ha valaki vadonat uj AoC vel most kezdene kuldhetek neki 7 napos trialt.
Ez nem orok annak valo aki megakarja venni, de ezzel lehet 20 as szint fele lepni es nincs korlatozva mint az orok trial.
Ha ratoltesz akkor meg segitek is aa karakterednek ingame, meg kuldok kis kezdotoket 😊
Mivel ha embert invelek jatekba kapok bonuszokat enis 5 nel tartok 6 utan jarna a kovetkezo ^^
Batran, batran pm be kuld el a mailed es kuldom ra a trialt.

JethroHUN
Az, ráküldöd a peteket és futkosol körbe 😊 8 vagy mennyi tud idézni, a semmibõl, 1 sec alatt. szal sose fogynak el 😊 de vicces is, pvp-ban

MrStokes
Jol ertem, hogy a heten jelent meg a kieg?

Majd ha mar lesznek tapasztalatok az AA rendszerrel kapcsolatosan, irjatok batran! 😊
Nezegettem hivatalos oldalon es erdekes dolgokat irtak vele kapcsolatban.

MrStokes
Nekroval nem tul unalmas igy a pve? Ha jol tudom nekro az valamifele petes class. Eddig en minden MMO-ban amiben ilyet probaltam, eleg unalmasak voltak.

MrStokes
Ertem, koszi az infot. Te milyen karaktert ajanlanal kezdonek? Esetleg azt is figyelembe veve, hogy az illeto pvp szerveren kezdene.

Fury-n keresek partyzni alacsony szintu jatekost.

naccerû, akkor ki tudom próbálni majd. köci

Az már biztos, hogy sinnel sokkal nehezebb fejlõdni... 2 velem egy szintû még megy, 3-nál már izzadás van, sanszos a halálozás. Ugyanez a Conqueroromnál sima ügy, medve sámlimmal annak idején meg 6-ot simán szétkalapáltam.
Indítottam egy laza nekrót mert azzal sétagalopp a lvl80. Egy Sin-hez most nincs türelmem és kedvem hogy egyfolytában partyba könyörögjem magam.
A nekróval mire észrevettem kijöttem Tortage-bõl halál nélkül lvl22-en az összes quest kipipálva, kb. egy fél nap alatt. Utánna se volt még sok gondom. Egy Sin karival meg azt is megkellene gondolni hogy egy velem egyszintû mob-ba belekössek-e. A nekróval meg összehúzom a fél mapot osztán szólok az óvodának hogy munka van.

Megnézem a kieget, de lehet hogy nem fog sikerülni mert idõm az most sincs semmire.

Torzonborz
nocsak nocsak. visszanéztél ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sin pvp: a jó assassinnak mindenki ellen van esélye, iszonyú sok cc, és a Grim Corruption Soul Strike kettõs még a harcosokat is kinyírja. Gond akkor van, mikor olyan ellenfél jön, aki tudja, mit használjon, és az Essence Detonate nevû übertáp skill sebzését az assa ellen fordítja (ilyen képessége pl. a Conquerornak van). Szvsz az assa 1v1-ben egy jó játékos kezében a legjobb. Persze, ami a legfontosabb: ez a játék sem az 1v1-rõl szól! Mini pvpben miután elõjöttél stealthbõl, számíthatsz rá, hogy rád fognak fókuszálni, és kb. 5 mp alatt szétkapnak. Ne adj isten, egy Conq kiszúr, rád chargeol, akkor két lehetõség van: vagy megvárod azt a pár másodpercet, amíg szétver, vagy cc és futás ezerrel.