12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Úgy tudom azt jelenti ha frozen az accountod akkor is be tudsz lépni. Különben az account oldalon reactiválni kellene az accountot ha volt már. Persze az újaknak ennyiből jó. Nekik nincs frozen account. Mondjuk ezt sose értettem de nem baj, miért kell ez a frozen. Ha valaki befizeti a játékot játszik, ha nem, nem ennyi.
  • Witcher
    Ez a 10 napos welcome back mit takar pontosan? Elvileg most fagyasztva van az accom ( Frozen (Cancelled) Reactivate account ). Feltelepítem az alapjátékot és 10 napig tolhatom bármelyik karimmal?
  • Although
    Havi 4000 körül van ha a szerveren fizetsz elő. de gamecardot olcsóbban is lehetsz szerezni, ha jól tudom.
  • Although
    Hello! :) Age of conan
    Itt le tudod szedni az ingyenes próbát is, és meg meg is tudod venni!
    Sok sikert!
  • Munszu
    Akkor egy másik kérdésem lenne, amíg nem lesz f2p, honnan lehet megszerezni a játékot,mert boltba már sehol nem láttam, illetve,mennyibe kerül 2 havonta/havonta,és hogy oldható meg az elő fizetés?
    Előre is köszönöm szépen a válaszokat. ( Lehet el gondolkodok a meg vételén majd akkor,vagy várok türelemesen).

Az új Conan film trailere annyira nem nyerte el az én tetszésemet,látványos meg minden, egyszer biztos megnézem, de a Conan 1-2 nél nem tűnt még nekem a trailer alapján jobbnak.
  • Although
    Nyilván a blood and glory az más tészta lesz ott mindent lehet majd ezt tudja mindenki aki odamegy. Azért érdekes lesz majd mennyien lesznek rajta.
  • Although
    Akkor te nem érted amit írok. De nem gond :)Csak arról beszélek megint elnéptelenedhet a szerver. Mi eddig se mentünk el de elég sokan igen. A tombstone nem fogja feladni ez így van. Mindössze azt próbáltam megvilágítani a többség nem fog maradni, ha amit e57 írt folytatódni fog. És már nincsenek szerverek amit össze lehet vonni, ergo...
  • ricsaj
    Nem tudom mit sírsz van itt RP-s guild ami feltudja találni magát tégy te is így vagy ne sírj.
    Tombstone is meg a másik francia szutyok is jól feltalálja magát..
  • Although
    Gyakorlatilag a bordersbe nálunk is ezt csinálták. Mondjuk ez engem annyira nem zavart, bár unalmas tud lenni, legfeljebb nevettem rajtuk. De az a baj a global chatot is szétgankelik és pl. szerencsétlen rps-t aki csak felír egy egyszerű üzenetet épp "kinyitott" a thirtsy dog-ba azt is porig alázzák, de mindenki mást is. És ez már az, ahol már réges-régen közbe kellett volna lépni az adminnak. Szóval mindegy ez a végállomás ha a funcom most is végignézni, akkor nyugodtan bezárhatnak. Azért érdekes ez nem az a játék amivel a nagy wow-os tömeg boldogul. És mégis rengeteg a loltrads meg a retards. Nem nehéz kitalálni mi lesz megint magukba maradnak, aztán miután csak a pusztaság lesz elmennek. Csak az a baj, mi ugye már nem tudunk hova hátrálni. És egy nagyon jó játék eltűnhet csak azért mert a funcom nem ért az mmo-k üzemeltetéséhez. Teljesen normálisan is lehetne csinálni mint ricsaj mostanában gondolom nem azon van hogy mások kedvét elvegye a játéktól. Egész biztos vagyok benne a Bioware nem fog ilyen és ennyi hibát elkövetni majd. Pedig mint mmo szerintem az új sw meg sem közelíti majd a conan-t. De hát nem elég ha egy játék csak jó.
  • Although
    Nem vagy egyedül ezzel :) De ne izgulj kb. 300 fury-s van a pve szerveren :) Az a baj nem gondolkodnak. Ha most elveszik az emberek kedvét a játéktól a Conan meg fog halni.
  • e57
    Meglett az eredménye az összevonásnak.
    Lett egy PvE meg egy gumiszoba szerver.

Eddig az Aquilonián teljesen kellemesen éreztem magam. Sok játékossal találkoztam, és nem voltak agresszívek.
    Az megszűnt, áttettek a furyra...
    Most meg kempelik a ress pontot. Az még oké lenne, hogy egyszer lenyomnak, végül is nagyon jó játékosok, mert 3x annyian meg tudnak ölni, de hogy a ress pontot kempeljék, azt azért csak nem kellene hagyni az adminoknak.

Miért nem hagyták meg az RP PvP szervert? Néztem a naptárat, minden napra volt ostrom. Jó hely volt.
  • ricsaj
    LOOL nemtudom hogy honnan jöttek ezek viszon most lett meg zsinórban a 10. killem úgy hogy még csak le se szálltam a tigrisről csak szét haraptattam a menekülő embert XD
  • ricsaj
    De de, nem lessznek npc őrök.
    Ez a szerver összevonás most nagyon megtette a hatását.
    Nem is azért mert olyan sok új embert látok, hanem azért mert a régiek is visszajöttek.
  • MrStokes
    A "No guards" nem arra vontakozik, hogy a telepuleseken nem lesznek npc orok?
  • Vagrant
    helyesbitek 4 szervert , ha valasztani akarsz crom, vagy fury
  • Vagrant
    ha mindent jolcsinaltal elvileg 2 szervert kellene latnod, az eggyik pve a masik pvp

pont most vonta ossze a szervereket.
    magyarok mind ket szerveren talalhatok, talan pve szerveren tobben.
  • Felgolos
    Melyik szerveren vannak a magyarok?
  • Drutar
    Guardian class az új serveren....hogyan? A funcom maga ismerte be ,hogy mekkora opt csinált belőle...
    -There will be no guards on this server.
  • ricsaj
    Nem igazán nagyjából minden jelentősebb eseményt a Conan film megjelenéséhez időzítenek, de annak megjelenése még ismeretlen
  • Munszu
    Sziasztok!:)
    Azt tudni mikortól lehet ingyenesen játszani?
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • ricsaj
    + néha 1-2 t3as raid boss is megjelenik kesh bejáratánál xD
  • ricsaj
    Test szerveren a régi fury tombol
    raid vs raid vs raid keshattában aki akar jöjjön^^
  • ricsaj
    esetleg egy ranger is hasznos volna ha volna 1 OP karakterre jelentkező:D
  • Vagrant
    igy van ugyis kellene valaki aki elso sorba raront az ellenre, es meg tul is tudja elni.
  • ricsaj
    akkor veled már 5en lennénk.
    és pont ez van tervben world pvp+khitai insták
  • gseldon
    En esetleg inditanek egy guardot. Egy kicsit jatszottam megjeles kornyeken pom-al, de csak 40 korulig vittem es abbahagytam az egeszet. Ha lenne jo tarsasag instakra world pvp-re, szintezesre, az jo lenne.
  • ricsaj
    nem szerdától csak kap a fury pár although féle nyavajgóst.
  • benioh
    TOS egyik legjobb választás ha nem a legjobb.. főleg ha én kezelem ^^

Akkor szerdától rock n' roll. :)
  • Although
    Szerda. Összevonják az európai szervereket 1db pve, 1db pvp lesz. Az orosz és a lengyel megmarad külön.
  • ricsaj
    Esetleg valakiknek nem volna kedve kezdeni ott 1 Guardiant és 1 DT-t?:D
  • ricsaj
    Hmm úgy látszik hogy nem a heal lessz a gond:D
    Eddig 4ből 4ebmer belefogott volna a bsbe xD
    A TOS viszont nem épp a legjobb választás szerintem, hamár caster healer akkor a pom jobb, pvpben és pveben egyaránt.
  • benioh
    Én még biztosan jövök új szerverre Tempestel vagy Bear Sámlival.
    Egyébként mikor idul ez az új szerver?
  • Vagrant
    4 postal lejjebb van 2 link. ennel olcsobban csak elvetve talalni.
    ' bankartya kell neki es igazabol fel oran belul lehet jatszani.
    csak arra figyelj hogy EU valtozatot rendelj ne pedig US-t
  • Tomy Lee
    Várom,hogy free legyen de lehet megveszem és kezdem addig is elölröl nem is tudom.
    MO-n hol lehet megrendelni alap+kieget?
  • Vagrant
    Na szoval valaki meg szeretne jonni az uj pvp szervere ami nyilik majd?
    3 an vagyunk eddig.
    orulnek neki ha meg jonnetek paran mert elkell majd a party meg par pajti majd :)
  • foxxi
    ez nagyon jó ár... értem főleg a kieget ( hivatalos oldalon 30 ojró.. borzadály )
  • Vagrant
    en ebay en probalkoztam ott a kieg vagy draga volt vagy csak cd vel adtak kulcsot kulon nem.
    Koszonom a valaszodat.
  • e57
    Nincs szállítási költség, mert incs szállítás. Csak a CD kulcsot küldik el e-mailben, vagy az oldalon a profilodban megnézheted.

Alapjáték: Offgamers Értelem szerűen az 5 dolláros EU változat.

Kiegészítő: Pcgamesupply Itt pedig a 15 dolláros EU kieg.

Mindkét helyen van telefonos ellenőrzés. Első helyen lehet SMS-ben + e-mail, második helyen egy csaj felhívott, hogy mondjam be a megadott címet (kis angol tudás szükséges). Csak ezután küldték a kulcsot.
  • Vagrant
    hat igen csak a szalitasi koltseg eleg huzos... :(
  • Vagrant
    Ebay en talaltam kb ilyen arba megprobalom.