Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár szerintem te csak egyszerüen peches vagy 😄
Furyn vagyok én is és nagyon sok esetben a velem egyszintüek is elmennek mellettem, nem kezdenek harcot. Persze volt olyanis hogy a 13 asokat hagytam, hogy nem lesz gond aztán kaptam a hátbatámadást... valszeg sok ember azért támad elöször, hogy legyen esélye (azért itt is számít a ki ugrik kire)
Másrészt online idõm nagyrészében is vannak ismerösök barátok akikkel tudjuk zuzni a népet mi is akár, de ahogy ricsaj hírdette embereket is keresünk, van ventri késöbb majd guild is ha megint élesbe megy a game (nem nem magyar klán leszünk) lehet csatlakozni ha az embernek van kedve, vagy akár csak feljárni, hogy tömörüljünk. Ha érdekel akkor priv me 😊
Addig is további jo játékot mindenkinek
★ 汤姆 李
Sok-sok noob vagy full prof premade,random team minin.
Fury-n bemutatkozik az igazi barbár Conan világ😄
Aki békésen akar pvp-zni annak crome-on a helye.Ott még azt is meg lehet beszélni ki támadjon elsõnek hányadik ugrásra támadjunk meg ilyen hülyeségek lol😛
★ 汤姆 李
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Fury-n nehéz fejlõdni de legalább nem húz fel mindenki 5 karaktert 2 hónap alatt és end game-ben azt se tudja bizonyos szituációkban mit csináljon.
★ 汤姆 李
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
😄D
katt rá besírsz olyan vidi😊
addig is van valakinek kedve lowlv pvphez furyn?
★ 汤姆 李
A legolcsóbb ló+az oktatás hozzá 1G
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Viszont amikor a groupotok osszetalalkozi 1 masik groupal, es 1 balancolt kis nyilt pvp be lerendezitek hat annal nincs is jobb.
Veteran tokeneket nagyvarosokban Veteran Trader.
pl: Khemiben a trainer kozelebe van.
Dragon te tudsz valamit amit en nem 😊
#7931.. erthetoen fogalmazni^^
valahogy nekem sosem ment
És aki itt játszik az vagy trial és elbogarászik magának tortage-n, vagy megvette és havonta fizet érte, vagy feltöltõ kártyával vagy elõfizet rá.
GW2: Dragonknight.5302
Letöltöd trial-t játszol vele amig a trial tart.
Közben megveszed a játékot:
1. boltban
2. Az account oldalon
Ha boltban veszed akkor a kapott a CD kulcsot beirod az account oldalon.
Ha az account oldalon veszed akkor nem kell ezzel foglalkozni.
Miután megvetted a játékot kapsz 30 nap jatékidõt.
A feltöltõ kártyával majd csak ezután tudod kiterjeszteni a játékidõt.
Attol fugg mien eros epp a forint.
Ha valakit erdekel irjon pm et.
Vagy ha valaki tud olcsobbat az is irhat XD
Ezt azert irom hatha valakinek szamit az az 1-2 ezres is amit sporolhat.
az alap klienshez meg kb 3.5GB a kieg súlya.
A kieghez valaki triál kulcsot tudna adni? ki akarnám próbálni....
[email protected] az e-mail cimem köszönöm elõre is!
A kieg hány giga egyébként?
itt csinálsz accountot és az account oldalon meg is tudod venni, le tudod tölteni és játszhatsz is egybõl. De a legjobb ha valakivel meghívatod magad 7 napos trialba és úgy veszed meg mert akkor aki meghív kap valamicske bónuszt az elõfizujához. Itt lejjebb Vagrant kolléga éppen erre ajánlkozik.
Harmadik lehetõség hogy bemégy a saturn/mediamark bûnbarlangokba és veszel dobozost.
De természetesen ha elég gyorsan ölsz akkor nem gond a gyors respawn, ha lassan akkor meg kell gondolni mit csinálsz.
Ami elsore nagyon furanak tunt jopar masik MMO-val a hatam mogott, hogy Tortage szigeterol kijutva a kovetkezo reszen (lvl 20-35-os zona, nevere nem emlekszem) iszonyat gyors a mobok respawn-ja. Ez mashol is igy van, vagy esetleg csak erre a terruletre jellemzo? Epp hogy leverek 1-2 mobot, felszedem a loot-ot, pihenek, hogy gyorsan visszajojjon a hp-m, manam, staminam, es mar ujra rajtam van egy-ket mob.
Ez foleg olyan helyen nagyon gaz, ahol eleve tobb ellenseges csoport van kozel egymashoz. Elintez az ember mondjuk 2 db 2 fos ellenseges csoportot, aztan mire vegez az ember a masodik csapattal es feleszmel, mar szinte megint ott van rajta az elso csapat.
A masik, amit nagyon szoknom kell, az az aggro range, kicsit tul nagynak tunik, de ez gondolom csak megszokas kerdese.
Elkezdtem egy sin-t a Crom szerveren is... viszont egyedül elég unalmas. Ha esetleg valakinek lenne hasonló 25-30 körüli karija, amivel jönne partizni (akár epic mapokon), akkor az írjon itt, megkeresem. Szerintem délután/este fent leszek.
Ez nem orok annak valo aki megakarja venni, de ezzel lehet 20 as szint fele lepni es nincs korlatozva mint az orok trial.
Ha ratoltesz akkor meg segitek is aa karakterednek ingame, meg kuldok kis kezdotoket 😊
Mivel ha embert invelek jatekba kapok bonuszokat enis 5 nel tartok 6 utan jarna a kovetkezo ^^
Batran, batran pm be kuld el a mailed es kuldom ra a trialt.
Majd ha mar lesznek tapasztalatok az AA rendszerrel kapcsolatosan, irjatok batran! 😊
Nezegettem hivatalos oldalon es erdekes dolgokat irtak vele kapcsolatban.
A nekróval mire észrevettem kijöttem Tortage-bõl halál nélkül lvl22-en az összes quest kipipálva, kb. egy fél nap alatt. Utánna se volt még sok gondom. Egy Sin karival meg azt is megkellene gondolni hogy egy velem egyszintû mob-ba belekössek-e. A nekróval meg összehúzom a fél mapot osztán szólok az óvodának hogy munka van.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/