12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #8855 Igazából a pvp lesz érdekes majd így. szerintem az AA-val rendelkező azonos szintű pvp-s ellen nem sok esélyük lesz. Ez érdekes eredményt hozhat. Sok embernek elmehet a kedve tőle. Ezt nem tudom még hogy oldják meg majd. Bár a Cromon ez nem lesz probléma, túlságosan tele van már. Lehet nem kellett volna bezárni minden pve szervert. Ha beindul az ingyenes hullám, meg kijön a film teljesen felesleges lesz fellépni a Cromra. :) -
Although #8854 Ha megnézed a táblázatot amit kiadott a funcom, akkor az elég jónak tűnik. Nagyjából mintha a Rise of Godslayer maradna meg előfizetősnek. És elégé korlátozott a free dolgok száma, bár azért így is tekintélyes pláne ha valaki még nem játszott vele. Jó ideig az ingyenes is leköti majd. -
#8853 elküldöd privátba hogy mit irtál. kösz előre is -
foxxi #8852 Pedig én is csak simán a supportot használtam, nem is a live chate-et. Másfél óra alatt megcsinálták.
Próbálj meg rájuk írni újra! -
#8851 Nekem még mindig frozen az accom nem tudom mit csinál ez a Fuckcom :)))!!! -
Vagrant #8850 itt az item mail inkabb a ddo jehoz vagy lotro ehoz fog hasonlitani.
szoval +tartalom helyek classok, lesznek elerhetok
-
Redmarlboro #8849 de most nézem itt minden magyarul van:)
http://ageofconan.hu/ -
Redmarlboro #8848 A Funcom brutális MMO játéka, az Age of Conan hamarosan egy új digitális kiadást kap majd, Age of Conan: Unrated címmel, melyet mindenki ingyen magáévá tehet.
A 2008-ban megjelent játékból eddig 1,4 millió példány fogyott, ami nem egy alacsony szám. Az új üzleti modell mellett nem tudni, miért döntöttek, de jelenleg az a terv, hogy ingyenesen játszhatóvá válik a játék. Természetesen előfizetésre is lehetőség lesz továbbra is, azok számára, akik kevesebbet akarnak küzdeni a magas szintű tartalomért, no meg persze exkluzív tárgyakat szeretnének birtokolni. Azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a különbség a fizetős és az ingyenes tartalom közt, a Funcom egy erre a célra kihegyezett GYIK-ben válaszol, melyet a honlapon tudtok elérni.
Egy jópont a potyázóknak, sok rossz azoknak, akik tényleg összegüriték a
sok pvp xp-t és az unique cuccokat. Remélem nem az lesz, hogy kb minden
''hülyegyerek'' full pvp 10es cuccokban fog rohangálni pvp 1esen vagy ilyesmi.
Mindenesetre érdekesen hangzik...
Item mall-os conan ftw... -
Redmarlboro #8847 lol mióta ingyenes a conan? 4 class játszható és 2 karakter kreálható.
http://www.mmobomb.com/review/age-of-conan -
Vagrant #8846 amugy azert lett forzen az accountod mert valamit vettel az accountmanagmantben ami lehet + jatekido vagy barmi mas csak a bealittott fizeto eszokozod nem fedezte ezert leszoktak allitani az accountot neha.
csak annyi kell hogy irsz nekik supportnak, hogy lehetoleg toroljek a kifizetetlen tranzakcioidat.
-
foxxi #8845 Már meg is csinálták. Ez a tisztes munka emberek!
Ejj de jó lenne ez igy mindenhol :) -
Although #8844 Logikát ne keres benne :) Legalábbis én nem találtam :)Hacsak nem az a cél hogy tényleg létező személy legyél. -
#8843 Ment a privát -
foxxi #8842 vagy valaki aki már járt igy... -
foxxi #8841 Én is ugyanebbe a "hibába" estem, igy FROZEN lett az account. Bár azt akkor se értem hogy ha "veszel" valamit PLUSSZBA, annak mi köze van a vásárolt account időhöz????!!!
Felgolos: pls irj már rám privibe hogy mit írtál nekik! Köszi :)
Amugy, aszem megveszem a "mindent bele extrát" holnap, csak ahhoz be kell másznom a bankba... -
#8840 Köszönöm a segítséget!már el is küldtem a supportnak! De szerintem ma már nem játszhatok! :( sajna! -
Although #8839 Hm nekem is volt egy hasonló problémám anno. véletlenül megnyomtam a digital donwload-ot és rögzült, pedig megvettem amikor kijött, a boltba. Nem egészen ez a probléma. Most már nagyon jó supportja van a conannak. Szóval megint hosszú vagyok egy kicsit. Küldj egy levelet a supportnak a problémáddal. Vagy még jobb! Úgy láttam van online support is már, elérhető az account oldalról és írd le a problémádat. Megmondják mit csinálj. -
#8838 de ez azt irja hogy vegyem meg még1x!!! -
#8837 Payment History - All subscriptions
Pending Approved Denied
Subscription Date Currency Amount Status Description View details
pollak1987
2011-06-03 EUR 9.99 Failed Conan European Digital Download View -
Although #8836 Úgy látom ez elég egyszerű most, külön alul van egy rész ahol megadhatod ha bármilyen kulcsod van. Szóval rögzíts egy fizetési módot és utána működni fog szerintem. -
Although #8835 Hát nem annyira emlékszem. Gamecardot használsz, régen én is használtam, de úgy emlékszem akkor is meg kellett adnom a bankkártyát csak nem vontak le. Amit írnak az azt jelenti függőben van a fizetési metódusod. Szóval szerintem rögzítened kell egy fizetési módot, de alapból bankkártyás van csak úgy látom. Miután megadtad ez rögzül. De ha van kártya kódod azt egy másik menüpontban hozzá tudod adni. És a fizetési históriában az rögzül. Remélem tudtam segíteni. -
#8834 <Frozen (No payment method) Reactivate account> >You have a pending payment
Click here to complete payment<
Valamiért fagyasztották az accomat!A lényeg az hogy digitálisan vásároltam kulcsot(pcgamesupply.com-ról). de előtte be regeltem az oldalra, hozzáadtam a kulcsokat és minden rendbe volt, ma meg nem tudok belépni!!!
Valaki tudna segiteni? -
#8833 Köszi! -
Tomy Lee #8832 http://aoc.yg.com/ -
#8831 ahol esetleg feat-eléshez is találok instrukciókat? -
#8830 conanarmory.com gondolom megszünt, van helyette valami más? -
#8829 Input\InputConfig.cpp (524) hibára mi a megoldás??? -
#8828 már megint sokat mondassz fölöslegesen.
mástéma
ma 1 pvp5ös conqra 4400at critelt a hb hogy csináltam valaki elmondhatná. -
#8827 Kéne 1 kis segítség le töltöttem a triált de mikor indul a game 1 hiba üzi fogad és utána nem megy a billentyűzetem a gamben.A beállítások fülön sincs semmi az erre vonatkozó menüpontban..Hiba javítást toltam neki de semmi. -
Although #8826 Persze remélem most nem ismétlődik meg az egész ismét. -
Although #8825 ricsaj, ugyan honnan lennének ??? Hyrkaniaról? Ahol még káromkodás se nagyon volt? A franica szerverekről? Nem tudom Galadh azt írta elég sok rp csatlakozott hozzájuk onnan. De persze lehet. De ha jól tudom az is rp szerver volt. Lehet neked szerencséd volt és soha nem találkoztál igazi furysokkal? Csak most először?Akkor te nem játszol 2009 óta. Amikor a virágkorát élte ez a buzeráns banda. A megoldásotok meg legfeljebb a korrekt módon játszókat fogja zavarni, nem a buzeránsokat. A cromra meg álltalában menekültek az emberek a furyról. Sajna már elég sokba belefutottam csütörtökön, ami nem jó. Én a helyedben a tombstone oldalára állnék, bennük nem csalódsz. Hidd el, az lesz amit megmondtam, visszajönnek azok akik miatt 2009-ben megfeleződött a fury. -
#8824 Amúgy már nekem is kezd nagyon tele lenni furyval, de nekem nem a gankelés miatt, hanem azért mert minin ilyet szóltak, hogy huzzak borira mert szar a cuccom...
-
#8823 Amúgy ez az úton útfélen támadás csak reflexió, mert eddig akikkel találkoztam és csak úgy nekem estek azok mind más szeróról valóak voltak, ezekután még jó hogy tegnap is szanaszét gankeltünk mindenkit akit láttunk... -
Although #8822 Ha beléptél akkor van egy claim menu és hozzáadás. -
Although #8821 *meg + a lengyel/orosz szerverek -
Although #8820 Két európai szerver maradt meg a lengyel/orosz. A PVE békésebb. De lehet a Fury is jó lesz, de ki kell várni egyenlőre optimisták a Aquiloniások ott. szépen bővültek a guildjaik. Bár az is igaz tegnap logoltam és rövid időn belül 15 Aquiloniás menekülttel találkoztam. De reméljük a legjobbakat. Ha legalább a global harrasing meg a régi szokásuk a resspad támadás megszűnik. Akkor érdemes lesz oda is benézni. Persze számíthatsz rá úton útfélen levághatnak de hát ez erről szól :) -
#8819 Menj PVE szerverre, asszem a Crom az. -
#8818 Hogy tudom aktiválni a mamutot és a táskát? -
#8817 Sikerült!:))már csak egy olyan szerver nevet mondjatok ahol uton utfélen nem genkelnek le. -
#8816 Hello! A neten vásároltam 2 db kulcsot és nem tudom hozzáadni az accountomhoz, mert mindig digitálisan akar vásárolni. Hiába akarom a key regisztrációhoz hozzáadni a kulcsokat, mindig felhozza, hogy vegye meg a játékot. Mi lehet a probléma?