Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsaj
Ami UI-t illeti én a StrangeUI3-t javaslom benne vannak az új cuccok is.
Felrakással kapcsolatban pedig
..Age of Conan\Data\Gui\Customized\ mappába bemásolod az egészet.
minden .xml kiterjesztésü fájlban van 1 ilyen rész: <!-- $Change: 83844 $.
ezt a számot kell az összesben frissíteni.
van hozzá progi is de nem használom mert kézileg is megoldható, és a memóriából is foglal le ami nekem nincs sok.

JethroHUN
ha a curse.com ról szedsz cuccot, akkro az a legjobb ha leszeded a cursemanafer, vagy donwloadert vagy akármi is a neve, lényeg letölti amit akarsz és még magától telepíti is.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MarkBlade
tudsz ha akarsz.. mégha lassan is 😛
[HUN]Crassus
közben megoldódott van dx 10-es indító exe😛
Ui-t meg találtam amihez van installer...Stonerune UI ez 2 soros minden belefér😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

MrStokes
Nekem amikor betelt az also vizszintes actionbar, akkor en fogtam az egyik jobb oldali vertikalisat, ra jobbgomb es atvaltott horizontalis elnredezesbe es azt huztam a masik vizszintes fole.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ugy nem ment, hogy a launcher options-ben atallitod dx10-re es ugy probalod inditani ?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

[HUN]Crassus
indítóban van options az dobja fel.....

hmmm te vágod hova kell rakni a letöltött UI-t?

MarkBlade
õööö ez nem mond sok mindent..
[HUN]Crassus
mi ez a ressource download? mid game,end game stb.... azt lekell szedni?

MarkBlade
Próbáld meg a curse oldalát és töltsél le egy UI-t..
[HUN]Crassus
na még 1 noob kérdés😛 hogyan tudom az action baromat 2 vagy 3 sorosra növelni?

[HUN]Crassus
hmm külön exe-je van?😛

Dx10 exe-vel indítottad el a játékot?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

[HUN]Crassus
csak próba

MarkBlade
Te is fiam Crassus? 😊
[HUN]Crassus
hali! miért nem tudom elérni a dx10-es advanced setupot?
legújabb ati driver fennt 5850-esem van.....

fejnelkuli
Thanks!

Trainers
50 copper az elsõ aztán kb.duplázódik mindig az összeg ahányszor reset-eled.
1g.-nál többe nem fog kerülni az a max,ha azt eléred mindig 1g lesz a reset..

fejnelkuli
Ha elrontottam a talentezest,hol lehet ujratanulni (lenullazni)?

Mindenkinek,még a kb.3 héttel ezelötti patch tartalmazta ezt

MrStokes
Ez csak azoknak elerheto, akik megvasaroltak a kieget vagy mindenkinek?

MarkBlade
Köszönöm a válaszokat! 😊
4 naponta kapsz 1 szintet, amit rárakhatsz valamelyik 30+ karakteredre.
lvl30-tól választhatod az opciót

MarkBlade
Egy kérdés mit jelent az offline leveling? Lehet hüjeséget kérdezek de a karakterképernyõnél van ilyen opció viszon olyan mintha le lenne tiltva.
Ja és lehet idõ alapon is fejleszteni õket, magyarul online és offline bizonyos idõnként kapsz egy pontot.
Mielõtt sírsz, tájékozódj!
1 milla AA Xp-ért 3 mastery vagy prowess és 1 expertise pont.

Ez alapvetõen 80-asoknak van kitalálva és méretezve.
Nuclearity
A honap végén megalakulo int klán még mindig várja az érdeklödõ embereket Fury szerveren. Ventri adatokért pm me vagy ricsaj

ricsaj
Jah mellesleg nem nehéz embert találni magad mellé.. fõleg fejlõdéshez.
Másrészrõl ha valaki nem akarna jönni annyiszor megölheted ahányszor nem szégyelled, amig elnem dobja az összes haját vagy amig meggondolja magát😊

ricsaj
Nincs még magyar guild furyn valószínûleg szín magyar guild nem is lessz mert kevés magyar játszik rajta, és sok olyan van köztük akivel 1általán nem lehet összejátszani.
Tervezzük h lessz 1 guild amiben megpróbáljuk összegyüjteni a magyarok értelmes részét, de ez csak hó vége felé.
----
PvE és PvP szeró közt elsõ ránézésre télleg csak ennyi a különbség...
, de az emberek moralitása nagyon más. pl: ott nagyon kevesen tudják h miaza PvP; T2be nem visznek csak ha megvan a full t1 meg stb..
jah és 80on nem elképzelni se tudom h a raideken kivül mit tudsz csinálni.. a minigamere nagyon rálehet unni, és minden raidet 1héten csak 1x lehet csinálni.
----
bal felsõ sarokban az elsõ ikon és ott pvp fül ha jól emlékszem

MrStokes
Jah igen, es koszi az eddigi valaszokat!

MrStokes
Az meg arrebb lesz 😄

Most eppen azon filozok, hogy maradjak-e pve szerveren, vagy reroll-oljak pvp-n. Felo, hogy hamar megunom a pve tartalmat, foleg ha esetleg vmi oknal fogva nem jutnek le instakba. 4 ev WoW utan kisse herotom van a pve-tol, meg ha jok is a kuldik.

Viszont ha pvp szerveren meg nem talalok megfelelo kozosseget, akkor eleg ertelmetlen lesz a pvp szerveren a bohockodas. Ha jol ertettem jelenleg nincs is a Fury-n magyar klan, ugye?

Jol tudom, hogy pve es pvp szerver kozott "csak" a world pvp hianya illetve meglete a kulonbseg? Szoval pvp mini game-ek es guild vs guild pvp van pve szerveren is?
Illetoleg lattam vmi Border Kingdoms v vmi ilyesmi nevezetu teruletet, amire irta hogy pvp terulet(pve szerveren voltam). Ez mi akar lenni?

Jut eszembe, hol lehet ezekre a pvp mini game-ekre jelentkezni?

Bocsi a sok kerdesert! 😊

MrStokes
En kiertem Tortage-bol cimmerian-kent egybol a kezdo helyen (Connarch's Village v vmi ilyesmi) talaltam ilyet. Lehetett arcot meg testet festetni, arcszort, hajat igazittatni, ha minden igaz.

Bocs kissé elhamarkodtam, még nincs benne.
Ezt mondta Morrison a dologról

"Veteran players will also be able to further customize the appearance of their older characters through vendors that offer new tattoos, hairstyles, and other options. Morrison also hinted at further customization options during initial character creation. One oft-requested feature that won't be shipping with the expansion is social armor and clothing tabs. Morrison explained that cosmetic clothing is something that Funcom has wanted to implement for awhile but has taken a back seat to more necessary gameplay and balancing issues. "Once the expansion is done it will likely find its way into one of the updates," he said. "

Az AA pont jár mindenkinek aki megvette a kieget és elérte a lvl20-at.
Pve és PVP XP-ért kapsz AA XP-t (PVE XP a Mastery XP-t növeli, a PVP pedig Prowness XP-t) 1 milla Mastery XP-ért kapsz mastery és expertise AA xp-t 1 milla Prowness XP-ért prowness és expertise AA pontot kapsz.
A perkekre kell a pontokat elkölteni, vannak pve perkek amiket mastery ponttal kell tölteni a pvp perkeket pedig prownes ponttal mind a két fajta kérhet még expertise pontokat.

Nem érdemes arra gondolni hogy mar lvl20-tól nõ a mastery xp, mivel ahogy irtam brutális pve xp kell hozzá. Mire az elsõ AA pontod meglesz addigra már régen lvl80 leszel és az 1 milla mastery xp oroszlán részét a raidekben és instákban fogod megszerezni.

GW2: Dragonknight.5302

ricsaj
Hol van recustomize NPC mert még nem láttam.
AA-val kapcsolatban még mindig nem világos szval 20 fölött kapnék pontot rá a sima exp ért és a pvpexp ért??

nem anyi AA xp nem gyulik kis szinten 50+ tol viszont mar azert nemart

MarkBlade
Thx a válaszokat!! 😊
AA-t igen 20 tol ezzel kizarva a trialosokat

MrStokes
Szoval ha komolyabban erdekel a jatek, akkor erdemes mar most megvenni a kieget, hogy alacsony szinten is gyuljon ez az AA xp?

elveszik a lehetoseged
ha 1 szer megcsinaltad azzal ki is lotted a lehetosegedet.
Szoval ne torold 😊

MrStokes
Amugy jol tudom, hogy AA xp-t lvl 20-tol kezd el kapni a karakter?

Úgy tudom hogy csak egyszer lehet egy accounton ha mar van egy legalább 50-es karid.

Ha csak azért nem jön be mert nem tetszik a szeme szine, erre már azt hiszem van gyógyír mivel vannak recustomize npc-t ahol plasztikázni lehet karaktert.
A feat fát tök újra lehet trainelni akárhányszor csak tudd kifizetni, egyéb esetben viszont buktad a karit. (pl. inditottál egy nekrót mert olyan aranyosak a petjei és kiderül hogy nem birod a dögszagot)

MarkBlade
lenen egy kérdésem. Van ilyen lehetõség hogy ha van egy 50-es karid indíthatsz még egyet 50-rõl és nem kell végigpepecselni level 1-tõl.
De ha ez a kari nem jõn eb és törlöd akkor megint csinálhatzs egy 50-est vagy elveszett a lehetõség?
ez az AA rendszer nekem bejon 😊
EvE ezgetek is neha😛
es igen igy hogy nics szintlepes az eddigi contentet nem dobtak ki hanem csak bovitettek.
Okos megoldasnak tartom.

fejnelkuli
Aki a Fury-n van es neha bandazna, az keressen!
CAPUA neven egy Barbarral vok.

Hát ha az AA miatt inditják akkor nagyon elõrelátóak😊
1 milla mastery XP hoz 1 mastery pontot. Ahogy számoltam idáig kb 15 milla Pve XP = 1 milla AA mastery XP = 1 mastery pont!
Szóval megszületett az Age of Grinding.
Lehet hogy tévedek de kétlem hogy ebben az évben valaki kitolja az AA feat fát az arany szegélyes featekig ( az AA végéig ahol a legjobb perkek találhatóak) azoknak egy perk pontja 20 mastery pontba kerül.

Csak gratulálni tudok az FC-nek ehez a húzáshoz. Szint emelés szart se ért volna, plusz 20 szint meglett volna a hardcore gyerekeknek 2 hónap alatt és jött volna a sirás hogy nincs content. Most meg a régi és új 80-as területek új értelmet nyertek, lehet AA pontokat grindelni és nem látszik a vége.

Ranger.Folyamatos track,combat-on kívüli állandó hide=túlélés + te kempelsz majd másokat vele ha rákapsz a dolograXD

Stigmata
Bs-t nem változtatták kb fél éve, szerintem azért indít mindenki, mert az az egyetlen priest amit Khitai-ként lehet indítani 😛

Guardian szintén nem lett változtatva nagyon rég óta, lehet az AA képességekbe van valami ami nagyon durvává teszi, ha érdekel szerintem próbáld ki. 😊

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

MrStokes
Vegul csak muszaj lesz megtapasztalnom elso kezbol, hogy milyen is az a Fury szerver, a fene egye meg! 😄
Esetleg vmi instrukcio, amivel megkonnyithetem a dolgomat, amivel megkimelhetem magam a felesleges sz*pastol az elejen pvp szerveren?

Mas. Mit hozott a kieg a klasszok teren? Azt olvastam generalon, hogy most nagyon sok ember inditott bear shaman es guardian karikat, errol tudtok valamit?

MarkBlade
Szai! Ötlett:váltsál instát! Van 3- 4 insta van egy szerveren.Mondjuk lehet hogy ott is kempelnek de legalább nem ugyanazok 😊