12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#8775 Nekem van accom, de szerintem ez engem is érdekelne:D -
Vagrant #8774 erdekelne engem is leirnad pm be honnan lehet beszerezni ezt, ennyiert? -
e57 #8773 Én most ennyiért vettem:
alap + 30nap = 960Ft
kiegészítő = 2800Ft
Nem tudom van-e ettől olcsóbb, de szerintem ez eléggé baráti ár volt.
-
#8772 Sőt inkább azt hogy milyen classokkal van tapasztalatotok ami tetszik is.
Jó volna ha úgy összeválogatnánk hogy milyen classokkal menjünk hogy úgy tényleg életképes legyen, hogy nem is raidelni, de legalább a khitai instákat megtudjuk csinálni, mert a pvp szint ugyanúgy nagy meló ott is, de ezzel kiválthatjuk. -
#8771 Aki jönne azIDE bökje be milyen classt csinál és egy tippet a guildnévre.
Azért gondoltam erre mivel mindenkinek csak egy karaktere lehet és nemtudom mennyire életképes 1 olyan guild amiben csak assasinok vannak pl. -
#8770 Csak egy karaktered lehet ott és nem lehet transferelni -
#8769 The Rules:
-This will be a fresh start server, no transfers.
-You will only be allowed one character on this server. Your reputation will mean something on this server!
-There will be no guards on this server.
-Your only protection from other players will be your allies, and your own wits and skills.
-PVP will be re-enabled in the early optional Tortage areas.
-There will be a player looting system from PVP. We haven't decided on the details here, and it probably won’t be looting from a players equipped inventory, but may include some combination of items from their regular inventory and ‘generated’ loot.
-We may amend other PVP related systems as we see fit, pending testing. -
#8768 Én úgy tudtam hogy nem lehet oda trasferelni, de utánna nézek -
Vagrant #8767 oda nemlehet koltoztetni karit?
amugy meg unatkozom es csak fajna a szivem ha a 80 asommal jatszanak :) -
#8766 nem azt mondtad hogy jössz az új szeróra akkor nem kell a pvp2 furyn:) -
Vagrant #8765 az meglehet :)
ha van kedved lvl 19 es pvp hez tolhatnank fury-n jo lenne pvp2 mire jonnek a szerverosszevonasok
-
#8764 RAKLAP!?
Akkor mi játszodtunk régen együtt amikor a gaylord meg a többiek is ittvoltak:P -
Vagrant #8763 de ha valaki esetleg tud olcson kieget azis erdekel persze, amugy Raklap, Issey, Groman van par karakterem. -
Vagrant #8762 csak trialozgatok
mivel uj accountot csinalok
a regin nincs kieg es eleg draganak talaltam ahhoz kepest hogy 6000 ert van kieg +alap+30nap+tortuga pack
szoval inkabb veszek uj accountot.
A regirol a goldot atadtam a barbaromnak ha free lessz igy elvileg atudom majd tradelni. -
#8761 vargant te most milyen néven játszol? -
Vagrant #8760 en is megyek majd szivesen, hox, bs, necro, esetleg dt vel. -
#8759 Megy ám a forum pvp:D
Na gyerekek szóval kijön az új szerverre?
Rendes magyar guild biztos nem lessz, viszont jó volna ha legalább a magját a magyarok tölthetnék ki.
Másrészről habár pvp szerver azért jó volna egy raidképes guildet csinálni mert ugyebár hiába pvp szerver a pvpxpre nem kapsz szorzót igy aztán jó idejig eltarthat amig pvp cuccot szerezhetünk arról nem is beszélve hogy némely pve cucc amiknek a pvp itemek a közelükbe se érnek(lásd.: craftolt fegyók, és az összes khitai cucc.)
Eddig 3an vagyunk mind furyról. -
Tomy Lee #8758 Remélem megoldják jövőhéten szerver összevonásokat és fizetek is be.Ezt mindenképpen meg szeretném várni -
Tomy Lee #8757 Maradj ott ahol vagy légyszi ha lehet!!:D -
Although #8756 Amúgy most van egy új barb-om, Bartholm nevű-t :D fejlesztgettem ezt valóban egyedül 8-) de lehet abbahagyom. Most épp gondolkodom hova menjek de ha a Berades együtt marad megyek velük ahova mennek. -
Although #8755 Nem torzi nem :) hehe Nem vagyunk sokan mert nem sok rp-s van már de nagyon jópofa társulat :)
Issue#1
Nagyjából róluk van szó :) -
#8754 "Érdekes a guild amiben vagyok most 1,5 éve még egyetlen afférom sem volt, és él :) "
S egyedül vagy a guildben ?
bocs ezt nem tudtam kihagyni -
Although #8753 8-) Hát :) Pár taggal írásban beszéltem akik tényleg jó fejek. Az egyik a Destinyben a legerősebb guildok egyike a Cromon, van most. De páran mások is mondták mi minden történt.Jó részük a Cromon van most a Fekete seregben, más részük külföldi guildokban. És jó részük a Cromra ment tudatommal:) Szóval nem véletlen kérdeztem, kíváncsi voltam mit válaszolsz, nagyjából erre számítottam, az én nevem benne lesz mint szint az okok között, mint gaz mindent széttúró magyar jeleg:) Érdekes a guild amiben vagyok most 1,5 éve még egyetlen afférom sem volt, és él :) -
Tomy Lee #8752 Enslave azért hullott szét mert több although szintü csábítgatta a vezetőséget át másik szerverre és pont nyár volt mikor amúgy is kevesebben voltak Aquilonian voltak akik furyra mentek és voltunk akik tovább vittük még probálkoztunk Enslave-t megtartani én mint leader(átruházták rám) ott és páran akik maradtunk próbálkoztunk de nem bírtunk a várunkal sajnos nem voltunk elegen a toborzás ellenére sem.
Na most az ilyen although szintü játékos nem is fog kelleni ezt tisztáztad magadról nagyon helyes.Maradj a külföldiekkel neked igen csak ott van a helyed bizony! -
Although #8751 Tudod inkább olyanokkal maradok mint akikkel most is vagyok az egyiket mikor vége volt az ostromnak a ruszkik ellen. Lemaradt és elkapták tízen tartották a resspadon, pedig ő csak ki akart jönni. Emlékesze a kis svéd kérdezte tőlem ezt miért csinálják. Amíg lesz belőlük addig én is leszek. De a te fajtáddal nem akarok játszani. -
Although #8750 *Enslave is, ha ott voltál -
Although #8749 Kicsit késve de odaírtam lehet hogy tévedek, veled ellentétben :) Mindössze azt csináltam amit te elméleteket gyártottam rólad anélkül hogy ismernélek. Ha nem tűnt fel nem konkrétan nevekkel volt bajom hanem jelenséggel, te meg jó magyar szokásként fikázni kezdtél. És ne izgulj sose csatlakoztam magyar guildhoz ezután sem fogok :) Neked jobban kellene tudnod miért hullott szét az Enslave, is ha ott voltál :) -
Although #8748 Te tipikusan az a fajta lehetsz akiről feltételezem, group után még a saját csoport társadat is gankelted :D Persze lehet tévedek de magam részéről biztos vagyok benne*giggles*.:) -
Tomy Lee #8747 "mikor élvezettel gyilkolnád a karakteremet"Te okostojás hol ölném már le a magyar társamat.Még más játékban sem öljük egymást pedig másik faction-ban van az illető mégse ütjük egymást.Te nem tudsz érvényesülni és te maradj is ott ahol vagy szerintem ez nekünk is jobb lesz úgylátom! -
Although #8746 Hehhehe :) Hát ez túlzás :) Nem mondom nagyon jó vagyok de sose futok el ez egy játék, :)Olyan is volt a pvp6-os hox fejje lehullt szó szerint 1vs1 -ben, pedig az enyém pvp3-as persze ez a jó a conanban tényleg jó a pvp rendszere. De sose támadok tömegben kevesekre. És nem voltam nagy ganker csapat része vagy csatlakoznák hozzájuk mint te. A miniben sem támadok ha látom a másik fél több játékosa kilép vagy valami. De ezt a te fajtád nem fogja érteni. Mint ahogy azt sem érted mi a bajom, veled ellentétben ricsaj érti, mert neki leeset talán nem mindent csinált jól szintén veled ellentétben.:) Nem baj ha nem tudod mi a probléma, nem zavar, egy mondatban, nagyrészt azért játszok a conannal mert azokkal játszok akikkel, és nem a te fajtáddal. És nagyrészük elment. Jó lett volna akik még megmaradtak nem mennének el de erre nincs sok esély. A te fajtád meg max ignore és kész :D És hidd el csak nevetnék mikor élvezettel gyilkolnád a karakteremet mert neked csak ez az örömöd ebben a játékban :)Engem ez nem zavarna. 745/kb2000 nagyrészt úgy jött össze mindig a nehezebb utat választottam a pvp-ben is. És ez nem olyan rossz egy pve játékostól szerintem, egy pve szerveren, ahol ritkán voltunk elegen a tuningoló ruszkik ellen :) De te csak gyártsd az elméleteket. :D Nekem nem probléma annyira a gank személy szerint, de tudom globálisan a normális játékosok menekülnek iyen játékból, de ez már megtörtént :)Ami inkább zavar az a mentalitásuk amit közelről láttam a mi globálunkon gyakorlatilag degradált gyerekek tömegeként megjelent. És azért zavar mert tudom azokat az rpseket akik még megmaradtak zavarja a fajtád :) -
Tomy Lee #8745 Az,hogy beállsz 24 ember közé és ütöd az álló mobot éveken keresztül az biztos nagyon élvezetes közben meg az igazi szerveren a magyarok mit sem érnek azt se tudják kik vagyunk.
Remélem eljönnek tőletek vissza pvp szerverre azok akiknek amúgyis ott lenne a helye mert tudom,hogy el lett csábítva sok pro magyar játékos aki szereti a nyitott világ pvp rendszerét.
Az oroszok különböző népek akiket itt rendszeresen szídsz azok nem ökrök ám csak sokan vannak jól játszanak te kikapsz tőlük visszavonulsz megoldod így.
Össze fogunk fogni és csekkold majd mikor küldök egy röpke videót,hogy egy magyar pt miképpen aláz le sok oroszt pl de lehet ezt csak neked itt írhatom úgyse tudod miről van szó -
Tomy Lee #8744 Csak megkérdezném te mit csinálsz mikor éppen cd-n van insta nincs pt sehova?Mert el kell mondjam ez egy pvp orientált játék és éppen ez az,hogy van a pvp tartalom amit a nap szakaszában bármikor játszthatsz alap ill.felsőbb fokon,amiért ugye kapod a pvpXP-t ami tartalmazza a szintezéshez is az experience pontot,egyfolytában növeled az esélyed egy jobb gear-ért,fegyverért mikor megy a pvp hiszen csak az érdemli meg a pvp armort aki ezért tesz is.Te nem érted meg a pvp lényegét sok más cimboráddal ezért maradnak ki magyarok ebből a játékrészből jópáran,hirdeted itt a láma nyugdíjas pve szerveredet sírsz mint egy kutya a gankelésről közben közöd nincs az egészhez nem tudsz játszani kikaptál 5ször valakitől és sírva menekülsz visszatartod társaidat egy igazi csapatós pvp játékmenettől.
Ugyanezt csináltad másik topikban is,ott is szemet szúrt nekem de itt már véleményezek:D
-
Vagrant #8743 Jo esetben a szerverek megtelnek, utana szepen letisztul a dolog es megalakul majd egy visszafogodtabb inkabb rp fele fordulo szerver.
Lesz egy ahol "only pvp", es remelem lesz 1 szerver ami a 2 kozt valahol meghuzodik.
En nem vagyok hive komolyabban az rp elemekre, szeretem ha van 1 tortenet ami adott ugye, szeretem ha van oka a dolgoknak.
PVP ben ez az ok sokszor nincs meg ez engem is idegesit, de viszont ad 1 fajta szabad jatekstilust, ami nalam fontos 1 ilyen jatekban.
ami viszont tetszik az a korlatozott classok, igy nemkell assasin meg necro falkaktol menekulni level 40 alatt. valahogy ez a 2 class eleg konnyen lekap kis szinten bar ez lehet az en gyengesegem oka.
1 szo mint 100
en varom kivancsian ezt a lepest, a szerverek kihaltak, en ezert is hagytam abba a jatekot.
ujra lehet menni dungeonokba kis szinten. Vagy csapatot talalni nagyobb bossok likvidalasara.
Most utoljara 1 rangert huztam fel a crome-on es mar ott is olyan benyomasom volt mintha single player lenne a jatek, talan ha 20 playert lattam varosokon kivul osszesen. -
Although #8742 Nem csak pvp-ről szól a játék de ezt neked mondhatom :D De sok sikert a blood and glory szerverhez :)Azért ne vegyél mérget rá, hogy sok magyar lesz ott :) Egyébként az aquilonia-ról beszélt zömmel ricsaj, mert őt az azért érdekli. :) -
Tomy Lee #8741 Ez meg a másik dolog,hogy ha tud valaki játszani és ismeri jól mapot azt nem gangelik ám csak úgy és nem sír hanem küzd,menekül ügyeskedik azt nem szedik szét.Annyira egyszerü dolog szintezni Conan-ban,hogy nagyon:) -
Tomy Lee #8740 Te most komolyan mit erőlködsz?Mit foglalkozol azzal,hogy hova mennek a pve szerverükről vagy,hogy mi lesz a pve szerverrel.Össze fogunk jönni egy jó kis magyar klánba HC pvp szerveren játszuk pvp-t amit szeretünk és úgyse lesz semmi közünk más szerver játékosaihoz.Ők megoldják úgy ahogy tudják.. -
Although #8739 Vissza fognak jönni és sokan. Hidd el jó lenne ha tévednék. Én is örülnék neki. -
Although #8738 Azonos létszámban nem nyertünk volna. Bár volt egy nagy csata mikor közel azonos volt a létszám és 2 órás volt. De erősítést kaptak és vezstettünk de az egyik legszebb élményem volt tudod miért? Mert benne volt mit jelent a mi szerverünk. az egy talán Xilent megállt és nem mozdult gondolom akkor hívta az erősítést. De tudod senki közhülünk nem támadt rá mert nekünk ez szabály volt nem mozgó karaktert nem támadsz. És ezt velük szembe is be tudtuk tartani. Nekik nem voltak ilyen szabályaik :) -
Although #8737 Ricsaj most vihar előtti csend van :) -
#8736 Nem éppen, én nem ölök lowlv-t, de még csak lowpvplv-t se hacsak nem támad be, és ezzel nagyon sokan így vagyunk, leszámítva azt a pár százalékot akik 40k killel rohangálnak.
Amúgy mondtad hogy szét tudtátok verni a hozzátok érkező furysokat.
Egyszerű a dolog akik szét tudták verni őket azok most is megtudják oldani.
Most akik direkt gankre utaznak nálunk azok balfaszok 1v3ban lerakom őket, viszont vannak olyanok is akik tényleg jól játszanak és úgyszint megölnek mindenkit aki az útjukba kerül, de ők viszont nem gankelik resspadra azokat akiket levertek.