Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GW2: Dragonknight.5302
Assassin: PvP-ben egyedül kb az elsõ 10 másodpercben eldõl hogy meghalsz vagy nem. Ha nem sikerült a 10. másodperc végére halálközeli állapotba hozni az ellenfelet akkor meghaltál, csak még mozogsz. Assasin az mage killer a fighterek ellen sok esélye nincs. A nagy burst DPS hamar ledarálja a csuhások HP-ját, a harcosok páncélja ellen már nem elég a gyors killhez azok meg nem fognak ölbe tett kézzel arra várni hogy lereszeld õket.
Barbarian: Sok CC jó DPS a jobb páncél miatt (mediumot tud hordani mig a Sin csak ruhát) jobb a túlélõ képessége mint az Sin-nek. De inkább olvass fórumot ott sok infó van.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A lényeg összefoglalva:
1. hiba hogy nincs érvényes account de ezt gondolom már ellenõrízted
2. Rossz kliens (CSAK az EU kliens jó az EU szerverekre US kliens az USA-ba) ha gamespot vagy fileplanet kliensed van akkor töröld le a francba és húzd le az account oldalról a neked való klienst.
2a. HA US kliensed van akkor elég a localconfig.xml-t módosítani. Ez le van írva a linkelt FAQ-ban
Úgynevezett korlátlan trial van ami nem idõben hanem szintben és területben korlátos. Gyakorlatilag a lvl20-ig a mehetsz és nem hagyhatod el Tortage-t (a kezdõ szigetet).
Bár Tortage a játék legjobban megcsinált része, sokan az után nyomtak cancelt hogy elhagyták a kezsõ szigetet pedig addig istenítették a játékot.
Pl Tortage-ban minden NPC szinkronizálva van és sokan megdöbbennek mikor elhagyják a szigetet és nincs többé szinkron hang csak szöveg, (bár ezen a FC kissé javított és több jelentõsebb quest kapott utószinkront)
Nagyon fontos hogy ha EU trialt akarsz akkor EU klienst tölts le mivel csak az fog az EU szerverekre beloggolni.
viszont gyerekkorom kedvenc regényhõsét szeretném kipróbálni virtuálisan is kicsit...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
viszont az oldalra simán felenged. akkor ez most wtf? :x
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Win7 alatt leszedtem a angol eu patcher alkalmazast, elinditom, az elso par mp-ben mintha toltene, aztan fogja magat es leall... >_<
Biztos, hogy nem tolt semmit, mert kozben neztem halozati forgalmat figyelo progival. Nem tudom mi lehet a banata.
Mas. Nincs esetleg vmi ertelmes oldal, ahol bemutatjak a kasztokat, a craftolast es egyeb dolgokat a jatekrol?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
/kieg nélkül nyilván az új területek nélkül/
köcköc
Két év kihagyás után gondoltam ránézek a játékra.Az érdekelne,hogy mi van akkor ha csak 1hónapot fizetek be de a kieget nem veszem meg ami most jött ki,tudom tolni az új területek nélkül?
Vagy mindenképp kell az új cucc?
Elõre is thx a helpet
TOS, nem ls POM sem annyira pvp kari, Necromancer azzal már lehet szívatni. Assa nem indítanék elsõre, kétség kívül erõs pvp-ben, anank aki jól tud menni vele. amúgy lv80 körül gyengébb összességében mint a többi.
A barbár is jó, sok stunt, CC van. Én assaval toltam, lv50 ig kb, kicsit több talán. engem mindig bevertek... full kékbe is... mindenki még 10 szinttel kisebb is 2 sec alatt. Nem ajánlom. pve meg hát... befutsz, levágod akit kell, vagy felszeded majd meghalsz, de kész a küldi kb.
Necromancer, és Tempest of Set / Priest of Mitra (ez még nem eldöntött) mellé, szerintetek pvp re melyik karakter lenne hasznosabb? (számukra persze) Assassin vagy Barbár? illetve ha solo játékot nézünk akkor, a pvp ben hol helyezkednek el ezek a karakterek? élvezhetöek? erösek? vagy amolyan bábu feeling? itt vagyok öljetek le mert ugyse tudok mást?
mégegyszer bocsánat a sok spammért de mire letölti a lvl 1-20 as contentet (ami még mindig 6 óra) addigra szeretnék zöldágra vergödni a segítségetekkel 😊
rangedböl viszont ranger és necro :X valami részletes pvp leirást tudna adni valaki, ugy értem aki játszik(ott) velük? hol a helyük pvp ben? erösek? esetleg underpowered? jol balancolt? mindenki leüti, valami ilyesmi érdekelne X) köszönöm a helpet és sorry a szétspammolásért :X
de nem tudok választani barbár és assa közt =/, valaki aki barbár illetve assassin tudna valamit irni a karikról? jelenlegi pvp dolgaikról?
Guardian, Dark Templar, Bear Shaman, Assassin, Ranger, Demonologist, Herald of Xotli and Necromancer
Tehát majdnem minden kaszt lehet Khitai 😛
A sprint problémát meg úgy a legkönnyebb megoldani hogy vagy a sprintet, vagy a tooltip megjelenítést átrakod másik billentyûre 😊
ugye kezdhetek karaktert Khitaiban (legalább is ázsiai kinézetüt) mely kasztokat kezdhetem ott?
illetve ha sprintelek ugye és kattintok a skillre kirakja a tooltipjét ami kicsit idegesítõ tud lenni, erre van valami megoldás? (azo n kivül h ne sprint közbe nyomjam a gombot? 😊
olvastam, hogy az assa most kicsit op, ha esetleg arra mennék mennyire tartsak egy totális nerftöl ami esetlegesen hasznavehetetlenné teszi a kasztot? (van/volt már rá példa játékban)
az egyik játékos a teamben valoszinüleg pom vagy tos lesz tehát heal lesz, mig a másik valoszinüleg necromancer (de lehet h barbár v assa XD) a 4. et nem tom még 😄
köszönöm a válaszokat elöre is 😊
60-80
Expansion playfieldset kinyomtam
ez igy totálban 7,x giga amit majd 1 nap alatt szedne le a 2mb os csucsspeedes t offline. most, hogy csak
1-20 ig töltöl ig 5,08 giga amit még 9 óra alatt tölt le 😞
tudok offline regelés nélkül is szórakozni vele kicsit ?