12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Hentes75
    Volt egy visszacsábítási akció amikor lehetett 40-es szintről kezdeni.Hát ez a kari
    onnan indult.A többi level nagyrésze meg offline kapott szint .Ezért kérdezősködök annyira.Szerencsére a napom nagyrészét a munka tölti ki.Csak pár óra jut a kikiacsolódásra.Ha olyan profi lennék mint Cozzano akkor nem kérdzősködnék.A lotus ágat próbáltam ki.Most a hibridet fogom tesztelni.
  • Tomy Lee
    Ne utánozz már mást pont erről van szó,hogy tanulj meg játszani a karaktereddel alkoss egyedi build-et.Amiket feltöltenek annak 80%-a kamu nehogy azt hidd,hogy azok a játékosok azzal a buildel játszanak folyamatosan pont ez benne az átverés.Akár minden update-el változhat a dolog.Fél órát vesz igénybe még átolvasod az összes skilled és azokat pontozod fel amiket úgy érzed használnál is.
    Mondjuk nem is értem milyen dolog ez,hogy valaki elkezd húzni egy karaktert,eljut majdnem max szintre és fingja nincs mit kezdjen vele le akar másolni egy másik játékos build-jét egy ismeretlen játékstílust szinte más akar lenni o.O
  • Hentes75
    Be tudná linkelni valaki Cozzano feat leosztását?Megtalláltam a profilját ,látom a cuccait,de nem látom a feat-jét
  • Hentes75
    A gyors mozgásra,karakter körbefutására írhatnátok valami trükköt!
  • Hentes75
    Köszönöm mindenkinek az együttérzést,a sajnálatot és a bíztatást. :)
    Csak annyi lenne a kérdésem hogy lehet egy karit körbefutkosni miközben nyomom
    a spelleket is.Nekem a mozgással van bajom.A kari működését tudom.1,2,3, gombokra kell tenni a spellekt?
  • ricsaj
    Assával nagyon egyszerű a játék ha tudod hogy kell, ha nem akkor kibaszott nehéz... ha érdekel a dolog írj rám pm-et és gyere fel tsre vagy mumblera megtudlak tanítani jópár dologra aztán már csak gyakorolni kell:)
  • Although
    Assa, ha valaki nagyon jól mozog halálos minden szinten, szerintem. Jópárszor találkoztam velük, anno pár hónapja amikor a berserk stunts and knock még nagyon jó volt. Akkor is rettenetesen nehéz volt az állandóan körbetáncoló assa ellen. Pedig bekapcsoltam az összes stuntot és knockot és van köztük olyan amit ki se lehet védeni. De igazán jó assa ellen nehéz védekezni. Minden classnak van előnye, hátránya egyébként. De ha nem tudsz gyorsan mozogni semmiképp ne válaszd az assát. A ranger jó lehet. De talán conq-al kellene kezdened. Jó páncél és nagyon jó dps is párosul. Nem szükséges ragyogó mozgással rendelkezned :) Igaz mostanában a 10 szintes pvp kicsit összetettebb kérdés. Nekem is volt lv70-es guard aki kinyírt egyszerűen jó volt, a szerverünk egyik legjobbja volt szinte minden class-al jól csinálja. És volt olyan lv80 pvp6 os hox, guard aki bolond módon utánam szaladt, aztán second wind kivégzés mikor kifogyott a staminából. Ez a jó a conanban nem csak a level számít, szerintem.
  • Tomy Lee
    Én tudom milyen ne nekem írd.Inkább oda a tippeket aki felvette a témát mert ő valószinü nem tudja.Neki nem egyszerü hiába adod elő a krit dolgot mert az magátol csak úgy hopp nem fog előjönni..
  • benioh
    Sin-el 1v1 be ne mond már ,hogy nem egyszerű amikor 1 detonation-el kb lekritteled mindennek a fél életét aztán cc lock közbe körberöhögsz mindent. :D Pont ,h nagyobb csatékba sebezhetőbb szerintem de ez is csak egy vélemény. :)
  • Tomy Lee
    Mellékesen pont guard és BS ellen legnehezebb küzdeni 80 alatt ha assa-val vagy:D
  • Tomy Lee
    Sin-el nem egyszerü játszani főleg nem 1v1-et úgy,hogy nincs jó armorod vagy nincs megfelelő pvp tapasztalat.Assa igényli a legtöbb gyakorlást viszont tud raj lenni nagyon is.Az a lvl67 nem kimondottan a megfelelő szint a pvp-hez húzd fel 80-ra és inkább ott duelezz(hozz ki belőle nagyon jó dps-es karaktert).
    Ha nagyon nem megy és mindenképpen rugó class érdekel és 1v1 akkor ranger nagyon jó választás azzal minden szinten tudod szivatni a népet talán best 1v1-re viszont sz.tem 80-on assa jobb
  • Hentes75
    Tegnap ismét kipróbáltam az 1v1 pvp-t.Azonnal eszembe jutott miért is töröltem a játékot már 3x.A rugóm 67-es.59-es guardiannak íróm :GO PVP!!
    Tesztelem a karit.10-ből 10x úgy alázott le,hogy meg se tudtam szinte ütni.Körbe,karikába szaladgált.Utolsó körben ő is rájött,hogy egy pancserrel van dolga hagyta magát.Nem támadt csak szaladgált előttem,így
    se tudtam vele mit kezdeni.Pedig utána olvastam a rugó működésének a skillek alkalmazási sorrandjének,melyik mire jó.5sec a klittyosok,10sec a plátesek és halál.Űber brutál az assa.Ez nekem nem jött be.Mondjuk offline volt a kari nagyrésze. Biztos hekker a guardian. :) Próba bersaman ellen.Ugyan így jártam mint a guardian ellen.Komolyan írom a sírás fojtogatott.Pedig van rangerem,guarianom,de valahogy mindig az ellenem küzdő kari a legjobb.

• Torzonborz
    frászt , aki teljesen ki akarja élvezni a játékot az előfizet . aki csak bizonyos aspektusait az mikrotranzakciót használ.
  • Although
    hm nem tudom de a Funcom saját magával szúr ki. Ha mindent kiad így mikrotranzakcióval. Akkor semmi értelme nem lesz előfizetni. És a havi biztos bevétel kiszámíthatatlan lesz.
  • Torzonborz
    "meglehet venni külön, hogy a havi előfizu nélkül is lehessen használni."

végül is ezt hívják mikrótranzakciónak :) ez viszont vhogy kimaradt .
    nincs arról vmi info hogy mi mennyi lesz ? mert akkor gondolom pl classt is lehet majd így unlockolni .
  • Although
    Nahát néha a legegyszerűbb dolgok nem jutnak eszembe, perce logikus nem szükséges kikapcsolni. Inaktívá is tehető. Szóval aki ingyenes részt használ, annak valszeg nem számít bele a pontértékekbe, hacsak valamimód nem tesz szert rá. de ott lesz. örülök ricsaj, te mindig ilyen világos vagy :) szóval a variációs lehetőségek végtelenek a Funcom számára. Mindenesetre egyenlőre a táblázatot fogom alapnak venni az nagyjából világossá teszi a főbb vonalakat.
  • ricsaj
    Ne legyél már teljesen sötét, még jó hogy megmarad, csak használni nem tudod, viszon olvastam olyat hogy meglehet venni külön, hogy a havi előfizu nélkül is lehessen használni.
  • benioh
    Ami eddig megvolt perk tuti megmarad legalábbis ez lenne a logikus..
  • Although
    Tényleg azon gondolkodott már valaki, hogy lesz megoldva ha valaki eddig fizetett aztán most a free részt válassza, annak ki lesz kapcsolva az AA. És netán újra fizet akkor elölről kezdheti az AA fejlesztést?
  • Although
    Szerintem ha megvetted próbáld ki a pvp-t és a pve-t is. Nézegesd megfelel e számodra. És majd valamikor az év második felében mikor belép az f2p akkor el tudod dönteni elég az alap és az akkor ingyenes vagy mindenképp jobban bele akarsz merülni. Akkor esetleg előfizetsz a Rise of godslayerre is.
  • Tomy Lee
    Nem kell kieg lvl80-hoz sose kellett,megy az anélkül is:)
  • Although
    Most sem kell. A kieg a lv80-ok számára készült egy terület kivételével. Úgy mondanám kicsit dob a nehézségen, legalábbis pve értelemben. Nagyon erős, néhol gondolkodásra ösztönző solo és group dungeonok vannak, már ha nem bejáratott csapattal mész. De alapvetően a nem épp könnyű Age of conan alapjátékot még erősebbé, nehezebbé tette. Gyakorlatilag komoly cuccok és némi ügyesség meg AA hiányában egész érdekes élmény lehet találkozni lv85 npc-kel például.Terepen kettőnél több esetén, gyakorlatilag gyorsan futni kell, függ perce classtól is. de általánosságban ez igaz Paikangra például. Természetesen ezek a részek nem ingyenesek. De a teljes eredeti a lv80-as zónákkal igen. Abba is akad néhány jópofa dolog :)
  • warbar
    Jó régen mikor játaszottam nem kellett kieg a 80 eléréséhez
  • Hentes75
    Most rendeltem GC-t.A rugóm 66-os.Ha 70 fölé akarok fejlődni meg kell vennem
    a Rise of the godslayer kieget is?Vagy várjam ki a játék ingyenes kiegészítőjét?
    Után lehet csak 80-ra fejlődni,kieg vétel nélkül?
  • ricsaj
    Köszönjük, habár pár hszel ezelőtt bevolt már postolva, viszont ha a kezdés időpontjáról is kapnál valami információt arra mi is nagyon kíváncsiak vagyunk.
  • FSpofon
    hardcore pvp szabályok:

This will be a fresh start server, no transfers.
    You will only be allowed one character on this server. Your reputation will mean something on this server!
    There will be no guards on this server. Your only protection from other players will be your allies, and your own wits and skills.
    No Offline levels will be useable, all levels must be earned the hard way!
    The Shrines of Bori feature is disabled on this server, so teams can't allow their friends to progress under their protection as they can on the regular servers.
    Diminishing returns has been adjusted slightly, allowing for more exp from PVP kills on this server.
    There will be an option for team vs team mini-game matches through a new queue option that id designed to let organised teams pit their wits against other organised teams for bragging rights.
    PVP is opened up again in White Sands isle and the Underhalls so that the PVP experience exists in some of the starting areas as well.
    There will be a limited form of player looting. One random non-No Drop item from your inventory will be left behind as loot when you die to another player. There will also be some items 'generated' that players will drop, just as you see when killing an NPC.
    The previous Battlekeep rewards will be adjusted.
  • ricsaj
    Conan a barbár augusztus 18-tól a mozikban.
  • ricsaj
    Erre van kitalálva a HC-pvp szerver. és valószínűleg ezért halasztják a hc pvp szervert is.
    Mi áttakarodunk HC-ra.
    Az újakat meg annyira nem basszák szét.
  • Although
    Azért a funcom nem sokat mérlegel szerver kérdésben. Talán elég lett volna a két kisebbet összevonni. A Crommon lassan mozdulni sem lehet úgy tele van. Egymás elől happolják az emberek a dolgokat. De azért még elmegy.
  • Although
    Meglátjuk. Szerintem a Funcom által kitalált f2p , nagyon jó. Aki komolyabban akar majd játszani az úgy is elő fog fizetni miután ráérzett az izére, aki meg csak játszogat az marad az ingyenesnél. Mert azért az se rossz. Aki új el lesz vele fél év egy év-ig is. Pvp szerveren nem biztos mert ott hamar el veszik a kedvét a mászkálástól de pve szerveren biztos.
  • ricsaj
    " mert igy totálisan van kari ami lof*szra se jó pvp be kb."
    Erre azért mondhatnál 1 példát.
  • Nuclearity
    természetesen egy f2p game több pénzt termel mint 1-1 p2p game (a micro transaction miatt, minden vérpisit tápolja magát anyuci pénzéből, hogy ők legyenek a legjobbak) bár ez aocban nem olyan mint pl egy wowban a rendszere miatt. nekik vagy egybe kellett volna kiadni az összes rewampot, vagy csak kisebb modosításokat végezni, mert igy totálisan van kari ami lof*szra se jó pvp be kb.
  • Redmarlboro
    Tudom, hogy egy béna társaság és nem tudnak balancolni. Csak azt mondom, hogy a combo skip még jobban elcseszi az egészet. Ennyi erővel már igazán legalizálhatnák a hackeket is a játékhoz, mert majdnem egy kutya. A conqeror pl a leg OP-b class volt mikor kiszáltam. 1v1-ben tényleg lehetetlen volt megölni csak ugyanazzal a classal. Szerintem ezzel a free dologgal az aoc buddy sokkal több pénzt fog keresni, mint a funcom. (ismét kívánom ne legyen igazam)
  • Nuclearity
    nem feltétlen, épp ez volt a gondja sok embernek, hogy a trial ideje kevés hogy belelásson a játékba és nagyobb szinten csalodtak, nevezhetjük ezt egyfajta trialnak. Nem értem miért a combo skippen vagy kiakadva mikor az assassin illetve az összes revampos kari olyan op azokhoz képest amikhez nincs nyulva, hogy az leírhatatlan... és akkor még csak 1 a 100 közül :)
  • Tomy Lee
    Ez a részben f2p azért lesz,hogy ne kelljen bezárniuk.Manapság ez nagyon jó ötlet az ilyesmi játékoknál.Nekik ez mindenképpen meg fogja érni és nekünk is jól fog jönni.Lehet,hogy nem muszájból hozzák be f2p de ki tudja mi lenne conan-al ha nem kapna egy ilyen update-t.
  • Redmarlboro
    Az új pvp server viszont poén ötlet. Jó gondolat
  • Redmarlboro
    Ergo ha ezt az energiát ammit ennek az új patch fejlesztésére fordítanak arra fordítanák, hogy a kombó skip-eket kijavítsák, illetve, hogy ne lehessen egyszerre 2 spell-t castolni pl. tos-al, már sok embert visszanyernének vele. Köztük engem is.
  • Redmarlboro
    Én úgy érzem nagy butaságot csinálnak ezzel a free dologgal. Aki a triált próbálta, az ugyis fizet majd a játékért ha játszani akar. Aki nem, az úgyse fog. Csak egy pillanatnyi fellángolás lesz az egész, akárcsak a kieg. Hirtelen sok ember fog jönni, de olyan gyorsan el is fognak tűnni.
    (Remélem nem lesz igazam...)
  • Redmarlboro
    ageofconan.hu-n olvastam, hogy kifognak valamit találni a perkekkel. Amennyiben nem, az ismét elfogja venni a játékosok kedvét előbb utóbb. Kb ilyen Rakion szinten lenne a játék, az meg elég tré lenne.
  • Vagrant
    a pvp meg oke, de a pve perk ek nelkul ha megveszi valaki a kieget akkor is nyogvenyelve veszik csak be partyba, mivel AA-t ugyse kap.
    es szerintem nem fogjak ezt megoldani hisz ez is keszteti majd az embereket hogy toljanak bele 1 kis penzt.
    en mar csak az uj szervert varom. nemlatom sok ertelmet regi szerveren elorol kezdeni.
    De ha sokaig huzzak meg akkor lehet Guild Wars lessz belole.