Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsaj
Valaki mégehhez?

Stigmata
General fa szerintem felesleges, T3 raideket + minigame-eket healelek és még soha nem fogytam ki manából 😊
A far reaching spirit pedig fele annyira se hasznos szerintem mint az iron hide, dehát kinek milyen a játékstílusa. 😊

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Ja ez nem rossz csak annyi,hogy IH kapásból le és az 5 blood healing meg a rampage -2 és ezt a 8 pontot general-ba Ether Discharge-ra vagy far-reaching spirit-re pakolni,hurry

★ 汤姆 李

Nuclearity
Skacok, olyan gondom lenne, semmisem megy a héttérben csak a ts 3 és a game, nem is szaggatott a game miota ujrapakoltam a windowst tehát szerdán még pöccre ment a game semmi szaggatás, most viszont a legfosabb low grafkon is szanaszét szaggatok, játszhatatlanul :S és nem értem mitõl, vagy hogyan, valaki tudna nekem erre valami megoldást? v valami ötletet? már töredezéstelenitettem, conant is verify-ztem 1000x amit lehetett megcsináltam windowsban, 4 giga rambol 1 giga folyamat szabadon van, 1 folyamatban készen áll ha kéne valaminek, szal conannal együtt 2 giga van használatban csak, és nem értem mért szaggat most :S

várom a tippeket, elöre is köszi

Stigmata
Elcsesztem a linket...

Tehát ez... 😛

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Stigmata
Pl ez 😉

Nem tudom melyik szerveren játszol, de ez a feat elég jó dps, és pvp-ben is szépen megállja a helyét ami pvp szerveren szintezésnél elég fontos. 😊

A lényeg BS-nél tulajdonképpen hogy nem érdemes egyik fára se keményen rámenni a másikat kihagyva, mert mindkettõbe vannak nagyon jó / hasznos featek.

MrStokes
Vki aki ert BS-hez, nem tudna nekem egy feat tervet osszedobni, vagy leirni hogy melyik agbol miket erdemes valasztani inkabb szintezeshez?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ricsaj
nagyon sokminden beszámít a géped teljesítményébe..
a hardwarek mennyire passzolnak össze, hány programot futtatsz háttérbe,milyen sûrün ganézod a géped, használsz-e memória frissítõ progit.. és még sorolhatnám
nem minden a vas.. úgyszint conanban ismertem meg 1 srácot aki az FPS-e miatt panaszkodott, pedig elég kemény gépe volt-van, de mégis fullon ~15 fps-e volt..

am Robcuskillának üzenem nem véletlen test vagy beta vagy miaz.. amig nem csinálják meg rendesen nem is lessz 1920x1080 felbontáson sok fps-ed vele.. és a 64bites vista is biztos visszafogja.

MarkBlade
Szóval már válaszoltak 😊 Aki szeretne társaságban magyarul beszélgetve játszani/szórakozni az keresen meg minket. Nincs kötötség csak játék.
Flames of the North
Nuclearity
szabadna megtudni a klán nevet? 😊

MarkBlade
Igaz 😞) elgépeltem 😊
[HUN]Crassus
Bruld

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

MarkBlade
Sziasztok!
Ha valaki a FURY szerveren van és szeretne magyarokkal játszani alakult egy csak magyar guild. Ha érdekel keresd Darions, Tariq, vagy Burld -ot a játékban.
Bocs a reklám miatt. 😊
Stigmata
Nem.
Az egyetlen dolog ami a BS-t healing spelljeit növeli az egy feat a spirit fa alján.
A wisdom a manád növeli, semmi mást.
A másik két priest-nek spellpowert ad a wisdom, de mivel BS nem használ spellpowert, ezért szinte használhatatlan.

Fejlõdésre constitution and strenght amire fõleg menned kell.

MrStokes
Lenne egy nagyon noob kerdesem:
Befolyasolja a wisdom erteke azt hogy mekkorat gyogyit egy-egy heal spell?
Az elejen BS-sel milyen statokra menjek ra?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

<-Core 2(E7400),2×1GB hyper memory,HD 4830 1gb vga,1920x1080 Dx9-el minden maxon win7 32 bit-el van stabil 40 fps.
Dx10 van 25 max 30 fps úgy,hogy pár dolog le van húzva de tök mind1 mert nálam dx10 van fps ingadozás amitõl pvp számomra játszhatatlan.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Jacek
aham😊 hajnali 4 kor a foldet nezve😊

nekem intel core2duo ( E8400 vagy mi a piccs ) 3 ghz, szal ez még tán nem olyan ratyi, 8 gb ddr2, 9800 gt - 1gb rammal és 1920x1080 maxolva dx 9-ben elég klassz, sõt fut rendesen... gond nélkül, egy 64 bites vistával... gonodoltam már rá, hogy szerzek win 7-et, de még nem vagyok ott
DE
dx 10-ben max 14-15 fps ( persze ugyanekkora felbontásban és sok minden felhúzva, lehet tudnék rajta finomítani ) de én is azt mondom, hogy azzal a konfiggal tuti nem hozhat 50 fpst a cucc dx 10-ben, vagy az én gépemben gagyi minden...
Ja most nézem ki is vagy,sry de új logo megzavart viszont továbbra is azt gondolom,hogy nagyon mellé írtál?Ss

BoneDragon
Ezzel 40-50 fps? Szépet álmodtál.

lol😊
Fury-n world pvp-n voltál e már ezzel a csodagéppel?!
Akár siege-n...

MrStokes
Nekem is ugyanez a konfigom egy Core i5-os procival, de nekem is eleg gyalazatos volt dx10-szel a teljesitmeny.

ricsaj
jah és ezzel m1 full grafon is akár DX10be is 40-50 fpsel win7en 😊

ricsaj
de leírom nem vagyok én olyan jófej hogy ne😊
fõbb jellemzõk:
amd athlon 64 x2 3800+
nvida 9800gt
1gb ddr2

ricsaj
ha én leirnám hogy mien géppel van 40-50 fpsem elsírnátok magatokat...
mondjuk raideket csak frissen vagy resi után birja

[HUN]Crassus
Nekem is össze-vissza ugrál az fps....
5850-es kari maxos amd proci,4 giga ram, win7 és 50-60 majd gondol egyet és paff 10-15 fps....
minden bekapcsolva ofc.

Azért ez a "terítéken" lassan annyi idõs mint maga játék. Igazából attól függ mikor lesz belõle valami, hogy az új MMO project a Secret World hogyan halad. Az engine-t egy külön részlege csinálja az FC-nek és jelenleg az kerül bele ami a Secret World eladásához kell. Amikor majd ez a verzió megszületik akkor megkapja az AoC is.

GW2: Dragonknight.5302

Semmibe ha azt választod hogy elszegõdsz védeni a karavánt. És ez amúgy is jobb mert akkor random szóló questeket kapsz utazás közben.

köszi. Ennek azért örülök, hogy terítéken van az optimalizáció, akkor küzdök és bízva bízok 😊))
Én DX10-zel játszom, Corei7 4 magos cucc 4 giga RAM, Win7 64 bit és egy gtx275-ös kártya. Játszható, szép. Godrays bekapcsolva, ambient occlusion ki. Legrosszabb fps 20-25, átlagban olyan 40.
De egyébként, igen, optimalizálatlan a dolog.
A kieg rendezõdése utánra ígérik a grafikai optimalizációt.
Hi!

Elõrebocsátom, hogy nem ez a legfõbb gondom 😊), de hátha többinfóval rendelkeztek mint én, vmi aoc-s fejessel készült interjúból vagy más oldalakról, amik érintik/-ették a témát...
szal szép a dx 10 ( test ), de egyelõre úgy néz ki hogy atom vas kell hozzá ( olvastam aoc fórumon hogy kb i7-es proci legalább 8 gb ram meg legcsúcsabab videókari, amivel hajlandó igazán jól menni ), hogy ne röcögjön a rohadék, különben az egész egy szemfényvesztõjátszthatatlan szar... kissé siralmas. Átlépi vmikor a test fázist és lesz ebbõl optimalizált dx 10 vmikor, ígértek erre vmit?
Nuclearity
nem khitai karakterrel mennyibe kerül Khitaiba egy ut?

Nah beszereztem egy CE-t + gamecardot 5000ft-ért 😄 igaz már meg volt a játék de ez a CE nagyon megfogottt nagyon tetszik az artbook meg az egész doboza😄 vasárnap online leszek aquolonián Hukain néven ! aki ott van még az vegyen fel barátnak !

MrStokes
Igen, multkor en is eloszedtem igy 1,5-2 ev utan ujra a CE dobozat es megnezegettem mik vannak benne. Az artbook tenyleg nagyon ott van a szeren.

Az artbook nagyon fasza, mai napig szoktam nézegetni.
Nuclearity
Barbár voltam lvl 50 ig, azt a karit ismerem addig a többit még nem nagyon, 1-2 nek megvan még mikor mit csinál de majdcsak belerázodom 😊

köszi a választ mindenesetre 😊

MrStokes
Ha valamiert erdemes meg CE-t venni, sztem az csakis az artbook.
Ez viszont digitalisan vasarolt verziohoz tobb mint valoszinu, hogy nem jar.

Assassin ha jól ismered a többi class-t és jól mozogsz vele ill.kurva gyorsan kombózol,barbár ha nem..

Nuclearity
pvp re, group solo mindenfajtára, assassin v barbár szerintetek?

Hali,

A CE-hez két exclusive item jár. De ezeknek nincs külön kulcsa (legalábbis nem emlékszem rá, és a dobozban is csak egy kulcs van)
Ring of Acheron: low level kariknak buff gyûrû.
Drinking Cape: egy semmire se jó köpeny.

A többi item a preorderért járt, itt már nagyobb volt a variáció mert a boltok döntöttek hogy mit adtak abból amit a FC adott nekik (ez meg függött pl a földrajzi területtõl).

A preorder itemeknek viszont külön kulcsa volt amit a bolt osztogatott.

Preorder itemek:
EU: War Mammoth mount, Bag of Mammoth Rider táska,
USA,AU: Killer Rhino mount, The Rhino Bag táska,
Amazon: Amazon Curved Bow fegyver

ricsaj
Elvileg telejesen ugyanaz vagyis csomagoláson kívül és azon hogy azon azon az accon amit ezzel aktiválsz ahoz talán kapsz 1 "drinking cape" nevezetû palástot ami szép és jó csak nem tölti már be az eredeti funkcióját.
Ennyi.

Nuclearity
akkor még mindig a Honap végén lesz egy international klán (vegyes nem only, cél a pvp és pve tartalom üzése de természetesen a pvp t szeretnénk jobban tolni, ventri van, közös nyelven, avagy külön szobába felölem magyarul is lehet karatyolni, nem hiszem, hogy only magyar klán lenne vagy lesz ezen a szerveren (ez köszönhetõ nekünk magyaroknak).

sziasztok! Érdeklõdnék valakinek van-e gyüjtõi verziós age of conana. És az lenne a kérdésem hogy amiket kap bonusz itemeket hozzá az külön key vagy cask 1 keyt kap ami maga a játék + a bónusz itemek?

[HUN]Crassus
õõ én játszottam anno találtam is egy 74-es tank guardiant Crassus néven a karilistában😛😊

fejnelkuli
Fury-n vok! Capua neven.

MrStokes
Jelenleg a korabbi elmondasok szerint nincs tisztan magyar klan, csak olyan amiben kulfoldiekkel vegyesen vannak magyarok.

Korabban azt irtak a bennfentesek, hogy a honap vegeig akarjak osszegyujteni a Fury-n levo normalisabb magyar jatekosokat, de meg igy sem biztos, hogy tisztan magyar klant alapitanak.

MarkBlade
Fury-n van már magyar guild? Vagy alakítunk egyet? 😊
MrStokes
Melyik szerveren inditottal karaktert amugy?

MrStokes
Koszi az infot, meg is nezem ma azt hiszem! 😊