Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A far reaching spirit pedig fele annyira se hasznos szerintem mint az iron hide, dehát kinek milyen a játékstílusa. 😊
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
★ 汤姆 李
várom a tippeket, elöre is köszi
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Nem tudom melyik szerveren játszol, de ez a feat elég jó dps, és pvp-ben is szépen megállja a helyét ami pvp szerveren szintezésnél elég fontos. 😊
A lényeg BS-nél tulajdonképpen hogy nem érdemes egyik fára se keményen rámenni a másikat kihagyva, mert mindkettõbe vannak nagyon jó / hasznos featek.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
a hardwarek mennyire passzolnak össze, hány programot futtatsz háttérbe,milyen sûrün ganézod a géped, használsz-e memória frissítõ progit.. és még sorolhatnám
nem minden a vas.. úgyszint conanban ismertem meg 1 srácot aki az FPS-e miatt panaszkodott, pedig elég kemény gépe volt-van, de mégis fullon ~15 fps-e volt..
am Robcuskillának üzenem nem véletlen test vagy beta vagy miaz.. amig nem csinálják meg rendesen nem is lessz 1920x1080 felbontáson sok fps-ed vele.. és a 64bites vista is biztos visszafogja.
Ha valaki a FURY szerveren van és szeretne magyarokkal játszani alakult egy csak magyar guild. Ha érdekel keresd Darions, Tariq, vagy Burld -ot a játékban.
Bocs a reklám miatt. 😊
Az egyetlen dolog ami a BS-t healing spelljeit növeli az egy feat a spirit fa alján.
A wisdom a manád növeli, semmi mást.
A másik két priest-nek spellpowert ad a wisdom, de mivel BS nem használ spellpowert, ezért szinte használhatatlan.
Fejlõdésre constitution and strenght amire fõleg menned kell.
Befolyasolja a wisdom erteke azt hogy mekkorat gyogyit egy-egy heal spell?
Az elejen BS-sel milyen statokra menjek ra?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Dx10 van 25 max 30 fps úgy,hogy pár dolog le van húzva de tök mind1 mert nálam dx10 van fps ingadozás amitõl pvp számomra játszhatatlan.
★ 汤姆 李
DE
dx 10-ben max 14-15 fps ( persze ugyanekkora felbontásban és sok minden felhúzva, lehet tudnék rajta finomítani ) de én is azt mondom, hogy azzal a konfiggal tuti nem hozhat 50 fpst a cucc dx 10-ben, vagy az én gépemben gagyi minden...
★ 汤姆 李
Fury-n world pvp-n voltál e már ezzel a csodagéppel?!
Akár siege-n...
★ 汤姆 李
fõbb jellemzõk:
amd athlon 64 x2 3800+
nvida 9800gt
1gb ddr2
mondjuk raideket csak frissen vagy resi után birja
5850-es kari maxos amd proci,4 giga ram, win7 és 50-60 majd gondol egyet és paff 10-15 fps....
minden bekapcsolva ofc.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
GW2: Dragonknight.5302
De egyébként, igen, optimalizálatlan a dolog.
A kieg rendezõdése utánra ígérik a grafikai optimalizációt.
Elõrebocsátom, hogy nem ez a legfõbb gondom 😊), de hátha többinfóval rendelkeztek mint én, vmi aoc-s fejessel készült interjúból vagy más oldalakról, amik érintik/-ették a témát...
szal szép a dx 10 ( test ), de egyelõre úgy néz ki hogy atom vas kell hozzá ( olvastam aoc fórumon hogy kb i7-es proci legalább 8 gb ram meg legcsúcsabab videókari, amivel hajlandó igazán jól menni ), hogy ne röcögjön a rohadék, különben az egész egy szemfényvesztõjátszthatatlan szar... kissé siralmas. Átlépi vmikor a test fázist és lesz ebbõl optimalizált dx 10 vmikor, ígértek erre vmit?
köszi a választ mindenesetre 😊
Ez viszont digitalisan vasarolt verziohoz tobb mint valoszinu, hogy nem jar.
★ 汤姆 李
A CE-hez két exclusive item jár. De ezeknek nincs külön kulcsa (legalábbis nem emlékszem rá, és a dobozban is csak egy kulcs van)
Ring of Acheron: low level kariknak buff gyûrû.
Drinking Cape: egy semmire se jó köpeny.
A többi item a preorderért járt, itt már nagyobb volt a variáció mert a boltok döntöttek hogy mit adtak abból amit a FC adott nekik (ez meg függött pl a földrajzi területtõl).
A preorder itemeknek viszont külön kulcsa volt amit a bolt osztogatott.
Preorder itemek:
EU: War Mammoth mount, Bag of Mammoth Rider táska,
USA,AU: Killer Rhino mount, The Rhino Bag táska,
Amazon: Amazon Curved Bow fegyver
Ennyi.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Korabban azt irtak a bennfentesek, hogy a honap vegeig akarjak osszegyujteni a Fury-n levo normalisabb magyar jatekosokat, de meg igy sem biztos, hogy tisztan magyar klant alapitanak.