Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tomy Lee PVE szerveren csak a PvP zónákban tudok pvp-zni?
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
★ 汤姆 李
Elkezdtem letölteni a játékot, eddig két részletet szedett le, kb 10 giga. Már enged játszani, de az beállításoknál látom, hogy a lvl szerint van szét darabolva a letöltés. Csak addig a szintig játszhatok, ameddig letöltöttem? A teljes játék ( kiegészítõvel együtt ) hány giga összesen ( mennyit kell még töltenem )?
PvP: ha jól értelmeztem, itt nincsenek konkrét frakciók. A PvP olyan mind L2-ben? Bárkit megtámadhatok?
A válaszokat elõre is köszönve:
Gyogyito
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
A lényeg hogy ne spammold a heal-t, csak akkor told mikor éppen járna le, valamint mindig legyen aktív valamelyik mani, a mana-regen miatt amit ad.
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Eddig Constitution-Strength-Combat rating harmasra gyurtam inkabb.
Nem lesz vajon gond, ha ilyen statokkal rendelkezo cuccokban megyek le healerkent? Kezdjek el esetleg gyujteni manat es manaregent ado cumokat?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ilyen pl a Necroknak a a Runed Flesh buffja ami 25 másodpercenként újul meg és 2500-3000 dmg-et fog fel.
Ha nem caster akkor lehet hogy magas a evade/mitgation értéke amit még skillekkel növelni is tud, ez kis ideig tud sérthetetlenséget okozni.
Poti nincs és ilyen cheater sincs.
GW2: Dragonknight.5302
Van valami sebezhetettlenség vagy sebzéscsökentõ pvp poti?
Egy csomószor van olyan hogy betámadnak és szinte semmi sebzést nem tudok ráverni. És nem csak azért mert béna vagyok. 😊
Tõk olyan mintha cheater lenne..
Az Arctic slumber pedig valóban a Mani of winter-hez tartozik, és majd megkapod az is idõvel. 😊
Az én BS-em már rég 80as volt amikor a revamp megtörtént, úgyhogy sajnos nem tudom neked megmondani mikor kaptam a különbözõ spelleket. 😛
Itt találtam egy friss spell-listát 😊
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Eddig az aoc.yg.com-ot hasznaltam, de nekem ugy tunik, hogy a spell-ek listaja mar nem vmi friss. Legalabb is szerepel benne tobb spell is, amik mar sztem nincsenek benne a jatekban.
Pl. 17-es szinten kellett volna megkapnom a Spirit Totem:Feral nevu spell-t, de en ilyennel nem talalkoztam.
A Feat-ek kozott van egy Winter's Bite nevezetu, ami az Arctic Slumber vision hatekonysagat noveli. Sejtesem szerint ez a vision a Manifestation of Winter-hez tartozhat. Manifestation of Winter -em viszont meg sehol nincs, de erdekes modon mar a hozza tartozo vision-t mar lehet tapolni a fent leirt feat-tel.
Mondjuk ez megsem annyira meglepo, mert emlekszem, mar korabban a feat faban volt egy Ursine Onslaught nevu feat, ami az Ursine Brawl combo-t erositi. Erre a feat-re mar akkor tudtam pontokat pakolni, amikor az altala erositett combo meg meg sem volt.
Egy szo mint szaz, igen csak jo volna egy aktualis spell lista! 😊
Most mar legalabb tudom honnan az a sok kappa pet meg az xp potik.
Amikor kerdeztem ingame, a petekre azt irtak h a kieg elorendelesekor osztogatta a funcom, az xp potikra meg azt a valaszt kaptam, hogy foleg server leallasok es elhuzodo karbantartasok miatt osztogatta a kiado oket, es hogy nem mindenki kapott.
This is an upgrade to the expansion. The expansion is not included in this offer. The CE upgrade can also be purchased for an expansion bought in retail. The expansion is required to be able to use this upgrade.
Includes
* The Loyal Kappa (Pet)
* Ravager of Jhil (Pet)
* Ring of Dreaming Demons
* Tattoo Kit – 3 unique Tattoos for Female and Male characters
* 10 Pack Experience potions – 100% regular xp for 12 hours
* 10 Pack 10% AAXP potions – 10% AAXP for 12 hours
Kieg + alapjáték + 30 nap játékidõ + Tortage Survival pack + puma pet = 30USD (USA szerverekre)
Ha a CD kulcsot hozzáadod egy létezõ accounthoz akkor NEM kapsz 30 napot csak a kieget. 30 nap CSAK új accounthoz jár.
A létezõ accountokhoz a digitális letölthetõ verzió jár ami szintén NEM tartalmaz 30 napot.
Az EU digitális verzió 24.99 EUR volt az account oldalon meg 9.99 a CE verzióra az upgrade.
Ha veszel dobozos kieget akkor az tartalmazza az alapot is. Ehez jár a 30 nap, de ez drágább is mint amit digitális letöltéssel tudsz venni.
Nálunk nincs dobozos kieg tehát ez az opció kifújt.
Ha van alapod akkor az account oldalon vehetsz magadnak kb 24 euróért kieget, ami nem tartalmaz játékidõ hosszabitást.
Én arra lennék kiváncsi hogy azt írták hogy a kieg mellé van 30 nap játék. Mert úgye egyben van az alappal. De ha megvan már az alap és ráaktiválom a kieget akkor is ad 30-at?
Érdemes vele foglalkozni?
Még mindíg az a tokenbõl vásárlós marhaság van?
a Siege lag, crush ki lett javítva?
Szexi a Khitan csaj?<#crazya>#crazya>
Elõre is köszönö a választ!
Viledj
Elég sokáig conanoztam.
Nagyonsok embernek ugyanez a problémája. Pöccre megy a játék, kis idõ elteltével egyszer csak beáll a kép, aztán megint megy és így tovább.
Ez a játék hibája, nem a számítógépeteké. Inditsátok újra a játékot, elõtte egy frissítés nem árt az asztalon. Hiba van a játék Ram kezelésével, nem frissíti/tisztítja a memóriját.
Fél, illetve egy óránként tanácsos kilépni és újraindítani a játékot.
Megy egyébként szépen a Conan 64 bit win 7-en, nekem is az van, más lesz ott a gond.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Azért akad illetve ezért van nagy fps ingadozás.
Nálam is játszhatatlan volt felraktam 32 bit win7-et és megy szépen fix(kb.3× nagyobb) fps-el
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
most tértem vissza az utolso dobással a formattal... ha most is rossz lesz, akkor kidobtam 7,5k-t ...
fej nélküli az fps em általában olyan 50, ha szaggat 25 környékére esik le, de ez ugye grafika függö lenne, ezért nem is értem hogy minimum grafikán 1024x768 (ez amin felbontása) miért csinálja ugyanazt mint maxon (hozzáteszem amit BIRNIA kell) mert egy ennél gyengébb gépen pl pöccre fut... (a páromén) ez az amit nem értek, nálam meg játszhatatlanul sz*r
★ 汤姆 李
Battlekeep kell bónuszok miatt.Meg hun Premade😛
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Befizetve 2010-06-16 14:00:05 -ig.
Érdeklõdni privátban.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Wing+Toth Amon-hoz nem kell general jah
★ 汤姆 李