12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#8935 Jó volna ha biztos csapatot tudnánk felállítani.
Amivel a khiai insták probléma nélkül mennének és ami köré lehetne gyüjteni 1 olyan külföldi közösséget aminek nem jelent akadájt a t2(mármint az ibis miatt, más értelmét nem tartom a raideknek, mert gyenge itemeket adnak). -
#8934 Én most az új classomat próbálgatom.
Amúgy te mit fogsz kezdeni? -
Tomy Lee #8933 Nem látom értelmét,hogy játszak most vele bármennyire is szeretnék mivel ha új szerverre megyünk akkor ott újra kezdünk mindent.Így minek fizessem ha tudom,hogy hamarosan otthagyok mindent:) -
#8932 cserébe nem lesz assa freeben, nah most mérges vagyok. marad a barbar vagy a guard :((((( -
#8931 Tomy lee te most is aktívan játszol? -
#8930 de ha megnézzük a conan film augustus 19 jön , szóval nyár vége lesz ebből :( -
Tomy Lee #8929 Bizonytalan sajnos(azért jó lenne tudni).. -
#8928 nagyon remélem lehet majd átvinni. mikor kezdődik a f2p? csak ilyen bizonytalan időpont van? -
Tomy Lee #8927 Ahol mi leszünk az új HC pvp szerveren oda nem lesz átvihető karakter ott mindenki újonc lesz.
Azt,hogy a mostani trial-t lehet e majd folytatni ott ahol amelyik szerveren vagy azt sajnos nem tudom.Karakter átvitel se biztos,hogy létezni fog továbbiakban de US szerverről EU szerverre biztos nem lehet még a prémiumosoknak sem.
Próbálgasd addig tortage-ban a f2p class-okat ott ahol vagy(barbár,ToS,demo,guard ezekkel tudsz csak kezdeni ha f2p gamer leszel) és ha lehet folytatni majd akkor esetleg ott maradsz ha nem akkor átjössz az új szerverre és kezded egy már "ismert" karakterrel. -
#8926 de kari átvihető lesz? nekem is van hely abban a magyar guildbe? -
Tomy Lee #8925 A pvp armorok akkor mind elérhetők lesznek az összes pvp szintre?
Mert én ilyen yakhmar meg Kylikki t1 armorban nem igazán tervezek játszani.
Fegyverekre ugyanez a kérdésem -
#8924 Amúgy TL-en már lecserélték a Unrated nevet Unchainedre. -
Tomy Lee #8923 Te trial-al játszol akkor jó,hogy képben vagy azért:D
Age of Conan: Unrated ez lesz az új cím és nyáron lesz elérhető digitálisan mint F2P -
#8922 1. Furyn van minire ember csak nagyszinten
2. milyért usa szerón kezdtél karit? -
#8921 én 2. napja nyomom még nem kért pénzt :D -
ratgab #8920 Én is úgy olvastam, hogy nyártól lesz ingyenes a játék... -
tusken #8919 nem fizetös?
szerintem csak tortage free ,nem?(vagy hogy hivják a kezdö helyet, nem emlékszem pontosan sry)
én nem látom sehol hogy free az egész game.
-
#8918 szóval 1 iket kézbe másikat a pajzs helyére kell tenni. -
Hentes75 #8917 Furyn nincs minire ember. -
#8916 már nem fizetős -
ratgab #8915 Ingyenes verzióval majd teszek egy próbát... De nem sok MMO-s tapasztalatom van még (gyakorlatilag zéró) -
#8914 Tyranny szerveren vagyok csak ez vol pvp.
nem használja kombónál sem, pedig mind 2 kezébe pakoltam fegyót. meg meg sem jelenik csak az agyikben. -
#8913 Amúgy még mindig keresünk embereket az új szerverre.
Eddig túl jelentkezések voltak(kackac), de azért nem bánjuk ha tényleg volnának jelentkezők.
A terv az volna hogy olyan guildet hozzunk létre aminek legalább a magját magyarok teszik ki(ez legalább 6 ember kéne legyen). Akikkel lehet menni instázni is. Úgy gondolom ha ez megvan akkor jó esélyekkel indulhatnánk az újszerveren.
Valaki mondta ma hogy nem lessznek playerek mert ki hagyná ott azt a kariját amivel évekig szopott?... Példának mi simán otthagyjuk és furyról még sokan mások is, arról nem is beszélve hogy f2p lessz a játék úgyhogy játékosban nem lessz hiány.
Ja amúgy cence előkerülhetnél. -
#8912 Hali nem igazán értem hogy értetted azt hogy 2kézbe venni a fegyvert, de ha ottvan kézbe akkor kombónál úgyis mind2-t használja.
Amúgy melyik szerveren kezdtél karit? -
#8911 jah és fejlesztési tippeket elfogadok :) -
#8910 assa vagyok, remélem jól választottam :) de hogyan kell 2 kézbe venni a fegyvert van mind2 ben de csak 1 iket használja :S -
#8909 najó inkább vagyunk elegen:p
De jobban tetszett az a pár nap amíg 2méterenként lehetett valakivel harcolni:) -
#8908 Fury csak pár napig volt tele és jó volt. Most vagyunk, de nemsokan -
Hentes75 #8907 Straw mant hogy lehet előhívni? -
Although #8906 Crom az nagyjából tele van. -
gseldon #8905 a merge után mennyire vannak most tele a szerverek? fury, crom? Van élet 80-as szint alatt is? Vannak alsó, közepes szintű népek, sanctum-ot, meg egyéb 40-50-es instákat valaki játssza, vagy lehetetlen partit találni? -
Redmarlboro #8904 helyesbítenék, egy nagyképű hülyegyerek hacker volt:) egyébként egy nagyon rossz példa volt, mert 1etlen 1 alkalommal nem láttam duelezni vagy egyedül vadászni. erre a következő kérdésem: ki nem tud másik 2-3 vagy akár 4 játékossal levágni EGY játékost?:)
stabbie viszon jó gyerek volt, ja -
Hentes75 #8903 Köszi a profi linket.
-
#8902 Itt van az a link amin cozzano a feateket mutogat be. De cozzano nem ez miatt volt jó hanem azért mert a játék összes bugját ismerete és kihasználta.
Amúgy mostanság újra játszik tőle is megkérdezheted, hogy mit tud.
Engem anno még stabbie tanított asszázni, ő valamivel erősebb volt cozzanonál. -
Although #8901 Akkor csak élvezd :) Én is azt teszem. Sok ember van akinek az élete a Conan és maxra fejleszti a tudását. Ez az ő döntésük. De akinek csak pár órája van rá mint neked vagy nekem az inkább igyekezzen élvezni azt az időt ami van. Amúgy így van, olvasgasd a javaslatokat de leginkább próbálkozz :)
Speciel én két éve ugyanazt a rendszert használom néha, ha nem túl jók, két assának is probléma volt. Most a Funcom módosította az alapot ami nekem a lényeg volt a taktikámnál, tehát valószínű kellene egy új, ha lesz időm majd agyalok rajta. :) De a többieknek nagyon igaza van, a saját stílusod kell érezned, ami neked jól megy. Ha ricsaj az akinek gondolom akkor meg mindegy, ő tényleg jó volt mindig szóval azt hiszi ez mindenkinek ilyen egyszerű :)Szóval csak élvezd ezt a világot :) -
Hentes75 #8900 Kösz a segítséget.A kari ingyenes 68-as nem kezdem elölről.Ha ráérzek a
szaladgálásra akkor minden oke.GO PVP :) -
Tomy Lee #8899 Generalt kihagyhatod ha úgy érzed belejöttél már és akkor azt a 10+ pontot átteheted corruption-ba a nagyobb sebzés végett de ezt már 80-on tedd és akkor ha van jó armorod -
Tomy Lee #8898 -
Tomy Lee #8897 Először is general azon belül excellent balance aztán pár pont def.vagy protra még nem engedi escape artist-ot na erre 3 pontot így lesz védelmed KD ellen és ki tudsz jönni root-bol+mindenféle efektből ez kell pvp-re.
Aztán lotus ág:flurry of blows deft blades fullra,hogy növeld main ill.off hand attack-od sebzését és távolságát,Miasma LCD,dull pain szintén védelem casterek ellen,snap kick KD skill,opport strike stun,lotus tainted+overload szintén jól működik és teszel még egy combo-t innen valamelyiket kis extra skill-nek(csak 1 pont elég báérmelyik combo-ra).
Corruption ág:itt a weakness-el és corrupt strike-al kipontozod(krit növelés),Miasma SS,Accelerated speed növelés,precise strike armor növelés ill.nagyobb támadási találat,necrotic empo a soul stack-olása,from the darkness egy kimondott Charge,unholy stab egy plussz miasma.
Ha ezeket megtanulod jól használni van jó armorod és jó fegyvered akkor assa nagyon életképes és veszélyes lehet.
Összeraknék neked egy feat-et de ezek alapján próbálkozz csak meg vele:-) -
benioh #8896 Szerintem jobban jársz ,ha fogod magad és elkezded elölről a karid és ahogy fejlődsz kialakul a játékstílusod tudod mit hogyan akarsz mit hgyan featelj stb. Másik verzió gyorsan eléred a 59- et vagy 79- et és mivel ott van sok minigame tudod nyomatni a PVP-t 1000-el és próbálgatod,kitanulod a karid előbb utóbb. :D Cozzano is elkezdte vhol...